Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoZoL
senior tag
2004 óta használok ilyen tápot. Tudom hogy, hulladék de amelyik tönkrement pukkant egyett és nem vitt magával semmit. Próbálok áttérni jobb tápra de a z drágább és a tulajdonos megkérdezi akkor, miért is veszek drágábbat mikor az olcsóbb kakival is megy? Vállalati hálózat, tervezett kiadásokkal.
-
Solad
addikt
Ismerősömnek valami házhoz jövős szolgáltató ment ki helyrepofozni a gépet, kapott új rendszert, összes venti csere plusz táp csere, mindezt cirka 10K-ért. Itt már gyanús volt. Nem tudtam felomni az agyáig hogy tökmindegy, hány watt van ráírva, az NBase táp nem lesz neki mókás
-
br.rak
őstag
Ilyenkor kell azt mondani, hogy aki összerakta, az onnantól foglalkozzon is vele. Hihetetlen, hogy az emberekben semmi szégyenérzet nincs, csak a pofátlan lejmolás. Ha egy ideig állt volna a vas magában, akkor lehet a delikvens elgondolkozott volna, hogy mi merre...
Az ismerős legalább valami közeli rokon volt? -
mephi666
nagyúr
a tenda név hallatán én női fehérneműre gondolok mindig, nem pedig routerre
tplink wr841-et telepítettem anyóshoz is még vagy 3 éve, aztán ahogy szükségét éreztem otthon is a wifinek, otthonra is... szvsz ár/értékben keresve se lehet jobbat találni...
apropó nyár+nagymeleg: pár hete anyós szól, hogy fagyogat meg hangos a gépe... furcsállottam, mert néhány éve cseréltem lapot, procit, ramot, kapott egy kis ssd-t a döglődő hdd helyett, win7 meg fb-játékok mennek becsülettel, nem szabadna, hogy egyik napról másikra haldokolni kezdjen... szétkaptam a gépet, meglepetésemre a felrakott 2db ac hűtő lepotyogva a ház aljába, mert a hozzá kapott gumifütyik 1-2év alatt úgy elöregedtek, hogy szakadtak... a hűtők meg zörögtek bekapcsolva egymáson
namondom, frankó... már akkor is furcsállottam, hogy ilyen a rögzítése, de a rezonanciacsökkentés és zaj miatt azzal pakoltam fel... most kaptak szép nagy csavarokat... indítottam a gépet, win7 betölt, fagy... restart, betölt, fagy... biost nézem, proci meg minden hideg... leszedtem újra a ház burkolatát, látom ebben még codegen van
asszony régi gépét előszedtem, abban egy hipro volt, átpakoltam bele, azóta kőstabil, ahogy kell...
-
mephi666
nagyúr
csak vigyázz, mert kémkedik utánad is
érdemes figyelmesen belőni az adatvédelmi beállításokat meg az automatikus frissítéseket is, különben alapértelmezetten megosztana mindent az ember és a letöltött frissítéseket meg osztaná a többi felhasználónak, nehogy a m$ sávszéle fogyjon már (ezt mondjuk több lépésben lehet állítani: letöltött frissítések küldése kikapcsolva/csak lanon/mindenkinek)
-
bullseye
addikt
-
426os
őstag
Én virtuális gépen dobtam fel és kb 1 órás próbálgatás után azt kell mondjam, hogy tetszik, nekem bejön. Mondjuk még várok az éles telepítéssel, egyrészt hogy legyenek tapasztalatok, másrészt kifejezetten rühellem az újratelepítésekkel járó több órás telepítgetést. Egyelőre a 8.1 tökéletesen muzsikál, majd ha valami baja lesz, akkor elgondolkozom rajta, hogy 10-es menjen fel helyette.
-
macilaci78
nagyúr
És ezt miért nem így állítja be az állítólagos szakember ... - Mert ha mindent betű szerint csinál és csak fele annyi hibát vét, mint az idézett szövegben található helyesírási hibák, akkor is esélyes, hogy a tömbben is elmegy a net.
És igen, ezek csak betanított majmok, egy módszer, üzembiztosan begyakoroltatva...
-
Szerintem ezeknek a szerelőknek az asztali gép és a kábel a fétisük. Biztos arra vannak trenírozva, hogy ha az megy, akkor minden megy.
Fateréknál az UPC-s arc a modemet cserélte ki egy újabbra, ami már wifis. Mikor meglátta, hogy az előző modemen egy router lóg, azt ki is iktatta, mondván erre már nem lesz szükség, hiszen az új modem már wifis is. Összelőtte az asztali géppel, aztán mint aki jól végezte dolgát, távozott. Fater meg engem hívott fel, hogy nem megy az okostévé, a médialejátszó, a NAS, és semmilyen wifis eszköz nem kommunikál. Csak az asztali gépen van net...
Pedig a szerelőnek csak annyit kellett volna tennie, hogy az új modemet bridge módba állítja, kicseréli a régivel, és minden meg van oldva. Nem értem minek kellett állítgatnia a dolgokat, ami neki csak pluszmunka, és ráadásul a hálózatot is szétkúrta. 60 km-t kellett utaznom a baromsága miatt.
És ha én mondjuk Új-Zélandon élek? Nem baj, akkor küldtem volna egy számlát a UPC-nek "UPC szerelő utáni hibaelhárítás" címen, és felszámolok 36.000 km-nyi utazási költséget.
-
wolfman
veterán
Nem, éppen nem a rászáradt önnedv a baj (bár nagy darab ember és izzadni izzad mint a fene most nyáron (IS)), hanem a kajamaradékok, a morzsa a billentyűzetben, az orrfújós zsepik (tényleg azok), az egér amire a zsír rárakódott már a tenyeréről, a szétült forgószéke (már olyan mint a beton), stb.
Régebben vízipipáztunk náluk és egyszer véletlen lelöktem a szenet a szőnyegre, lett egy picike lyuk. Kicserélték egy éve a szőnyeget és vagy 8 alkalommal elmondta, hogy kurvára vigyázzak mindennel, ne öntsek ki semmit, mert új a szőnyeg, vigyázzak nagyon. Jól van, már idegesített a folytonos sipítozásával. Mentem hozzá nemrég, hát egy vasaló nyom volt beleégetve a szőnyeg közepébe! XD Anyjáék elutaztak, neki kellett egy tiszta, vasalt ing. De legalább megpróbálta.
-
wolfman
veterán
Mehettél volna át úgy hozzá, hogy becsengetsz, aztán mikor kinyitja az ajtót, berobogsz mint a Terinátor 2-ben Swarci és nyitod a csomagot ahogy ő vette ki a puskát a virágok közül!
Előbb beszélgettem kollégámmal. Mondja, hogy már lehet kapni OLEDes kínai TVket. Mondom nem hiszem, mert Samsungnak meg LG-nek van OLEDje, de kínaiknak még tuti nincs. De hogy nézzem meg a neten, nagyon jó áron vannak. Mondom és hol. Hát fent a T-home honlapján láttam, ott árulták. T-home kínai tévéket árult???? Igen, ott van fent a honlapjukon! Mondom pontosabban melyik menüpont alatt? Hát nem menüpont, hanem oldalt ott egy kis ablakban írják hogy van.
Gondolom már vágjátok, hogy egy reklám ablakocska volt az mint kiderült.
-
madgie
titán
Remélem a postás rafináltabb volt
Elképzelem, ahogy fogja a csomagot, becsenget kettővel odébb, fejleszegve kicsoszog Zsuzsi (mert ő tudja, mi van a csomagban), a postás meg szomorú arccal előadja, hogy ne haragudj, rossz helyre dobtam be tegnap, de a Pisti azt üzeni a szomszédból, hogy nem adja le az infót a szomszédoknak, ha most engem beinvitálsz és pirospacsizunk. Zsuzsika riadtan elnéz feléd, te meg tejbetök módjára integetsz meg bólogatsz a kapuból, hogy látod, te lyány, én vagyok a Kossuth út dzsentlömenje. A postás meg adja alá a lovat, látod, most bólogat, hogy igazat beszélek, hívjál már be.
Befelé menet meg elégedetten nyugtázza magában, hogy mámma végre nem a hálás nyuggerek zaccos kávéja lesz a nap fénypontja
-
wolfman
veterán
No de ilyen embernek még elnézhető a laikusság, de legalább nem okoskodik helyszínen, meg ha mondod, hogy ez már elhalálozott, akkor elhiszi. Ez a jobbik.
OFF: A múlt héten szereltem biciklit, aztán rá kellett jöjjek, hogy bizonyos szinten ugyan olyan mint gépet szerelni. Bizonyos kor fölötti cuccnak már nem érdemes nekiállni. Lényeg hogy ami nem jó rajta vagy takarítással nem lehet segíteni, azt cseréljem. Majdnem ugyan úgy tettem össze ahogy szétszedtem, mert tulajdonképen a teljes bicaj lecserélés tárgyát képezi.
ON: A laptopot akaró csaj még nem jelentkezett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Call of Duty WW2 PS4 játék
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD RX6600 8GB!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest