- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Top cat
addikt
válasz
customer114 #43298 üzenetére
Mutasson böngésző előzményeket 1 héttel korábbról.
Erősen kétlem, hogy saját maga csinálja ezt a csatornát.
-
Top cat
addikt
válasz
customer114 #43293 üzenetére
Vajon ezt a szegény öreget ki használja ki?
-
kisi
aktív tag
Azt hiszem, anno az enyém volt a legnehezebben mozgatható
Bár az igaz, hogy napi rendszerességgel kellett kompresszorral kifújni..
Annó, (úgy kb 10-12 évvel ezelőtt) egy bútorlap szabászaton dolgoztam, aminek a főnöke vett egy számítógép vezérelt táblafelosztó gépet. Mint akkor a számítógéphez legjobban értő embert, engem jelöltek ki , hogy dolgozzak rajta.... A linkelttől eltérően ennek egy porvédett fém dobozban volt kialakítva a gépház, és a (crt) monitornak hely. Egy - ha jól emlékszem - DELL kisgép volt benne, semmi extra, azon XP, pár speciális program, no meg net elérés, hogy az irodából fel tudják tölteni rá a munkát. az idő nagy részében azért meló ment, de volt, hogy volt pár szabad óra, maikor nem volt rá munka.. Akkoriban a lineage 2 nevű játékkal játszottam, talán a c3 ment...Ott a játékban a klánban pár ember közben elindult egy beszélgetés, hogy kinek milyen (drága) gépe van... egy darabig csak olvasgattam, nem foglalkoztam vele, de amikor már jöttek a vadabbnál vadabb árak, beírtam, hogy az enyém kb 10 milla... hatásszünet, és kb 4 tonna, 8x12 méter... és feltöltöttem róla egy képet a klánfórumba, ahogy fut rajta a játék -
TaaT
nagyúr
válasz
customer114 #43293 üzenetére
Zoli bácsi hogy lelőtte a konfigot az elején.
Erről jut eszembe, a hétvégén nekem is ki kéne már lassan fújkálni a gépet, csak az enyém kicsit nehezebben mozgatható.[link]
-
customer114
őstag
Hoztam nektek videót: [link]
-
Pötyi
őstag
válasz
cbmfan #43286 üzenetére
Hehh, tarkón lőni a tulajt... Az eredeti, gyári aavid hűtőventillátor négy csavarját kellett volna eltávolítania és azt lecserélni halkabbra...
A feszegetéstől valószínűleg elválhatott a VSA100-as csip egy/több lábának a forrasztása, de ha összenyomod, akkor lesz kontakt...
-
cbmfan
senior tag
szakik, segítsetek! a minap kaptam egy Voodoo 4 4500-at, ami állítólag működött amíg előző tulaj neki nem állt feszegetni ragasztott bordát, hogy lecserélje hangos hűtést. kipróbáltam, csíkozza képet, de erősen összenyomva ad rendesen. tudtok megbízható embert Pesten belül aki tudná javítani?.
-
Mercutio_
félisten
Ha már Wi-Fi(+BT) modul a téma:
Adott egy Asorck DeskMini A300, amihez gyárilag ezt a kitet lehet beszerezni. ( Intel AC-3168 van benne)
Van-e hasonló árban (akár apróról) jobb* m.2 2230-as Wifi+Bt modul és antenna (lehetőleg egyben, nem szeretnék sz*pni a van antenna, de nincs hozzá kábel a modul és a hátlap közé és hasonló dolgokkal
)
Esetleg a BT funkcióról le tudok mondani* gyorsabb wifi, fejlettebb BT
-
-
cbmfan
senior tag
válasz
LamerGyuri #43274 üzenetére
ilyen a P4/K7 Asus Deluxe lapoknál szintén wifi, csak azokon alul volt sok tűs aljzat. Abitoknál pedig 7.1 hang legfelül elfordított és előrébb rakott PCIe csatlakozóba, mindkettőből van több darab, hátha fog kelleni valaha...
-
Pötyi
őstag
válasz
macilaci78 #43279 üzenetére
Egész nap azt figyelném az az apróneten!
-
TaaT
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #43277 üzenetére
-
TaaT
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #43273 üzenetére
Szóval a gyári fém dobozban is csak egy sima wifi kártya van.
Na majd nyitva tartom a szemem hátha elém vetődik egy apró pénzért.LamerGyuri: Mondjuk legalább meg van a lehetőség a bővítésre (igaz hogy az after PCI-e megoldások olcsóbbak).
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
LamerGyuri #43274 üzenetére
kész
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
-=RelakS=- #43273 üzenetére
Asus-nak mániája ilyen sza..., izé, kártyákat tervezni a lapjaihoz
- amit a lap előző gazdája elveszített antennástól,
- kb. beszerezhetetlen utólag vagy a komplett lap újkori árát akarják érte kérni
- ha döglött lapból nálad marad, eladhatatlan hónapokig, mert nincs hozzá antenna
- mikor kidobod, 1 hét múlva valaki pont olyat keres, és kisebb vagyont is fizetne érte, csak legyen -
-=RelakS=-
veterán
Én úgy nézem, hogy a gyárin a fém dobozhoz van egy nagy antenna foglalat csavarva, az meg ugyanolyan kis csatlakozókhoz megy, mint az intel kártyáján. Egy biztos, a rögzítéssel meg fogsz izzadni, ha ez kell egy sima pci-e wifi kártya helyett. ebay-en van hozzá doboz, csak Hungaryba nem szállít.
A linkek alapján viszont úgy tűnik, szabvány cucc, nem az Asus saját mókolása.
Elején mondjuk fura volt az m.2 forma, mert a csatlakozó inkább néz ki valami nagyon rövid pci expressnek, bár feltűnően sok a forrasztás alatta -
TaaT
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #43271 üzenetére
Köszönöm!
A gyári Asus kicsit drága így utólag, de ha jól értelmezem bármelyik M.2 wifi kártya jó bele csak nincs lefogatás és az antenna csatlakozás más? -
-=RelakS=-
veterán
Ruszki oldal, de lepuskázhatod a PN-t. Igaz, ez IX, nem VI.
VI-hez Linus Tech Tips oldalon ajánlják ezt megezt <- ez lehet, már nincs -
-
-=RelakS=-
veterán
Szerintem nem, mert ez mSATA.
Szóval lehet ,hogy úgy néz ki, de nem nyerő ötlet:
The physical dimensions of the mSATA connector are identical to those of the PCI Express Mini Card interface,[61] but the interfaces are electrically not compatible; the data signals (TX±/RX± SATA, PETn0 PETp0 PERn0 PERp0 PCI Express) need a connection to the SATA host controller instead of the PCI Express host controller. -
-
Top cat
addikt
válasz
macilaci78 #43264 üzenetére
A monitorok már megvannak.
-
Pötyi
őstag
válasz
macilaci78 #43264 üzenetére
Hááát, _elképzelhető_, hogy a monitorokat ingyen elhozható forrásból szerezte, onnan kezdve pedig csak a 7 portos VGA ára terhelné a zsebét.
Viszont a 7 portos VGA ára < 8K TV ára. Ő meg a legolcsóbb kivitelezést kereste...
-
Top cat
addikt
válasz
macilaci78 #43262 üzenetére
"Hogy tudnám legolcsóbban kivitelezni neki? "
A 8k Tv-ket apróért dobálják utánad.
-
demerion
tag
válasz
#04441088 #43254 üzenetére
Ha esetleg nem túl régi monitorok displayport daisy chain játszhat még.
Nyilván egy NVS 810 lenne a legjobb megoldás, de elég drága. 510-et érdemes lehet esetleg keresni, ha jól emlékszem viszonylag olcsóak és 4 monitort támogat.
A Matrox display adapterek tök jók, de az is elég drága. -
törölt tag
Köszönöm az ötleteket. Ez a Matrox kártya jónak tűnik.
Egy olyan srácról van szó, aki havonta 5-15 milla között keres, de ilyen ganyolt, régi, semmitero laptopokat hoz hozzám általában, hogy lassú, ez a baja, az a baja. A mostani pl egy régi Lenovo, 2 GB RAM, 64 GB HDD és Pentium proci. -
DJGABI
addikt
válasz
LamerGyuri #43257 üzenetére
Eyefinity-t dobta ki gúgli, HD7770 már tudja, van rajt 4 port. Azt mondjuk nem tudom mennyire támogatott/mennyire működik (akár önmagában, akár a 2 kártya)
-
válasz
#04441088 #43252 üzenetére
Valami régi matrox kártya használtan esetleg? Ebayen szoktak lenni olcsón, max kis driver szívás van, azok elvileg erre valók, kb 0 3d teljesítmény, de sok 2d kimenet, amik elég jól is paraméterezhetők.
Mint pl ez, csak valami régebbi/egyszerűbb/olcsóbb verzió. [link]
-
törölt tag
válasz
LamerGyuri #43253 üzenetére
A monitorok már megvannak neki. Innen onnan olcsón vagy ingyen elhozottak. Azt nem tudom milyen átalakítót, hubot vegyek, hogy mind ráférjen egy pc-re. -
törölt tag
Hali.
Megkérdezem, ha nem baj. Van egy ismerős sok több üzlettel. 7 biztonsági kamera képét hét különböző monitoron szeretné látni. Egy számítógép van. Hogy tudnám legolcsóbban kivitelezni neki? -
Pötyi
őstag
válasz
-=RelakS=- #43250 üzenetére
Kontakthiba?
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
-=RelakS=- #43243 üzenetére
Na, ez fura.
Kicseréltem a ventiket a házban, és mikor ránéztem a sata kábelekre, csálénak láttam őket, így kissé megigazítottam. Szerintem ugyanolyan csálék maradtak, de mind1.
A lényeg, hogy ennyi változott, és mindkét hiba eltűnt, legalábbis 2-3 napja nem jött elő
Hasonló esetben jó lehet egy technikai analfabéta vevőnek megmagyarázni, hogy nem biztos, hogy mitől és meddig, de megjavult a masina -
-=RelakS=-
veterán
válasz
Intelligencs #43248 üzenetére
Az említett képhiba csak akkor jön, ha egy pillanatra elmegy a kép. Az meg lehet, hogy kiküszöbölhető a GSync kikapcsolásával, vagy a nem GSynces monitor mellőzésével. (azon szokott menni az obs studio játék alatt)
Ezt még nézni kell, hogy mikor jön elő pontosan (kb írni fogom)
-
válasz
-=RelakS=- #43247 üzenetére
Akkor lehet monitorhiba is. Cseréld meg a két monitort, kábelszinten is, hogy utána melyik monitor csinálja a hibát. Egyébként nekem is el szokott menni néha a kép, de csak displayporton, és néhány másodperc után helyreáll. Kábelcsere és gépcsere után rájöttem, hogy nekem a monitor bemenetével van gond. Engem mondjuk ez annyira nem zavar, mert nekem ez csak másodlagos bemenet, a fő gépem DVI-on van rákötve, ott sose csinálja.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Intelligencs #43246 üzenetére
Montor kikapcs-bekapcs valamit újraindítana a videókártyában is? Az megoldja, illetve az is, ha a videókártyán a monitorbeállításokat babrálom: pl visszaveszem 60Hz-re, majd nem kérem a beállítás megtartását.
-
válasz
-=RelakS=- #43245 üzenetére
"van, hogy a közepéről pár pixel a bal oldalon jelenik meg" >> Emiatt ez nekem nagyon videókártya hibának tűnik.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Aljasvip #43244 üzenetére
Fura.
A vicces az, hogy mikor a kis monitor képe viszajön, van, hogy a közepéről pár pixel a bal oldalon jelenik meg
Mintha kivágnál egy csíkot, a bal oldal maradékát jobbra mozgatnád, majd a kivágott csíkot bal szélre beillesztenéd
Én mondjuk GTX1070-el hajtom meg őket. Nagyon izgulok az RTX3080-ra, majd ha lesz, kiderül, változást hoz-e. -
válasz
-=RelakS=- #43243 üzenetére
A ketteshez hasonló nálam is van, és sajnos nem találtam rá megoldást.
Nekem mióta asztali gépem van újra (2017), egy AMD RX580, egy másik RX580, majd most egy Vega 64 is csinálja, hogy időnként 3-4 másodpercre elfeketedik a kép. Nálam ilyenkor visszaáll a VGA a gyári profilra (MHz-V), gondolom gyorsan újraindul a driver.
A gépemben ezen 3 év alatt egy HDD kivételével mindent cseréltem már, monitort is, szóval szoftveres bug probléma lehet. -
-=RelakS=-
veterán
Már megint elég hányattatott lett a topik sorsa (logókon vitatkozás hülyék helyett), így hátha nem gond, ha kérdezek
Szervíz topik eléggé kevéssé látogatott.
Ha gond, akkor del...1: a gépem újabban van, hogy komótosan indul (BIOS és Win boot is lassú), utána az SPDIF hang recseg ropog (creative hangkártya, SPDIF-re erőltetem át a gép hangját). Hagyom pár percig menni, restart, minden szép és jó. Van, hogy eleve jól indul. Ez mi lehet? Ha táp, akkor azt lehet, hogy a héten megtudom
2: két monitor is van a gépre kötve, egy 4k60Hz, meg egy FHD240Hz Gsync. Utóbbi rendszeresen kihagy 1-1 pillanatra, ami elég idegesítő játék közben. Ilyet látott-e már valaki, sikerült-e megoldani. -
macilaci78
nagyúr
válasz
LamerGyuri #43241 üzenetére
Én meg lesajnálom. A termék/szolgáltatás legyen jó, a logó mellékes, amíg nem kell viselnem.
-
-
brd
nagyúr
Elnézést az érintettektől (a jelenlévők természetesen mind kivételek), de én nem vagyok hajlandó elfogadni, hogy az emberek 99%-a ilyen egyszerű, ez nem lehet magyarázat, nem tudom elhinni, hogy pl. a TaaT által betett képen az emberek 99%-a számára az alsó sor a tetszetősebb.
-
pycur
tag
A logok dizájn változásai egyértelműsítik az irányt: megyünk az elegancia után a lapos egysíkúság felé. Mindenhol minden ugyanaz, nehogy legyen valakinek egyedi cucca. Ha valaki valamit kitalál, a többiek lemásolják, legyen az bármilyen weboldal dizájn, termék, vagy szolgáltatás.
A nokia telefonoknál volt utoljára dizájn választék, főleg hogy megspékelték a cserélhető előlapokkal. Ma meg már az akksi se cserélgető lassan.... -
tserrof77
őstag
válasz
tupacamaru #43232 üzenetére
Mennyit adjak? 20-30db-ot simán összekotrok
-
tupacamaru
veterán
Régen volt ilyen piros fiber alátét, lehet olyat valahonnan még szerezni? 3-as 4-es kellene….
-
cbmfan
senior tag
válasz
HoaryFox #43230 üzenetére
ME-t használok Voodoo1-2 és régebbi kártyák teszteléséhez amihez nincs driver XP-hez. havonta újrahúzom mert rendszeresen behal pár tucat driver telepítés után. ezredforduló körül is használtam XP-vel párhuzamosan, akkor is ez volt
Vista nekem kimaradt, de Longhorn-t próbáltam anno.
-
1. Haaat, az biztos. Jelenleg... Vagy barmikor. Barhol.
2. Volt fonokom csak. Nem hiszem, hogy allamositjak, kifizeti a vedelmi penzt minden honapban. Legalabbis mikor neki dolgoztam, fizette a megfelelo "jogi jaradekokat", hogy ne lepjenek a labara. Persze nem csinalt semmi illegalisat, de mivel uzletelt Kinaval is, muszaj volt neki perkalni, hogy ne lehetetlenitsek el egy-ket jol kitalalt jogszaballyal. Neki is olcsobb volt a netto haszon kb 10%-at inkabb siman odaadni annak, akinek oda kellett, meg a masik oldalnak is kenyelmesebb volt siman elvenni, mint magara a cegre ralepni.Amugy En se vagyok nagy koponya vagy valami, csak
voltam mar hazasdolgoztam mar multinal, ahol az volt a kultura, hogy mindenki mindig vedi a sajat segget, raadasul nagyon alacsony beosztasu embertol a helyi kirendeltseg berkein belul nagyon magas beosztasuakkal is dolgoztam egyutt, ugyhogy megtanultam atlatni a szitan, es leszurni a lenyeget a bullshitbol. Neha hasznos, ha van egy borzalmas munkahelyed par evig.
Amugy az elso marketinges sales pitch-e az volt, (atfogalmazom, hogy ne lehessen konkretumot tudni, de a lenyeg valtozatlan), hogy "eszre se veszi, mennyi penzt kolt nalunk". Namost ennel vevo-taszitobb dolgot En meg eletemben nem hallottam, a vadbarom meg meg volt rola gyozodve, hogy ebbol mindenkinek az fog lejonni, milyen egyszeru es kenyelmes a szolgaltatas.
Az teny, hogy valami kib@szott profin adta elo, meg az is teny, hogy ilyen szempontbol kivalo volt a fonok, azonnal bevallotta maganak es nekem is, hogy egy jo pitch-el ezek szerint csobe lehet huzni, es mivel irgalmatlan penzrol van szo, innentol nelkulem nem lesz ilyen meeting. Eredetileg azert ultem bent, hogy ha tech szempontbol baromsagot mondana, kijavitsam, mielott bajunk lesz belole. -
DeFranco
nagyúr
válasz
Beba Snake #43226 üzenetére
jó hát ez jogos
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Beba Snake #43224 üzenetére
hö?
-
Beba Snake
aktív tag
-
Mercutio_
félisten
válasz
cbmfan #43220 üzenetére
Ha már windows zenék, legjobbabb
YTAlert
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
-=RelakS=- #43218 üzenetére
Igazából a bakelit lemez, a szalagos magnó, a kazettás magnó és a CD is csak a "megfizethető" kategóriában volt halott. Ott, ahol egy lejátszó ára 5 számjegyű euróban, ott köszönik szépen jól vannak most is.
-
-=RelakS=-
veterán
Retro van. Hangkazetta, "bakelit" lemez...
Valaki biztos megtalálta a régi bélyegző készletet, és divattá tette a bélyegző kompatibilis, monokróm dizájnt -
DeFranco
nagyúr
nem vagyok benne a témában csak érteni vélem a koncepciót.
amúgy nekem sem kell feltétlenül tetsszen (bár szerintem kellemes ránézni, ennyire érdekel kb.) és még az sem biztos, hogy ez bármilyen esztétikai skálán szépnek nevezhető, hívhatjuk ha akarjuk hülye divatnak is mint a buffalo cipőt.
de az biztos, hogy ha mindenki buffaloban jár akkor nem az intel fog bebújós sneakert húzni.
a buffalohoz képest (ami valóban egy hülye divat volt) annyi a különbség hogy ez valóban célszerű, és ahogy ollie is írja, megvan neki a maga "üzleti" esztétikája. és a cél az ez, nem a tüzijáték.
szerk: van azért ebben is valriálás, nem csak annyi hogy "bilikek szalvetan egysegsugaru fonttal felirat"
ennyi. ezt bírja el most egy kurrens design. áttekinthető, letisztult, most ez a profi.
ettől már nagyon messze vagyunk:
[link] -
válasz
DeFranco #43214 üzenetére
Ha mar ennyire benne vagy a temaban, azert remelem erzed, hogy van a bilikek szalvetan egysegsugaru fonttal felirat, es az "üstökössel, térhatással meg árnyékkal bolondított logotós levélpapír", illetve a "wingdings-animgif-neon-plasztika-hell" kozott meg egy-ket fokozat azert.
-
DeFranco
nagyúr
amennyiben az adott piaci környezetben ez azt kommunikálja a fizetőképes kereslet túlnyomó részét alkotó partnerek felé (t.i. inkább Alex Heinzmüller chief szerverbeszerzés officer mint Steve Hemo alanyi gémer) amit a cég szeretne, akkor igen.
most éppen ez a trendi, egy üstökössel, térhatással meg árnyékkal bolondított logotós levélpapírtól pont vérhányást kap az üzleti szféra, és bizony nem is korszerű (ha tetszik a ceo-nak ha nem, neki sem az a dolga hogy esztétikát csináljon belőle) most ilyet kell csinálni.
egyszerű, letisztult, szemnek kellemes, az attribútumok könnyen érthetők, most ez kell.
majd ha visszajön a kétezres évek wingdings-animgif-neon-plasztika-hell-je akkor az intelnek is szivárvány széjfojgó lesz a logoja.
-
válasz
Intelligencs #43208 üzenetére
Igen, tudom, fogalmazzunk ugy, oka van annak, hogy a marketingesek altalaban minden letezo eszkozt bevetnek, hogy mernok ne legyen a meetingeken, csak manager. Plane olyan jellegu mernok, mint En, akinek sajnos rendkivul kicsi a beepitett bullshitbuffere, amit ha megtoltenek, hajlamos ra, hogy kiszaladjon a szajan egy "Te most szorakozol velunk, vagy tenyleg ennyire hulyenek nezel?".
Volt mar ra pelda, hogy az eloado altal nem oszinten ertekelt, sot, nyugodtan mondhatjuk, hogy keretlen oszintesegu inputom miatt lett elkuldve az egyik marketinges ceg kompletten a picsaba. Amiert szivas volt, az az, hogy utana a fonok/tulaj gyakorlatilag kotelezove tette a reszvetemet a marketinges meetingeken/sales pitch-eken. A masik oldalrol nezve viszont annyira halas volt, hogy kaptam egy het extra szabit, meg nemi fizun feloli kreditet.
A kovetkezo marketinges ceg viszont nagyon fasza volt, nem nyomtak tobb bullshitet, mint hivatasbol kotelezo, illetve koko helyett piackutatast toltak, veluk gyumolcsozo volt a kapcsolat. -
DeFranco
nagyúr
halkan jegyzem meg hogy szerintem a logonak nem az a dolga hogy zseniális legyen, hanem az hogy az adott stratégiának megfelelő arculatot közvetítsen és hogy segítsen eladi a terméket.
sokan keverik a szubjektív esztétikájukat (ami egyébként, ha valahonnan kapnának felkérést, hogy manifesztálják példában akkor egy hatéves szintjén megrekedt alanyi naiv népibarokk zanzában teljesedne ki) a korszerű és célszerű termékdesignnal (ha megengedjük hogy a logo is egy termék)
ha szépet akar látni akkor menjen ki a természetbe vagy menjen el a szépművészetibe, ez nem szép. ez célszerű.
-
Egy valamiben biztosak lehettek, hogy akik átdizájnolták, azok utána erről írtak egy tizennyolc oldalas prezentációt, ahol minden egyes kis változásról dicshimnuszokat zengenek, hogy mennyire fiatalos, trendi, és mennyire kibeba szuperül egybecseng a világ haladásával és sugallja a pozitív attitűdöt és a piacvezető szerepet, blablabla. A dizájnolásért kapott összeg pedig szerény, éppen csak nem sértő egy ekkora ívű munkáért, de ha esetleg a jelenlevők közül valaki kölcsön tudna adni egy kisteherautót meg két raklapot, hogy elszállítsák a pénzt, az nagy segítség lenne.
Tudom hogy megy ez, mert marketingben dolgoztam, nekem is kellett ilyen preziket készítenem...
-
cbmfan
senior tag
ehhez már ez kell...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- Fanatec v3 pedál damper KIT-tel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- 50napot futott! MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest