Hirdetés
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
Új hozzászólás Aktív témák
-
koby11h
őstag
válasz
-=RelakS=- #44698 üzenetére
Kerülhet olyan helyre víz, ahová nem kellene és a korrózió később okozhat gondot. Szerintem. Persze függ a szárítás módjától is. Én inkább tiszta alkohollal csinálnám.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Klaus Duran #44697 üzenetére
Kiveszed az esetleges elemet/akkut, elmosod, megszárítod, mi baj lehet?
-
Kezdem azt hinni én vagyok a hülye. Pihentető restoration videókat nézegetve VÍZZEL mossák a komponenseket. [link]
-
cbmfan
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #44691 üzenetére
nyugi, már nincs ott semmi
se a tulaj, se a cucca.
-
-
cbmfan
senior tag
válasz
FoxiestFox #44685 üzenetére
nekem a WC álmennyezete fölött van egy ezer éves de új állapotban lévő ATX ház...
-
válasz
Intelligencs #44684 üzenetére
Ki ne tedd már.... el fogják vinni előbb-utóbb, nem elfér nálad? Tedd fel egy szekrény tetejére.
-
Á, akkor inkább kirakom lomtalanításkor. Vasból van és nehéz, szerintem a kezemből kiveszik majd.
Tudom, átírhatnám a hirdetést ingyenesre, de mazochista azért nem vagyok. (Hé, hahó, figyejjé mán! Eltunád nekem penderíteni ide a közelbe, csakide ahol lakozom, a patak mellé, az ukrán határhó'?)
-
Josi
aktív tag
válasz
Intelligencs #44682 üzenetére
Hát ha ingyen el is postázod, akkor elgondolkodom rajta .
Nem kérek plusz pénzt, a veszélyes, nem gyorsan lebomló hulladék miatt. -
Sziasztok, van egy Chieftec Dragon házam, csináltam is neki frankó kis hirdetést, de egyelőre érdeklődésen kívül nem volt semmi. Kell esetleg valakinek ingyen? Nincs szívem kirakni lomtalanításkor a buckalakóknak.
-
kisi
aktív tag
válasz
koby11h #44678 üzenetére
Hááát.. ette az SSD-t rendesen...
Bevallom, kipróbáltam, anno, adtam egy hónapot neki. A lenti értékek akkor keletkeztek, azóta normál használatban van, saját gépben.Egy elfekvőben lévő, átlagos dell irodai gép i5 proci, 16gb ddr4, 256 gb intel ssd a rendszernek.
A kérdéses winyók:
2 terrás Sabrent rocket NVME PCIe M2 2280(SB-ROCKET 2TB) HDD sentinel kép 1 2
2db 8 terrás toshiba NAS N300 HDD Sentinel kép 1 2 hőmérséklet (a másik toshi azóta várja a beszerelést a párom gépébe, csak lusta vagyok, szóval arról is tudok lőni képet, ha kell)
A gép oldala nem volt felrakva, nem volt sűrűn pakolva, volt szellőzése, és így hozta össze ezt a 60 fok feletti hőmérsékletet... -
azbest
félisten
válasz
koby11h #44675 üzenetére
ja, mondjuk igazad lehet... mi is bolti bővítős vostró * gépeket veszünk az irodába, ilyenekből is jön ki 250 körüli ssd és 8GB-os ram modul. Sokkal olcsóbb úgy, mint a gyári nagyobb, pedig elég vastagon fog így is a bővítős alkatrész ára.
100GB alatti kevésnek hangzik, még félig se lett másolva... ezért gondoltam inkább előtelepített rendszerre vagy ilyesmi.
*: ajjaj, lehet kifut a vcom usb3 hdmi dongle, amivel második monitort tudunk a vostrokra kötni
Egyedül ezt ismerem fl2000 chipsetesként. Mindenütt a valójában usb2-es, használhatatlanul lassú MacroSilicon 534D:6021 chipsetes borzalom van (cablexpert / Gembird A-USB3-HDMI-02 és A-USB3-HDMIVGA-01)
-
-
koby11h
őstag
válasz
FoxiestFox #44677 üzenetére
Chia? Ott nem pár indítás és több tíz TB írás a jellemző inkább?
-
-
azbest
félisten
Vajon mi lehet a törénete az ilyen alkatrészeknek?
WD SN530 ssd-ket kapni fél év garival tonnaszám akár boltokban [link] akár itt hardveraprón [link] is. CHS hungary feliratos papírból kivágott és felragasztott kis műanyag tartós cumók.
Ami érdekes, hogy 12-13x volt már bekapcsolva és 60-100GB adat mozgatva rajtuk a dobozból kivéve.Ezek valami oem vagy szervizek, esetleg eladatlan gépekből bontott cumók raktárából származó készletek kerülőúton árusítva?
-
válasz
-=RelakS=- #44672 üzenetére
Ja, tele van a bestbuy topik olyanokkal, akik kiverik a balhét, ha nem kapják meg az online, erősen elárazott terméket.
-
válasz
-=RelakS=- #44670 üzenetére
Vannak ilyenek?
-
-=RelakS=-
veterán
Majd mikor jönnek ifj. Vér Istvánok, hogy márpedig nekik 4090 kell, és ha ad érte fasza 1030-at, akkor ugye féláron is megkapja, persze áfa nélkül, mert azt csak zsebreteszi az üzlet.
Ja, és lehetőleg még a megjelenéselőtti napon/héten, de akkor azonnal kell, pult alól
-
cbmfan
senior tag
mi van, srácok, két hete sehol senki aki kiborítana titeket?
-
Armagedown
őstag
válasz
Tothgera30 #44654 üzenetére
Nem vészes, van egy 250 gigás külső merevlemezem, 19ezer hibás szektorral, és még működik, arra 1 nap hátralevő élettartamot ír a HDS.
Mondjuk én már nem használom, félre van téve a kidobni valók közé. -
válasz
Tothgera30 #44664 üzenetére
Mindenkinek van olyan, amire nem szándékozik pénzt kiadni.
-
-
Balinov
titán
válasz
Tothgera30 #44661 üzenetére
De ahogy látom, HD Sentinel prora, arra fussa
neki
-
válasz
macilaci78 #44660 üzenetére
Szívem szerint dobtam volna bele egy SSD-t, de hát a tulajdonos nem szánt rá pár ezer forintot.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Tothgera30 #44656 üzenetére
Voltaképpen nincs azzal gond, ha a rajta lévő állomanyok nem kényesek. Telepített programoknak megfelel. Ha elszáll, akkor adat nem veszik el.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Tothgera30 #44658 üzenetére
-
válasz
-=RelakS=- #44657 üzenetére
Még a szomszéd szájából is kiveszi a rágót ha rágható még.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Tothgera30 #44656 üzenetére
Ez a barátod az autón is tükörsimára koptatja a gumit, mert végig ki van fizetve?
-
-
cbmfan
senior tag
válasz
Tothgera30 #44654 üzenetére
print screen vajon mi?
-
válasz
TESCO-Zsömle #44648 üzenetére
-
i400
senior tag
válasz
-=RelakS=- #44652 üzenetére
Kürt kft küldi majd a régészeit
-
válasz
Eladó? Kéne hóvégi mentésre.
-
cbmfan
senior tag
válasz
nincs ezzel még semmi baj, backupnak jó lesz!
-
válasz
TESCO-Zsömle #44644 üzenetére
Adott generáció teteje 15-20 évvel a megjelenése után már elkezd pénz érni, mert megtalálják a retrósok, amikor megépítik gyerekkoruk álomgépét.
Valszeg ez a cpu is ilyen. -
Top cat
addikt
válasz
cbmfan #44622 üzenetére
Képet nem csináltál róla?
Biztos ez a szindróma.
-
cbmfan
senior tag
előbb néztem, hogy még bőven van rá RMA garancia, viszont magánszemély nem küldheti vissza, csak külső háttértárakat. most hogy is van ez, csak kisker garanciáztathatja belső winyókat?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
TESCO-Zsömle #44619 üzenetére
-
-
cbmfan
senior tag
így van, pont ezért kellett nekem is. ezerér' lőttem kitört csatlakozós 480 Gigás (ha jól emlékszem) Kingstont bolhapiacon amit simán pótoltam egy öccázé' vett DVD író paneljéről. új külső ház háromezer volt, ezen hurcolászom amit kell. micro USB kábel meg mindenhol is van már, az sem számít ha otthon hagyom a hozzá adott 3.0 madzagot.
-
Ygg
senior tag
válasz
hiperFizikus #44600 üzenetére
dupla post.
-
Ygg
senior tag
válasz
Persze.
Külső házba nyugodtan lehet rakni.
SATA, mSATA, M2...meg ki tudja még mi.
USB3.x-el teljesen jól muzsikálnak, ha fontosabb a sebesség, minta tárhely méret. -
-=RelakS=-
veterán
válasz
hiperFizikus #44597 üzenetére
Már csak a szekrényben pihennek, nincs mire használnom őket. Egyik WD meg is kukult
És igen, vannak már external ssdk
Példának okádék, meg még hány van, fel sem tudom sorolni.
Sőt, vehetsz olyan USB-s "házat", amibe m.2 formátumú SSD-t tudsz bepattintani. -
hiperFizikus
senior tag
válasz
cbmfan #44605 üzenetére
Hát volt nekem régen asztali doboz kinézetű szgépem . működött is, szépen villogtak is rajta a LED-ek, meg lehetett a flopi lemez mechanikát használni rajta . Aztán a doboza egyre kisebb lett, és így egyre könnyebb volt szervizbe hordozni . Sajnos a szervizes mindig megígérte, hogy vigyázni fog az adatokra, aztán mindig törölte a szexis képeimet róla .
Újabban a rokonom adott egy laptopot, aztán vettem hozzá még két gyárilag felújított laptopot, és így olcsón ki is jöttem vele . Az egyikben már a ventilátora nem megy .
Most meg majd utána nézek az SSD árainak ♥
-
-
cbmfan
senior tag
válasz
ne már, haver!
ugyanúgy berakod egy bármilyen házba és kész.
ollie: semmi extra csak Hellboy aznapos volt és kiadta magából a fölösleget.
-
-
shteer
titán
válasz
Őőő ezt előbb a Google-től kellett volna megkérdezni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Hegesztés topic
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- Amazon Fire TV stick/box
- Nintendo Switch
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest