- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0n21
senior tag
-
g0n21
senior tag
válasz
Laci0808 #94162 üzenetére
Ez a linkelés most nem nyert, próbáld újra...
Amikor írod a szöveget, megnyomod a link gombot, mint a képen... előtte kimásolod a linkelni való oldal linkjét a fenti böngészősávból, és itt, amikor a link gombot megnyomod, akkor oda beilleszted, majd ok.
Tessék, így --->>>[link]
-
evilskati
aktív tag
válasz
Laci0808 #94157 üzenetére
Ha nem telefonról írsz hozzászólásokat, akkor ahol megírod a hozzászólásokat, az OK gomb alatt van egy Link gomb, ezt megnyomva felugrik egy ablak, ahova másolás-beillesztés párossal megadhatod a linkelni kívánt oldal címét. Ezután kijelöli a szöveget, ami linkké válik - alapértelmezetten: [link] - de ezt átírhatod. Lényeg, hogy míg a lezáró tag szerepel, addig fog tartani a kattintható szöveg.
csabulaxi: Gyorsabb voltál
-
csabulaxi
senior tag
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Laci0808 #93873 üzenetére
kedvelem Schiffert, es Gorog Ibolya is ezt mondja, de az uj trendek alapjan (es ezt Schiffer is keni-vagja) siman felveheto sotet nadraghoz vilagosabb cipo, persze nem esti viselet gyanant. likethis
Condy: nalam is. Bar barna cipobol ket szint hordok (vilagosabb, sotetebb), igy az ket ov, ket szij, de az nem sok. +a fekete.
hetvegi viselethez meg jo a nato szij (akar mokaszinhez is). A femszij meg jollyjoker -
Szabikaa20
őstag
válasz
Laci0808 #84074 üzenetére
Azt hiszem a DS is még rémlik hogy megvetted,de nem tetszett...
Hát igen a szíj... 4x-re csak megértették a németek mit akarok!
Jobban mondva 3x se értették meg és 4x-re írtam hogy b@sszatok rá küldjetek új szíjat...és küldtek is!
Danke Günter testvér...
tupacamaru: Ez igen!
Szép!De mondjuk az zavarna hogy nem swiss...
Emlegetett "szamár"....
Most írt a képemhez...jól esett!
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Laci0808 #84070 üzenetére
Köszi! Az jó!Nem vettél azóta órát,hogy eladtad az O1-et nekem?Hozzáteszem jól tetted!
Bár cseppet megszivatott,de mostmár minden rendben!
Most elég sokan vesznek Davosa-t és Longines-t...Nekem is tetszenek,csak az áruk nem akar az én pénztárcámhoz igazodni!
Na csiga gyorsabb volt!
-
apholyon
aktív tag
-
young78
tag
válasz
Laci0808 #71008 üzenetére
Ráállnék én, de sajnos a Hamiltonnal komoly baj van, nem feltétlenül az, amire a Rogers célzott...
Viszonylag nagy palettáról viszonylag kevés a tényleg eladható modell, de a forgalmazóktól elvárják a teljes készlet tartását, ezért nem igazán pörög. Egy ideig a WDL-nél volt, most ha jól gondolom, a miracolonál van, de feléjük semmilyen kontaktom nincsen. Anno pár darab Hamilton külföldi forrásból jött rajtam keresztül, egyiknek sem volt semmi baja, nagyon bejött mind. Leginkább a Jazzmester sorozatból sikerült hozogatni, de volt pár komolyabb Khaki is. Most a 245-ös USD-vel még ötlet szinten sem merül fel, hogy belemásszak -
Wg5113
aktív tag
válasz
Laci0808 #70970 üzenetére
Ez egy nagyon szép Certi,Gratulálok a választáshoz! Lassú víz partot mos.
Hamilton órám nem is egy volt és soha semmi baja nem volt nekik.Az egyiket négy éve hordja egy kollégám és egy szervíz kellett csak neki.
Az Anrássy úti Orex -ben van egy pár leszállított árú Hamilton. -
g0n21
senior tag
válasz
Laci0808 #70866 üzenetére
lóf.szt cseréltek volna ki stiftet helyben, meg toronyórát.
Amikor elmentem átvenni a szíjat, kérdeztem, hogy van-é ugyan lehetőség (Steinhart Mo. kft) arra, hogy ráeszkábálják.
Rámmosolygott, hogy nincsen... Screw you, gyenge a profil.apholyon: ígértél képet amikor az enyémet felpróbáltad!!!
(#70876) condy:
Pontosan azért tudja az óráit annyival jobb áron adni (harminciksz ezer), mert nem 200m2-es tükörpadlós kiskastélyban vár...De az tény, hogy amia steinhart mo-nál van az átlagon aluli.
Ezért élnek a webshopok, inkább élvezzük. Vagy vennél inkább orient divert 45-ért csilivili palotában? -
teratti
senior tag
válasz
Laci0808 #68779 üzenetére
Ha így érzed jobb is volt, hogy eladtad gondoltam csatlakozom ahhoz a "társadalmi elváráshoz", hogy mindenkinek legyen egy Steinhart-ja.
Javallottam a DS Driver-t örülök ha olyat veszel ne csak én legyek a "nagy" Certina fan, sajnos anyagi helyzetem nem engedheti meg, hogy komolyabb órát vagy óragyűjteményt teremtsek de egyszer hátha...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest