- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cserix
tag
Sziasztok !
A barátnőmnek van egy Omega zsebórája. A nagypapáé volt, ezért hatalmas az eszmei értéke. Sajnos nincsen meg mindegyik mutatója. Szeretné rendbe hozatni, de nem tudja hova érdemes fordulni vele.
Sopronban él így elsősorban ottani órás jönne szóba.Tud valaki megbízható órást Sopronban, vagy környékén?
-
cserix
tag
válasz
Miamiquake #72868 üzenetére
Ott leszünk !
-
cserix
tag
Srácok!
Most 9 kor kezdődik a Spektrumon
Breitling: a tökéletesség nyomábanBocs, ha már írta volna valaki, nem olvastam még vissza.
-
cserix
tag
válasz
Szabikaa20 #70320 üzenetére
Jó lett nagyon. Majd a tulajtól kérj egy felöltöztetett képet!
-
cserix
tag
Szerintetek tetszene egy ilyen a gyereknek(15éves)?
Messerschmitt 38mm Steel Case Aviator Watch #ME262S -
cserix
tag
válasz
Szabikaa20 #70211 üzenetére
Nem lehet alternatíva, hogy a "félreértés" után elküldöd csak a szíjat a Riosba, hogy innentől foglalkozzanak ők vele (te megpróbáltad) és majd küldjék a javított vagy cserélt szíjat? Vagy ha Bp.-en jársz bevinni?
-
cserix
tag
válasz
Ereshkigal #70040 üzenetére
Eddig egy órát vettem az OLX-en. Velem nagyon rendes volt az eladó. Mikor kérdeztem, hogy volt-e szervizelve az óra megmondta, hogy nála nem, valamint felajánlotta, hogy megméri nekem a járástártálakót és a járáseltérést. 39 óra és 20 perc késése volt. Idézem: "Mindenképp tanácsos szervizelni." Alkudtam, engedett, megvettem. Most utazik Dzsanához szervizre.
-
cserix
tag
válasz
Szabikaa20 #69998 üzenetére
Rendben
, de hány %-os oldatot kell venni. Mert találtam utalást 25%-osra meg 5%-osra is.
-
cserix
tag
Sziasztok!
Kotyvát szeretnék készíteni. Azt már tudom, hogy miből kell, meg az arányokra is találtam utalást itt a fórumon. Viszont hol lehet ezeket az anyagokat beszerezni?
- szalmiákszesz (ebből hány %-os kell)
- kenőszappan (ez az amit a csövekhez is használnak?)Dzsana írtad, hogy te is magad kevered a szert. Megosztanád velem, akár priv.ben, hogy te milyen arányokkal és szerekkel dolgozol? Persze csak ha nem titkos a recept.
-
cserix
tag
válasz
GasBang #69770 üzenetére
Felhívnám a figyelmedet, hogy nemcsak az órák hamisítása, hanem a hamis órák viselése/birtoklása is bűncselekmény. Ezt a megdöbbentő információt Vályi tanár úrtól kaptam, aki igazságügyi óraszakértő. Ha valami gagyit szeretnél, akkor legalább arra figyelj, hogy az időmérőre felírt "márka" ne legyen azonos egyik ismert márkával sem.
-
cserix
tag
Sziasztok!
Ismeritek ezt az androidos alkalmazást? Ennek a pro verziója egész jól működik. Több ilyen alkalmazást is kipróbáltunk, de ez bizonyult eddig a legjobban használhatónak.Más:
Vettem szerelgetéshez órát/szerkezetet. Pontosan egy AS/ST 1950/51 -et. Ebay-ről megérkezve nem lehetett felhúzni. Arra gyanakodtam, hogy a kilincsrugóval lehet valami. Tegnap megérkeztek a szerszámok és már nem volt akadálya annak hogy szétszedjem. Szétszedtem, igaz csak a kilincs szerkezetet és lám tényleg csak ki volt ugorva a kilincsrugó. Többszöri (jó sok) próbálkozásra sikerült visszaakasztanom a helyére a rugót. Szerencsére fehér a padló ahol szereltem. Most tökéletesen működik a szerkezet, fel lehet húzni és a kilincs meg tudja akasztani a kilincskereket. A frekvenciát okostelóval megmérve 21594-21596 -ot kapunk. A szerkezet adatlap szerint 21600-as.
-
cserix
tag
válasz
Szabikaa20 #69369 üzenetére
Téged nem zavar, hogy a korona "bevág" a kézfejedbe?
-
cserix
tag
DUGENA 4460556. Ismeri valaki ezt az órát ? Valakinek tapasztalat?
Egész nap ehhez az órához keresek vmi leírás félét, de nem találtam. Ha mondjuk veszek egy ilyet a páromnak feltehetően ugye be lehet állítani rajta , hogy a "magyar" időt szinkronizálja? -
cserix
tag
válasz
entropy #68847 üzenetére
Szerintem a kérdésedben meg is válaszoltad.
A svájci óra már beette magát az emberek agyába.
A párom Orient Star-ja nappal, mikor hordja siet 5-6 mp-t. Éjjelre leteszi és visszakésik 4-5 mp-t. Az én csodás Orientem stabil 6mp-t késik. Egyik sem esett át még beszabályozáson. És a szép az egészben, hogy a Zeppelin (Quartz Ronda ) órámhoz nézzük, mikor nincs kedvünk okostelón vagy a pc-n pontos időt behozni, mert az amióta jár mp pontos. -
cserix
tag
válasz
vadászcsiga #67613 üzenetére
Jól mutat! A bújtatóval színazonos varrással is megnézhetnéd az összhatást.... sztem, mindent vinne. :-)
-
cserix
tag
Nekem van egy Univega biaxial-power oval-om 1995-ös model, Concept trapéz teleszkóppal. Vagy 2 éve áll a garázsban. :-)
-
cserix
tag
Mi a neve annak a festéknek és hol lehet kapni, ami a mutatón van? Sötétben világít.
-
cserix
tag
Középiskola. Irodalom óra. Tanárnő felhívott felelni. Hát-al kezdtem a mondatot, de befejeznem már nem kellett. Leültetett egy elégtelennel. Egy életre megtanultam, hogy hát-tal nem kezdünk mondatot. Azért néha előfordul
és ilyenkor mindig eszembe jut ez az eset. Gondolom manapság ilyet már nem igen csinálhatnak a tanárok.
-
cserix
tag
válasz
Dzsana #66680 üzenetére
Nem eladó
Az eredetit megkaptam mellé zacsiban. Az óra mutató még kinéz vhogy, de a percmutató törött.
Így néznek ki az eredeti mutatók.(#66681) condy: Hol láttál? szerk.: okés már látom
-
cserix
tag
válasz
rolka1979 #66466 üzenetére
Nem ők indítják, de ők fogják tartani. Megbízzák őket az oktatással. A honlapon ez van.
Tisztelt órás OKJ végzettségre vágyók!
2011-2012-es évben az utolsó modulrendszerű képzésben 22 tanuló végzett sikeresen Órásként!
Amennyiben Ön vagy ismerőse szintén szeretne Órás végzettséget kapni,
kérem feltétlenül jelentkezzen az alábbi elérhetőségeken:valyi.huba@t-online.hu
info@kezmuves-prateru.sulinet.huIgen az OKTATÓRA-s honlapra gondolok.
-
cserix
tag
válasz
rolka1979 #66414 üzenetére
Attól függ mit szeretnél. Ha az órás mesterségből akarsz megélni akkor OKJ-s képzés (úgy tudom januártól indul). Ha csak alapismereteket szeretnél szerezni, akkor a személyre szabott "konzultáció" is nagyon jó. Én ez utóbbin voltam. Vadászcsiga linkje tökéletes.
Elég jól körbenéztem az interneten és nem nagyon találtam más "oktatási" forrást.
(#66425) rolka1979: Javaslom vedd fel a kapcsolatot http://www.oktatora.hu/ -n
-
cserix
tag
Húú a mindenit !
Alig győzetem végigolvasni a 2 napi termést.
Gratula Mindenkinek aki új órát kapott/szerzett !
Voltam Vályi Hubánál.
Azt mondta ügyes vagyok !
Cseréltem csapágykövet a csapágylemezen és elsőre sikerült !
--------------------------------------
(#66273) buci30: Ha egy kicsit többet elárulnál a lányról.....pl. mennyire fiatal? milyen a stílusa? sportos? magassarkús? Milyen színt visel gyakran? Ilyenekre gondolok.Nekem ilyen óráim vannak :
de én már nem vagyok annyira fiatal -
cserix
tag
válasz
Szabikaa20 #65873 üzenetére
Szerintem hagyjuk. Részemről vége. Lezártam. Tanultam belőle.
más:
Csütörtökre kaptam időpontot Vályi Hubától.
Ami azt jelenti, hogy csütörtökön estére már sokkal okosabb leszek óraszerkezet ügyileg. -
cserix
tag
válasz
Szabikaa20 #65864 üzenetére
Igen ott. Ha jól értettem, azért törölték ( a negatív visszajelzést) , mert ez van a szabályzatban. Vagyis ha negatívot akarsz adni valakinek, akkor az még az ügy zárása előtt tedd meg.
"Recently, you opened an eBay Buyer Protection case for NEW ZEPPELIN Women`s Watch SERIE FLATLINE 7337M-3. We also received the feedback you left for the transaction, but it's been removed from the seller's feedback profile because of a recent decision on the eBay Buyer Protection case."
-
cserix
tag
válasz
vadászcsiga #65859 üzenetére
Meg biza! Törölték is 5 perc múlva!
A negatív visszajelzést törölték, nem az eladót.
1-1,5 hete jár a Zeppelin másodperc pontosan !
Ráadásul ma jött meg hozzá egy sötétkék bőr szíj is.
Csak még nem tom, hogy hogyan is kell azt beállítani.
Úgy sejtem, hogy szike is kell majd hozzá. -
cserix
tag
Megjött a zeppelin órámhoz a gyári nyilatkozat.
Akit érdekel, itt megnézheti ! -
cserix
tag
válasz
vadászcsiga #65771 üzenetére
Mint például itt is !
-
cserix
tag
Tudom, hogy nem ide tartozik, de tudna nekem egy képet/linket küldeni vki, arról, hogyan néz ki egy Suzuki KVB gépkocsi?
Rákerestem a Google-ban , de nem egyértelmű az eredmény. -
cserix
tag
válasz
vadászcsiga #65427 üzenetére
Nagyon tetszik ! Feketében keresek most ilyet.
Köszönöm Mindenkinek a válaszát a kérdésemre.
-
cserix
tag
Szép napot Urak!
Mi alapján döntitek el, hogy mikor, melyik órátokat viselitek az adott napon?
-
cserix
tag
-
cserix
tag
válasz
Szabikaa20 #65258 üzenetére
Valaki régebben belinkelt egy pdf-et a méretekkel kapcsolatosan.
Én kivágtam többet. Ebből gondolom, hogy óriási.
Nekem biztosan önvédelmi fegyverként is jó volna.
Bár mostanában már nem nagyon akarnak megtámadni....(#65254) condy: A mérettől függetlenül szép ez az óra. Nem csodálom, hogy megdobogtatta a kicsi szívedet
-
cserix
tag
válasz
vadászcsiga #65240 üzenetére
Igazad van! Igyekszem így felfogni ! Ráadásul komplett szerkezetet is lehet hozzá kapni
Viszont, mivel nincs vesztenivalóm, azért fellebbeztem.
-
cserix
tag
vadászcsiga: Nagggyon jó!
(#65209) Dzsana: Nagyon szép lett ! Jó pihenést!
Közben zárult az ügyem az Ebay-nél. Nem az én javamra döntöttek.
Akit érdekelnek a részletek itt tanulmányozhatja.Eddig (hátrébb olvashattátok is) igen nagy bizodalmam volt az Ebay felé.
No, ez most megszűnt. -
cserix
tag
válasz
Ereshkigal #65149 üzenetére
Így már értem.
Köszi.Nekem nem akar összejönni....
csak összejött
-
cserix
tag
válasz
vadászcsiga #65146 üzenetére
(#65147) Szabikaa20: Honnan vannak neked ilyen smiley jeleid? Hogyan lehet ilyeneket a PH-hoz illeszteni?
-
cserix
tag
Lassan itt az ideje, hogy a páromat is meglepjem valamivel.
Mondjuk egy szép automatával
Ő bőrszíjasat szeretne, viszont olvastalak titeket és azt javasoltátok, hogy érdemesebb megvenni fémpereccel és inkább utólagosan venni rá vmi. minőségi bőrt.
Már csak az a gondom, hogyan lehet eldönteni egy óráról, hogy annak cserélhető e a fémszíja, vagy integrált?
Ha mondjuk látni a "stifteket" mint pl ezen a képen, akkor elmondható hogy cserélhető? -
cserix
tag
válasz
vadászcsiga #65034 üzenetére
Nagyon jól néz ki ! Milyen vastag egy ilyen szíj?
-
cserix
tag
válasz
Dzsana #64962 üzenetére
Igazából nem is piros és nem is bordó a szíj. A kettő között van vhol.
Már csak egy klassz ruha kell hozzá (majd mondom a páromnak).
A másikkal vagyok bajban. Ahhoz 17-es szíj kellene, de nem lehet olyat kapni. Ilyenkor mi a megoldás?
Veszek egy 18-ast és leszedek egy picit a két széléről?Egyébként ha felveszik a férfiak a lila és rózsaszín ingeket (sokszor látok ilyet), akkor miért ne lehetne akár az óraszíj is kicsit "más"...
-
cserix
tag
Végre kaptam megfelelő színű szíjat az egyik szovjethez.
A szíj felhelyezését pedig sérülésmentesen sikerült végrehajtanom.
Szerintem nagyon szép lett és ami szintén nagyon fontos megy a cipőmhöz.....
Mielőtt valaki megkérdezi: " miért nem az órással rakattam fel, akitől vettem ", mert én szerettem volna.(#64954) fagyalllo: Gratula !
-
cserix
tag
válasz
ronin s8 #64817 üzenetére
Azóta már nem akarom visszaküldeni, mert tényleg csak az elemcsere volt a gond, viszont ettől még nincs garancia.
Ha téged megszívatnak, simán belenyugszol (mert némi energiába kerül), hogy érvényesítsd az igazadat?
(#64816) vadászcsiga: Türelmetlen voltam. Megvettem az első helyen az elemet, valamint szét akartam már szedni egy órát és ez a lehetőség adta magát. Ezért.
-
cserix
tag
válasz
Zozzer888 #64809 üzenetére
Nem adom.
Elemet a teszkósoron jó drágán vettem (1000 ft). Viszont a macskámat sem bíznám az üzletben lévő egyik hölgyre sem, akik ezért szívesen ki is cserélték volna. Mikor megkérdeztem, hogy műanyag csipeszt hol tudnék a környéken vásárolni, simán rávágta az egyik, hogy ők is itt a teszkóban vették. Kérdezem: műanyagot??? Mondom én műanyagot szeretnék. Néz rám értetlenül, hogy miért akarok én műa.csipeszt...... Nem mondtam, mert a szakik ezt ajánlották -
cserix
tag
válasz
Reverting #64804 üzenetére
Kikértem a gyártól a nyilatkozatot az óra ügyében. A jövőhét közepére ígérték.
Neked el is küldöm majd priviben.
Sztem. simán lopott az óra és a garancialevél meg kamu (BURHART/BURKHART). Ahogy olvasgattam az ebay-os fórumot, ezt annyira nem komálják. Már felvettem az eladóval a kapcsolatot szigorúan az ebay-on keresztül. Ha nem akarja megadni az 50%-ot, akkor egy szinttel feljebb viszem és így már az ebay fog dönteni.
gyanítom, hogy neki az 50% sokkal jobb lesz, de meglátjuk.A hivatalos szerviz tájékoztatott, hogy a gyár mindenképpen eljárást fog indítani az eladóval szemben, mert hogy nekik ez presztízs kérdés. Igaz vagy nem, nemtom.
(#64806) WiZARD : Az írta az eladó, hogy postázás előtt ellenőrizte és járt.
-
cserix
tag
válasz
Misi1979 #64802 üzenetére
Persze, hogy tetszik. Különben nem rendeltem volna meg.
(#64801) Szabikaa20: Köszönöm. Polírozás témára visszatérve: páromnak van egy ősrégi CASIO AQ-227-e. Igaz a ház félig törött (ráadásul műanyag krómozva), a plexije az elég karcos, ami tökéletes lesz gyakorláshoz. Néztem a neten nincs-e hozzá ház, de eddig nem jártam nagy sikerrel. Ez lehet az első óra amit megpróbálok rendbe tenni. Az elemcserét ez is megkapta tegnap
-
cserix
tag
válasz
aischylos #64794 üzenetére
Köszönöm.
Neki nem annyira jött össze a házilagos nyomáspróba.....
Gondoltam mégis inkább megtartom az órát és kérek egy 50%-os pénz visszafizetést.(#64795) Dzsana: Csak étkezési szilikonzsír van itthon. Van egy automata kávéfőzőnk azt szoktuk kenegetni vele. Szerinted ez óra tömítésekhez is jó lehet? A Zeppelinnél le sem jött a hátlapról a tömítés, így azzal nem is foglalkoztam.
Talán látszik a kép jobb felső sarkában, hogy egyben van a hátlap meg a tömítés. A visszacsavarozásnál pedig nem körbe mentem, hanem mindig az átellenes csavarokat helyeztem vissza. -
cserix
tag
válasz
vadászcsiga #64787 üzenetére
Az Orientem az automata és azt szét nem szedném, amíg nincs megfelelő gyakorlatom. Ha vmi. bajom lesz vele, akkor szerviz, vagy Dzsana. Egyelőre tartja a napi 6s és ez nekem megfelelő.
A Zeppelin női, amiben elemet cseréltem. Csavaros volt a hátlapja, így nem volt nagy kihívás leszedni. -
cserix
tag
Kompenzációt szeretnék kérni az eladótól, merthogy van ilyen lehetőség is az ebay-on.
Ezért kérdezem, hogy mennyit érhet használtan garancia nélkül.(#64780) vadászcsiga: Biztosan vállalta volna, de én akartam megcsinálni. Nyomáspróbát nem tudom hogyan lehetne házilag végezni, ennek még nem olvastam utána. Sztem. ahol elemcserét végeznek ott sem nyomáspróbázzák az órákat. Bár lehet tévedek.
-
cserix
tag
Szép estét Urak!
Használtan garancia nélkül mennyit ér egy ilyen óra? (Zeppelin 7337M-3 női)Ma vettem elemet és kicseréltem! Kozmetikai csipeszt szigszalagoztam le, mivel műanyag csipeszem nem volt. Hibátlanul sikerült a művelet. Jelentem az óra működik. Mondjuk ezt sejtettük, hogy így lesz.
Dzsanának igaza volt, RENATA volt benne.(#64767) condy: Azt hiszem zavarban lennék ha vki. megkérdezné hány óra
, de azért szép.....
(#64770) cellpeti: Ez ? Az Orientekről sok jót írnak itt.
-
cserix
tag
válasz
DonThomasino #64636 üzenetére
Épp a minap olvastam ezt. Ebben van utalás a rugóra. Ide vágom azt a részt. Remélem megerősítenek, hogy ez használható.
Hogy hol gyártanak? Fogalmam sincs, de sztem. hamarosan kapsz rá választ. -
cserix
tag
A szex mindent megold.
Főleg feszültségmentesít !
nem szóltam -
cserix
tag
válasz
vadászcsiga #64538 üzenetére
-
cserix
tag
válasz
vadászcsiga #64418 üzenetére
Ettől tartottam.
A stílus pedig menne hozzá sztem.
Akkora kínálat van, hogy biztosan találok megfelelőt. -
cserix
tag
válasz
vadászcsiga #64415 üzenetére
De nem ám!
A szíjak, amiket készítesz azok milyen vastagok? A Vostokra el tudnék képzelni egyet....(#64414) Ereshkigal: Tudom
. Mondta Dzsana. Izgultam is, hogy te kapod meg, mivel én még új vagyok.
(#64416) tupacamaru: mert ő ilyen rendes
-
cserix
tag
Megérkezett a posta !
Élőben még szebbek mint a képen! Köszönet Dzsanának értük.
Ja! ...és mindegyik jár...Már csak megfelelő szíjat kell találjak hozzájuk.
-
cserix
tag
válasz
vadászcsiga #64391 üzenetére
Elmegy konzultációra Dzsana mester mesteréhez
és ott kap majd mindenféle könyvet meg modellező szoftvert.
Utána próbálkozik és lehet tényleg a saját kárán tanul. "...az élet nem habostorta..."
-
cserix
tag
válasz
Reverting #64345 üzenetére
Sztem. vmi. nem lesz kerek ezzel a gari papírral. Beírtam a google-ba a pecséten lévő cégnevet
(BURHART JUWELIER). Ilyen nincs. De van BURKHART JUWELIER. csak egy betű a különbség.
Ezen felbuzdulva megnéztem a térképen emberkével a címet. Van ott vmi. üzlet, de egyáltalán nem ékszerboltnak tűnik. Innentől gondolom, hogy ez átb. volt/lehetett.
Valószínű, hogy ez az egész ki sem derül, ha ketyeg az óra.
Még jó hogy nem ezt hoztam el.
Az is gyanús, hogy az eladó kiszórta az óráit és most üres az oldala. Mikor én vettem, akkor még jó sok órája volt és nem ilyen kis ócsók mint az enyém.
Meglátjuk hogyan működik az ebay/PP kombó védelme. Még az is lehet hogy vmi. félreértés van. Meglátjuk. -
cserix
tag
válasz
Reverting #64343 üzenetére
Másik fórumba beírtam, hogy mi a szitu.
ÓRAMŰ KFT. a Zeppelinek hivatalos szervize. Nagyon normálisak voltak. Nem volt olyan érzésem, hogy direkt ne akarnák elfogadni a garis papírt. Sőt ha az ebay/paypal eljáráshoz szükség lesz a gyár nyilatkozatára megígérték, hogy kikérik ha kell.
Az igaz, hogy felajánlottak egy ilyen órát listaát-20%-ért. -
cserix
tag
válasz
Dzsana #64331 üzenetére
Különben meg nem viselném büszkén, ezek után.
Bár lehet egy elemcserét még megkockáztatok, azt jó lesz majd terepre. Legalább nem fogom sajnálni. De kompenzációt ekkor is megpróbálok érvényesíteni.Dzsana! Linkelhetnéd, hogy milyen elemet vegyek. Kicserélem én! Van nagy önbizalmam, meg egyszer el kell kezdeni vhol.....
(#64333) tupacamaru: ha utalja visszaküldés árát megy is vissza.
Én is kíváncsi vagyok mi lesz ebből
Majd tájékoztatlak benneteket, hogy mi lett a vége.
-
cserix
tag
válasz
tupacamaru #64324 üzenetére
Nem működik.
Működő új órát szerettem volna.
Szét nem szedtük és a szerviz sem nyúl bele.Mivel nem garanciás nem nyúlnak bele.
(#64329) Misi1979: Igen tudom, tegnap kitárgyaltuk. Nem is lenne ezzel gond, ha nem úgy hirdették volna, hogy "ohne gari". Akkor nem veszem meg.
-
cserix
tag
Szép estét Urak!
Vadászcsiga cégére : Leather&Strap Manufactured by Hunter (vagy by akármi) L&S
Óra ügyben írtam másik fórumra. Akit érdekel és nyomon szeretné követni innen indul.
-
cserix
tag
válasz
Szabikaa20 #64188 üzenetére
-
cserix
tag
válasz
WiZARD #64182 üzenetére
Ha gond lesz, nem is hagyom.
Kérek egy nyilatkozatot a hivatalos szerviztől, hogy nem ok, aztán azt küldöm a paypalnak. Erre való hivatkozással már sztem. vissza kell adják a lóvét.
Ha tényleg nem kötik ki a visszaküldést, akkor saját költségre én sem küldöm vissza. Azért tanulmányozom még az "ÁFSZ"-t.
Párom most vett nekem egy Dremelt. Max. ezen tanulok polírozni(#64185) condy :Túl vagyok a csalódottságon
már a polírozásra koncentrálok
-
cserix
tag
válasz
cserix #64123 üzenetére
Ott kellett hagyjam az órát. Le kell kérdezniük a gyártól, hogy valóban garanciás-e. Addig hozzá sem nyúlnak míg ki nem derül, hogy rendben van-e vele minden.
Ez talán még a héten meg is lesz.
Ha kiderül, hogy vmi susmus van vele, akkor küldöm is vissza. Igaz az már az én költségem lesz
Azért nagyon remélem, hogy erre nem fog sor kerülni. -
cserix
tag
(#64120) vadászcsiga: Bocsánat
Remélem Dzsanának lesz igaza és még nem helyezték üzembe. Azért fura lenne, hogy szét kell szedni félig azért hogy elindítsák.
Kaptam hozzá egy magyarázó ábrát, hogy a korona melyik állása mit jelent. Ha teljesen ki van húzva, akkor lehet állítani a mutatókat és ekkor meg is áll.
"Watch stops. Energy saving mode (saving approx.70%)"(#64111) Misi1979: A korona sztem. a sajátja alább egy netes kép és itt is ilyen "bumszli". Ráadásul ki van húzva.
-
cserix
tag
válasz
Misi1979 #64098 üzenetére
Itt van pár kép.
Én biztosan nem fogom felnyitni, hogy megnézzem van-e benne elem. Majd este a szervizpultnál. Már lebeszéltem.(#64097) aischylos: Nincsen semmilyen távtartó. A fotón jól látszik.
(#64100) Ereshkigal : a bicajt nem küldték vele......
(#64102) fagyalllo: este kiderül, van vagy nincs benne elem.
Mindenesetre most nem vagyok boldog.
-
cserix
tag
No megvan az első negatív élményem az Ebay-os rendeléssel.
Megjött a Zeppelin női kvarc. Zsír új fóliás, dobozával, garanciajeggyel.
Csak az a bibi, hogy nem megy.
Kinyomoztam, hogy kik szervizelik a Zeppelineket. Elméletileg a nemzetközi gari jeggyel megy a szervizelés.
Este elviszem és ha elemcsere után sem éled fel.....akkor meglesz az első visszaküldésem is.Különben nagyon szép
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest