- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mahoo
csendes tag
válasz
Real_Necro #108549 üzenetére
Jaaaj
hát most hirtelen azt mondanám, hogy nekem mindegy. Nem ismerem egyik technológiát sem igazán.
Eco-drive: ez egyáltalán egy kiforott technológia? azt mondták 10 évig nem kell óráshoz vinni.
Automata: azt mondták 40 órát bír ki, ha nem használom. Szóval felhúzni nem kell, mert felhúzza magát vagy valami ilyesmiDe kb 5 évenként meg kell nézetnem, tisztítás, olajozás miatt.
Elemes: itt meg cserélgetni kell majd benne a gombot, de ettől függetlenül gondolom nem romlandó.Szóval nincs tudásom, hogy döntést hozzak, még ebben a kérésben sem.
Tehát jelen pillanatban nekem most még mindegy, hogy milyet szeretnék. Valójában a lehető legmegbízhatóbbat!
-
fagyalllo
őstag
válasz
Real_Necro #107340 üzenetére
Este csinálok fotókat, most lázas munka.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Real_Necro #106966 üzenetére
Németországban már hivatalosan forgalmazzák és árak is vannak a honlapon: [link]
-
condy
senior tag
válasz
Real_Necro #105785 üzenetére
Real_Necro: Igen. Az elhelyezés most véleltlenül tudatos volt!
Pé: Köszi!
BAti77: Köszi!
vadászcsiga: Nekem az pont nem jött be. Ez a piros, fekete bőrrel viszont nagyom dzsémsz. Szerintem.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Real_Necro #105751 üzenetére
Jaja, simán
-
Neck
veterán
válasz
Real_Necro #104732 üzenetére
Szia,
Köszönöm az infót, átigazolok a másik topicba
A hétköznapi órám eredeti Festina, amit nagy megelégedéssel használok sok-sok éve, ezeket a kici kínai gyöngyszemeket inkább csak bónuszba veszem mellé. Arra meg, ennyiért, szerintem jó lesz
-
Dzsana
senior tag
válasz
Real_Necro #104787 üzenetére
Nem egy sűrűn előforduló típusa a Raketának, mint ahogy az a Rolex kinézetű sem. Legalább is nincs tele a Vatera ilyenekkel.
-
TheZukker
tag
válasz
Mekkora a tok és milyen vastag a csuklód? Én is elcsábultam efelé, főleg, hogy szerintem az skx hatalmas lenne a csuklómra.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Jól döntöttél
-
evilskati
aktív tag
válasz
Real_Necro #104747 üzenetére
Köszi!
-
@mriya@
őstag
válasz
Real_Necro #104747 üzenetére
A hét napjai hétfőtől vasárnapig.
-
evilskati
aktív tag
válasz
Kaphatnék egy típusszámot ?
Az LLD stílusához hasonlító valamilyen solar, eco-drive óra nem létezik olcsóbb kiadásban?
-
trassher
addikt
válasz
Real_Necro #103354 üzenetére
Még van vele egy kis munka de tényleg jó.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Real_Necro #103141 üzenetére
És a népszerű DFI rövidítésre is érdemes keresni.
-
Gudy
tag
válasz
Real_Necro #103125 üzenetére
Háát igen... piszok jól néz ki élőben is...
-
leon1977
csendes tag
válasz
Real_Necro #102734 üzenetére
Thx. Még valami jóféle Hirsch bőrt nézek hozzá.
Legyen variáció. -
bence0929
tag
válasz
Real_Necro #102630 üzenetére
Szép
-
fagyalllo
őstag
válasz
Real_Necro #102635 üzenetére
az 5 másodperc teljesen rendben van, én emiatt nem nyitnám ki
-
Gabor970
addikt
válasz
Real_Necro #102630 üzenetére
Ez szép.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Real_Necro #102387 üzenetére
Már akadt gazdája.
-
Ra3
őstag
válasz
Real_Necro #102359 üzenetére
Köszi
Puerto de Mogan -
fagyalllo
őstag
válasz
Real_Necro #102355 üzenetére
-
WiZARD
addikt
válasz
Real_Necro #102123 üzenetére
konkrétan órát 500 $ felett nem akarnak... Nemesfém órát eleve nem vállalnak
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Real_Necro #102123 üzenetére
Úgy tűnik kifejezetten az óraval van gondjuk,
-
condy
senior tag
válasz
Real_Necro #102015 üzenetére
-
Real_Necro
veterán
válasz
Real_Necro #102014 üzenetére
-
fagyalllo
őstag
válasz
Real_Necro #102011 üzenetére
SRP525 és SRP526 a szamurájos kiadás neve. Nagyon pirosban és nagyon sárgában pedig 507 és 509.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Real_Necro #101955 üzenetére
Üdv a 4R36 táborban!
-
fagyalllo
őstag
válasz
Nem olyan rossz a kép, a made in japan felirat tökéletesen olvasható
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Nagyon szép ,izléses óra. Gratulálok hozzá!
-
skx007
csendes tag
válasz
Real_Necro #101831 üzenetére
Így van
Van egy pár irány, amely felé el lehet majd kalandozni, míg kialakul mit is akar az ember igazán egy órától
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Real_Necro #101811 üzenetére
Szerintem ugyanaz mint a 7S26 csak módosított. Huzhatóság, mp stop
-
skx007
csendes tag
válasz
Real_Necro #101788 üzenetére
-
fagyalllo
őstag
válasz
Real_Necro #101776 üzenetére
Eléggé akadozik, óra adatlapját még nem sikerült megnyitni. szerk.: na, most végre bejött
Az M-Force se apró amúgy. -
WiZARD
addikt
válasz
Real_Necro #101740 üzenetére
Nekem 60$ volt az üveg, és 3k a csere. (az most tök8 hogy milyen fos volt a szerviz, máshol is hasonló áron mehet)
Vízállóság megmarad. -
csabulaxi
senior tag
válasz
Real_Necro #101740 üzenetére
üveget magadnak kell rendelni, valahonnan a netről, bár a sumo-t Ausztriában is meglehet venni zafír üveggel, persze feláron.
Wizard sumoját, pont a gyári seiko (bajcsy u) szerviz "barmolta" el. keress vissza itt a fórumon.
szerintem az itteni 3-4 órás mester mindegyike korrektül beszereli neked(is)Milyen más ugyanaz az óra más-más csuklón.
Érdemes mindig próbálni vagy netes fotókat nézegetni, kinek mi volt már a kezén.
a jobb oldali comb az enyém -
válasz
Real_Necro #101574 üzenetére
Egyébként nem az első sorokban a legdrágább a jegy (csak érdekességképp mondom).
-
Mercutio_
félisten
válasz
Real_Necro #101352 üzenetére
Csiga készítette szerintem a szíjat...
-
Mercutio_
félisten
válasz
Real_Necro #101340 üzenetére
Melyik ebay...
-
von toth
tag
válasz
Real_Necro #100563 üzenetére
Köszi, de nem találtam meg a felhasználót.
-
g0n21
senior tag
válasz
Real_Necro #99893 üzenetére
Ez szép! Imádom a nagy indexeket
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Real_Necro #99795 üzenetére
Saint irta,hogy hol,nem lesz vele semmi problémád,régi szakember és nem pénzrabló.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Sugar aljaban a ter feloli bejaratnal jobb kez felol kos oras...
hogy jo e, azt nem tudom. -
vadászcsiga
félisten
válasz
Na jó rendeld meg azt a műanyagot az ebayrol : ))
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Real_Necro #99787 üzenetére
Ilyet használok egy éve legalább, semmi baja. Ha viszont elnézed a lukat, eltörik és kuka. Ennyiből tartósabb a kalapácsos módszer. De egy sima árral vagy hasonlóval is megoldható a dolog. Szorítógyűrűket nem elhagyni a stiftről!
Gyönyörű az Eterna. Szép, hosszú vékony mutatók. A felújítás meg igazi mestermunka volt.
Egy DJ-t sem ismerek. / és hidegen hagy, mit hordanak a celebek /. Sőt, kifejezetten utálom őket, mert tíz éven át "diszkók" közelében laktam, és heti öt-hat napon át nem lehetett aludni. De hát a sok drogos állatnak kell a hangerő, a hangtechnikus és a zenész meg mind süket lehet már, nekik nem számít.
Katonai strapabíró Eco-Drive 100m / és mp stoppos/ :[link]
-
SsPL711
őstag
válasz
Real_Necro #99782 üzenetére
Attól függ milyen a szíj.
Van amelyik csavaros, van amelyikben csak ki kell tolni egy "tüskét".
De, ezekhez a műveletekhez nem kell ebay, itthon is lehet olyan szerszámokat találni, amivel megoldható.Most biztos égnek áll majd néhány "mester"-nek a haja, de én egy gemkapcsot egyenesítettem ki és egy kombinált fogóval toltam ki vele a tüskét.
A rugós stift-hez is ezt használtam, fogó nélkül. -
Wg5113
aktív tag
válasz
Real_Necro #99694 üzenetére
Nagyszerű!
-
fagyalllo
őstag
válasz
Real_Necro #99694 üzenetére
Elindultál a lejtőn
-
Real_Necro
veterán
válasz
Real_Necro #99678 üzenetére
Megrendelve első automatám.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Real_Necro #99676 üzenetére
A CW-nél lehet választani DHL helyett sima regisztrált küldeményt, az se szokott fennakadni és az ebay-esnél se hiszem hogy törvényszerű, csak nem volt szerencsém.
Én is az olcsóbbat választanám, SEMMI különbség nincs köztük. -
fagyalllo
őstag
válasz
Real_Necro #99674 üzenetére
Pont ettől az eladótól doboz nélkül rendelt órámat vámolják éppen, én is kíváncsi vagyok a csomagolására
Azóta találtam nagyonjapánt a CW-nél is: [link]
-
phranxinatra
aktív tag
válasz
Real_Necro #99525 üzenetére
Long Live Da (Queen)
-
tupacamaru
veterán
válasz
Real_Necro #99469 üzenetére
Nem lesz 1000 méterig vízálló és vastagabb lesz a hátlap hogy az üveget bele lehessen tenni. Az 1000 métert csak hasra írtam.
Az én 500-asomon még üveg a hátlap.
-
oszamaster
csendes tag
válasz
Real_Necro #99469 üzenetére
A zafírt állítólag gyémántal lehet megkarcolni. Mondom nekem nem sikerült. A sima ásványis órámból törnek ki darabok. A zafírosaimmal semmi gond. Az egyik nagyokat kapott már,de semmi nyoma. Félek a hardlextől,pláne egy 100e vagy drádáb óránál.
-
oszamaster
csendes tag
válasz
Real_Necro #99460 üzenetére
Pár napja láttam egy tag hauert. Azóta kicsit birizgélja az agyam. Lehet a közeljövőben beleugrok valami autómatába. Ha nem fog tetszeni,maradnak a bevált citizenek. Automatában csak aminek ahátuja is zafír. Tetszik az ablak a hátuján:-) Ez tetszik csak:-)
-
oszamaster
csendes tag
válasz
Real_Necro #99451 üzenetére
Nézegetem énis a seikot,de a citizenben megbízható az eco,meg a rádiokontroll faja. Soha nem kell buzerálni. Óra átálítást is megcsinálja,nem lepődök meg hónapok után,hogy 2 percet kések melóból. Kicentizem mindíg:-) utsó másodbercekben esek be:-)
-
oszamaster
csendes tag
válasz
Real_Necro #99425 üzenetére
-
oszamaster
csendes tag
válasz
-
oszamaster
csendes tag
válasz
Nekem sincs vastag csuklóm. szerintem optikailag függ a korona vastagságától. Ezek 47mm esek.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Szerintem ez koronával együtt, a többi helyen 44mm-t írnak nélküle.
-
oszamaster
csendes tag
válasz
Real_Necro #42151 üzenetére
Szia! Nekem is van egy ilyenem. Dorogon lakom. Minden éjjel frissít alvás közben a kezemen,bent a szobában. Nagyon fogja a jelet. Az as4020om meg csak 10böl 2szer.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Real_Necro #99192 üzenetére
4-500 USD körül kb., olcsóbb helyeken akár 4 alá is lemegy
-
Mercutio_
félisten
válasz
Real_Necro #99192 üzenetére
Arany
-
Ra3
őstag
válasz
Real_Necro #98810 üzenetére
Hát nekem még nem kellett szervizeltetni, de ha arra kerül a sor szerintem elküldöm Dzsanának.
Pesten Hantost szokták javasolni, márkaszervizeknél viszont körültekintően kell eljárni, vannak lehúzós helyek. -
Misi1979
őstag
válasz
Real_Necro #98750 üzenetére
Alap.. még tegnap, ettől függetlenül még ott figyel, gondolom légből kapottnak vették a dolgot OLX-ék...
-
fagyalllo
őstag
válasz
Real_Necro #98739 üzenetére
A forint erősödött, de ki tudja... Nagyon sokat nem igen fog változni.
-
JDMKid
tag
válasz
Real_Necro #98714 üzenetére
A lume valóban nem létszükséglet, de sokszor jól tud jönni.
Fórumokon azt írják, hogy seikok közül az srp-s monstereknek van a legerősebb lume-ja, és utána jön a többi.
Erős lume-osok közé sorolják még az skx007-et is pl, de észrevettem, hogy a 4 éves 5-ösöm lume-ja sokkal határozottabb, mint az skx-é.
Általánosságban a seikok lume-ban erősebbek mint más gyártók. -
icm
tag
válasz
Real_Necro #98714 üzenetére
De, azt a Miyotát tudod koronáról is húzni. Viszont az automatikus felhúzás csak egy irányban húz. 4R36 a tuti
-
fagyalllo
őstag
válasz
Real_Necro #98705 üzenetére
2.: Van különbség, például az NP4020 a Seiko búvárokhoz képest alig pislákol, azt is rövidebb ideig. A BM8476 már látványosabb és erősebb, de még mindig elmarad.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Real_Necro #98705 üzenetére
Biztos van de nem hiszem hogy érdekes olvasmány lenne. A különböző nemzetiségű es márkájú gyártok egymást másolgatják.
Itt sok dolgot olvashatsz a szerkezetekről, stb..
-
fagyalllo
őstag
válasz
Real_Necro #98509 üzenetére
Sky SRP153J $210
Seiya SARZ005 $178,6+27% áfaSARZ, SARB, SARX stb. típusszámot általában a JDM modelleknek kapják, arra értettem hogy még japánabb.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Real_Necro #98507 üzenetére
Igen, azért írtam hogy valamivel drágább. Az ebayről nyugodtan megveheted, nagyon jók az értékelései, én is rendeltem már tőle.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Real_Necro #98501 üzenetére
Létezik, de nem nagyon kapható. Viszont van belőle még japánabb verzió alig drágábban és jóval gyorsabban megérkezik: [link]
-
Dzsana
senior tag
válasz
Real_Necro #98386 üzenetére
Azt nem kell levonni, mert az a fizetésemből tudom fedezni, a 9 millát meg egy az egyben be tudtam volna fektetni. Teljesen reálisan számoltam.
-
icm
tag
válasz
Real_Necro #98337 üzenetére
Ezt az uszodázás, szaunázás vonalat nem szoktam érteni. Nem ellened szól, apám is kitalálja, hogy bemegy a szaunába órával a csuklóján. Tényleg mi az az uszodai szituáció ami során kell karóra? Ezt úgy kérdem, hogy én eddig akárhol voltam uszodában volt egy fali óra. Persze az nem forgatható lünettás volt, na meg ugye figyelni kell mikor jöttél... elfogadhatom, hogy ebből a szempontból jó ha van nálad óra. Egy 5ezres casio
Egyébként a wr100-as órával még úszni is lehet. Azért a 100m - 10bar jelentését kezeljük helyén, akár egy családi nyaralás során ha lemész egy kis kagylóért és a csuklódon van az órád se lesz semmi baja az órának. Persze ha a korona be van tolva és jók a tömítések. Ilyen szempontból tényleg sokkal "hülyebiztosabb" a koronazáras megoldás. Szerintem ezzel az apró kompromiszummal a wr100/10bar-os órák is simán használhatóak, kézmosáshoz, mosogatáshoz, úszáshoz is.
Nem tudom volt-e már ez a táblázat, nekem évek óta megvan most előkapartam. Láttam már más besolrolást is, én inkább a fizikai érték oldaláról közelítettem meg. Elméletben lehet, gyakorlatban pedig egy nyomáspróba után lehet 100%-ra menni. -
JDMKid
tag
válasz
Real_Necro #98337 üzenetére
WR100-al már lehet úszni, meg könnyebb vízisportokat űzni. Hardcore vízisíhez azért már nem venném fel
csap alá már a WR50-el is be lehet menni. -
JDMKid
tag
válasz
Real_Necro #98331 üzenetére
igen, a 100 m-es vízállósággal nem igazi diver. és szerintem koronazár sincs rajta.
/de 100 m a hétköznapokban mindenre elég -
trencsaa
újonc
válasz
Real_Necro #98259 üzenetére
Minek neked 3 óra?
Mindíg is tudtam, hogy jó leányt választottam... nálunk csak Radokból van 24...
gyerekként hallottam egy karácsonyi vásárban egytagot, aki azt kiabálta, hogy: "az a pénz, amit nem költünk el, az olyan, mintha nem is lenne"
egyébként a sorrend nem csak a ház/autó/család/gyerek/akarmi ELŐTT fontos, hanem utána is ( tapasztalatbol mondom, mert mondhatjuk, hogy nekem már ebbol sokminden megadatott) mindíg van valami... csakhogy, -es itt egyet kell értenem Csigaval- nem lehet allandoan várni valamire, mert amire oda jutsz, hogy meglesz, akkor mar nem fogod tudni használni/élvezni (megvan a kabriós vénember képe?). Órát -és meg sokminden mást, amire vágyunk- hirtelen felindulásból, szerelembol veszünk, anélkül, hogy "megbeszélnénk". Ha átgondoljuk, akkor már el van az egész tolva...
-
icm
tag
válasz
Real_Necro #97956 üzenetére
Kis tömegű súlyzó
100 ismétlés, 4 sorozat, 2 kéz
-
Mercutio_
félisten
válasz
Real_Necro #97901 üzenetére
Én is arra kerestem, 2 perc alatt megtalaltam azt a 2 hsz-t amiben a járástartalékra kérdeznek rá, a másodikra adott válasz amit linkeltem.
Ez így kb annyi idő volt mint a te hsz-ed megírása, csak én a megoldást kerestem... -
Macyke82
tag
válasz
Real_Necro #97956 üzenetére
4 x 100-as széria 2 kilógram-mal....
-
icm
tag
válasz
Real_Necro #97948 üzenetére
ha nagyon akarod kímélni akkor pl reggelente vagy esténként megfogod és te magad is fel tudod húzni. Én így húzom fel az orient ray-t reggelente, hogy amikor súlyzózom akkor a kezemen van
4x100x2, ez azért bőven elég szokott lenni 24 órára
nagyon low budget megoldás, tudom.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Real_Necro #97936 üzenetére
Ha döntöttél vmelyik mellett, lehetőleg élőben is nézd meg/próbáld fel. Egy nagyobb órának is lehet jó felfekvése vékonyabb csuklóra / pl. srp307 és társai /, ha a tokfülek és a hátlap kialakítása olyan. De csúnyán el is állhat a kezedtől. Számlap és tok arányát is figyeld. A legfontosabb, h örömödet leljed az órában, amikor ránézel. A többi nem olyan fontos. De jó a kézihúzhatóság opció, ha nem hordod minden nap. Így viszont a pontosság kárára mehet a nem hordás. Koronazárnak sem használ a sok ki-be csavarás, elkophat a menet. Gondold át, mire kell az óra. Sztem egy Seiko mindennapos órának tökéletes. Elég jó már, de nem túl drága hogy félteni kelljen.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Real_Necro #97928 üzenetére
Jóval nagyobb az SKX-nél, kb. akkora lehet mint az SRP605, majdnem egymás mellett így néznek ki: [link]
Ne a konkrét típusra keress, hanem a 4R36 szerkezetre, olyanból sokunknak van a topikban, csak pozitív véleményt fogsz olvasni róla. -
BAti77
aktív tag
válasz
Real_Necro #97928 üzenetére
-
BAti77
aktív tag
válasz
Real_Necro #97924 üzenetére
Szerintem nem "alternatíva", mert az nem igazi búvár, hanem "csak" sportóra a 100m-es vízállósággal és "áll"-búvárlünettával. A mérete is jóval nagyobb (45mm) az SKX-hez (40,5mm) képest, illetve a tokforma is egész más...
A szerkezet viszont tényleg újabb... -
fagyalllo
őstag
válasz
Real_Necro #97924 üzenetére
A linkelt ebay-es eladótól már vásároltam, gond nélkül.
Olcsóbban is kapható (ez "csak" K jelű): [link]
Alapból DHL-lel küldik, gyors, de biztosan megvámolják. Lehet választani sima regisztrált küldeményt is, az lassabb, de... -
Szulita28
senior tag
válasz
Real_Necro #97901 üzenetére
Olvass a sorok között. Az egész Tempus Fugit-nak szólt, ne vegyél magadra semmit belőle
-
Mercutio_
félisten
válasz
Real_Necro #97895 üzenetére
PH! kedvencként és topicgazdaként is elvárható lenne tőled a kereső használatának ismerete, úgy mondom ezt, hogy felvettem egy zakót hsz-írás előtt!!!!négy!
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Real_Necro #97818 üzenetére
Nem értem
-
fagyalllo
őstag
válasz
Real_Necro #97782 üzenetére
Nekem is ezzel a szíjjal van és tetszik leginkább, nagyon illik az órához.
Vedd viszont figyelembe, hogy az órához képest egészen könnyű, nagyon hajlékony, sokan emiatt nem szeretik. -
g0n21
senior tag
válasz
Real_Necro #97763 üzenetére
Néha megkeverednek, fagyálló megírta a lényeget .
-
fagyalllo
őstag
válasz
Real_Necro #97763 üzenetére
A képnek és leírásnak kell hinni.
-
g0n21
senior tag
válasz
Real_Necro #97749 üzenetére
http://mobilarena.hu/tema/svajci_es_egyeb_orak_topicja/hsz_86009-86009.html
Itt a válasz
Mobilrol nem linkelek -
dave118
senior tag
válasz
Bármelyiket választhatod amelyik tetszik. A "J" végződéssel jelölt darabokat Japánban gyártják és szerelik, a többit egyéb országokban. Az utóbbi minősége ugyanolyan mint az előbbi, csak a "presztízs". (legalábbis én így tudom)
-
fagyalllo
őstag
válasz
Nincs más különbség.
-
andrasferenc
tag
válasz
Nekem egy rádióvezérlésű Schmeckenbecher faliórám van. Panel lakás révén nem oda tudtam elhelyezni, mint ahová szerettem volna. Végre találtam helyet a lakásban, ahol beindult. Időközönként vannak időszakok, ahol a vételi viszonyok ingadoznak. Ilyenkor analóg óra révén, minden mutató a 12-es óraállásban van. Amikor megfelelő jelet kap, akkor a másodpercmutató és a többi óramutató beindul. Nem megfelelő vételi viszonyok esetében csak a másodperc mutató tesz egy kört. Pár hete néhány napig nem volt jó a vételi viszony. Az óra leállt. Az elemek jók. Utána egy napig beindult. Most közel két hét óta csak erőlködik.
Volt amikor levittem az utcára. Szabadban azonnal beindult, de csak is olyan helyen, ahol nem volt épületeltolás lakótelep révén. Téglaépületes környezetben szintén szépen beindul. Sajnos Magyarország eléggé a vételi határ szélén van. Mindez Szolnokon történik. -
valamokka
újonc
válasz
Szia,
földrajzi helytől erősen függ a jel vétele. Van egy rádiókontrollos ébresztőrórám, Szegeden minden nap szépen vette a jelet éjjel, mióta Kecskeméten lakom, elvétve sikerül csak neki, volt, hogy egy hétig folyamatosan próbálkozott, mire sikerült
Lehet a te lakóhelyeden is csak néha siekrül neki, ez sajnos ilyen -
Dzsana
senior tag
válasz
Real_Necro #42242 üzenetére
szegedi ALDI, itt csak egy van. De hódmezővásárhelyen sincs már, oda is küldtem embert.
-
fiktív1
tag
válasz
Real_Necro #42198 üzenetére
Örülök, szuper, sok örömet hozzá!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel topik
- Kerékpársportok
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Autós topik
- Milyen processzort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest