- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szegi77 #194661 üzenetére
Nekem csak Riderem van Seagull gyártmányból, de tökéletes a minősége. Parnis feletti szint, bármelyik svájci mellé oda lehet tenni a tokot és a számlapot is (sőt a Hamilton kronóm szerintem gyengébb kidolgozás nála). A szerkezet pedig oszlopkerekes Seagull-Venus kronó, rendes 29,5 napos holdfázissal.
De nem tudok róla, hogy bárkinek is lenne itt belőle. Szóval első kézből nem lesz infód.
-
-
fagyalllo
őstag
válasz
szegi77 #178458 üzenetére
Másabb. Az SBDX017 egy majdnem 50 éves klasszikus mai formája, komolyabb szerkezet és a tok is nagyobb tudású.
A Transocean viszont divatosabb anyagokat használ (zafír, kerámia), a szerkezete az egyszerűbb 6R15 (a másik topikban kinéznének vele). Nekem marhára tetszik, ezt a kéket nagyon érdemes megnézni! -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
szegi77 #135471 üzenetére
Aki ennyire hulye, mar bocsanat, h gyanus kinezetu emberrel uzlettel, es meg a penzt se nezi meg, az meg is erdemli. Ekkora osszeget KPben at kell szamolni, es minden darabot ellenorizni. Kezzel is ki lehet szurni a szar hamis penzt. De egy UV mini zseblampa 100 Ft kb.
A penzhez nem jar esz, ujra beigazolodott ez a "dakota" mondas.
-
-
WiZARD
addikt
válasz
szegi77 #114217 üzenetére
Ki panaszkodik rá?
3313 a/b és 2500 a/b/c-vel voltak gondok (bár állítólag már c-vel is elég kevés)3313c/2500d/8500/9300 tudtommal nem problémás, és lassan 10 éve ezek futnak ha jól rémlik
(najó 9300 első szériáknál rugóháznál volt vmi felületkezelés-kopás gond, ami miatt csökkent a járástartalék) -
TimeCenter
tag
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz
szegi77 #110538 üzenetére
Nekem csak az olyan rossz értelemben vett neppertevékenység nem szimpatikus, aki megveszi az órákat olyanok elől, akik használnák is és ugyanezeknek az embereknek akarják sokkal drágábban eladni, ráadásul semmit nem tesznek a haszonért. Más dolog, amikor valaki kicsit legalább rendbe teszi, stb., tehát valamit hozzátesz. Hasonló a problémám az olyan vaterásokkal, akik e-bay-es cuccot árulnak dupla áron és még készleten sincs nekik az adott dolog, tehát még kockázatot sem vállalnak...
-
Misi1979
őstag
válasz
"Volt egy x típusú órám amit 170ezerért vettek meg tőlem és 2 napra rá 300 ezerért árulták!
Nem kell mondanom az úriember itt van amúgy a fórumon!"Közben leesett, hogy rám célzol, nézzük:
-azt az órát NEM tőled vettem meg
-azt az órát NEM tőled és NEM 170ezerért vettem meg
-arról nem is beszélve, hogy mielőtt eladtad volna 170k-ért valakinek, mennyiért is hirdetted a neten?
-legalább 1, de inkább 2 embernél is volt, mire tőled-hozzám jutott, de ha csak 1 ember volt "közöttünk", akkor miért nem válaszolsz az mailemre/üzenetemre, miszerint szeretném megkapni, vagy akár megvásárolni az adott óra papírjait? Vagy akár a privát üzenetemre.. -
Misi1979
őstag
válasz
Nem azzal van a legfőbb bajom, hogy haszonnal árulja - tegye azt! Azzal van, hogy egy bevallottan szervizigényes órát leszervizeltként árulni.. necces dolog, szerintem. Márpedig a hirdetése eredetileg azt tartalmazta. Az is zavar, hogy olyan emberek elől vette meg, akik hordták volna.. De ez másodlagos, gyors volt és szemfüles.
Egyébként pl. én is simán megvehettem volna rögtön, mindenkit megelőzve, ebayen elment volna dupla áron, mint a sicc - mégsem tettem. Azért szóltam rögtön, hogy hátha innen talál szerető gazdát
Arról nem is beszélve, hogy elég markáns elveim vannak a hamisítványokkal szemben, a sok AAA+++ cucc, amit árul, számomra gáz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest