- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
válasz
jeneyakos #160812 üzenetére
Én rámennék valami dörzsi szivaccsal, vagy megfelelő körömreszelővel, csiszolópapírral, stb.
(Persze van direkt erre való céleszköz is)Lehet, hogy nem lesz 100% olyan mint a gyári (bár ha eltalálod a finomságot, akkor lehet). Szerintem ha attól picit eltérő, de homogén mintázata lesz, az nem észrevehető, csak egymás mellett nézegetve.
-
-
vadászcsiga
félisten
-
phranxinatra
aktív tag
válasz
jeneyakos #91585 üzenetére
Egy igazi sutyerák tapló a fazon, teljes szereptévesztésben él. Szerintem valami bukott autónepper lehet, vagy ilyesmi. Egyszer megkérdeztem egy aukciójánál, hogy tulajdonképpen mit árul, mert a hirdetés szövegében egy 8500-as PO volt, a képeken meg a 2500 limitált szériás. Nem barátságban váltunk el.
A végén azt írtam neki, hogy egy sparos reklámszatyrot nem vennék tőle.
-
Skimaster
senior tag
válasz
jeneyakos #91585 üzenetére
Sallaierikáról minden órás - vaterás tudja, hogy egy suttyó.... Volt már írásban dolgom vele,az az ember,akinek pénze van,de agya nincs és ráadásul lenézi a szegényebb embert. Az órai viszont eredetiek. Ebből is látszik, hogy azért mert az órákat szereted, lehetsz tahó....és pénzért nem lehet venni modort és kultúrát...
-
vadászcsiga
félisten
válasz
jeneyakos #88820 üzenetére
Mindegy is mert részemről kizárólag a személyes átvétel játszana. Na nem mintha bármit is meg tudnék állapitani egy omegaról ha kézbe venném. Vinnék egy lupét, es ugy csinálnék mintha értenék hozzá
Wg5113
Nem is értem a plakát alapján honnan vették a kollégák hogy ingyenes a rendezvény -
ronin s8
senior tag
válasz
jeneyakos #84411 üzenetére
Jópénzért (értsd: horror drágán) mindent kérhetsz az Omegától. A 25 évnél idősebb órákat amúgyis már csak a gyárba visszaküldve szervizeli a márkaszervíz. Mondjuk egy 3-4 e Euro-s típuscsaládot kb. ugyanennyiért.
Egy 25 évesnél fiatalabb Omegánál meg még világít az a festék. -
Balli
őstag
válasz
jeneyakos #81012 üzenetére
Pont most akartam rad irni, hogy mi ujsag, megerkezett-e mar
Nagyon szep ora es jol all a csuklodon, gratula! Pontossagat merted mar?
(#81028) RCTiv: neked is gratula, gyonyoru ora!
(#81037) Kulbi:
intruder77: atsiklottam, de neked is sok oromet a szep oradhoz! Mi van itt ma -
Balli
őstag
válasz
jeneyakos #78739 üzenetére
Szép óra, jó óra, és ha tényleg ebben a 38mm-es méretben keresel, akkor jó választás, megbízható, nem lősz mellé.
Nekem is kis csuklóm van, 17cm és ezen így mutatott:
[link]
Én nem tudtam megszokni, ezt a kisebb méretet (bár a kép alapján nem is tűnik vészesnek). Valamint a gyári fémszíjától rosszul voltam, folyamatosan epillálta a csuklómat... -
Szabikaa20
őstag
válasz
jeneyakos #55330 üzenetére
A Steinhart oldalán alumínium van írva...
Söt itt van Aluminium és kerámia... -
jookomak
őstag
válasz
jeneyakos #55330 üzenetére
Csak ott lehet kapni, már ha van raktáron. De akkor sem lehet normálisan felpróbálni (legalábbis mikor én vettem, még nem lehetett).
Kövezzetek meg, de én utálom a gmt órákat. Nekem túlzsúfolt. Ha már annyit utazom, akkor legyek már tisztában az időzónákkal.
Szóval egy voks a simára. A kerámia lünetta elvileg jobb, mert nem kopik úgy, mint a fém. Holnap rakok képet az enyémről, 3 év alatt azért van rajta néhány karc. De majd a nagyszervíznél kap egy új lünettát is a kis ketyegőm.
Ja és azért is azt vedd, me' nekem, meg többünknek is az van. -
-
Mariner
tag
válasz
jeneyakos #52615 üzenetére
Azzal az órával semmi baj nincsen nemhogy komoly.. Nekem is van ugyanez a típus. A másodperc-stop a régebbi órákon nem volt, ezen sincsen, tehát normális, hogy nem áll meg ha a koronát kihúzod. A hónapok különböző napszámaiból adódóan néha 28.-a után nem 29.-e következik, hanem mondjuk elseje (vagy 30 után nem 31, hanem elseje), így a dátumot át kell állítanod, amit ennél a típusnál úgy tudsz megtenni, hogy kihúzod a koronát majd a mutatókat az óra járásával ellentétesen tekered, így a dátumtárcsát is forgatod, de nem visszafelé(ahogyan írtad), hanem előre, vagyis 10-ről 11;12,13 irányba. A naptárcsát ezzel a módszerrel természetesen nem állítja, mert az nagyon ritka, hogy vasárnap után például nem hétfő következzen
Azt csak a normál körbetekerős módszerrel tudod állítani, azaz elkezded az óra járásával megegyező irányba tekerni és egyszercsak éjfél után vált a nap és a dátum is.
Egyébként nagyon tetszik ez a típusa a Sicurának, gratulálok hozzá -
-
-
Zozzer888
addikt
-
-
Mosanke
senior tag
válasz
jeneyakos #33648 üzenetére
Tippeljek?
Nézegetni szoktam a vaterkát (bár az nem mérvadó) meg néhány internetes hirdető portált. Azokon közelítőleg 18-22 ezer körül kérnek. Persze a piac törvénye itt is igaz, minden annyit ér amennyit adnak érte és nem amennyit a vevő kér.
Beleszámítva a szerencsét is a vételbe? Olyan 12 ezret mondok.
Én is szoktam hallgatni az óráimat amikor úgy hozza a kedvem. Jó hallgatni a ketyegésüket. Mindkettő szépen halkan és finoman jár. A Marvin sokkal lassabban ketyegmint az automatám de ugyan olyan pontos.
-
Dzsana
senior tag
válasz
jeneyakos #31795 üzenetére
Nana, a Tissot-t nem leszólni!
Mindene eredeti gyári, szinte NOS A Seamaster már el is kelt, de olyan gyorsan, hogy este fél 8-kor került fel rá a hátlap, és 19-45-kor már csengettek is érte, így nem készültek róla képek. :-( Abba számítottam bele ezt a Tissot-t is. Az automata Genéve meg a végül fekete számlapossá varázsolt Omega Cal. 283-as van kész. Az Omega Cal. 601-esek folyamatban vannak, az egyik számlapja kész is van, már csak egy szerkezet szerviz, tok rendberakás kell. Pictures coming soon....
-
Dzsana
senior tag
-
seiko
senior tag
válasz
jeneyakos #29028 üzenetére
Kicsit soknak tűnik.
De várj még 2-3 hónapot, ennyi idő alatt bejáratódik.
Figyeld, mennyit mászik el hordva, mennyit lerakva.
Lehet, hogy így kompenzálni tudod az eltéréseit.
Ha mégsem, akkor figyeld azt, hogy normál hordási szokások mellett mennyi a napi eltérése.
És ha ezt már tudod, akkor ehhez kell szabályoztatni, nem pedig műszerhez! -
ds podium
csendes tag
válasz
jeneyakos #27629 üzenetére
Szia!
nagyon szép órát választottál!Itt is van egy [link],ahol több kép is van róla és persze a vételárat illetően is nézz körül,biztosan van különbség............
És még egy jó tanács:
Ha van rá lehetőséged,akkor a mindenképp próbáld fel először a méret miatt-ha boltban,személyesen vásárlod,akkor ok,de ha a online rendeled???-,ez a modell csak 38mm-es,persze ízlések és csuklók válogatják...
Az ebay-en lehet árajánlatot is adni erre a modellre [link]Az első órámat tőlük rendeltem,minden ok velük kapcsolatban...........[link]
Sok sikert és örömteli vásárlást!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Eladó KTM női bicaj!
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest