- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dani992
csendes tag
válasz
Mosanke #34678 üzenetére
http://www.golden8ts.com/store/index.php?main_page=product_info&products_id=344
Ilyenem van, de egyébként fogalmam sincs mit akar jelenteni, sosem használtam. Elég sok funkciót tud, de nem nagyon használtam rajta semmit azon kívül ,hogy az időt megnéztem
De most már megkopott azért ennyi idő után ,ilyen használat mellett.
2 éve vettem 1 Fossil-t, de hát alig várom már h csere érett legyen a CASIO-nál nem volt ilyen érzésem. -
Gabor970
addikt
válasz
Mosanke #34704 üzenetére
pár éve mikor még akartam házimozi 5,1-et odahaza, vettem 30e-ért MM-ben egy subládát. Két évre rá feltettem vaterára 20e Ft indulón, 30e villámáron. Egyszer csak jön az értesítés, hogy az ön terméke elkelt. Hmm, hogy a csecsbe, hiszen még nem járt le az aukcióm. Hmm, valaki leütötte licit nélkül villámáron. Hát nagy az isten állatkertje, az tuti.
-
aischylos
tag
válasz
Mosanke #34622 üzenetére
én úgy láttam, stainless steel back (legalábbis amit tapiztam, azon ez volt), a 3atm az bizony cseppmentesség, a plexit pedig ránézésre és tapintásra állítom.
ez a keményített üveg egy igen jól hangzó parasztvakítás amúgy, általában az összes ásványi üvegre ráfogják, de csak ritkán valóban az (lásd: hardlex).
de leked rajta, ha tetszik, nem buksz vele nagyot! -
-
-
-
Mosanke
senior tag
-
Dzsana
senior tag
válasz
Mosanke #33767 üzenetére
Köszi, igen, itt kézzel fogható a siker, hogy egy roncsból, szép, és jó óra lesz. Ha már a Seiko 5-öt emlegettük, ezt is az enyészettől mentettem meg, szegénynek keze-lába ki volt. A billegő alsó csapja törött volt, az automatika villája is törött volt, a Seiko felirat elveszett róla, meg az indexekből is pár oda volt. Szép lassacskán elkészült ez is, nem egy nagy durranás, olyan kis egyszerű, de mégis egy DWC!
-
TimeCenter
tag
válasz
Mosanke #33543 üzenetére
Az antenna jele csak akkor jelenik meg, ha hajnalban volt sikeres jelvétel.
Ha a boltban nem jelenik meg, lehet hogy nincs jól kiválasztva a városkód és nem a németországi adót keresi. Ha a gyári állapotában a TYO van kiválasztva csak a két japán (JJY40 és JJY60) jelet figyeli. Ha a városkód europai ( PAR ) akkor figyeli a német ( DCF77 ) és az angol ( MSF60 ) jeleket. De az is lehet, hogy kikapcsolták a jelvételt, hogy ne fogyasszon feleslegesen a kirakatban.
-
phranxinatra
aktív tag
válasz
Mosanke #33273 üzenetére
Nekem másfél hónapja csináltak nyomáspróbát a PO-n. 1500-at kértek, és ebben benne volt a fémszíj ultrahangos, valamint a tok és a korona manuális tisztítása is. Tegnap egy linket szedettem ki a szíjból, azért meg nem kértek semmit. Szóval nekem jók a tapasztalataim velük, de most bogarat ültettél a fülembe, elmegyek nyomáspróbára a Petheshez is. Ő hol rendel?
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz
Mosanke #32550 üzenetére
A Keletiből elsétálsz a Garay utca - Nefelejcs utca kereszteződésig (kb. 3 perc). Ott felszállsz a 79-es trolibuszra (az a végállomás). Elmész vele a Kassák Lajos utcai megállóig (kb. 15 perc - utolsó előtti megálló).
Átmész a Dózsa György út túloldalára, és kicsit visszafelé sétálva megérkeztél!
Hazafelé ugyanez, csak ellenkező sorrendben - és nem kell visszamenni a Dózsa György út túloldalára!
Sok sikert!U.i: Most látom csak, hogy priviben kérted, küldöm úgy is.
-
Gabor970
addikt
válasz
Mosanke #32488 üzenetére
Szerintem nem te vagy fura
Egy napot volt a csuklómon a seastar automatic és folyamatosan nagyon jó érzés volt. Szinte éreztem a kezemen, ahogy a rotor húzza a rugót, ahogy ide-oda jár a billegő, ahogy mozognak a kis fogaskerekek.... Iszonyat jó érzés, hogy egy preciziós 41 éves mechanika kicsi kerek tokban azért van, hogy én tudjam mennyi a pontos idő. Ilyen érzés sosincs egy quarc óránál. [ilyen Citizenem van], de ez akkor is "csak" egy quarc óra....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest