- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin s8
senior tag
Bezony!
A reklámtörténet legnagyobb trükkje, ahogy a Rolex elhitette a vevőkkel, hogy bármi köze is lett volna a Mount Everest első meghódításához.
Utána viszont elsőként kapcsolt! Hillary az előadókörútjain már Rolexet viselt.
A Smiths meg szépen lassan, ostobán tönkrement... -
condy
senior tag
Ha előre tekered, akkor lėptet. A koronãnak dãtum esetén kėt állása van. A dãtum az első, az idő a második. A dátumot ne az idő állással, hanem a dãtum állãssal illik állítani ės nem lehet hátra, csak előre. Nem túl üdvös ezzel mahinálni, mert ha nem is árt a szerkezetnek, de biztos, hogy nem használ.
Vadászcsiga:
-
jannuss
tag
Szia,
lehet hogy kapkodónak tűnik, de azért linkelgetem ezeket az órákat, mert ezek tetszenek. Az hogy elegáns vagy sportos szinte mindegy, hiszen van elegáns órám is (Omega Geneve, Doxa, Zodiac, Rado Kadhafi ..stb) és sportos is (Junkers crono, DOXA Sub). Tehát ilyen szinten mindegy melyik stílus:-) Van helye itt is és ott is. Ez most csak azért aktuális mert van egy kis fölösleges pénzem és imádom az órákat:-)
Még egyszer köszönöm!
-
jannuss
tag
Igen nézegettem azt is viszont az hogy:
Garancia nincs, papír se! Csak a doboz és a manual eléggé elriaszt:-) Vagy vigyem bevizsgáltatni?Találtam még pár órát, kérlek ha van közte értelmes irjátok meg:
Omega Dynamic
[link]jacques lemans automata crono 7750 - Ez nem valami divat márka? Mennyire jó órákat gyárt?
[link]Tag Heuer Formula 1
[link]Előre is köszönöm!
-
phranxinatra
aktív tag
Miért, látta, hogy mit vett. Azért nem olyan volt a sztori, mint a Dumb és Dumberben, mikor eladták a döglött papagájt a vak kislánynak.
Meg azért nem betonoztam vagy mittudomén kohászkodtam benne. Csak közel se féltettem annyira, mint a mostanit. A 2500-as PO valahogy tool watchosabb, mint az új. Azt pl. simán felhúztam szánkózáshoz, terepmentes bringázáshoz vagy ha akciós volt a csirkefarhát a teszkóban. A mostanit nem.
-
ronin s8
senior tag
Kis off még:
Változik a világ. Két éve még valóban ez volt az okosság, én is így tudtam az iPhone2-t 5 (!) évig használni, és féléve úgy letenni, hogy bármikor elő tudnám venni (cserébe vállalva azt pl., hogy app híjján nem müxik a videókamera). Ma más az okosság, nem is nagyon tudsz beleavatkozni a frissítésébe. Viszont nem a memóriát eszi meg az új verzió, mint eddig, mert az most külön van.
Valami újabb trükk fogja időben kinyírni a készüléket, ebben biztos lehetsz!Nyugodtan frissíts!
-
-
Deskdiver
senior tag
Egy újabb cucc aminek lehet konnektort vadászni este a a tablet a telefon és google glass mellet, hogy reggel full charge-al kezdhessem a napot. Jobban örültem volna ha az IBattery-t fejlesztette volna ki az Apple amit feltöltök hó elején és csak a végén merül le.
Ismerős? -
teratti
senior tag
Én meg azt sajnáltam, hogy az összeszerelést gyorsítva mutatta mert szétszedni ugye szétszedi az ember de összerakni...mindig kimarad egy-két csavar vagy alátét mikor csinálok valamit...
Kíváncsi lettem volna Ő így járt-e mert gyorsítva nem látszott!
von toth: meg kell kérdezni Dzsanát mert az én 2824-em kb 20 év után szívhatott friss szegedi levegőt...
Deskdiver ha ennek a pasinak ilyen cuccok szóltak volna a háttérből amiket írtál még mindig egy dobozban lennének az alkatrészek a fiókban...
-
Deskdiver
senior tag
Nekik nem volt annyira fontos felkerülni a listára. Ők úgy is benne vannak minden másikban.
Nekem igazából nincs bajom a Timex-el, csak a mélységmérős órák között a Citizen vagy a Seiko valamivel jobb szerintem. Ha másban nem is ,de legalább eltalálja a mp mutató az indexeket. -
Deskdiver
senior tag
A barátnőm hobbija sem sokkal olcsóbb. Ezt fel is használtam ütőkártyaként. Bevált.
Vacsi is megvolt. Ott mondtam el. Nyilvános helyen megértőbbek a nők
vadászcsiga:
Olyan messzire nem jutnánk belőle. Talán egy görbe hosszú hétvége New York-ban fapados last minute-tel, egyedül + egy g-shock emlékbe.Szívesen megnéznék mások gyűjteményéből is hasonló régebbi kronókat. Hátha ötletet kapok ,hogy a jövő évi nyaralás árát is elköltsem.
-
ronin s8
senior tag
50% Mint minden valószínűség.
Viccet félretéve, sok értelme nincs valószínűségeket számítgatni, mert az idő nem skaláris mennyiség, tehát számszerűen nem tudjuk mihez viszonyítani a dolgot. Csak mi rendelünk számokat hozzá. Bármennyire is furcsa megérteni, de az órák sem az időt mérik, hanem a teret...
A matematikusok szeretnek ilyen csacskaságokkal foglalkozni, de ők mindent független változónak tekintenek (ezért nem jutnak ötről a hatra), úgy persze könnyű.
Ahhoz, hogy ők kiszámoljanak valamit, ismerni kellene az összes lehetőséget, és akkor nagyjából meg is lenne az általuk definiált valószínűség (vagyis egy az összes lehetőséghez). Ehhez meg ismerni kellene a fogaskerekek számát egy adott szerkezetben, és az összes kombinációs módot, de ez nyílván minden óránál más, ezért minden óra máshogy hajlamos megállni. Ad absurdum, ha egy szerkezet koszos, akkor nem egyenletesen jár, de pl. vannak olyan szerkezetek, amik a gyenge dátumváltó mechanizmusuk miatt szinte mindig a dátumtárcsa elfordulásakor állnak le.
Szóval, 50%, mint minden valószínűség...
-
marsu
veterán
-
Deskdiver
senior tag
Nekem is van egy de nagyon keveset használom ,mert a Rolex tömegcikk és nekem az már ciki.
Ha valakit érdekel Családi házat szőlővel, Berki egyik megunt verdáját vagy Seuso kincset beszámolok.
Doboza nincs meg csak a zacskója ,de be tudjuk vizsgáltatni a Bosnyák téren vagy az ecserin :-) -
Cha-b
senior tag
Az írják is a leírásban a linknél.
"Marine Black Anchor is made of steel with DLC coating"
Csak elfogadtam mikor írták a PVD-t mert nem értek ennyire az órákhoz és nem akartam hülyeséget írni.
Azthittem kb. ugyanaz, de ezesetben ha ez tényleg ilyen tartós akkor az jó dolog. Nekem nagyon tetszenek a full fekete órák, csak a kopásukkal van bajom.Pl.: a fekete Multifort, vagy Great Wall is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest