- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0n21
senior tag
-
squir
aktív tag
válasz
Bling95 #206651 üzenetére
Lejárt a szerkesztési időm..
Szóval korrekt minőség, lünetta szépen feszes, nem lötyög. A Lume nem egy reaktor, kicsit lassan töltődik fel és egy éjszakát mondjuk nem bír végig, de szépen látható viszonylag hosszan. Az élek szépek a tokon, jól látható az átmenet a szálhúzott-polírozott részek között, Számlap kidolgozás jó, ha nagyon figyeled akkor látható a két réteg összeillesztése egy-két helyen (pl dátumablak). Piros pont a fekete dátumtárcsáért!!!
Koronazár rendben, sokat kell ügyetlenkedni, hogy félretekerd.Összességében simán hozza pl egy Seiko Teki minőségét, több extrával, a sima 5-ös szériát pedig bőven átugorja (viszonyítási alapként)
-
jookomak
őstag
válasz
Bling95 #206416 üzenetére
Longines hydro vagy sima conquest, steinhart, mido, tissot visodate, certina ds1, frederique constant, hamilton, tisell olcsóbban, seiko sarb, használt oris, fortis, sinn minden játszik. És ezek csak a "nagy" márkák, még ott van számtalan új microbrand, amiket nem ismerek. Pl squale, helson, glycine...
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Bling95 #191037 üzenetére
én múltkor elgondolkodtam az egyik órán és a rios-nál jobb volt az átváltás, mint a bankomnál. rajtuk keresztül lehet kicsit lassabban jutsz az órához, de legalább magyar garid lesz rá.
bár gipsztigris-nek pozitív tapasztalata volt a gyártóval ügyintézés szempontjából. -
válasz
Bling95 #187609 üzenetére
Nézegettem a Frederique Constant órákat a Gnomon watch-on...
A Classics Heart Beat Refferencia FC-315M4P6 tetszik. Ott 1280$.
Az ellenben nem, hogy ők is csinálnak szmartvaccsot. Elkeserítő...
A másik szépség a Manufacture worldtimer Navy
FC-718NWM4H6 lesd meg! Nekem az nagyon bejön. -
válasz
Bling95 #187609 üzenetére
A dolog nem olyan bonyolult. A klasszikus kivitelű órák tetszenek. Arab számlap, semmi csicsa, nem túl modern. Gondolom belefér a kékített mutató, nyitott számlap is, illetve nem tudjuk, hogy elsősorban automata, vagy lehet dekorált kézi szerkezet is.
Ez a kis csöppség egy Marloe Watch co (anglia) olcsóbb, de kellemes art-deco óra Sea-Gull ST36 szerkezetű Cherwell órája.
-
_stick_
őstag
válasz
Bling95 #185143 üzenetére
Én orient szervizre a Jász utcai swiss time kft-t ajánlom. Viszont más órát nem nagyon vállalnak, seiko-t és citizen-t vittem volna, de passzolták.
-
squir
aktív tag
-
seiko
senior tag
válasz
Bling95 #150522 üzenetére
Az óra értéke a legtöbb esetben nincs egyenes arányban a javításra fordított idővel-energiával.
Egy Orient Ray szervize szinte semmivel nem egyszerűbb, mint mondjuk egy Rolex Submariner-é.
De amíg ez utóbbiért MINIMUM 50 ezret kérnek, az előbbinél elvárnánk a 3 ezret?
Na, ne már! -
karesz501
senior tag
válasz
Bling95 #142424 üzenetére
Ha gyorsan valami olcsót szeretnél (mint ez), akkor "cheapestnatostraps", megvagy 10 dollárból /darab.
Ha minőségibb csattal, jó minőségben eredeti perlon anyagból, akkor "watchgecko", ott 22 dollár / darab, de annál jobb nem lesz
Szerk.: ha most kéne vegyek 2 darabot, az utóbbit venném, gondolkodás nélkül.
-
C0RVUS
tag
válasz
Bling95 #139996 üzenetére
Namost, ha a fémszíjhoz kell, abba nem megy bele az 1,8-as.
Ez az egyetlen rákfenéje ennek az órának, mivel sokaknak, és köztük nekem is, ez a vékonyabb nem bírja a strapát. Egy-két hét alatt szétnyúzódott és az nem vicces.
Viszont nemrég sikerült felfuratni 1.8-asra, és azóta király. -
TimeCenter
tag
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Bling95 #101497 üzenetére
Eternámból kiindulva biztos. Amugy meg szépen megöregedett es nem is drága.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Bling95 #93494 üzenetére
Olyan 15-20körül a szerkezettöl függöen(tokfelújítás,szerkezet szerviz,plexicsere vagy polír) ezen felül még + ha a számlapot is szeretnéd felújítatni!Ebben nincsenek benne,ha netán valami alkatrész is kell! Ennél pontosabb infot már csak Dzsana tud adni!
És gondolom nem mind1 hogy egy sima mechanikus szerkezetröl van szó vagy összetettebb chronó vagy automata szerkezet vagy mindkettö egyben...
Reverting: Nagyon szép!
Egyszer nekem is kell!
-
BAti77
aktív tag
-
Zozzer888
addikt
válasz
Bling95 #57135 üzenetére
Ennyiért már kapsz terrorista Casiot, amit 20 év múlva se kell majd kidobnod.
szerk.:
vagy ilyet -
WiZARD
addikt
válasz
Bling95 #53816 üzenetére
Polírozott felülethez cape cod -ot vegyél.
Szálhúzottat scotch brite (vagy hasonló) durva részével lehet megpróbálni, de csak ha biztos vagy magadbanHa vegyesen van a kettő, akkor csak óvatosan, kimaszkolva, stb, de akkor lehet érdemesebb szakemberre bízni. No meg 1-1 apró karc miatt felesleges nekiesni, elég pár évente, ha már tényleg szükség van rá.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Háztartási gépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest