- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz
SOAD19 #253113 üzenetére
Dan Henry beszerezve, de vagyok bajban. Kicsit kicsinek érzem a 39mm-es átmérőjével és a 10,5mm-es vastagságával. Amúgy kinézetre élőben nagyon bejövős a számlapja. Kár, hogy nincs 2-3 mm nagyobb átmérővel. Aztán lehet, hogy csak nagyon meg vagyok szokva a Gshockokkal méret ügyileg. A DH számlapjának az átmérője 30 mm, a Glycinemé 32mm (maga az óra 36mm-es átmérővel bír), a GST-B400-asomé pedig 33mm.
Itt van pár kép méret összehasonlításról:
[kép1] [kép2] [kép3] [kép4] [kép5] [kép6] [kép7]
(A fotók minőségéért bocs)Alszok még rá egyet, de szerintem marad. Jut eszembe azért mondják néhány negatívumot is az óráról: a lünettája, illetve adnak forgatása nem túl minőségű, eléggé kell izmozni vele forgatáskor. Aztán lehet, hogy csak én vagyok gyengus.
-
"_Maverick_"
kezdő
válasz
SOAD19 #256587 üzenetére
A Medián felmérése alapján, a 30 év alattiak körében az övé a legnépszerűbb párt... Úgy látszik ebben az országban a hülyeségre és gyűlöletre mindig lesz igény...
Másról:
Idén, még az év vége előtt jönnek a napelemes Vostok Europe-ok.Ami még érdekes, hogy a Vostok Europe-nál, van lehetőség az elöregedett trícium csövek cseréjére. Tehát ha van egy 10 éves "csöves" órád, ami már sötétben nem világít annyira élénken, beküldöd hozzájuk a szervizbe, ahol (nyilván jó pénzért) kap új trícium csöveket.
-
dzsi23
addikt
válasz
SOAD19 #256229 üzenetére
"ha nem értenek hozzá, akkor úgyse tudják, hogy drága vagy sem"
A PRX egyike azon óráknak, amiknél elég csak 3 betűt beírni gugliba, és máris megvan az ára, szal hiába mondanám, hogy 15 ezer volt.
"ne érdekeljen már a véleményük"
Nem érdekel, pont ezért nem akarom meghallgatni sem.
Van más oka is, hogy nem veszek fel oda drága órát, de elég annyi, amit rbalint88 is írt: "elég szomorú hely". -
Deskdiver
senior tag
válasz
SOAD19 #256051 üzenetére
Ahogy mondod. Köszönöm.
Azért még fél szemem rajta tartom a dolgokon hátha az iparág valamikor kitermeli a számomra tökéletes órát, de a jelenlegi trendeket nézve nem sok esély van ,hogy belefutok egy nekem tetsző max 40mm átmérőjű, volfrám, kerámia vagy Damasko keménységű acél tokos, HAQ szerkezetes, minimum WR100 koronazáras, domború zafíros, hárommutatósba.
gipsztigris:
Nem baj ha nem olcsó, csak ne ugyanolyan "szövésű" legyen mint az olcsók. A "polonaise" nekem kipipálja ezt. Olyan "mintázatút" még nem találtam mástól csak a Staib-nál. Ha esetleg beleszaladsz egybe egy linket megköszönnék.
johanson:
Köszi, megnézem -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
SOAD19 #255929 üzenetére
Majdnem jó, de nem az igazi. A többi ajánlott sem rossz. Kicsit én is tartok tőle, h élőben mennyire zavaró a nem elég gyors/aprózott mp mutató mozgás. Túl sokat sem akarok érte adni, azért Alin nézelődök. Paganinak is van egy 40 mm-es, a Cellinire hasonlító elegáns modellje, 30 ezer alatt zafírral. De nem akarok több elegáns órát, maradok a jól láthatóknál. Elővettem pár M-zárolt Amfíbiát a készletből, befogom őket mindennaposnak. Addig kitartanak, míg felbukkan az igazi.
Amúgy lehetséges, h vmi gáz volt a precisionist szerkezettel, azért állt le vele a Bulova? Vagy üzleti érdek volt, h ne legyen olcsó konkurenciája a Spring Drive-nak? -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
SOAD19 #255768 üzenetére
Bölcs gondolatok a Nemzet Csótányától (már-már Kósa Lajos színvonalúak), de én inkább Koncz Zsuzsa és Bródy János szövegeit tartom megszívlelendőnek.
Tríciumos Carnival órám úgy hét éves már legalább, és még jól látszik éjjel, nem aggódom. És mivel lehet külön is kapni csöveket, sok év múlva sem emiatt fogok aggódni. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
SOAD19 #255226 üzenetére
Én sem találok kedvemre valót, pedig becsülöm a márkát. Igazán kijöhetnének egy 38-as katonai órával, folyó mutatós precisionist vagy mp-enként többet lépő szerkezettel, napelemmel kombinálva, lehetőleg vastag zafírral. Acél tok elég, nem kell titán. És legyen pötty a mp mutatón. Olyan nagy kérés ez?
-
jackal79
aktív tag
-
-
törölt tag
válasz
SOAD19 #254203 üzenetére
Ez a Mido tetszik, köszi.
Valóban másabb karakter, mint a Sharp Edge, de ettől függetlenül ez nagyon jól néz ki és talán-talán a 44 mm is beleférhet még a tok formájának köszönhetően. Szerencsére nem annyira buflák.
A Sinn se csúnya, de az nekem túl egyszerű. Fene megette… A Sharp Edge minden szempontból megfelel(ne), csak nem szeretnék ráfaragni. Érzékenyen érintene, ha a vásárlás után néhány héttel/hónappal kiadnák a frissített tokformával a GMT-ket….
Illetve valami van, ami nem tetszett annyira: a watchfinder féle youtube videókon eléggé karcosnak tűnnek az indexek. No, ne értsetek félre, nyilván nem várok ennyicske pénzért Grand Seiko minőséget, de valahogy az indexek még az olcsóbb óráknál se szoktak ennyire karcosnak tűnni… Ezt furcsálltam a kezdetektől fogva. Ettől függetlenül még mindig a “SE” széria tetszik a legjobban, de nyilván létezik más márka más órája is….
A Midót és a CW órákat meglesem alaposabban. -
No.01
addikt
válasz
SOAD19 #253762 üzenetére
Uhhh! Ezt nagyon adnam... az a baj, h mint az elet barmely egyeb teruleten nagyon elszalltak az arak. Tavaly meg nagyon erossen gondolkodtam egy Aqua Terran, de mostanra mar az a szint amit inkabb elengedek. Ez a speedy sokkal jobb, de arban megegy lepcso
Mindenesetre irtozatosan tetszik. Koszi, h megosztottad -
arn
félisten
válasz
SOAD19 #253491 üzenetére
Nekem a skeletonsag bejon, mert latszik, hogy mechanikus - az mas kerdes, hogy hiaba nezem oket, szinte artol fuggetlenul se talaltam meg olyat, ami praktikus, jol leolvashato, es nem kivagyi - ez utobbi balansz a legnehezebb, hogy mutasson vmit, de azert ne tul feltunoen.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
SOAD19 #253491 üzenetére
Hátulról kicsit hülyén nézhet ki, a külső gyűrű alatt már nincs semmi, szinte a teljes szerkezet befért a szkeletált részbe. Ebből arra is következtetnék, hogy nem kicsi, sőt nagy. Mekkora ez 44mm?
De lehet hogy csak az emlékeim nem pontosak, és a werk kisebb mint gondolom. -
feddel
senior tag
válasz
SOAD19 #253425 üzenetére
Igen, erre én is gondoltam, de nem csináltam meg…
Pedig nagyon vágytam rá. Most nézegetem a solar seiko búvár órákat, hátha lesznek még jó akciók. Csak már azt hittem hogy hétfőn a kezemen leszPersze a projektre még mindig nincs rámondva az ámen.
Amúgy bejöhet a képbe más márka is, csak ahogy olvasgattam ezeknek van az egyik legjobb lumi-ja, ami nekem nagyon fontos. -
ricsik
őstag
válasz
SOAD19 #253135 üzenetére
Ízlések és pofonok.
Egyik legnagyobb kedvencem ebben az árszegmensben a Citizen 2100.
Ott se épp kicsi a járástartalék kijelzés
Egy helyen lehet még webshopba kapni, de nekem elég kétes az üzlet
Vagy maradnak a külföldi helyek, Chrono, Ebay, stb...
Majd talán egyszer.... -
dzsi23
addikt
válasz
SOAD19 #252800 üzenetére
Á, dehogy érkeztem meg, pedig jó lenne... viszont tavaly csak 1 órát vettem, ez már jelentős előrelépés a havi 2-3-hoz képest.
Szeretném is tartani magam az évi 1 darabhoz, és el is kezdtem keresni a 2023-as "társamat".
#252798 Taylor79:
Nagyon el voltam havazva az elmúlt fél évben, és döntenem kellett, hogy órázom vagy alszom... sajnos hamar rájöttem, hogy egyikre sem lesz időm.
Viszont nemrég elkezdtem olvasgatni az azóta létrejött pár ezer hozzászólást, és mennyi mindenről maradtam le...
Talán a legfontosabb az volt, hogykitiltottákhalladort2 nagy (szó szerint nagy) kedvencemnek is kiadták a kisebb változatát: Hamilton Murph és Bulova Moonwatch.Utóbbi esetén meglepett (az ára mellett
), hogy nincs matt verzió. Viszont egy cikkben olvastam, hogy az eredeti (Dave Scott órája) is políros volt; ez azért érdekes, mert az összes képen matt... bemattult volna az évtizedek során, és tényleg políros lehetett eredetileg, vagy ez totál kamu? A Holdon készült fotók nem igazán alkalmasak ennek megállapítására.
Továbbá olyan fontos tanulságokról is lemaradtam, mint pl. hogy az Orientek nem jó órák, az open heart órák nyomorultul néznek ki, az MK órák pedig sokadjára is le lettek sz@rozva.
Ennek örömére:
-
SOAD19
addikt
válasz
SOAD19 #252512 üzenetére
Még két tipp: Alpina Startimer, Glycine Airpilot.
-
Kobe
veterán
válasz
SOAD19 #252458 üzenetére
Ez a kisebbik gond vele. Nekem van ilyen Lidl dobozom, de nem egy extra minoseg, max porvedonwk jo hasznalni, masra nem igazan
A zar gyak nulladik perctol nem mukodik, a fedele pedig folyton lecsapodik, hiaba nyitod fel, rovidek a tartoszalagjai ezert allandoan visszaesik, mindig kezzel kell nyitvatartani -
rwin5
őstag
válasz
SOAD19 #251792 üzenetére
SOAD19 igen, kerületre, nemrégiben tv-t vásároltam és a helytelen megnevezés ugrott be a mérettel kapcsolatosan.
5-ös kezelő köszi!
@mriya@ benéztem
Macyke82 hasonlót nézek én is, szuperul áll rajtadKöszi szépen mindenkinek a részletes infókat
, lementettem a tanácsokat egy word dokksiba, eléggé laikus vagyok, régiekben vásároltam netről órát de elég hülyén állt rajtam, pont a kérdésemből fakadóan.
-
fagyalllo
őstag
válasz
SOAD19 #251782 üzenetére
Bringázáshoz nem ilyen órát vennél fel akkor se, ha megengedhetnéd magadnak.
Az órák rég túlléptek a funkciójukon és az a fél másodperc (rozsgyi esetében több mint fél perc) extra koncentráció bőven megéri az esztétikai élményért. Egyetlen fotó alapján nem is lehet eldönteni, milyen lehet élőben az óra és szerintem mindenki jól látja, hogy 8:27-et mutat!
-
ricsik
őstag
-
phrenetiX
tag
válasz
SOAD19 #251328 üzenetére
Ahogy vesszük. Magamnak lenne ajándék magamtól
és örülnék neki, ha megérkezne karácsony előtt.
A vám elvileg már benne van az árában. (Price includes VAT)
És elvileg nem a posta fogja hozni, hanem futárszolgálat.Magnum: 63 ezerért nem igazán van itthon értelmes automata óra. Ráadásul ez a Monster homage leírhatatlanul tetszik, ezért is veszem ezt. Eredeti áron nem biztos, hogy megvettem volna, de ennyiért úgy gondolom megéri (nekem legalábbis).
Csabulaxi: Ezzel a lünettával és ezzel a számlappal kizárt, hogy elérhető legyen itthon (használtat most ne nézzük, mert úgy nem venném meg). Hónapok óta a webshopokat bújom, a "tökéletes" órát kutatva, de nem találok semmit, ami megfogna. Hamisítvány meg akkor lenne, ha Seiko lenne ráírva.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Könyvajánló
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- HP Rack és Tower szerver bazár
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest