- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz
ServerWorks #256590 üzenetére
Biztos?! [link] Nagyon visszavágynának, mert akkor még tényezők voltak, mára már, csak egy csóró (ugyebár az olasz gazdasági teljesítményt se érik el, ezután meg főleg nem fogják) középhatalom. Csak az atomarzenáljuk miatt tényezők. Nehéz feldolgozniuk a dolgot.
#256592 Spíler
38 vagyok. Viszont nem vagyok agymosott, nem hagyom, hogy a szovjet propaganda befolyásoljon, helyén van az eszem és a szívem.És hogy egy klasszikust idézek: ha én valamit szeretek magamban, az a szerénység.
-
fagyalllo
őstag
válasz
ServerWorks #255741 üzenetére
-
válasz
ServerWorks #255741 üzenetére
Steeldive homage
-
Veron
addikt
válasz
ServerWorks #255610 üzenetére
szerintem lehet ezt a műfajt értelmesen, nem hamisítványra asszociálva is csinálni. sosem gondoltam a custom óráimra hamisítványként, igaz sehol sem szerepel rajtuk a Seiko felirat.
@ #255614 No.01 : szerintem nincs gond azzal a szerkezettel. ha jól emlékszem a műanyag alkatrészek okoztak fejfájást az új ETA-knál, de a H-10 teljesen fém.
-
busman
veterán
válasz
ServerWorks #255571 üzenetére
Szép óra,gratula!
-
sebixxx
tag
válasz
ServerWorks #255503 üzenetére
A szerverek lehet nem, de ami merevlemezek kikerulnek a szervezekbol azokat megsemmisitjuk aminek az elso lepese, hogy bele tesszuk egy gepbe ami magneseseggel letorli az adatot es azzal is sokszor kontaktba vagyok annak azert van magnesessege, de lehet akkor az se olyan sok hogy artana az oranak csak megfordult a fejemben, hogy azert 5 perc elteres eleg durva es mas lehetseges okra nem tudtam gondolni.
szerk. bocs a dupla hsz-ert keson kapcsoltam.. :S
-
válasz
ServerWorks #255427 üzenetére
De kircsi!
Nekem lenne ötletem. -
-Ben-
veterán
válasz
ServerWorks #255415 üzenetére
Ha nem olvastad mostanában a topikot, akkor nem fogod érteni. Lényegtelen.
Egyébként az óra nem rossz. Nekem még sosem volt fekete bevonatos, de mostanában megtetszettek… -
-Ben-
veterán
válasz
ServerWorks #255411 üzenetére
Hiányolom a szandált a képről…
-
válasz
ServerWorks #211829 üzenetére
Van még pár ilyen gyártó. Mind egy rakat f....
-
fagyalllo
őstag
válasz
ServerWorks #211831 üzenetére
Nem a logót teszik rá, a dizájn sajátjuk, csak ahogy a többi népszerű órát is hamisítják, a formát másolják, itt is elkészítik a filléres változatot.
A pár dolláros vacaknak is acél a tokja, vízálló és Miyota szerkezet van benne? Nagyon nem hiszem. -
fagyalllo
őstag
válasz
ServerWorks #211829 üzenetére
Én nem érzem annak, a cikket egy láthatóan órákhoz nem értő írta, aki csak guglis kereséssel hasonlította össze egy filléres kínai másolattal, a linkelt videóban se láthatjuk rendesen az órákat és a gyerek is elismeri, hogy nem ugyanaz a minőség, ráadásul szintén fingja nincs az órákról. Az pedig, hogy mekkora haszonnal dolgozik egy cég, a vevőt ne érdekelje, nézzen utána a terméknek és mérlegelje, hogy számára megéri-e.
Nyilván kínai gyártás, hülyék lennének nem ott készíteni az órákat. Keress teszteket és jó minőségű, nem katalógusképeket a neten, ezek ám messze állnak a 1-2$-os bóvlitól, ráadásul jár mellé garancia, minőségbiztosítás, támogatás... -
fagyalllo
őstag
válasz
ServerWorks #211702 üzenetére
Tapsvihar, jól döntöttél!
Nimda: A tokja kifejezetten tetszik ennek, jól néz ki oldalról a polírozott-csiszolt felület.
kristof123: Dehogy, technikailag nincs különbség köztük, vedd meg bátran!
-
törölt tag
válasz
ServerWorks #211702 üzenetére
Gratulálok! Jó választás.
-
lazioforever
tag
válasz
ServerWorks #211598 üzenetére
Nem feltétlen ragaszkodom az 50k-s felső határhoz, ha tudtok jobb alternatívát mondani egy kicsit drágábban. Ez inkább csak egy körülbelül meghatározott ár volt, hogy magamnak belőjem, milyen kategóriában is nézelődjek. És eleve napi szintű, munka közben hordott órát keresek, szóval nem szerettem volna nagyon elszállni az árral.
-
fagyalllo
őstag
válasz
ServerWorks #211589 üzenetére
Ez a korábbi Sumo generáció, ahogy nemrég írták, lényegi változás a zafírüveg és a megnövelt járástartalék, meg némi dizájnolgatás, leginkább ízlés kérdése, hogy melyik tetszik jobban, nálam az lenne a döntő szempont.
-
fagyalllo
őstag
válasz
ServerWorks #211562 üzenetére
A Klasszikus felső-középkategória Seiko búvárok legszebb színe ez a zöld, ha futja a keretből és nem akarod hamarosan eladni, próbáld fel, hogy a nagy buci mit mutat a kezeden és vedd meg, szerintem csodaszép.
A Sumo az ár kivételével egy tekintetben veri: oldalnézetből a tokja gyönyörű.s4tch: csak tolómérőt találtam, 6 cm a sing- és orsócsontnál keresztbe
Innen van, néha akciózzák és még olcsóbb.
-
BloodRay
veterán
válasz
ServerWorks #209715 üzenetére
Szép darab.
-
válasz
ServerWorks #208066 üzenetére
Ahogy mondták, az óra maga 10-12ezer forint, a tok viszont annyit, mint a törtarany ára.
-
válasz
ServerWorks #208057 üzenetére
Topik bevezető. Kereskedni tilos. Számomra ez egy 100% -"vedd és vidd!" ajánlat volt.
Igen, lényegesen jobb lett volna, ha úgy indítod, hogy "mennyit érhet ez a talált Duxot logós óra?"
Közben látom, hogy megkaptad a választ.
-
sztikac
őstag
válasz
ServerWorks #208057 üzenetére
Szerintem 10 max. 12e forintot érhet...
-
válasz
ServerWorks #208054 üzenetére
Kereskedelmi jellegű megnyílvánulásodat a hardverapró rovatba rakd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cipő topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Baldur's Gate 3
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 1 / 2
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest