- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
5-ös kezelő #252307 üzenetére
-
dilajoska1
őstag
válasz
5-ös kezelő #252307 üzenetére
Én úgy tudon hogy a 8315 mp stoppos. A 8215 még nem.
-
törölt tag
válasz
5-ös kezelő #252207 üzenetére
Nekem, és még többeknek mégiscsak megérte az árát.
Timecenternél már megint elkapkodták a sárga számlaposat... -
fagyalllo
őstag
válasz
5-ös kezelő #252223 üzenetére
Én is, de nem csak a nyers adatokat néztem, hanem a márkanevet, támogatást, mert óráknál az is fontos, nem vasgolyóról van szó.
-
fagyalllo
őstag
válasz
5-ös kezelő #252207 üzenetére
Nem az évekkel ezelőtti árakhoz és nem a kínai másolgatókhoz kell hasonlítani. Egy Tissot PRX például háromszor ennyibe kerül.
-
törölt tag
válasz
5-ös kezelő #252194 üzenetére
Miyota 8210, aranyszínű verzióban. A kézi felhúzást el lehet felejteni, mert benyomott állapotban szinte hozzáférhetetlen a korona.
-
fagyalllo
őstag
válasz
5-ös kezelő #251991 üzenetére
Persze, simán tudod, de leginkább elrontani.
[link]
-
fagyalllo
őstag
válasz
5-ös kezelő #251976 üzenetére
Amelyiken nem tudod megállítani a mutatót, lazább lehet a kuplung és visszafelé tekerve nem tudja megfogni a szerkezetet, mielőtt megcsúszna.
-
Caldera
senior tag
válasz
5-ös kezelő #251976 üzenetére
Érdemes automata óránál mp. pontossággal foglalkozni? Én hó elején a dátum váltással együtt beállítom -1 percre, hó végére még jóval +1 percen belül van (napi eltérése +3s). Ez véleményem szerint mindennapi életben több mint elég.
-
Vardar
tag
válasz
5-ös kezelő #251907 üzenetére
Mindennapra keresnék egy solar/kinetic pilótaóra jellegű valamit, amit NATO szíjra tennék
Van már egy solar Pulsar, abba sima vízszintes ásványi üveg van, ha karcolódik, akkor zafírra cserélem majd.Egyébként a Citizen, hogy lehet ilyen olcsó? Minőségben akkor ilyen Lorust várjak? Az előbb említett Pulsarom majdnem kétszer annyi, mint ez a Citizen lenne, a Seiko saját nevén lévőket meg nem is említem.
-
pajav8
tag
válasz
5-ös kezelő #251908 üzenetére
Én a múltkor csalódtam benne, az eddigi rendeléseimnél minden rendben volt, de most 3-ból 2 fóliánál a méret sem stimmelt illetve nem is volt kör alakú a fólia az egyik irányban szélesebb volt...
Az üzenetemre nem válaszolt, de paypal-al visszakaptam a pénzt. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
5-ös kezelő #251907 üzenetére
Helyesbítek, megvan az eladó. Jó minőségű filmet árul, sok évet kibír. Felhelyezésnél kell ügyelni, meg h pontos méretet rendelj. [link]
Sima postával is lehet szerencsére rendelni, az két dolcsi, nem húsz. -
Vardar
tag
válasz
5-ös kezelő #251506 üzenetére
Szia!
Az AW1620-21E Citizenedről szeretnék kérdezni. Mik a tapasztalatok, hogy bírja az üvege? Mivel nem zafír és domború is, félek tőle, hogy nagyon karcos lesz, onnantól pedig minden esetben idegesítene, amikor csak ránézek.
Domború ásványi üveget lehet domború zafírra cserélni egyébként? -
Szirtimorc
senior tag
válasz
5-ös kezelő #251845 üzenetére
Az első szériás NVCH-30-akat csinálták ilyen füllel is, állítólag könnyebb volt a felcsatolni a búvárruhára.
-
Jenne
őstag
válasz
5-ös kezelő #251826 üzenetére
Szia!
Nekem egy ilyen Casiom van. CASIO Tough Solar AQ-S800WD-1E
Nagyon szeretem. A digi részét én tökéletesen látom, csak leolvasni már nem tudom, ahhoz szemüveg kell már.
Ezért is választottam a fekete számlaposat, mert itt jobban látszik a fekete számlapon a fehér mutató. -
baluka6
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #251811 üzenetére
Bocs igen, Orient. Ez a Roamer nem szimpatikus, sem a konkrét óra, sem, mint márka.
@fagyallo: köszi!
-
válasz
5-ös kezelő #251610 üzenetére
Igen, rémlik valami
Nem a magyar helyesírásra gondolok, mert ott a szláv neveket mind -VICS re mondják, írják, pedig a magyarban is van TY betű
Mikhail Gorbachev - Михаил Горбачёв
Latin vs. Orosz
Hogy a magyar miért Gorbacsov-nak írta? Ki tudja -
fattyu
veterán
válasz
5-ös kezelő #251589 üzenetére
én csak azért pukkasztom a polgárt ezekkel
mert ezek használati tárgyak hordod. hozzáér a ruha az asztal, lekoccolod stb
veled öregszik. ez normális dolog. nem azért mert nem tisztelem vagy nem szeretem, vagy nem becsülöm meg.
de nem safe queennek veszek soha semmit. Azért hogy örömet okozzon. azt pedig akkor tudja ha velem van rajtam van használom hordom.de ez igaz mindenre, kés fegyver cipő ruha ékszer bicikli motor bármi.
-
fagyalllo
őstag
válasz
5-ös kezelő #251555 üzenetére
Szíjat cserélni?! A dobozból nem mernéd kivenni! :)
-
Veron
addikt
válasz
5-ös kezelő #251555 üzenetére
majd fattyu megoldja, flexelés közben szíjat is cserél.
-
válasz
5-ös kezelő #251533 üzenetére
Nem a mutató a bajom, hanem egyértelműen az, hogy nulla a szerkezet modernizáció. Mi a francra várnak?
Áttervezés, pontosítás, járástartalék növelés? -
fagyalllo
őstag
válasz
5-ös kezelő #251504 üzenetére
Pont ezért már nem számítana még egy, szerintem vedd meg.
-
fagyalllo
őstag
válasz
5-ös kezelő #251490 üzenetére
Semmi gond, ha nem lenne kényelmes csuklón, még mindig akaszthatod a nyakadba.
-
@mriya@
őstag
válasz
5-ös kezelő #251472 üzenetére
A PloProf megoldása zseniális.
-
törölt tag
válasz
5-ös kezelő #251468 üzenetére
Ööö... Mondjuk azok után, hogy van itt olyan topiktárs, aki leragasztja a forgatható lünettát, az óratok filctollal való kipingálása már meg sem döbbent.
-
@mriya@
őstag
válasz
5-ös kezelő #251413 üzenetére
Ennél ha elszakad a szíj, az bizony "gtk".
-
Lev Abalkin
tag
válasz
5-ös kezelő #251413 üzenetére
Hja, ha az örökéletre rendezkedtél be...
Lereszelve, madzagon a nyakban - édesf@szom...
-
@mriya@
őstag
válasz
5-ös kezelő #251400 üzenetére
2,5-ös olvasós szemüveg mellett eszembe nem jutna a lézeres szemkezelés. 😱
Jó oda az aldis szemüveg. -
fagyalllo
őstag
válasz
Azért annyi az ára, mert felnőtt egy generáció, mióta kifutott ez a modell, az internet is alig emlékszik már rá.
-
Lev Abalkin
tag
válasz
Vagy azért, mert kurv@ ronda
-
fakekorom
tag
válasz
5-ös kezelő #251389 üzenetére
már többször hivatkoztál a szemedre
van egy czimborám, olvasó lézerezték 3-4 éve, idén kérdeztem, azonnal újra belevágna. 350 vagy 700k, attól függően, kell-e mindkettőt. '63-as -
arn
félisten
válasz
5-ös kezelő #251349 üzenetére
Szvsz ugy a legbiztosabb, hogy attekered 6 orara, beallitod a datumot, aztan az idot. Vmelyik oranal ennel tagabb intervallumot adnak meg.
-
bigmasterg
addikt
válasz
5-ös kezelő #251240 üzenetére
"Ezért karcos a hátlap.
"
Erre találták ki a zafíros exhibition caseback-et.(mi ennek a magyar neve?
)
-
bigmasterg
addikt
válasz
5-ös kezelő #251202 üzenetére
-
Ruzcak
tag
válasz
ezért is írtam h gyengébb az ásványi üveg.
Inkább arra gondolok hogy teljesen kizárják a hardlexes és mineral , órákat illetve félnek tőlük, azért nem annyi hogy egyszer odaérinted és karcos, hanem mindennapos igénybevétel és rendesen kapnia kell
Volt egy steinhart diverem, azon sikerült a sapphiret is megkarcolni, úgyh valszeg azok között is van különbség. -
fagyalllo
őstag
válasz
Nem zafíros óráim többségén semmi karc, van maximum 1-1 nagyon kicsi. Aki alapvetően vigyáz rá, annak csak feleslegesen szűkíti a szóba jöhető órák körét.
-
kovsol
titán
válasz
Azért a nem zafíros órák között is vannak lépcsőfokok keménységben. Említett Citizen órámon tényleg nincs egy karc se, pedig nem egyszer ütöttem már oda, volt időszak amikor hónapokig csak azt hordtam, és most is rendszeresen hordom.
-
válasz
5-ös kezelő #251155 üzenetére
Engem többen megnyugtattak hogy nagyon nem áll úgy a helyzet hogy itthon államcsőd legyen. Ugyan ezeket kérdeztem amiket Te.
-
zozy84
senior tag
válasz
5-ös kezelő #251026 üzenetére
-
momcrew
tag
válasz
5-ös kezelő #250962 üzenetére
Valóban befejezetlennek hat, de csak azért, mert nincs polírozva, meg letörve, nincs rajta anglage
. Kérj az eladótól plusz képeket, ha jó fej küld.
-
fagyalllo
őstag
válasz
5-ös kezelő #250962 üzenetére
Borzasztóan nyers, befejezetlen ez a tok.
-
Veron
addikt
válasz
5-ös kezelő #250834 üzenetére
Egészen pontosan úgy okozzák, hogy nem csinálnak semmit fiskális oldalról, így a JMF szárnyalhat.
Akarok venni egy CW-t de fájdalomküszöb körül van már az ára JMF-ban. Mondjuk a Smith'sem dupla annyit ér, mint újonnan.
-
@mriya@
őstag
válasz
5-ös kezelő #250741 üzenetére
Értettem ám akkor is, amikor kissé pongyolán fogalmaztál.
-
@mriya@
őstag
válasz
5-ös kezelő #250724 üzenetére
"mindenhol indexre üt a nagymutató"
ezt nem tudom értelmezni.
-
"_Maverick_"
kezdő
válasz
Jól néz ki.
Gyártják ezt a számlapot szendvics verzióban is, ha esetleg érdekelne.
[link]
-
válasz
Klassz kis óra!
Nem tudtad volna esetleg meg sörétezni? -
ricsik
őstag
válasz
Hát igen, ennél nagyobb biztosan nem kell neked. Szerintem ez a max L2L, ami még jó. Ez viszont hibátlan.
-
Kbali
nagyúr
válasz
5-ös kezelő #250674 üzenetére
Van benne egy lépésszámláló oszt' kb. annyi.
-
Richee11
senior tag
válasz
5-ös kezelő #250692 üzenetére
Mi volt a gond az Orient órákkal?
-
@mriya@
őstag
válasz
5-ös kezelő #250692 üzenetére
-
Richee11
senior tag
válasz
5-ös kezelő #250674 üzenetére
És ebben az árkategóriában az Orient jobb vétel lehet? A Timex márkáról nem sok mindent tudok, viszont az Orient órákat nagyon dicsérik
-
@mriya@
őstag
válasz
5-ös kezelő #250675 üzenetére
-
@mriya@
őstag
válasz
5-ös kezelő #250675 üzenetére
printscreen? 🤔
-
@mriya@
őstag
válasz
5-ös kezelő #250666 üzenetére
Mutasd!
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
5-ös kezelő #250665 üzenetére
Már az ár sem lehet kifogás, FB-re imént került fel egy szép eladó példány. Ilyenkor felmerül bennem a gyanú, h esetleg miattam, és köztünk van az eladó.
-
@mriya@
őstag
válasz
5-ös kezelő #250659 üzenetére
Olyat már sehol nem kapsz, csak az ikertestvérét.
Nem fogsz te ilyet venni, több mint 100%-kal ment fel az ára.
-
Veron
addikt
válasz
5-ös kezelő #250589 üzenetére
Szerintem jó lett.
Erősen elgondolkodtam a cserén, pedig kedvelem az Aikont.
Van bronz verzió is, ami még menőbb. Btw. bronzot lehet polírozni vagy javítani a felületét? -
válasz
5-ös kezelő #250567 üzenetére
A sarki akksi boltra gondoltál?
-
Rigormortiis
veterán
válasz
5-ös kezelő #250534 üzenetére
Szeretem a nagy órákat. Van egy ennél is nagyobb Edificem és egy Gshockom is
-
Veron
addikt
válasz
5-ös kezelő #250369 üzenetére
Köszönöm.
Szereti csesztetni az órákat, most már a sajátját püfölheti. -
Drenadar
veterán
válasz
5-ös kezelő #250033 üzenetére
igen köszi gondoltam erre, csak azóta volt két költözésem és nem találom magát a dobozt sem. Ettől függetlenül teljes mértékben igazad van ott vannak a dobozában. valahol.
-
bigmasterg
addikt
válasz
5-ös kezelő #250019 üzenetére
Csak most látom, hogy már GrandSeikot is másolnak Pagani Design PD-1734 néven.
Csak ez 40-50ezer Ft -ert kvarc, pedig nem chrono. Paganinál ebben az ársávban a koronográfok szoktak kvarcok lenni.Szerk;
Más téma.
Ma beszéltem Seiko szervízzel és el is küldtem nekik a seikomat. Kíváncsi leszek mit mondanak majd rá.Szerk2:
Insta reklámban ma Orient Bambino 38-at dobálta.
Augusztusi, új modell, nem is rossz méret. -
bigmasterg
addikt
válasz
5-ös kezelő #250008 üzenetére
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
5-ös kezelő #249945 üzenetére
Isten nyugosztalja drága Nagyapámat ,
-
LimaBravo69
tag
válasz
5-ös kezelő #249855 üzenetére
A fórumot olvasgatva kicsit nyugodtabb vagyok, hogy nem vagyok teljesen egyedül a "betegségemmel"
-
arn
félisten
válasz
5-ös kezelő #249864 üzenetére
Szvsz a motor alap vibracioja jobban betesz neki, mint az utak allapota. En sem eroltetnem a mechanikust ilyen korulmenyekre, van olcsobb es jobb oda.
-
SOAD19
addikt
válasz
5-ös kezelő #249855 üzenetére
Vagy szokták volt mondani: ember az ilyen.
Amúgy én is dettó az vagyok, mint amit leírtál, bár mostanában szoktam venni Luxort, meg pár éve néha egy-egy sorsjegyet. Meg ruhára verem el a pénzt, igaz végre- valahára lassan teljes a ruhatár, elég lesz, csak évi pár új cuccot venni a szinten tartáshoz. Órák terén is lassan kipontozódok, még max. 2 óra van tervben. Lassan keresni kell újabb hobbit, amire lehet költeni.
Meg is van... Le kellene vadászni valami jó asszonykát, aztán jöhet a gyerek. Ettől drágább "hobbit" nem igen talál az ember.
-
LimaBravo69
tag
válasz
5-ös kezelő #249823 üzenetére
Én még mindig a Certina DS-re várok. Az ígért 4-8 hét letelt, újabb 3 hetet mondtak tegnap. De értem a helyzetet, nálunk is hasonló a helyzet sajnos (autóipar, új autók és alkatrészek is késnek, rengeteget).
Amúgy is elszaladt velem a ló az utóbbi időben. Érdekes, hogy gyerekként is nagyon szerettem már az órákat, de aztán sokáig nem volt "normális" óra a csuklómón. Az első "komoly" órámat 14 éve vettem (most 52 vagyok), az egy Certina DS Spel Titanium kronó volt. Az akkori fizetésemhez képest jelentős beruházás, aztán évekig semmi.
Pár éve kezdtem el vásárolgatni, de semmi komoly érték, van 3 Casiom, lett mégegy Certina, az már automata, DS-1. Aztán jött két Citizen fényevő, meg kettő Zeppelin.Szóva lehet hogy konzultálnom kellene valami szakemberrel, hogy honnan a kényszer az újabb beszerzésekre
-
LimaBravo69
tag
válasz
5-ös kezelő #249775 üzenetére
azt a két modellt amit tetszik, valószínűleg megkockáztatom majd, persze egyesével
Ár-értékben tényleg jónak tűnnek.köszi!
-
SOAD19
addikt
válasz
5-ös kezelő #249775 üzenetére
"Tartanom kellene magam, és csak méretben és leolvashatóságban tökéletes órát szabadna vennem."
Vagy beruházni egy percütős órába. -
LimaBravo69
tag
válasz
5-ös kezelő #249764 üzenetére
van pár modelljük ami nekem is tetszik, majd szépen lassan
Néztem pár tesztet, de egyelőre nem mertem rendelni. Pár helyen azt írják-mondják, hogy a csat bizonyos részei olyan élesek, mint a pengék.Talán Amazonon olvastam olyan értékelést is, hogy a csat széthullott, az óra leesett.
Szóval nem tudom, még győzködöm magam. Ár-érték arányban jónak tűnnek, a tesztek szerint jól kidolgozott tokok, Seiko szerkezet.
Még alszom néhányat. -
SOAD19
addikt
válasz
5-ös kezelő #249764 üzenetére
"De nem érint a dolog, amíg nem lesznek kisebb OC-k."
Az S100-as jóval kisebb, vagy az nem tetszik?
-
fagyalllo
őstag
válasz
5-ös kezelő #249762 üzenetére
Miért lenne hibaforrás? Egyszerűbb mint egy mechanikus és igazából hozzá se kell nyúlni, beállítod egyszer az órát és kész.
-
válasz
5-ös kezelő #249756 üzenetére
Na jó! Átfogalmazom.
Most nem "időszerű" a feldobott ötlet. -
BLC
tag
válasz
Szia!
A Oceanus Vs. Citizen CB0260-81E vonatkozásban szeretném megjegyezni, hogy nem egy kategória a kettő. Hasonló minőség illetve kivitelezés a Citizennél magasabb árkategóriába sorolható. pl.: Citizen Attesa
A méretet úgy látom, hogy rosszul értelmezted. Az óra átmérő x vastagság 41,4 x 10,7 mm. A 49,5 mm a tokfültől tokfülig(inkább hosszúság)
-
PeterPH
senior tag
válasz
T200: BT szinkron a rádiós mellett/helyett, AR réteg.
CB0260-81E: titán tok (annak aki szereti a könyűsúlyúakat)
Elfogult vélemény: az Oceanus sokkal letisztultabb, markánsabb kinézetű. -
Empsepo
senior tag
válasz
5-ös kezelő #249730 üzenetére
Ha megveszed, jöhetnek a saját képek!
-
válasz
5-ös kezelő #249740 üzenetére
Fórumtalálkozó oké. Kölcsön nem oké. Nagyon nem oké.
-
Veron
addikt
válasz
Adom az ötletet. Sok buktató van benne, de kényelmes lenne próbahordási lehetőség.
Akit érdekel, jöjjön pár hetes tapasztalat az óráimról.
Legtöbbet az Maurice Lacriox-t hordom. Meglepő, mert nem mondanám, hogy az én stílusom és méretem, de mégis megfog a stílusa és jól is áll, szépen körülöleli a csuklót. Próbáltam legalább egy kis pontatlanságot találni a bezel és indexek elhelyezésében, de nem sikerült. Nagyon szépen ki van dolgozva az egész, beleértve a szíjat is, ami nem is tépi a szőrt. Amit megfigyeltem, hogy meglehetősen csillogó a számlap és az indexek, főleg napon feltűnő. Mivel a bezel es tokfülek teteje vízszintes, ezért szembe is tudja vakítani magát az ember rossz esetben. Annyira csillogó, hogy elegánsansnak könyveljem el, de mégis felvettem shorthoz és nem éreztem nagyon oda nem illőnek. Nem tudom hogyan fog öregedni az óra, mennyire lesz ultraronda tele karcokkal a szép felületeken.
A Smiths nem új, de nem rég tettem rá a jubilee szíjat. Rém kényelmes, könnyű viselet így, részben a mérete okán. Az aventurin számlap nagyon különleges, szépen veri vissza a fényt napon, mégsem annyira feltűnő, mint az Aikon. A forma kevésbé friss, klasszikus mondhatni. A luméja és a pontossága is legjobb a háromból, kidolgozásban talán a sor végén van - de egyáltalán nem vállalhatatlan.
Sericánál még mindig tetszik a design, de mostanában háttárbe szorult a másik kettő mellett. A legkönnyebb óra, köszönhetően a bonklip szíjnak. Aminél továbbra is probléma, hogy mivel az utolsó helyre tudom beakasztani a kis nyelvet, hidegebb időben nem áll olyan stabilan a csuklómon. Ebben azért a hihetetlen könnyű szíj és relatíve nehezebb tok is közrejátszik.
-
törölt tag
válasz
megrendeled online, felveszed otthon pár órára, majd visszaküldöd 14 napon belül.
-
Lev Abalkin
tag
válasz
Könyvet, hanglemezt sem, nemhogy órát...
-
Empsepo
senior tag
válasz
5-ös kezelő #249709 üzenetére
Ez nagyon jó!
Négynél mit jelez ki?
-
kovsol
titán
válasz
5-ös kezelő #249583 üzenetére
Minden relatív. Én olcsó órának hívom a 50-75-100e Ft-os japán (citizen/seiko/orient/g-shok) óráimat, öcsém meg kivan akadva minek költök ennyit órára.
Ezek mondjuk szerintem már képeznek olyan minőséget, hogy szívesen hordom őket bármikor, és nem is féltem őket egyáltalán.
Egyébként olyan gyüjteményt alakítottam ki, hogy van annyira változatos az órák színe, stílusa stb, hogy ne fedjék át egymást erősen, így megvan mindig melyik illik az adott napi viseletemhez/tevékenységemhez/kedvemhez. -
BloodRay
veterán
válasz
5-ös kezelő #249562 üzenetére
Én pont azt szeretem, hogy ez nem az a csilivili fajta. Neked jó lenne mert nagyon jó amúgy a leolvashatósága, lume-ja is brutál enyémnek. De nem kínozlak tovább.
-
BloodRay
veterán
válasz
5-ös kezelő #249560 üzenetére
Igen, a Submersible matt lünettás, nekem pl ez az egyik ami miatt sokkal jobban tetszik mint a Marine diver.
-
BloodRay
veterán
válasz
5-ös kezelő #249551 üzenetére
Én el nem cserélném a helyében a marine diverre. Amúgy jó áron van fent. Ha valóban jó állapotú szerintem jó vétel nagyon.
Nálam 4 éve tökéletes és azóta is egyik kedvenc. -
fagyalllo
őstag
válasz
5-ös kezelő #249515 üzenetére
Szerintem ő se vinné, egyik se olyan stílus. A Paganinál a márkában nem bíznék, nagy lehet a szórás az órák között.
Oistrakh1: Kíméletes használatnál tartós.
-
fagyalllo
őstag
válasz
5-ös kezelő #249477 üzenetére
Egy Seiko 5-nél miért kell vigyázni a beázásra? Én inkább egy Paganinál aggódnék.
-
Oistrakh1
tag
válasz
5-ös kezelő #249477 üzenetére
Nem egyszerű de ahogy számolgattam több pozitívum van a felsorolásodban a pagani mellett(zafír kristály,pontosabb seiko szerkezet nh35,talán a szíja is jobb mint a seikonak) + 17.5cm a csuklóm, szerintem tényleg ár érték arányban elég jónak tűnik ez a pagani.
-
PunkPéter
újonc
válasz
5-ös kezelő #249443 üzenetére
Megnéztem, köszi. De nekem ez (is) unalmasnak tűnik ezzel a fekete számlappal. Egy ilyen számlaposat viszont adnék: [link]
Vagy egy tiffany blue-t.
Ráadásul ehhez hasonló órám már van, (csak azon van egy búvárlünetta) így továbbra is maradok a PD-1645-nél. Jövő hét vége felé lesz esedékes a vásárlás, addig még jöhet bármi. -
fagyalllo
őstag
válasz
5-ös kezelő #249454 üzenetére
Csak úgy diszkréten :D
-
::Trunks::
senior tag
válasz
5-ös kezelő #249443 üzenetére
Ha már elem téma, nekem csak olyan emlekem van gyerekkoromból, hogy ha lemerult egy oram az oras rakott bele “nagyon tartos elemet” aztan ment 6 honapig
Manapsag milyet erdemes venni? Mondjuk az is jo kerdes, hogy a mostani orakban mennyit bir. Seikom es Festinam van , illetve a picit feljebb feltett Timex.
-
PunkPéter
újonc
válasz
5-ös kezelő #249402 üzenetére
Akkor most átbillent a mérleg a Pagani javára. Szerintem jól állna nekem ez az arany-acél kombós színvilág. És nem állandóan hordanám. A Gomorrah sorozatot nézem és ott a főszereplőnek egy Rolex Datejust van a kezén, onnan indult ez az egész nekem. Sok fekete kapucnis oversize pulóverem van és valahogy az él bennem, hogy egy ilyen jubilee szíjas datejust (utánzat) jól állna az ilyen szettekhez.
De most, hogy rákerestem a képeken már inkább úgy látszik, hogy a sorozat főszereplőjének "csak" egy sima acél datujustja van és nem arany-acél. Pedig a sorozatot nézve mindig úgy tűnt, hogy arany-acél az órája.
-
arn
félisten
válasz
5-ös kezelő #249384 üzenetére
tudom hogy mukodik, de nem arrol van szo, hogy valtaskor egyet ugrik csak?
tekeresnel normalis... igy mukodik, de nap vegen kettot kell neki. -
Šolaire
veterán
válasz
5-ös kezelő #249384 üzenetére
Érdekes most mintha helyreállt volna, Seiko teknős még ismerkedünk. Mintha a mako xl is csinálta volna régen egyszer.
-
PunkPéter
újonc
válasz
5-ös kezelő #249174 üzenetére
Nem az egyetlen órám lenne, van már több is, de most nagyon megtetszett ez az arany szín.
-
arn
félisten
válasz
5-ös kezelő #249186 üzenetére
Az ujabb spring drivenal jobban bejon, hogy hatul van a jarastartalek, ezeknel mintha nem tudtak volna hova tenni a szamlapon.
A spring driveoknal az elektronikus resze az teljesen karbantartasmentes?
-
laci1892
őstag
válasz
5-ös kezelő #249186 üzenetére
Köszi a segítséget.
Amúgy... A lume hogy bírta? Állítólag sokáig birjata világítás -
válasz
5-ös kezelő #249126 üzenetére
Teljesen igazad van amúgy.
-
SOAD19
addikt
válasz
5-ös kezelő #249087 üzenetére
El kell olvasni a kisbetűs részt, ugyebár az ördög a részletekben leledzik. Lehet ott figyel benne, hogy pénztártól, ezesetben oltártól való távozás után reklamációt nem fogadnak el.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest