- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0n21
senior tag
válasz
Szulita28 #171613 üzenetére
Úgytűnik egyikönk sem érti a másik lényegét.
Ha hiszed, ha nem, én sem tudtam róla.
Megnyitottam a könyvjelzőmet, és az fogadott, hogy svájci óra topik.Ez nem úgy működött, hogy egyes tagok petíciót írtak, hanem -gondolom- az elmúlt időszakokból összegyűlt tapasztalatokból.
Ezért nem volt előre senkinek bejelentve, és engem is pont ugyanúgy ért, mint téged. -
Szpeti20
újonc
válasz
Szulita28 #170768 üzenetére
Ebben igazad is van, de hidd el,hogy sokat számít a lencse.
De tényleg nem megyünk bele, ha kell majd PÜ-ben megbeszéljük, de szerintem ezt már túltárgyaltukSzerk.: Egyébként nekem a horgászathoz szükséges, mivel legyezni szoktam, így egy melletted elég nagy sebességgel haladó "szőrös horog" igencsak bántaná az ember szemét,ha beleakadna. Plusz jó, mert sokkal jobban látod a vízben lévő tárgyakat és halakat adott esetben. Persze a szemed megvédi egy padláson talált szemüveg is, de itt jön képbe a lencse minőségi különbsége.
-
von toth
tag
válasz
Szulita28 #170768 üzenetére
Sőt, van Tag Heuer napszemüveg is! Nyilván van marketing-árfokozó hatás is, de a torzításmentes lencse, egy szép divatos, jó anyagból készült kerettel sajnos sok pénz. Aki nem sokat szán rá az menjen a decathlonba ott még kap egy minimumot.
Squir: persze, ha valakinek ez tetszik vegye, de már nagyon sok minden kínai, itt nem is fogsz találni szinte beszállítót ehhez a műfajhoz. Ha ilyenek a körülmények, ezért én nem ekézek senkit. Nekem csak a végtermék szúrt szemet.
-
Szpeti20
újonc
válasz
Szulita28 #170764 üzenetére
Csak azért, hogy ne offoljuk szét a topikot, belefűzöm a mondandómba, hogy szemüvegből is van Seiko és van Vacheron C.
Ez természetesen az árában is megjelenik. Én hasonlóan látom mint kvazy, én is szeretnék még 70 évesen látni a szemeimmel, szóval szerintem ez nem olyan nagy összeg, főként úgy, hogy egy Seikohoz hasonlóan nem 1 nyárra vesz egy ilyet az ember, hanem évekre, esetleg többre is.
-
-
von toth
tag
válasz
Szulita28 #170711 üzenetére
Tipikus magyar hamvába holt kezdeményezés. A weboldal hemzseg a rossz fordítástól-mármint amennyit láttam belőle. Valóban rissz-rossz kisipari kezdeményezés. Ezzel nem kellett volna kiállni. Egyébként a végeredmény is gagyi, ronda.
Hasonló az érzésem, mint amikor a pannónia motort próbálták újraéleszteni és bemutattak egy 10*10cm-es makettet, mert arra futotta.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Szulita28 #168509 üzenetére
Nincs konkrét határ, ma már jellemzően feljebb van a Credor (ára), de nem technikailag, hanem inkább ékszerórák, sok köztük a nemesfém tokozású. Ill. a csúcson a Micro Artist Studióban, évi néhány darabos szériában készülő Masterpieces csodák, mint a a Fugaku, Eichi, ill. egyedüli GS-ként a 8 napos SD. [link]
-
csabulaxi
senior tag
-
sipi83
aktív tag
válasz
Szulita28 #166738 üzenetére
Jó estét Urak!
Háromkur...nagyon nehéz melós nap és három feles "házi főttes" után, kicsit bágyadtan, de nagyon lelkesen kezdek a visszaolvasásba. Nem voltam net közelben.
Gyorsan átnéztem a képeket és persze mindenkinek gratula a szerzeményekhez.
Nekem megjött közben a Colareb szíj, épp hogy elég hosszú - ergo lehet, hogy én nem vagyok konfekció méret.. Közben munkatársamat terelem egy vala/bármilyen Orient felé. Lehet hajlik majd.
Más: Faterom régi óráját is megtaláltuk. Venus, 21 köves kézi húzós werk. Zöld számlap, másodperc segédszámlapon 6 óránál. Régen kapta eljegyzésre még, 1500 ft-volt. Holnap kicsit utána guglizok.
Lehet érdemes lenne működésre bírni, húzásra csúnya recsegő hangja van, de szépen, könnyedén viszi a mutatókat. Eszmei értéke van számomra.
Kicsit csapongtam, elnézést érte. -
csabulaxi
senior tag
-
WiZARD
addikt
válasz
Szulita28 #163492 üzenetére
Én nem hiszek óráknál ebben.
2 okból:
-ha 1-2 hónap járás után változna a pontossága, az alapvetően tenné értelmetlenné mindenféle gyári pontosság certifikátot (cosc, metas, stb)
-ha 1-2 hónap járás a pontosságra ható változást/kopást okozna, akkor 5-10-15 éves óráknak már rég nagyon szarul kéne járnia... -
squir
aktív tag
válasz
Szulita28 #161663 üzenetére
Korona elhelyezkedéséből nehéz volt kövtekeztetni...
250e végösszeg?
Na basszus, az tényleg húzós érte.
Az árengedmény jó dolog! Nekem is úgy lett ez a Dagaz, hogy októberben volt egy "akciózás" az aktuálisan készleten lévő cuccokra. Így a listaáron ~350USD (+szállítás, áfa, vám) óra összesen 75e Ft-ból a kezemben lett újonnan, dobozában, garanciával.Csak a számlapról nincs fotód? A katalógusfotókat ismerem, azokon tök jól mutat, de kíváncsi lennék rá "élőben".
-
squir
aktív tag
-
-
alphaville
aktív tag
válasz
Szulita28 #160203 üzenetére
Nem. Hosszú sztori, a lènyeg az, hogy másnap mentem volna az óráèrt, de reggelre teljesen elment a látásom, így kórházba kerültem. Este kiengedtek, ès mi más lehetett fontosabb, mint elmenni a Bretyóèrt. Felhívtam a srácot, hogy noha összeakadtak a fogaskerekek biológiám rendszerèben, indulásra kèszen állok. S ekkor közölte a nap legszörnyűbb diagnózisát; az óra dèlután elkelt!
-
ktg3
őstag
válasz
Szulita28 #160102 üzenetére
Ez a mostani, ha tényleg érdekel és eladó lesz, akkor beszélhetünk majd róla.
Bár már volt rá érdeklődés az FB csoportból pár hónappal ezelőtt.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Szulita28 #157838 üzenetére
MCMGS (Middle-class Man's Grand Seiko) Diver
Ennek a típusa már értelmezhetetlen, annyi mindent változtattak rajta, kb.
SKX tok, stiftek és index gyűrű, 6R15, Monster korona, Dagaz hátlap, Strapcode szíj, Sumo számlap, yobokies GS búvár mutatók, valamilyen lünetta kerámia SKX betéttel, domború zafír... -
TimeCenter
tag
válasz
Szulita28 #157648 üzenetére
SBDC047:
20 BAR nyomásig fokozottan vízálló nemesacél tokozású modell, mely a Dia Shield eljárásnak köszönhetően keményített, így kevésbé karcolódó felülettel rendelkezik. Az egy irányba forgatható lünetta kerámiából készül, a könnyűbúvárok a merülési időt mérhetik vele. A hátlap és a korona menetes. A víz alatti komfortot tovább növeli a fokozottan karcálló zafír kristályüveg, mely belülről tükröződésmentesített bevonatot kapott. A tömör szemekből álló nemesacél csat biztonsági záras, nyitás könnyített csatközéppel készül. A számlap indexei és a mutatók Lumibright - sötétben hosszan "foszforeszkáló" - bevonatot kapnak. A 23 köves automata szerkezet (6R15), mely a mágneses mezőknek fokozottan ellenáll, a korona tekerésével is felhúzható, 50 órás járástartalékkal bír, míg a megengedett eltérése -15 és +25 másodperc között van naponta. A másodpercmutató mozgása a pontos beállításhoz a korona kihúzásával leállítható. -
sipi83
aktív tag
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Szulita28 #156611 üzenetére
Irgalmatlan nagy. De annyira, hogy ha van valakin a kozeledben, vagy filmen látod, nem tudsz mast nézni csak azt. Feltételezem ez volt a cél.
-
WiZARD
addikt
válasz
Szulita28 #156004 üzenetére
Nem tudom, hogy ténylegesen mekkora átjárhatóság van a 2 szerviz közt.
Na meg az se hangzik túl reálisan, hogy az az ebayes eladó, aki amúgy a gagyi Hamiltonokat (ami szintén csak feltételezés) és a gagyi Bullhead-et árulja, mellette rendelkezik extra ritka eredeti, szerkezet nélkül Fortisokkal, és bagóért árulja őket
Valamint az eredeti, alap story-t se felejtsük el, hogy ő 2 külön eladótól vett 2 Fortist, amin össze volt cserélve a mutató, mert a szervizelés során véletlen összecserélték. De itthon már az a szakvélemény, hogy szervizérettek...
-
Skimaster
senior tag
válasz
Szulita28 #155905 üzenetére
Szerintem eredeti,az hogy török semmit nem jelent,nekem is hasonló helyről jött a Panerai. Szintén egy ilyen német-török,chrono24-es boltból.A kis logók is azért jelentenek valamit a megbízhatósággal kapcsolatban,és a Fortis-t talán kevésbé hamisítják....De ez csak az én meglátásom!
De ki is lehet érte menni!
-
Bazsi101
tag
válasz
Szulita28 #154978 üzenetére
Az a "baj" hogy velük jogviszonyban akkor állsz ha ott vetted az órát. Hogy ki és milyen kiegészítőt árul arról a fogyasztóvédelmi törvény nem rendelkezik. Ezt valószínűleg a gyártóval vagy a nagykereskedéssel történt megállapodás szabályozza, amibe nem kapsz betekintést. Én valószínűleg leírnám az egész sztorit a gyárnak, ha ügyfélközpontúak, akkor biztos kap egy szerelmes levelet a forgalmazó hogy hát mit is csináltok...
-
Tulku
veterán
válasz
Szulita28 #154979 üzenetére
Tipikus magyar ügykezelés...tegnap 14-16-ig lehetett bemennni fiam iskolájába, elkérni az iskola kezdési támogatást (5000 Ft Széchenyi, alanyi jogon jár ott mindenkinek) és persze 15.50-kor közölte a "hölgy"..."Holnap apuka, holnap jöjjön"...Milyen időpontban?-kérdeztem hitetlenkedve...."Hát természetesen a megadott 14-16-óra között"...ekkor már teljes harci díszben a porta előtt feszített és 15.55-kor kilépett az iskolából, rágyújtott egy cigarettára, s mint aki jól végezte dolgát, páváskodva végigment a gyermekektől hemzsegő járdán...2016-ban.... F :
-
tangiers
tag
válasz
Szulita28 #154944 üzenetére
Elnézést, hogy beleszólok. A napokban zárult le a levelezésem a svájci Alpinával. Mail-ben tájékoztattak, hogy forduljak szíj rendeléssel a WDL-hez és linkelték a pontos címet, elérhetőséget.
A WDL szervizvezetőjének címeztem egy kaucsuk szíj + csat megrendelést, amit 6-8 hétre igazoltak vissza.
Nem tudom honnan vannak az információid vagy kivel beszéltél, de az nem állja meg a helyét. Próbáld meg mégegyszer a WDL-t.
A levelezést mindkét céggel szívesen a rendelkezésedre bocsájtom.
-
Bazsi101
tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest