- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Putyin90
senior tag
válasz
fagyalllo #238839 üzenetére
Én sem találtam sehol sem másikat, így hát megrendeltem.
-
dzsi23
addikt
válasz
fagyalllo #238793 üzenetére
Semmi értelme nincs, csak annyi, hogy jó látni, hogy szépen "folyik" a mutató pl. egy Bulován... ha csak 4-et lép, az nem szép annyira.
De annak is megvan a szépsége, amikor egy mutató ráüt az indexekre, csak ehhez az kell, hogy pontosan eltalálja, és részemről az is kell, hogy a mutató elérje az indexet (vagy legalább nagyon közel legyen hozzá), így gyakorlatilag a mutató meghosszabbításává válik az index. Pl. ennek a Casionak a mutatója nem éri el az indexeket, de nagyon kevés hiányzik hozzá, és pontosan el is eltalálja, így erre már azt mondom, hogy jó látni. Ugyanez elmondható a EFS-S550BL-1A-ról és a Citizen CB0021-06E-ről is, azoknak is tetszett a járása. -
-
válasz
fagyalllo #238639 üzenetére
Szerintem rendelhető. Árat nem közöltek. A konfig pontos. Ettől még a német órás csoportban sírva röhögnek ezen a troll-mixen.
Szerintem szánalmas! Azért, mert ha valaki ilyen fantáziátlan, és viszonylag igényes munkát tud kiadni és ennek ellenére csak másolgat - az szégyen rá nézve. -
törölt tag
válasz
fagyalllo #238602 üzenetére
Köszönöm! Igen, fakulásra gondoltam én is, mivel gondolom a percgyűrű műanyagból van. Vagy 2009 vagy 2019 a gyártási éve, bár nem tudom 2019-ben talán már nem is gyártották. Kár érte, mert amúgy teljesen karcmentes. Mindenesetre ezt biztos nem veszem meg... A Skywatches oldalán is néztem, de vámmal, áfával együtt számomra már nem éri meg. Talán majd valaki itthon is kínál egyet eladásra.
-
dzsi23
addikt
válasz
fagyalllo #238571 üzenetére
Én sem vagyok szent, adtam már el órát drágábban, mint amennyiért hozzájutottam (bár a magyar bolti árak fölé talán sosem áraztam egyik órámat sem), de néha azért nevetséges árakat adnak meg a hirdetők.
#238568 mert_csokis:
"A forgatható lünettának nincs értelme, hiszen nem funkcionális. Inkább csak egy feature, egy kitekintés a valódi búvárok felé."Nem búváróra, nem búvárlünetta, és nem is akar az lenni, ahogy a Rolex GMT-Master sem (ami simán lehetne 200m, mégis csak 100m, mert nem búvár); másik időzóna mutatására szolgál, illetve időtartamot is lehet vele mérni, ugyanúgy, mint a búvárlünettával, csak nem perceket, hanem órákat. Szal tojásfőzéshez nem, inkább húsleveshez ideális.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
fagyalllo #238443 üzenetére
Én még a videó előtti negatív propagandánál kiakadtam (és mint a villám bezártam az oldalt), de ettől csak még jobban utálom őket. Köszönjük, YouTube...
De nem kellettem a megfejtéshez szerencsére.
Ide is : Minimálisan elkezdett késni az NH 36, talán érzi az őszt v kezd bejáródni. Nem tudom kompenzálni, mert minden pozícióban. Most érzem át igazán szegény Rolexesek problémáját. -
dzsi23
addikt
válasz
fagyalllo #238443 üzenetére
Nem kizárt, hogy Citizen, de túl távoli az óra a videón ahhoz, hogy egyértelműen megállapítsam. Az biztos, hogy valami vízálló cucc, ha már búváron van, nem aszfaltbúváron.
Sturczot nem ismerem, ezt a videót is csak hang nélkül néztem a melóban.Viszont épp pár perce érkezett egy Honor Choice tws füles, most már lesz hang a melóban is...
Bár főleg tanuláshoz kell, nem totalcarhoz.
-
Véreshurka
senior tag
válasz
fagyalllo #238118 üzenetére
Nyárra elteszem ezt az ötletet is. Addig még tervben van vagy a vario elasztikus nato (ha újra lehet majd rendelni), vagy blueshark elasztkkus nato, még nem tudom melyik.
-
Véreshurka
senior tag
válasz
fagyalllo #238109 üzenetére
Köszi a linkeket! Megrendeltem este végül az MM csatot is, kiderül majd. Pont 2 lyuk között vagyok szerintem a csaton lévők közül és ha eggyel kijebb engedem azt már lötyögősnek találom, ha visszaveszem akkor meg már szoros, pedig nem nagy a távolság a két lyuk között. Még arra gondolok, hogy mivel szeretem szorosabban hordani az órákat, hogy a fémszíj nem nekem való.
-
-
fagyalllo
őstag
-
Fall-N
veterán
válasz
fagyalllo #237808 üzenetére
Az a baj, hogy mindkettőtök álláspontját értem. Én is mániákusan vigyázok minden órámra, hogy a legkisebb karc se legyen rajta. Természetesen ezt baromi nehéz tartani, mert a sima 316L azért nem annyira karcálló. Viszont ha nagyon sok akkor könnyen javítható, az szokott vigasztalni. Viszont az üveg jobban zavar ha karcos lesz, mert azt csak cserélni kell. Ezért is lenne jobb ha egy ár felett zafír lenne, de az már üzlet.
Más részről értem a kolléga álláspontját, mert azért vigyázzanak jobban amivel dolgoznak. Minimum az, hogy olyan eszközt ne használjanak, ami maradandó nyomot hagy a tokon, bár ezt nem feltételezem a szervizről.
-
hallador
addikt
válasz
fagyalllo #237680 üzenetére
Nem kerestem semmit. Állítottam valamit amire válaszoltak, reagáltam de nem fogok. Mert jól van az úgy. Inkább csak a kérdésre válaszolok, senkinek nem jó a tisztán látás. Ez ma veszélyes. Sőt lehet jobb lenne ha nem is írnék ide, mert itt is kezd előjönni a kritizálunk mindent, de legalább úgy fogalmazunk, hogy félreérthető legyen, tuti ami biztos. Na azt hiszem sok sikert a topikhoz.
-
dzsi23
addikt
válasz
fagyalllo #237620 üzenetére
A kis Toki volt ott a legérdekesebb óra az elmúlt időkben, még akkor is, ha csak Miyota ketyeg benne. Az legalább megkapta a 9-est félmilláért, az általam kiszemelt Meistersinger meg csak 8-as Miyotát rejt 300 ezerért.
A tömeggyártott és mégis várólistás cuccok (Rolex, AP, stb.) már rég nem izgatnak. Persze, szépek, de annyira nem különlegesek/jók, mint amekkora hájp van körülöttük, és csak arról szól, hogy kinek van elég jó kapcsolata (és felesleges pénze) ahhoz, hogy megvegye.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
fagyalllo #237524 üzenetére
Irigylem a memóriád.
Dzsi23 :
07:25-kor küldtek egy e-mailt, h 08-kor jön a futár.Aki nem volt képes megcsörgetni a csomagon feltüntetett telefonszámát a címzettnek. Legalább sms-t írtak volna reggel e-mail helyett, az internet nélkül is megjön. Nem mindenki használ okostelót, asztali gépet kikapcsolom, ha nem használom. Egy futárcég gondolhatna erre szerintem.
Súly : Monster csatját egyből cserélem láncra, nekem jobb, ha nem túl nehéz egy óra. -
marquuard
veterán
válasz
fagyalllo #237319 üzenetére
Ja persze istenments, én nem merek hozzányúlni.
User manualban No. 384 szerepel, gondolom ez a Renata. A fentebb említett 394-et is sok helyen olvastam útközben.
Van itt helyben órás, rácsörgök holnap, hogy mit tud bele adni. Legfeljebb veszek egy 394-et és megkérem, hogy rakja bele, nem?
-
Nimda
addikt
válasz
fagyalllo #237312 üzenetére
Összesen 28db -ot kapott a butik. Illetve az egész országban ennyi van, hivatalosan forgalmazva. Ha jól láttam, 12db volt még a fiókban gazdira várva. Persze csak az előrendelőknek. Több nem lesz sajnos. Sorszámot is választhattam, de igazából nekem tökmindegy volt. Asszony viszont ráizgult a törölközőre
-
-
fattyu
veterán
válasz
fagyalllo #237071 üzenetére
nem mondom értem a seiko loret még
de ez teknős tok nem?a willard a 6105 eredetileg. annak a reissueja az spb 151 és 237.
vagy a modern teknős és eközött van annyi difi hogy ennek a toknak külön beceneve van?
Amugy úgy volt hogy vettem ama kék save the ocean beugró fémszíjas tekit. Hát ez marha jó. kényelmes gyönyörű vintage feeling.
igazából próbából vettem hogy lesz e akkora szerelem hogy vegyek egy bitangabb búvárt. Lett.
oké nézzük mi van feljebb teknős.
king turtle. day/date felett nagyító. nem kösz. 4r36 annyiért... hát.
felette willard reissuek. kissebb tok. nem kérem.
aztán hatalmas szűnet és jöttek ők. az antracit nem limitált és a kék... fog összeszorít...
nem bántam meg egy pillanatig sem.annyira műszer, annyira hibátlan, annyira selymesre megmunkált, annyira kényelmes. picivel még puhábbak a vonalai mint a modern turtle-nek, erősebb az asszimetria. az indexek a mutatók mind egy régebbi érzet. vintagebb érzés az egész óra. Boomer óra a boomernek
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest