- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
válasz
mert_csokis #238699 üzenetére
Nekem van egy bőrszíjam aminek a belseje hasított bőr (haveston) és igen csak kellemetlen tud lenni egész napos hordás alatt. Szorosan szeretem hordani az óráimat de még így is mozog picit és érzem, hogy valami nem ok. persze nem olyan vészes. Mondjuk az is igaz, hogy extrán érzékeny a bőröm szinte minden zavaró tényezőre.
-
Véreshurka
senior tag
válasz
mert_csokis #238697 üzenetére
Ha nagyon nem jön találat itt [link] van hasított, bár 3mm vastag. Nekem nincs az adott termékkel tapasztalatom, de igen jó véleményeket olvasni róla. Ha nagyon nem, akkor még az ajánlott készíttetés ami szerintem is szóba jöhet. Facebook-on keresd: m1ó, sniperstraps, wágner budapest.
-
Véreshurka
senior tag
Nem láttam, hogy valaki linkelte volna, de már itthonra is megérkezett egy-két (fekete és narancs színben) Doxa sub200, illetve van már alkategóriája a többi sub-nak, bár azok még üresek.
-
Véreshurka
senior tag
Ha valakit érdekelne ma tudtam már rendelni a vario-ról elasztikus nato-t.
-
Véreshurka
senior tag
válasz
fagyalllo #238118 üzenetére
Nyárra elteszem ezt az ötletet is. Addig még tervben van vagy a vario elasztikus nato (ha újra lehet majd rendelni), vagy blueshark elasztkkus nato, még nem tudom melyik.
-
Véreshurka
senior tag
válasz
fagyalllo #238109 üzenetére
Köszi a linkeket! Megrendeltem este végül az MM csatot is, kiderül majd. Pont 2 lyuk között vagyok szerintem a csaton lévők közül és ha eggyel kijebb engedem azt már lötyögősnek találom, ha visszaveszem akkor meg már szoros, pedig nem nagy a távolság a két lyuk között. Még arra gondolok, hogy mivel szeretem szorosabban hordani az órákat, hogy a fémszíj nem nekem való.
-
Véreshurka
senior tag
Sziasztok!
Lassan 2 hete barátkozom egy seiko búvár fémszíjjal, viszont sehogyan sem akar kényelmes lenni, nagyon nyomja a karomat a búvárhosszabbító. Most érkezett egy strapcode csat is hozzá, de ezzel sem jobb, vékony a szíj a csathoz és eléggé eláll tőle. Nem tudjátok lehet venni olyan seiko csatot amin nincs búvárhosszabbító? Vagy nem tudtok olyan helyet ahol csat átalakítással foglalkoznának?
Előre is köszi!
-
Véreshurka
senior tag
válasz
Lev Abalkin #237635 üzenetére
Szerintem azokat már nem fogják újra kiadni, nekem legalább is így lenne logikus, mert speciális kiadások. De persze elképzelhető. A legjobb szerintem ha megkérdezed őket.
-
Véreshurka
senior tag
Sziasztok!
Valakinek esetleg nincsen jobb infója annál mint amit az astroria-n lévő boltban mondtak a Doxa sub200-ról, miszerint szeptembertől elérhető lesz itthon is (ezt mondták szeptember első hetében)? Eddig nem láttam az oldalukon semmit, de most feltűnt a sub4000t-ről egy kép, viszont a sub típusú órák még mindig nincsenek a listázott doxa-k között.
-
Véreshurka
senior tag
válasz
dzsi23 #237425 üzenetére
Egyébként ha jól emlékszem pont a megemelt járástartalékkal magyarázták páran, hogy emiatt lehet problémás a szerkezet. Engem inkább jobban lázba hozna egy konzekvesen teljesítő óra, mint egy hosszú járástartalékú, de össze-vissza járó. Ezért is vagyok bajban, mert vagy a szívemre hallgatok (spb151), vagy az eszemre (sla051). De majd csak megszülöm, bár ha az spb mellett döntenék jó lenne ha még egy olyan modellt tudnék elhozni aminek még nincs 3 óránál plussz lume pötty.
-
Véreshurka
senior tag
válasz
dzsi23 #237411 üzenetére
Főleg a nagyfokú pontatlanságról hallottam a különböző pozíciókban. Cikket hirtelen nem, de egy youtube videót tudok linkelni [link], pont tegnap néztem végig, mind a három 6r-es szerkezet szerintem nagyon gyengén teljesít. Persze nem is COSC minősítést várnék, de azért ettől az eredménytől kicsit jobbat.
-
Véreshurka
senior tag
Köszönöm mindenkinek!
A vacilálásom abból adódik, hogy most egy aránylag kisebb órát (39mm-es Steinhart OMV) hordok a 19cm-s csuklómon, viszont a csuklóm meglenne az sla fültávolságához is és tulajdonképpen mindkettő tetszene, bár így egy 39-es óra után elég nagynak hat az sla. Alapvetően nekem is az spb tetszene, szerintem is jobban áll ennek a fazonnak, hogy zömökebb az óra, az sla-t kicsit nyúlánkabbnak találom. Viszont amiért az sla mellett döntenék az a benne lévő szerkezet. Sajnos a 6r35-ről elég sok negatívot olvasni, bár itt a topikban inkább meg vannak vele elégedve az emberek. Ha jól emlékszem 5mm különbség van magasságban az sla javára, felvéve nem érezhető.
fattyu: van még kék sla, de valamiért sosem jöttek be a kék számlapos órák.
-
Véreshurka
senior tag
válasz
dzsi23 #234697 üzenetére
Nem tudom más órán hogy van, nálam kétféle napkijelzésből lehet választani, ezért írtam hogy az alap lehetne a japán, a második pedig amilyen az adott piacon kell és el lehet dönteni ki melyiket használja. Persze akkor máris más a helyzet ha csak egyféle napkijelzésre van lehetőség. Pl. én jobban örültem volna ha a római számos kijelzés helyett a japán írásjeleket tették volna rá.
-
Véreshurka
senior tag
A dátumot személy szerint szeretem, de a napkijelzéssel nekem is problémám van. Lenne egy pár seiko ami tetszene, de a napkijelzés már zavar, még akkor is ha lenne értelme. A kis seiko skx007-em pl. nem is az angol napot hanem a számot állítottam be napnak. Bár japán írásjeles napkijelzést el tudnék fogadni még akkor is ha fogalmam sem lenne, hogy melyik napon áll
. Seiko-ék megléphetnék, hogy ha már eröltetik pár órán a napkijelzést akkor az alap a japán írásjel lehetne.
-
Véreshurka
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom eldönteni, hogy én bénázom, vagy a watchgecko-tól már tényleg nem szállítanak Magyarországra?
-
Véreshurka
senior tag
válasz
Polarstar #234276 üzenetére
Köszi!
Nem rosszak, de nem az igaziak. Az Ocean X-ben nem tetszik, hogy GMT-sek a kvartz-ok, illetve a lünetta színek sem tetszenek annyira, ennyire nem szeretem a szinte teljesen fémszínű órákat és a pepsi színt sem. A Gigandet-ek között is csak egyet találtam, de az sem az igazi: [link] . 44mm ami szerintem marha nagy lenne nekem (ugyan 19-es csukléóm van).
Még amiket találtam az pl. a Yema Superman Heritage, de itt pl. a lünetta működtetése nem tetszik, mert amúgy a mostani órámon (Seiko skx007) használni szoktam a számlálót, itt bonyolultnak találnám az állandó korona kitekerést és betekerést, iletve nem zafír, pedig tetszene az óra. A másik amit néztem még az az MWC órája: [link] , de itt a fórumban sincsenek túl jó véleménnyel a márkáról, illetve olvastam, hogy pl a lünettáról simán leesik a foszforeszkáló pötty akár.
-
Véreshurka
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok olyan kvarz órát ajánlani ami kinézetben a steinhart ocean one vintage millitary vagy vintage red? Most rendeltem egy vintage red-et, de lehet visszaküldeném ha találnék kvarzot. A CWC kvarzokat néztem pl. de amik tetszettek azok már mind elfogytak. Viszont a búvár órák tetszenek, illetve a vintage kinézet is.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest