- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zola96
senior tag
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
djeperto #264087 üzenetére
Nagyon tetszenek a Yema órák, főleg amit rally verseny témában alkotnak, de sajnos a többségük kereten felül van, még az olcsóbb kvarc óráik is 400 euró felett kezdődnek.
Én inkább ~250 euróig keresek kvarc órát, de egyre inkább úgy néz ki, hogy a ROUE TPS a legjobb vétel ennyiért. Csak tényleg nem szeretem azokat a nagyon apró, szinte eltűnő indexeket.
-
rbalint88
addikt
válasz
djeperto #263891 üzenetére
es driv4r
Bocsanat, azt hittem mar valaszoltam nektek, koszonom a tippeket! Egyelore ugy erzem marad az az egy, amirol mar tud, aztan par ev mulva kap egy masik hasonlo kategoriasat. Azert majd ha sikerul elcsabitanom valami oraborzere, felprobaltatok vele egy 37mm-es GS-t -
SOAD19
addikt
válasz
djeperto #263920 üzenetére
"Régebben drop-ról vásároltam a Glycineket (meg jó sok mást is), de mára már csak egy szép emlék maradt "RIP DROP""
Én is onnan vettem a sajátomat, ráadásul a vámon is átcsúszott, annak ellenére, hogy a csomag külsején is ott figyelt az óra ára. Szép, kellemes emlék.
Azt sajnálom, hogy 20-on ezerért nem vettem meg a, - ha jól rémlik - 6-os wolf óratartó dobozt.
Jó kis órás akciók voltak náluk.
-
Lev Abalkin
tag
válasz
djeperto #263911 üzenetére
Hát, egy 24 órás Airman automata nekem is "tophárom"!
Nagyon karakteres óra, és talán nem Rolex copy...Amúgy a Glycine nyitott a színes "divatórák" felé: az Airman Worldtimer kvarc széria szerintem olcsón prezentálja az Airman-érzést. A sárga mellé esélyes, hogy jön egy ilyen is:
Ashford, Jomashop jó áron kínálja őket. (Ebben az árban Combat Sub kvarcok is vannak, azok is tetszenek. Hátha kijön egy red bezel is...)
Egyébként 24 órás kvarcot látott már valaki?
-
zola96
senior tag
válasz
djeperto #263535 üzenetére
Nem félsz, hogy kijön egy új modell belőle? Vagy ennyire nem is érdekelt a Hc téma?
Van egy sanda gyanúm, hogy frissíteni fogja valamikor a Longines a Hydroconquest vonalat. Idén a Conquest kapott egy teljesen új megjelenést (szerintem 10/10), nem rég megjelent a Hydroconquest GMT új számlappal és szíjjal (középső szemek is szálra csiszoltak, csatban mikro-állítás lehetősége). Pont olyan dolgokon változtatva (számomra) amelyekkel méginkább szeretni tudnám az órám. Mondom ezt úgy, hogy boldog tulajdonosa vagyok én is egynek és imádom szeretem. -
válasz
djeperto #262748 üzenetére
Én nem éreztem ki az iróniát abból, amit írtál! Amazonon egy csomó üzlet fent van, többek között könyvesboltok. Azok biztosan be is csomagolják szépen. Aminél fel van tüntetve, hogy az eladó maga az Amazon, ott az utóbbi 3 évben az általam leírt csomagolási mód a divat. Meg is magyarázták, eleinte a lehelet vékony csomagoláson fel is volt tüntetve: ha azon csodálkoznál, hogy hol a csomagolás többi része, tudd meg, ez mind a környezettudatosság miatt van. Tavaly Levi's 511 amazon warehouse -ból csomagolás nélkül jött meg! A szállító levél a farzsebben volt, hozzá kapcsozva a hátsó címkéhez. 🙈🤦
A jóváírás hónapokkal később az amazon 100% buyer's satisfying policy része. Ilyen szempontból a legkorrektebb M, nem véletlenül piacvezető.
Viszont egy nagyértékű könyv esetén ez nem hinném, hogy rentábilis lenne. -
SH4D0W2011
őstag
válasz
djeperto #262723 üzenetére
Ezzel nem értek egyet, nekem 5-6 art book jött már Amazonról, angol, német, amerikai vegyesen, mind nagyon szépen be volt csomagolva és sérülés nélkül megérkeztek. Olyan is volt, hogy hónapokkal a kézbesítés után jóváírtak többezer forintot az egyik vásárlás után, csak úgy, valami ÁFA különbözetre hivatkozva. A fórumtárs sajnos tényleg rosszul járt, ettől függetlenül én nem feketelistáznám őket.
-
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
djeperto #260965 üzenetére
Még az óramániám előtt voltam utoljára nyaralni, talán w-59 Casio volt rajtam '97-ben.
Most talán a w-800H-t vinném.
#260956 dzsi23 :
Tapasztalatom szerint a levél alakú mutatóknál jobb a ceruza, ha a láthatóság a fő cél. Ha pilóta, akkor a Fortis Pilot Professional mutatói jobban láthatóak, mint a Fliegeré. Az általam kiszemelt B pilóta kivétel, jól látható a perc mutató. (Laco-t másolja sztem az Escapement Time.) -
dzsi23
addikt
válasz
Én 2 órát vinnék: a kedvencemet, ami jelenleg vagy a PRX, vagy a Snoopy, de most a melegben valszeg inkább utóbbit választanám a gumiszíj miatt, ez lenne rajtam nyugisabb környezetben, a másik pedig egy játszós, ami vízálló, és nem sajnálom, ezt a szerepet jelenleg a "saját építésű" Vostokom tölti be, G-Shockom nincs.
-
zoarden
tag
válasz
Vízbe/víz alá Vostok Amphibian Classic 120512 nagyon kellemes volt viselni és leolvasni is jó volt víz alatt.
Partra Berny V3-AM138M-L
nem terveztem, de a full lume jól jött hajnal fele hogy a szúnyogokkal való harcban passzív/predektív/félaktív/teljesen felébredős aktivitással járó taktikát válasszam e...Így nem kellett aggódni semmilyen fizikai, verbális vagy egyéb behatás miatt
-
bigmasterg
addikt
-
-
dzsi23
addikt
válasz
djeperto #258368 üzenetére
Na de azokra senki sem mondta, hogy egyedi; nem véletlenül raktam őket egy hozzászólásba.
-
lenox
veterán
válasz
djeperto #255153 üzenetére
Erdekes, az enyem is ilyen volt:
https://prohardver.hu/tema/svajci_es_egyeb_orak_topicja/hsz_248708-248708.html
-
válasz
djeperto #254837 üzenetére
Én értem...
Egyébként fura, hogy a másodpercmutató utálatomra egyesek rákkantak.. Erre nem számítottam. Miközben a rozsdamentes acél karperec iránti gúnyos megjegyzésem meg senki sem zavart... Pedig azt félve írtam... és igyekeztem viccesre venni, nehogy megbántsak vele valakit. Gondoltam ennyi belefér...
Azért van millió féle óra, mert a millió féle ember, különböző ízléssel...mást és mást akar. -
dkovizoli
addikt
válasz
djeperto #254049 üzenetére
Pont este néztem a seiko boutique-ban. (Neten.) Nem rossz. Igazából el sem tudnám dönteni melyik a szebb szín , mindkettő tetszik színügyileg. Igaz, majdnem ugyanezek sima kvarc szerkezettel több, mint 100000 ft- al olcsóbbak. Bár igazából számomra most egy darabig szünetel az óravásárlás.
-
fagyalllo
őstag
válasz
djeperto #253309 üzenetére
Próbálj ki egyszer egy 2015 utáni bármilyen Marinemastert (MM300, kvarc és 8L Tuna). Akkor jelent meg az új generációs Seiko LumiBrite, amit először a felsőbb kategóriás órák kaptak meg, a búvárok mellett pl. a Spring Drive Landmaster is, aminél nem is változtattak mást, SBDB005-ről SBDB015 lett a neve. Aztán pár év múlva a Tritec is gyárthatta és eljutott sok más órába, az Omega is ezt használja a búvároknál.
#253311feddel: Seikónál maradva fényevő zafíros búvárok: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest