- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
tboldi #272882 üzenetére
Igen, ezt már más is írta másik órával (vagy bicskával?) kapcsolatban, de tekintve, hogy mindkettő forgács (csak az egyik fa, másik karbon), nem nagyon lehet más.
bigmasterg #272883:
Az átmenetesek nem fogtak meg, de a karbon tetszik. Szerintem a PRX egy egyszerű, hétköznapi, sportosan elegáns forma, tök jól áll neki a karbon.Csak lenne 1-2 millivel kisebb... bár karbon tokkal és gumiszíjjal nem nyom sokkal többet, mint egy kocka G, így talán beleférne.
Szerk.: Viszont nem tudom, mi a francért kellett tükörpolíros betűkkel kirakni a feliratokat, fehér festék sokkal jobb lenne.
-
Churpik
tag
válasz
tboldi #272729 üzenetére
Sajnos a koreai autókkal nekem csak rossz tapasztalataim vannak, a sógorom összesen öt koreai autón van túl, mind egytől egyig rémséges tapasztalat, horror alkatrészellátás és árak, szervizes szakembert úgy kellett keresni, az autók többet álltak a szervizben mint odahaza a ház előtt, állandó korróziós és villamossági problémák, szóval az autógyártás legalja (Espero, Lanos, Tacuma, Cerato, Rio). Természetesen örülök más örömének, de nekem koreait soha ebben a büdös életben, se délit se északit
-
-
stellaz
veterán
válasz
tboldi #272111 üzenetére
Az biztos, negatívban egy modern DW5600-am volt, az szinte már leolvashatatlan. Boltban láttam az STN negatív kijelzőt, az tényleg sokkal jobb volt.
Nem igazán értem, hogy akkor ennél a típusnál miért rosszabb, ahelyett, hogy jobb lenne, de én csak arról tudok nyilatkozni, amit látok. Amúgy a kijelző kicsit fémesebb alapszíne kifejezetten passzol az órához
A 30+ éves óra kijelzője viszont abszolút kiváló, éles, kontrasztos. Persze,.lehet, hogy pont az a réteg nincs rajta,. amitől meg szépen világítanak az Illuminátorosak, ezt esetleg el tudom képzelni .
-
stellaz
veterán
válasz
tboldi #272107 üzenetére
Szerintem elég jól visszaadja a kép valóságot.
A legjobb olvashatósaga az 1987-esnek van, utána kicsivel a solarosnak, majd jóval mögöttük a szintén szoláros metal. pedig elvileg annak van a legszuperebb kijelzője, meg fóliás szolar egysége.
Számomra ez kicsit érthetetlen, bár a metál kivitel amúgy sem annyira a praktikumról szól.
A legkényelmesebb szintén az 1987-es, annak csak a világítása közelíti a használhatatlant az én szememmel.A metál ezzel együtt is amúgy marha jó, a Bluetooth is pont annyit tud,. amennyi még ésszerűen hozzátesz a praktikumhoz, de nélküle is teljes értékű az óra. A kényelme meg kb olyan mint bármelyik hasonló súlyú fém órának.
Utána olvasva egyébként teljesen újra kellett az órát tervezni, kezdve a toktól, hogy a nagy súly és a teljesen fém kivitel ridegsége mellett is megmaradjon az ellenállósága. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
tboldi #271613 üzenetére
Sztem nincs gond a műanyagos P80-nal, amíg meg nem kopik (sok használat után remélhetőleg). Pletykák szerint drágán cseréli a márkaszerviz, más órásnak meg (valszeg) nem adnak el alkatrészt. Enyém nem kopik, évente egyszer-kétszer ha felveszem.
ToBeY : Safety clasp magyarul.Óvatosan hajlíts rajta, ha engedi az anyag, de ne sokat, mert akkor meg szoros lesz. Vagy bízd szakemberre.
-
No.01
addikt
válasz
tboldi #271181 üzenetére
Ertem en (bar en mar vagy 2 eve keresem a one and only-t) de eloben nekem akkoris csalodas volt. Az ora szep es jo (legalabbis amig a dobozbol kivettek es csilli-villi) de a szij es a csatt finoman szolva sem erte meg az 500EUR-t (mar ha jol emlekszme az arra)
Pedig mikor mentem ott volt a zsebemben a penz...
Azota mar tobbszor emeltem a keretet, de oram meg mondog nincs. Eloban sajna a legtobb azert csalodas meg 4000EUR-n innen is -
TechN7ne
nagyúr
válasz
tboldi #270672 üzenetére
Annál azért nekem jobban tetszik a PRX ,
Tissot anyagminősége az amit nagyon szeretek bennük ,igazán minőségi és precízen összerakott tömör fémszíjjal dolgoznak és a tokozásuk is rendben van.
Japán óráknak viszont kidolgozottabb és szebb számlapjuk van általában természetesen a mutatókkal együtt + általában a Japan szerkezet is precízebb.Én nagyon boldog lennék ha a Japan órák többségének a tömör fémszíja minimum lenne olyan kellemes tapintású és jó minőségű mint egy Tissot-nak.
Van már pár órám de anyagminőségre még mindig ez a Tissot a kedvencem.
Viszont szívesen febturboznám a Japan óráim is ha találnék hozzájuk jó minőségű tömör fémszíjat ,mert maga mint óra/szerkezet/számlap kidolgozottabb egy Japan. -
Csari93
aktív tag
válasz
tboldi #270246 üzenetére
Köszi a válaszokat! Bajcsyt ketten is írtátok, így ezt céloztam. Előtte direkt többször próbáltam hívni különböző időpontokban, nem vették fel. Odakerültem, sajnos nem vállalták. Mondták, hogy vigyem a butikba.
Aztán azért sétálón ha már arra sétáltunk bekérdeztem a Bálintba, ott pedig hozott alkatrésszel nem dolgoznak... Úgyhogy Győrrel luftot rúgtam. -
bigmasterg
addikt
válasz
tboldi #269593 üzenetére
Nekem is a GMW-B5000GD-9ER és a GMW B5000PB-6 [kép] egymás mellett vannak az óratartóban, ha másodpercre ugyanazt mutatják (szinte mindig), akkor tudom hogy hozzá lehet állítani bármit.
Amúgy most is szépen átálltak, pedig nincsenek ablak közelben, illetve faterom casio lineage-e is átállt, kb 50km-el délebbre.
Mindig csodálkozok amikor panaszkodnak arra, hogy nem veszik a jelet, én nem nagyon tapasztaltam ilyet. -
rbalint88
addikt
válasz
tboldi #269593 üzenetére
Almas orak es Casio-k atallnak maguktol, a mechakat ugyis be kell allitani majd felvetelkor, mikro+ suto megvolt gyorsan, autoknal a kabrio fixen nyarin van, a ket napi jarosban meg ugyis a carplay mutatja, szoval nem allitgatom
Ja es Memmaao eredeti kerdesere: Apple Watch, mert korlatot festettem, delutan meg setaltunk. 6km, ebbol 2,5km 18 kilos, 1km 12 kilos gyerekkel a nyakban.
-
|AP|
veterán
válasz
tboldi #269489 üzenetére
én itthon itt láttam hasonlókat (van 2-3 darabos is), bár itt drágább, mint ebayről
-
ricsik
őstag
válasz
tboldi #269387 üzenetére
Parancsolj
Nem csekkoltam, hogy a szűrő jól működik e, de itt lehet rányomni, hogy csak BT, csak rádió, vagy mindkettő. -
dzsi23
addikt
válasz
tboldi #269148 üzenetére
"egy gondolattal hosszabb a Hirsch, mint a többi, és a felvételeken lehet, hogy az enyémnél vékonyabb csuklójú emberek vannak"
Nincs azzal baj, hogy vékonyabb csuklón reklámozzák, de akkor ne sajnáljanak beáldozni 1-2 szíjat, végül is a nato szíj rövidíthető, és bizonyára nem egy vagyon az előállítási költsége, cserébe kisebb csuklón is jól fog kinézni.
Nem túl bíztató, amit a WB-ről és a RIOS-ról írsz, de végül is ha az egyik bőr, a másik vászon-bőr, a Seiko meg kétrészes, akkor ez a Hirsch az első "hagyományos" nato szíjad.
De vigyázz, mert natoból az olcsó is jó, és könnyen el tudnak szaporodni.
És ez csak a készlet egyik fele...
-
dzsi23
addikt
válasz
tboldi #269009 üzenetére
"nem a minőség csúcsa a Seiko 5 Sports vonala, de az SRPJ47-es gyári fémperece önmagát is remekül koptatja a csat környékén"
Ahol acél találkozik acéllal, ott sajnos kopás is van, minőségtől függetlenül. Nálam is kopik a szíj a csatnál.
Ez a jelenség egyébként homokszórt szíjaknák a leglátványosabb.
-
dzsi23
addikt
válasz
tboldi #268977 üzenetére
Nem is baj, hogy nem csinálsz ilyen képet, a csatot és a szíjat is biztos összekarcolta az a "kavics", amire rárakta... nem ér annyit egy fotó.
Bár tény, hogy jól áll a beton az óráknak, így néha az enyémek is ott kötnek ki, de a Poljotot védi a szíj, a Vostoknak meg már úgyis mindegy, ejtettem rajta elég sebet.
-
driv4r
aktív tag
válasz
tboldi #268954 üzenetére
Faragatlan tuskó vagyok, ráadásul az elmúlt 50 évet egy kő alatt töltöttem;)
76-ban lett színes az AM, emlékeim inkább korábbról vannak, az újság végén volt az F1 rovat, egy Andrew Frank vagy Frank András nevű pacák írogatott a futamokról. Azt, hogy milyenek igazából a versenyszínek, valószínűleg ebből a filmből tudtam csak meg pár évvel később.
Ha 28 vagy, akkor valószínűleg a Sydne Rome sincs meg, sajnos nekem se, mármint úgy, ő volt az F1 film narrátora. De ne a balesete utáni képeit nézd, inkább azt a klipet, ahol nyuszik között henteregve énekelget, húsvét környéken mindig kötelező elem volt a Zenebutikban.
-
dzsi23
addikt
válasz
tboldi #268822 üzenetére
Amúgy csak utólag írtam a fenti hozzászólásomba, hogy "egy picit", kíváncsi voltam, ki lesz az első, aki ráharap... de én legalább nem írok olyat, hogy nem akarok kötekedni...Szerk.: De amúgy igaz, hogy csak picit jobb mindenben. Amiben sokkal jobb, az a történelem, és a marketing.
A héliumszelepről meg csak ennyit: [link]. -
hoffman_
nagyúr
válasz
tboldi #268763 üzenetére
nincs mit, én is jobban örülnék valami biztos szállítmányozásnak. 40k körül már szívtam volna a fogam, ha a posta elbénázza, itt nagy linkek a postások. hát még 300 eur szíjnál.
(pedig mindig jó)
#268755, pulutodurumo
végül nem kellett app, átköltöztettem másik ablakba, így frissült. úgy néz ki, ami elég a G-Shocknak, az nem elég a T200-nak.érdekesség, amit nem tudok hová tenni, hogy van egy SSC081-em. most lesz egy éve, hogy beállítottam és gyakorlatilag 2-3 másodpercre mászott el a két rádiós Casio-tól egy év alatt. ez szerintem egy egyszerű solar kvartztól nem reális teljesítmény, javítsatok ki, ha tévedek.
ui.: végül megtartottam a fent ajánlott SARY107 szíjat, felraktam az órára és teljesen más összképet festett.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
tboldi #268761 üzenetére
nekem a múlt héten jött meg Seiko bőrszíj, bő egy hét alatt ért ide. rendben volt a termék. külföldön a Deutsche Post Mail hozta, látszódott a tracking. itthon nyilván átvette az MPL, onnantól eltűnt a csomag. 5 nap múlva rákeresve elvileg kiszálllították, a postaládában meg is találtam.
-
válasz
tboldi #268684 üzenetére
Nekem is. De sajnos megint az van, hogy a nagy számok törvénye alapján QC problémàra futottam.
A számlapot akartam fotózni, amikor észrevettem, hogy a fotón 2 és 3 között furán törik a fény. Hát, a zafír szélén itt 3 helyen apró leverés van, ami ráadásul a tömítés mellett van, így kérdés, hogy a 30bar vízàllósàgot érinti e. A felső pereme az üvegnek intakt. Vagy összeszerelés során, vagy a zafír gyártása során.
Írtam a Finn webshopnak és a gyártónak is. Kíváncsi leszek, hogy miként fogom tudni gariztatni.Kell nekem ennyi órát vennem...
-
válasz
tboldi #266436 üzenetére
Ez a gen1 samu óra: ~46(47?) x 56 mm, amit a gyári hosszabb szíjjal éppen elszorítja a csuklómat és a képen még csalóka is, mert alul nem látszik a csuklóm az nagyon durván 7,5~8 cm széles
Sajna amiket vettem hozzá aliról mind elszakadtak az évek alatt, már csak a gyári fekete maradt.
Ha olyan laza lenne a szíj, ahogy a hagyományos óráknál kellene lennie, akkor még kisebbnek tűnne
Autós topik: anno ösztönzés gyanánt megfogadtam, hogy amíg nem állítom újra talpra a kis RSt, addig nem nézek fel oda. Volt vele egy kisebb balesetem, ahol szerencsétlen szögben, kis átfedéssel elértem az előttem lévőt, így bár szerkezetileg nem volt olyan nagy a csatt, de elmentek a légzsákok, kellett találnom egy donort, főleg, hogy az RS elemek önmagukban kb. GTKt adtak voln, stb. és igazából 2022.08.01. óta így van: [kép] , csak egy vezető oldali légzsák kell bele, de időm nincs rá, meg, hogy a lakatosokat basztassam, hogy fejezzék be. -
válasz
tboldi #266428 üzenetére
Köszi, tudtam, hogy segítesz.
Memmaao: Hát, van sokféle.
G-shocktól kezdve (ebből a Casioak tetszik, de az szerintem pici lenne), illetve van pár zeppelin óra is, azokra is rákattantam, csak még nem jutottam el odáig, hogy felpróbáljam őket. Nyilván a zafíros, chronos - nem mintha kéne a funkció, csak szép -, automata kereten felül van, nem akarnék 800k-t kifizetni egy óráért, meg utána vagyonokért szervizeltetni őket. Ezek sajna már nem kaphatóak (és quartz + K1, de legalább olcsó): [link] , [link] , ez az utódja még néhány helyen talán: [link]. De szigorúan elegáns órának pl: [ilyesmi] vagy [link] .
Jelenleg megjelenés óta használom a gen1 galaxy watch mellett, pl. a pulzusmérés hiányozna, arra lehet kell majd valami band offhandre. Mellette van egy nagyon régen ajándékba kapott Timex compass t2p287, meg egy örökölt IWC military, ami kb. játékórának tűnik a kezemen, olyan pici. De jó lenne mondjuk alkalmakra kategorizálni, pl alkalminak egy szimpla automata bőrszíjjal, napinak egy G-Shock, kicsit elegánsabnak akár egy kvarc chrono, stb.
-
tboldi
nagyúr
-
cog777
senior tag
válasz
tboldi #265715 üzenetére
Nem bannam a BT-t en sem, de ebben a stilusban: Casio LCW M100DSE nem lattam BT valtozatot.
Nekem pont eleg az LCD kijelzo nagysaga, szamomra nem zavaro, de be tudok allitani ebresztest, stoppert stb, ami sokszor jol jonne (nekem).
Ja, es a merete is pont megfelelo: 44mm L2L -
válasz
tboldi #265226 üzenetére
én most egy darabig feladtam a brummogást. Beesett havi plusz 800km és mivel itthon is és a Légimentő bázison is van napelem, meg töltő, ez volt a praktikus.
De már az asszonynak is említettem, tök szerencsés vagyok, hogy 40. évem előtt lett egy Omega moonwatch órám, de számíthat rá, hogy 50 előtt lesz még egy 5.0 Mustang-om. 🙈🤦
-
Churpik
tag
válasz
tboldi #265226 üzenetére
Én szintén hozom a 130 decibelt a 79-es Scirocco-val. Karburátor, csak első dob, középső nincs, a hátsó nyitott két nagyméretű kerek csővel. 6000-nél elnyomja a kigyorsító motorosok hangját. Környezetvédelmi besorolás (V9): 00
Bemelegítésnél egy lakatlan részig gurulok vele, hogy a szomszédokat ne idegesítsemTermészetesen bevásárláshoz és egyéb hétköznapi dolgokhoz mást használunk.
-
válasz
tboldi #264840 üzenetére
Áhh értem, MIP-re azt gondoltam az invertált megjelenést takarja - most ismerkedem csak a G-SHOCK modellekkel.
A szíja a B5600BC-nek nagyon tetszik, masszívnak és minőséginek tűnik, meg kevésbé esik le az óra az ember kezéről ezzel a megoldással. De ahogy olvastam te is a szíj miatt szerettél bele -
válasz
tboldi #264831 üzenetére
Huu srácok, követem egy ideje a fórumot, de lehet a pénztárcám fogja bánni
Régóta gondolkozom, hogy az Apple watch mellé jó lenne egy igazi óra is, és most amit linkeltél tboldi, GW-B5600BC-1BER modellt, eléggé bejön
Ez a full fekete kinézet, MIP kijelző.. bár a BT-nek nem tudom mennyi haszna van.. bár gondolom a Solar power miatt nem gond akku fronton..Van amúgy emellett egyéb ajánlott G-Shock modell is? GBD-200-1ER sem rossz..
-
rbalint88
addikt
válasz
tboldi #264700 üzenetére
Mondjuk miota megvan, ezt hordom a legtobbet
Irodai kornyezetben sok baja nem lesz. Racionalitas nem volt a vasarlas mogott, megtetszett, megneztem eloben es is meg is vettem, a vegkielegitesbol epp elfert… Amennyiert sikerult megloni, annyiert el lehet adni barmikor, de egyelore nem ugy nez ki, hogy kifele allna a szekerrudja.
Szerelni, kocsmazni, glettet csiszolni ott az Apple Watch S4, az mar megjarta a hadak utjatAz viszont mostanra annyira periferiara szorult, hogy csak edzeshez es setakhoz, turakhoz veszem fel, meg a fokozottan serulesveszelyes tevekenysegekhez
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest