- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz
koxkids #264889 üzenetére
Ez sikeres, jó biznisz volt az Evolvensnek:
53 másodperc alatt elfogyott a TheVR óra - Sokan csalódottak -
gonger
senior tag
válasz
koxkids #264864 üzenetére
Én nagyon szeretem! Munkából hazaérve első az, hogy órát cserélek, Casio-val aludni is tudok. Hétvégén is csak az van rajtam, bír mindent. A H5600 nagyon tetszik zöldeskék színben, de teljesen felesleges a sok fitnessz feature bele nekem, így csak a kijelző miatt luxus lenne kiadni rá (az én felhasználásomra) 90-100k -t.
-
tboldi
nagyúr
válasz
koxkids #264836 üzenetére
Nem MIP kijelzős a B5600BC, sőt még csak nem is STN, mint az acéltokos G-Shockok, sima LCD.
A BT-nek annyi haszna van, hogy ha olyan helyen laksz, ahol nem túl jól fogható a DCF77 torony jele, akkor a telefon órájával tud szinkronizálni, illetve könnyebb beállítani a dolgokat, és az emlékeztetők is csak innen érhetők el. Nincs folyamatos kapcsolatban, ergo értesítések sincsenek, csak az időszinkron próbálkozik 24h alatt párszor (talán 4x?), aztán vagy sikerül, vagy nem, persze manuálisan is rá lehet venni, olyankor az app a telefonon elmenti az aktuális GPS koordinátákat is. A funkciók beállításához pedig mindenképp manuálisan kell csatlakoztatni hosszú gombnyomással.Nem merül jobban az akku, mint a nem BT-s óráknál.
Részemről nincs ajánlás, azt vedd, amelyik tetszik (nekem épp kizárólag a klasszikus kockák), vagy amelyiket elbírja a pénztárcád.
Mindenki!
De az M5610U már nincs is meg, csak a B5600BC és a combi bracelet van. -
TimeCenter
tag
válasz
koxkids #114611 üzenetére
koxkids:
CITIZEN Eco-Drive szerkezet, zafír kristályüveg, Super Titanium tok, 10 BAR vízálló
CITIZEN Eco-Drive szerkezet 2 segédszámlappal, nemesacél tok, 10 BAR vízálló
CITIZEN Eco-Drive szerkezet 3 segédszámlappal, nemesacél tok, 10 BAR vízálló
CITIZEN Eco-Drive szerkezet, nemesacél tok, 5 BAR vízálló
BULOVA quartz szerkezet, lapos nemesacél tok, cseppálló
CASIO TOUGH SOLAR, 1/100 chronograph, világidő, ébresztés, nemesacél tok, 10 BAR vízálló
CASIO TWIN SENSOR, iránytű és hőmérő, világidő, stopper, ébresztés, visszaszámláló riasztás, nemesacél tok, 10 BAR vízálló
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest