- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
brumi1024 #276110 üzenetére
Egy kis fikazas biztos hoz par kattintast. Azert durva, hogy nem Seiko 5-okkel kezdte. Szerintem is vegig kene menni a rangletran, kulonben nem igazi veteran gyujto. Ja, tenyleg nem, csak egy eve vasarolgat, ami megtetszik. Szerintem nem rosszabb, mint mas a kijegelt Rolexekkel, sot, igazabol jobb.
-
bigmasterg
addikt
válasz
brumi1024 #269737 üzenetére
Na az megzavart,
mert az arany is bb58, meg a gmt is, automatikusan azt hittem, hogy a full fekete is az. -
tboldi
nagyúr
válasz
brumi1024 #269390 üzenetére
Neked is köszi! Mentségemre szóljon, engem csak a hagyományos square-ek érdekelnek, nem is volt még más formájú G-Shockom.
De ha már itt tartunk, amikor esetleg nem sikerülne a szinkron, a GMW-B5000MB azt írja, hogy “NG”. Ez minek a rövidítése lehet, not good?
A GW-B5600BC azt írja ilyenkor, hogy “ERR”, az egyértelmű.szerk.: A kezelési útmutató nincs segítségemre, csak ennyit ír 22-szer.
-
driv4r
aktív tag
válasz
brumi1024 #269229 üzenetére
Igen, az öt hónapos tökölés nem a szerkezetre, hanem a gilosálásra vonatkozik a PR szöveg szerint, csak utána maszatolnak még kicsit megtévesztő módon az haute horlogerie utalásokkal. Remélem, bespoke GS kristály, az 2-6 hónap plusz 3 hónap tesztelés.
Extrém esetben mégis mechanikus, kispóroltak két hengert, oda besuvasztottak egy lakájruhás törpét, akinek semmi más dolga nincsen, mint állítgatni az órát a tűzfal mögül, azért nem látszik erre elől lehetőség, például korona. Csak az ütésbiztosításon kellett sokat dolgozni, mármint a törpéén, de lehet, hogy megoldották kézműves purhabbal, a táplálást plusz annak következményeit meg valami spéci csőrendszerrel. Én ezt valószínűleg már sose fogom megtudni, mert annyira nem is érdekel. A számlap szép, az autó szép, remélem van rajta CASCO.
-
dzsi23
addikt
válasz
brumi1024 #269007 üzenetére
Igen, tudom, végignéztem az összes dobozt és állványt a német amazonon.
Csábító volt a 12 rekeszes Rothwell doboz, ami (ha jól emlékszem) bigmasterg-nek van, de nem akartam 12-est, a 10-es bőven elég nekem. Bár van nekik 10-es dobozuk is, de az teljesen más, és a vélemények sem annyira meggyőzőek, mint a 12-esnél, így inkább egy olcsóbb (nem Rothwell) 10-est vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- 0 km! ÚJ! Ninebot MAX G2 elektromos roller 32 km/h
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest