Hirdetés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagem
addikt
válasz
KubanitoS
üzenetére
Miért olyan hihetetlen a CS?
Baromi régi játék, de én is nem egy olyan embert ismerek akinek 3-4 accon is megvan, ehhez hozzájönnek még a csalók, akik egyszer lebuknak és újra veszik + az új belépők. Ha felmész mondjuk a twitchre akkor mindig a top3-5 legtöbbet nézett játék között találod majd és akkor még ott van az a tömérdek verseny, esemény, youtube közvetítés stb..elég ha csak arra gondolsz, hogy valakik dollár 100 ezreket vagy milliókat kerestek nemrégiben a kamu csgo skines oldalakkal..
Azt mondjuk nem írtam, hogy nem csak az eladásokat tartalmazza a lista, hanem az össz bevételt, szóval a játékon belüli vásárlásokat is (ahol van ilyen), ebben pedig nagyon jól teljesít a csgo: skinek, ládák, kulcsok..
-
sagem
addikt
Hm, 2016 legkelendőbb Steam játékai közt az elsők közt a No Man's Sky..vajon a visszatérítéseket levonták? Ha igen, és így is "platina" eladásokat produkált akkor komoly baj van

Ami érdekes még, hogy a Mafia III csak bronz kategóriába került, ami szerintem annak fényében is rossz, hogy év vége felé jött ki (pl a sokkal inkább rétegjátéknak számító Planet Coaster csak november második felében jelent meg és megelőzte)
-
Syíf
csendes tag
Sziasztok és BÚÉK mindenkinek. Lehet, hogy kicsit off leszek, de nem találtam más topicot ami ezzel foglalkozna. Valamennyire még kapcsolódik is a steam -hez mert steames játékokról van szó.
Nem tudja valaki, hogy miért nem megy a magyaritasok.hu portál? Reggel óta nem elérhető, csak egy webhosting oldal nyílik meg. Remélem csak karbantartás, és nem áll elő az évekkel ezelőtti helyzet, amikor megsemmisült a teljes weboldaluk. A facebook oldalukon sem találtam semmit erről.
-
Vertigo18
addikt
Buék mindenkinek!
Akkor hogy on is legyek: ma már csak két kártya szerezhető? Ugyebár értelemszerűen a szavazásos már kiesik...
-
eami
Topikgazda
BUÉK mindenkinek!
(#91188) maross: bátor

(#91186) Agyzuzo: kár hogy csak törlés gomb van és beszúrás nincs

-
maross
nagyúr
Buek, iden ismet nagy celokat tuztem ki, 25% avg game completion raterol fel kell lepni 26%-ra!
. Nektek is hasonlo sikerekben gazdag uj evet! -
csaba951
veterán
Boldog születésnapot minden Steam felhasználónak!

-
Agyzuzo
addikt
BUÉK!

(Csak hogy enyém legyen itt 2017 első hsz-e
) -
kippedli
tag
Ezt lehet nem ide kellene írnom de hátha. Ha van itt valaki aki néha-néha futtatna nekem 3-4 slotos játékszervert az írjon. Nem modolunk és nem nagy gépigényű játékról van szó de nincs magyar hosting ami kínálná. Természetesen nem ingyen kérem. Többit privátban. Köszönöm

-
Źşë'
addikt
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
esetleg még azzal próbálkozhat hogy megkeresi steamen belül a játékot, és ott lesz valami "install drivers" vagy hasonló nevű mappa, ott tegyen újra amit tud
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
üzenetére
Nincs már nálam a gép, de én már előtte is gondoltam erre, mert azt hiszem a GTA 5-nél is valamit barkácsolni kellett, hozzá kellett írni a parancsikonnál pár dolgot, hogy hogy induljon.
A lényeg, hogy bekapcsoltam ezt az Nvidia kártyát használja, meg a watchdogs2.exe-t is megpróbáltam bevinni a Nvidia vezérlőpultba, és ott kiválasztani, hogy előnyben részesítse.
Magát a fájlt ugye csak a steam mappában találom meg, és arra tudok nyomni ilyet. A steam-ből meg az uplayből vagy mi a nevük, ott nyilván nem, valamint az asztal icon nem az .exe-re mutat, hanem valami \\steam, szóval inkább url, és ott nem hozza fel a jobb gombra, de
a lényeg, hogy a .exe-n sem működött.Ahogy elnézem másnak ugyanez a hiba asztali gépen jön fel GTX1060-al, és a BIOS-ban kellett letiltani a hybrid kártyát vagy az igp-t.
Ez itt nem fog működni, mert fizikailag az igp-n van a kijelző, de még a hdmi kimenet is. (notebookon egyébként is szegényes a bios, van boot sorrend, azt kb ennyi.)Talán az nvidia megoldja driver-frissítésben vagy az ubi egy javítással, de lehet, hogy sosem fog működni. Régebbi is a cucc, lehet, hogy ha foglalkoznak is az "Alienware és társai" gépek miatt a kérdéssel, lehet, hogy csak új kártyákra hozza ki.
Esetleg még egy megoldás lehetne, hogy, ha valaki itt nagyon vágja, hogy mit kéne hozzáírni a parancsikonhoz, hogy az nvidia kártyára koncentráljon a játék.
pl.: GTA5-nél vannak ilyenek:
-GPUCount 1
-adapter 1
-fullscreen
-width 1920
-height 1080Ott is megvolt, hogy miket kell hozzáírni, hogy menjen. 4-5db-ot be kellett írni.
-
törölt tag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Azt próbáld ki még hogy a játék inditó ikonjára jobb egérgombal katints, és akkor a menüben kellene lennie egy olyannak hogy futtatás grafikus proceszorral és itt nagy teljesítményű NVIDIA proceszor
-
eami
Topikgazda
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
tisztogatás óta újratöltöttétek már a játékot? lehet sérült valahol menet közben.
-
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Legfrissebb drivereket rakd újra... illetve a NV kontrol panelben, az NV gpu erőltetése lehet hogy segíthet.
(Egyébként nincs windows restore a hiba előtti időszakról, a malware előttiről persze?)
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
kemotox
üzenetére
Annyira letakarítottam, hogy bár nem 100%-os a rendszer, de mondhatjuk, hogy tiszta, szóval mennie kellene.
Közben keresgélek, és találtam ezt a topicot: [link]
Pontosan ezt a hibát írja ki, csak más memóriaszámra hivatkozva. Attól tartok, hogy sosem fog ez neki elindulni.
Ez a gép notebook: Úgy van bekötve, hogy a kijelzője az intel igp-re van kötve, és az Nvidia kártya van összekötve az intellel. Az Nvidia kártya kiszámolja a képet, és a kész eredményt küldi az intelnek, ami csak továbbítja a kész képet a kijelzőre.
Itt nincs olyan lehetőség, mint az asztaliaknál, hogy letiltja az igp-t.99%, hogy ezért nem megy neki.
-
kemotox
addikt
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Ja hát ha szét van kúrva a gép az más tészta. Win reinstall, az a leggyorsabb, legtisztább módszer. Lehet mindenféle registry fekete mágiával foltozgatni a dolgot, de nagyon macera és nem biztos, hogy 100%-os lesz. Undorítóak ezek a dolgok, muterom gépe is folyton tele van ilyenekkel.

-
[CS]Blade2
addikt
válasz
kemotox
üzenetére
Persze, ott ajánlottak rá egy malware progit, az leszedhette, azóta memóriahibára panaszkodik.
0xakármennyi memóriacímen kérte 0xanyármennyi (ugyanaz). hiba: written. Mindig pontosan ugyanarra a memóriacímre panaszkodik.
Ez egy notebook, amibe van 8GB ram, és egy intel i7 az igp-vel, és HID kapcsolat egy Nvidia kártyával, ami megint csak vagy 3-4GB dedikált memória.Az eszközkezelőben 68-70MB memóriát foglal a Watch dogs 2 amikor kihozza a hibát.
Biztos, hogy összeszedtek valami retket, mert a böngésző kezdőlap sem az, ami be van állítva, meg volt egy japán valami a tálcán, amit csökkentett módban tudtam letörölni, és LenovoDSG.exe volt a neve Lenovo aláírással, meg úgy az egész rendszer belakott, viszont minden más játék megy, és nem akarják, hogy nulláról tiszta telepítéssel kezdjenek újra.
A legjobb megoldás szerintem az lenne, ha visszakérnék a pénzt, és a gyerek venne más játékot a steamen, ami elindul.
Most valami óriási akcióban csekély 13.000Ft-jukba van ez a játék. -
kemotox
addikt
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Gugliba bevéstem, hogy pchunter64 és vagy ezer videót feldobott, gondolom azokat megnéztétek.
-
[CS]Blade2
addikt
Ismerős megvette Steam-en a Watch dogs 2 nevű játékot, ami azt írta ki neki, hogy zárja be a pchunter64-et, ami fent sem volt a gépén. Valami malware irtóval át lett futtatva a gép, de azóta azt írja ki, hogy alkalmazáshiba, xy memóriacímen written hiba. Persze a memóriákkal semmi gond nincs, minden más tökéletesen működik. GTA 5, Mad Max meg a tö.m tudja mi, az szépen elindul. memtest for windows is fut szépen.
A steam-nél lenyomtam nekik valami fájl validáció akármit, a szerint a telepített cucc 100%-os, de azért most töröltük, és tölti le újra.A steam szerint már játszott vagy 40 percet a játékkal, mert annyiszor próbáltuk már elindítani.
Szerintem valami windows hiba lehet, vagy a franc tudja, lehet, hogy egy teljes újratelepítés vagy windows 10-re váltás segítene, de azt nem akarják, mert vagy 80 másik játék fent van a gépen.
A kérdésem egyfelől, hogy mit lehetne kezdeni ezzel a történettel? A célirányos pedig, hogy vissza lehet-e kérni a pénzt ilyen esetben, ha nem működik a játék a gépén? (paypal-lal lett kifizetve)
-
Amantius
senior tag
Crysisnál mi is az a SecuROM? Már elfelejtettem, hogy melyik DRM, milyen hitvány dolgokat művel.
-
olly
aktív tag
Tegnap megvettem a h1z1 just survive részét de nem akar indulni g29-es hiba (utána olvastam de semmi sem segített) másnak nincs meg a játék vagy lépett elo hasonló hiba? Bele ment mar igy több mint 30p ugy hogy nem is játszottam.. a refundon gondolkodom de egy utolsó eselyt akarok neki adni hátha van ész szeru megoldás
B.U.É.K. -
tomsolo
addikt
válasz
[Prolixus]
üzenetére
de majd csak a nyári vásáron fogjuk megvenni

-
Źşë'
addikt
válasz
[Prolixus]
üzenetére
igaz, most már leesett

-
underdark
aktív tag
MEGNÉZVE
6,649
várólistán megnézett játékKÍVÁNSÁGLISTA
65
játék a kívánságlistádonNEM ÉRDEKEL
6,176
„Nem érdekel”-lel jelölt játék

-
Źşë'
addikt
válasz
[Prolixus]
üzenetére
én úgy vettem észre hogy év végén dobja ki a kitűzőt valamikor, én is átléptem az 1000-et még nyár elején, és most adta oda 1008nál kb
-
zseko
veterán
válasz
asuskiddd
üzenetére
Amint láthatod Fontért (£) veszem
Kint vagyok angliában. 
Már ezért megérte
(Na jó, nem, de jól jött
Csak épp gépem nincs, mert azt nem hoztam ki
)másfél hónapja vagyok itt, bár nem érzem meg annyira, mintha otthon vettem volna, a büdzsé most nem bír el csoportos vásárlást
Angoltanulás a fő cél, így hosszabb időre tervezem
viszont eléggé bonyolult lesz a január.[ /OFF] -
törölt tag
Hali!
A vásárlásnál kapot Steam Awards játékkártyát hol találom és mire is jó?
-
törölt tag
Steam Controller
38,49€ ért érdekel valakit?
15.8€ a szállítási költség, dobjuk szét! ?
2017.01.02-ig ennyi durvan kb. 315-el lehet számolni -
Bacusuz
őstag
Most raktam össze egy patika i5 gamer konfigot , rátettem steamet.
Cs Source közben alt-tabnál a windows helyett fekete képernyő fogad.
Majd újra alt-tab és visszajön a cs source.
Mint ha nem lefagyna, hanem a képernyő menne el, érdekes pl hogy ilyenkor nem villog a monitor ledje, tehát kap valami jelet.
Ha rányomok a számítógépház kikapcsológombjára, szépen kilép, és lekapcsol.Szerintetek mi lehet?
-
bul07
nagyúr
Kártya még holnap fog esni
És elseje estéjén fog e? -
[Prolixus]
addikt
Na ma aztán dőzsölhetünk, 1 acc-ról 6 sale-es kártya húzható be. $$$
-
hackeeeee
Jómunkásember
Eddig magyarul kaptam az akciós értesítőket, most pedig angolul jönnek. Nem mintha gond lenne, csak nem változott Nálam semmi. Maga a kliens nyelve magyarra van állítva. Más is tapasztalt hasonlót?
-
edgR
őstag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Érdekes "teória", igaz?

Gondolom változtattak az algoritmuson, esetleg frissítést kapott ez a badge (pl. +1 szint, új képek, stb.), sok oka lehet. Korábban nekem sem csinálta, de ha ez megnyugtat, bizonyos ideje viszont mindenkinél így viselkedik..
lásd pl a 91133-as hsz-t. -
[Prolixus]
addikt
válasz
Kinsiinoo
üzenetére
Akkor mégsem teljesen, mert én azt írtam hogy nem dobálja előre minden aktiválás után.
De most kipróbáltam, vettem valami filléres cuccot direkt a store-ból (nem kulcsot aktiváltam) és megint előredobta. Érdekes.Az mindenesetre biztos, hogy korábban nem dobálta előre a lista elejére a kitűzőt, új dátummal, minden vásárlás után, csak akkor frissült a kitűző kinézete és kapott új dátumot, ha elértél valami mérföldkövet a játékok számát illetően.
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Ugyan ez van nálam is mint nálad. Több mint 350 játék és csak pár napja dobja előre a 250-es kitűzőt minden beaktivált játék után...

-
[Prolixus]
addikt
Nem érted. Eddig is frissült az XP minden játék aktiválás után, mégsem jelent meg a kitűző elől, mintha most lett volna kiváltva. Tehát nekem most 250+-os kitűzőm van, a következő frissítés a kitűzőben 500+ lenne, akkor kellett volna előreugrania, mert akkor változik meg maga a kitűző is (és így a kiváltás dátuma is, ami a rangsor alapja), nem csak az XP érték mellette. Erre most megjelent pár napja a 250+-os kitűző, friss dátummal, így a sor elején, mintha akkor váltottam volna fel a 250+-os verzióra, miközben az már régóta megvan. És a "teóriádat" cáfolandó, az említett eset óta már farmoltam egy új kitűzőt, aktiváltam be pár játékot, mégsem kapott új dátumot a kitűző, így mégsem kúszott fel a lista elejére.
-
edgR
őstag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Nem fix, hanem változó XP-t kapsz érte, minden beaktivált cím után arányosan. Emiatt frissül az XP, meg az alsó sor is. Ezért kerül újra első helyre.
-
[Prolixus]
addikt
Nem ez baj, hanem hogy elől megjelenik, mintha frissen lett volna aktiválva. Nekem 300+ játékom van, aztán pár nappal ezelőtt nekem is megjelent a 250+-os változata a kitűzőnek, mintha akkor lett volna meg a 250 játék és frissült volna maga a kitűző is, nem csak az XP. Mondanom sem kell, hogy már régóta megvan pedig a 250+-os kitűző.
-
lkristóf
senior tag
Az hogyan lehet, hogy már egy ideje megvan az 500 játékom és tegnapi dátummal szerepel a kitűzőimnél?

-
Vesporigo
aktív tag
Sziasztok!
Steam winter sale alatt szerzett kártyák megmaradnak a sale után is? Úgy értem, lehet majd csereberélni őket és kitűzőt készíteni, mint most? (Bocsi a buta kérdésért, pár napja ástam bele magam mélyebben a kitűző-kártya dologba...)
Elkövettem azt a hibát, hogy megváltoztattam a jelszavamat minap, így nem tudok cserélni, eladni.
Pedig jó lenne még kirakni egy kitűzőt... -
kisselandras
senior tag
-
csaba951
veterán
válasz
kisselandras
üzenetére
Steam Guard Mobile Authenticator
Ez van bekapcsolva?Egyébként érdemes lenne felderítened, hogy honnan tudták a pontos Steam jelszavad! Ugyanaz/hasonló mint a gmail-es? Ha nem, akkor viszont lehet, hogy van valami nemkívánatos program a gépeden.
-
csaba951
veterán
válasz
kisselandras
üzenetére
E-mail jelszavad változtasd meg most! Sale után meg a Steam-est is (Market miatt ne most).
Egyébként jól sejtem, hogy nem gmail? -
eami
Topikgazda
válasz
kisselandras
üzenetére
ha be van kapcsolva két lépcsős azonosítás akkor nincs mitől tartanod.
---Beater Spirit - CD5ZZ-DIXQV-QC6WT---
-
kisselandras
senior tag
Sziasztok! következőm lenne a bajom ! mai nap kaptam egy email-t mi szerint én jelszó emlékeztetőt kértem de nem igen kértem email-ben szerepelt az illető ip sor száma Ru cimen.
következő lenne a kérdésem néztem mindenhol de sehol nem találtam olyat ahol ezt tudnám jelenteni esetleg hátha tudtok nekem ebbe segíteniv hol tudnám az illetőt jelenteni válaszokat előre is köszönöm mindenkitől
-
sagem
addikt
válasz
sixpak
üzenetére
Hm, érdekes utat jár/járt be a Division is, mostanában mintha a második reneszánszát élné
Mondjuk szerintem teljesen jó játék, leszámítva a Dark Zonet, nekem az egyrészt nem tetszik, másrészt régebben tele volt csalóval (nem tudom most mi a helyzet). A túlélős kieget is sokan dicsérik 
-
válasz
cyberkind
üzenetére
95 órát tettem bele, épp tegnap kezdtem újra....valakit majd meg is kérek, hogy adjon pár komolyabb fegyvert, mert nagyon fosok egy széklábbal a kezemben.

Mondjuk csak később, mert tegnap vettem egy Divisiont, eléggé beszippantott, nagyon tetszik....meg ott az aduász BF1 is, amibe 215 órát tettem október közepe óta.
-
-
maross
nagyúr
válasz
underdark
üzenetére
state of decay / state of decay YOSE , how to survive 1-2
-
underdark
aktív tag
köszi
de én inkább a DayZ és társaira gondoltam, csak hát azokból is már egy tucat van a steamen
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- ZEN.com
- Napelem
- Milyen autót vegyek?
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Baromi régi játék, de én is nem egy olyan embert ismerek akinek 3-4 accon is megvan, ehhez hozzájönnek még a csalók, akik egyszer lebuknak és újra veszik + az új belépők. Ha felmész mondjuk a twitchre akkor mindig a top3-5 legtöbbet nézett játék között találod majd és akkor még ott van az a tömérdek verseny, esemény, youtube közvetítés stb..elég ha csak arra gondolsz, hogy valakik dollár 100 ezreket vagy milliókat kerestek nemrégiben a kamu csgo skines oldalakkal..

Kint vagyok angliában. 
Azért ez szomorú.