Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Azért van közben pár infófoszlány, néha, érdemes ezt a csoportot látogatni, mert hallani közben ezt-azt , ha hivatalosan a steam nem is közli hogy el fogja távolítani, van úgy hogy a kiadó twitteli ki.
Ezen a linked tudod ellenőrizni hogy van-é esélyed a felvételre a csoportba ha van minimum 110 removed játék az accountodon :
http://timekillerz.eu/removed/tools.php
Ha alul csekkolod az ismert neveket , a mi drága eami-nk is pont befér 114 removed játékkal a feltételekbe
Amúgy pont tegnap itt olvastam hogy ez a játék is repült steamről :
. úgyhogy vettem is gyorsban egyet az inventory-mba. -
-
cyberkind
félisten
Erre meg azt tudom mondani, hogy akkor jelentsék be előre, hogy ha netán nincs meg egy olyan játék amit akartam de nemrég vettek le ne kelljen a Gay2A-n kutakodnom mert kb máshol nem érhető el, Prey-t is így kellett vetetnem mással mert az is eltűnt mint Petőfi csak sokkal korábban mint ő.
Nekem mindegy mit csinálnak de ha ahhoz, hogy maradhasson Steam-en az kéne, hogy megerőszakolják akkor tegyék jó keményen, de mint ahogy írtad ennyire drága egy ilyen régi játéknak a licence ilyen úgyse lesz. És ha már licence, egy 20+ éves játék mint a Doom mennyibe fáj a Steam-nek "bérelni", vagy pont ennél a játéknál, hogy van?
-
válasz
cyberkind
üzenetére
Ezek a licence-ek nem úgy működnek. hogy megkötsz egy szerződést, aztán majd az eladott példányszámok után fizetsz, hanem úgy, hogy fizess előre mondjuk 100 ezer dollárt... És mivel ennyi bevétel már soha az életben nem lesz, ezért nem is hosszabbítják meg a licence-t.
(#91287) cyberkind: hogy érted, hogy a steam hagyja? Erőszakolja meg a kiadót, hogy márpedig ő (a steam) akkor is akarja árulni? Minden a pénzről szól. Hidd el, ha megérné árulni, akkor továbbra is kapható lenne steamen.
-
cyberkind
félisten
válasz
Assimilator
üzenetére
Dehogy teszem, marad a hörcsög mód.

-
cyberkind
félisten
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ne várjak örökké amikor a Steam fiókom 2014-ig csak dísznek volt de ha tudom, hogy a Mafia 1 borul akkor elkezdem használni jóval korábban.
Amúgy meg a Steam is hülye, hogy ezt így hagyja, nekik a nullánál is kevesebb haszon van ebből, de őket se izgatja túlzottan.
-
válasz
cyberkind
üzenetére
Szerintem pont ezért nem közlik előre, hogy ne legyen zsákolás meg mindenféle visszaélés...
Másik oldalról tényleg gáz, hogy ezekről sosincs semmi kommunikáció. Csak hupsz egyik pillanatról a másikra nincs többé.
Mondjuk erre meg mondhatják, hogy minek vártál vele... ha kell vedd meg, volt rá időd, és ne várd örökké, hogy majd centekért hozzád vágják sok sok év múlva.

-
cyberkind
félisten
Mert újrakötni gondolom mindenkinek rossz lenne, és azért van nulla értelme mert mindkét fél nyert azzal, hogy fent voltak a játékok, a kiadó azt, hogy ha néha is de jött a pénz, a Steam meg azt, hogy nemcsak foglalja a helyet ez a pár játék is nulla haszonnal mert már csak biztosítaniuk kell az elérést, + a F1 13 meg a Dirt 3-at abszolút nem értem, kategóriájukban majdnem a legjobb, mindkettőt játszották és vették, engem nem zavar, hogy levették mert megvan csak ilyen sunyi módon bukhat el az ember még meg nem vett játékokat mint én a Mafia 1-et amiből nemhogy magamnak vettem volna hanem bezsákoltam volna vagy 5000 darabot még pluszba.
-
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Szeretnék ajándékozni egy ismerősnek pár játékot, amit itt a PH-n ma szereznék be Gift formában.
Kérdésem az, hogy ezt ha nekem küldik akkor tovább tudom-e neki ajándékozni, még aznap? Vagy van valamilyen limit még gift-et küldhetek.Ma jár le az egy hetes belépési limitem amivel tárgycserét végezhetek.
-
Skillerz
aktív tag
Sziasztok, láttam többen használtatok/használtok Steam Idlemastert, ez a program mennyire biztonságos?
Nem osztogatnak érte VAC bant? Van egy 200+ játékos steam accountom, szeretném a kártyákat kiszedni belőle, de ha ban veszélyes a dolog akkor inkább hagynám. A válaszokat előre is köszönöm!
-
zseko
veterán
válasz
Csapoati
üzenetére
Doom
Far Cry 4 Gold
Steam Controller
Még egy Dishonored 2 majdnem lett, de aztán úgy döntöttem, majd ha nagyon akcióban lesz. Ehhez kapcsolódóan lenne az a kérdésem: ennél otthoni régióban van magyar nyelv? Mivel átkapcsoltam fontra és uk-ra, így azt írja nem támogatott, és nem is tudom megnézni mi volt, de az első részre is ezt írja, ám annál viszont úgy rémlik, hogy volt magyar nyelv.
-
maross
nagyúr
válasz
tomsolo
üzenetére
Braveland Pirate-eket ajandekba, Over the Hills and Far Away-t és egy Hand of Fate dlc-t (megeri!) magamnak, egy deus ex mankind divided biztos ami biztos raktarra, még megalmodom mi legyen a sorsa.
szerk: ugy latom nem nagyon szaggattuk szét a storet..de legalabb a winter sale kartyak árai elindultak folfele..nagyon kivancsi vagyok mi lesz a teteje
-
Csapoati
nagyúr
Na ki mit vásárolt össze végül a sale alatt (csak a Steamen)?
Nekem ezek lettek:
Bohemian Killing
Firewatch -
válasz
Lucas Kane
üzenetére
Köszi, közben meglett, mégis a buherálás a gond, más képeket simán feltölt.
-
djculture
félisten
grid-nek az f12013 meg a dirt3-nak lejárt a liszence repültek az áruházból..
-
Hey!
Megnézné nekem valaki, hogy a screenshot fellövése felhőbe, működik-e, mert nekem hibát dob.
Mondjuk előtte Lightroom-mal kiszedtem a hud-ot meg ilyenek és utána raktam vissza a screenshot mappába, meg is jelenik a Steamen belül, de feltölteni nem tudom.
Köszi. -
cyberkind
félisten
A kártyákkal meddig lehet kezdeni valamit, vagy elveszik ahogy vége a Sale-nek?
(#91239) elithun

-
C. s.
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nem önálló virtuális gép (így nincs virtuális lemez), de virtuális környezet, ez igaz. Több homokozóm is van, tehát a HDD-n más-más helyet foglalnak el, ezért gondolom, hogy nem lemezhiba, mert fura volna, ha épp ott lennének a hibás szektorok, ahol a Steam. Ennek ellenőrzéséhez pedig törölni kéne az összes adatot, azt nem szeretném.
Gondolkoztam az inkompatibilis programokról. Az említett 3-ból csak a CIS képes belepiszkálni a Sandboxie munkájába. Ott lesz a probléma. Szerintem...
Mit javasoltok?djculture:
Tudnál adni egy linket? Átbogarásznám.
-
Spet
addikt
A túl sok bejgli hatása, ala Index.

-
Jah, hogy virtuális gépen nem megy... mondjuk ez még nem zárja ki, max annyit tesz, hogy a virtuális lemez is sérülhetett, nem a fizikai... vagy akár mindkettő.

Szóval ez ettől még nem zárja ki.Általában ez az extrém lemezműködés és kifagyás szinte mindig erre vezethető vissza.
-
C. s.
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Köszi mindenkinek a választ!
FollowTheORI:
Nem hiszem, hogy lemezprobléma, mert egymástól független kliensekkel jártam így (Sandboxie).
djculture:
Jó kis lista! Inkább azt csodálom, hogy eddig működött!
Vagy ez csak a legújabb kliensre vonatkozik, a korábbiakra nem?Kapásból 3 találat: CIS, CCleaner, MSI Afterburner. Ebből csak a Comodo új, azt hiszem, azóta, hogy ez van fönt az Avast helyett, még nem frissítettem. Korábban semmi baj nem volt. Már megnéztem a Comodót, nem vágta virtuális környezetbe a Steam-klienst. Rakjam a kivételek közé? Mi legyen? A CIS-ből még a 8.akármi van, nem frisítettem a 10-esre.
SP4C3:
Mint írtam, szerintem az rendben van. Kíváncsian figyelek.

Mi baj a listával szerinted? -
Vertigo18
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
Igen, szerintem is ez a verzió lesz. A sale végéig lehet megszerezni a kártyákat, viszont most kivételesen utána is (egészen február 2-áig) lehet majd vele kereskedni, cserélgetni.
Viszont akkor ez felveti azt a kérdést, hogy ugye februárig mindenki szépen, lassan eladja a kártyákat. Az utolsó napokban a megmaradtak vajon nem lesznek-e drágábbak? Mert utolsó napon tuti lejjebb megy majd, hiszen mindenki el akarja majd adni, ami megmaradt. Viszont olyan január 20-25 körül szerintem magasabbak lesznek a kártyák árai, mint most.
-
csaba951
veterán
-
djculture
félisten
Ha már egy szerencsétlen steam frissítés is lefagyasztja a gépedet ott valami baj van, inkább az okot kellene keresni.
Elve ezek a szoftverekkel van baja a kliensnek:
issue.
Avast!
AVG Anti-virus *
BitDefender
F-Secure
Iobit Advanced System Care *
Kaspersky Anti-virus
McAfee Anti-virus
Nod32 Anti-virus *
Norton/Symantec Anti-virus
Panda Anti-virus
Threatfire
Trend Micro
VIGuard Anti-virus
Anti-Spyware Applications
Ad Aware
CA Pest Patrol
PC Tools Spyware Doctor with AntiVirus (may need to disable Full-Screen detection in the Advanced settings)
Spybot Search & Destroy
Spycatcher Express
Spyware Doctor
Spyware Terminator
Webroot Spy Sweeper *
Firewall/Security Applications
CA Internet Security Suite
Comodo (With Portal 2 running the firewall in Defense+ in training mode allows the game to run)
CYBERsitter
ESET Smart Security
Netlimiter
McAfee Personal Firewall
Nvidia Network Access Manager/Firewall *
Nvidia ForceWare Intelligent Application Manager
Outpost Firewall (Disabling System Guard under Proactive Protection allows Portal 2 to run)
Panda Internet Security
Peer Guardian
PeerBlock
Tiny Personal Firewall
Verizon Internet Security Suite
Zone Alarm
Constant Guard by Comcast
Online Armor
Other Applications
IOBit Advance System Care
IOBit Start Menu 8
Airfoil
Alcohol 120%
AMD External Event Utility
AOLacsd.exe (AOL connection driver)
ATI Hotkey Poller
ATI Tray Tools
BitTorrent/uTorrent (all clients)
Creative Software (X-Fi MB, Alchemy, MediaSource 5 on Asus G60VX models specifcally)
Catalyst AI
CCleaner
Daemon Tools
Download Accelerators (all clients)
EVGA Precision
Garfield Daily Desktop Comic
GhostSurf 2007
Google Toolbar, Google Updater
GSC
Hamachi
HotSpot Shield
HydraVision
iZ3D DirectX injection
K-Lite Codec Pack
Lightspark
LimeWire, BearShare or other Peer 2 Peer applications
LogMeIn
Microsoft Screen Magnifier in Windows 7 (magnify.exe - may cause in-game cursor issues)
MSI Afterburner
nProtect GameGuard *
PC Time Limit
StarDock KeepSafe
StarDock ObjectDock
SteamWatch
iolo System Mechanic
TeamSpeak (can lead to mic issues)
Total Recorder
Tuneup WinStyler Theme Service
UPEK Protector Suite
Ventrilo (can lead to mic issues)
VirtuaGirl 2
VMware
Western Digital Backup Anywhere
Whitesmoke Translator (may cause the Source engine to crash)
WindowBlinds
Xfire -
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Hetek óta, talán már egy hónapnál is régebb óta a kliens minden frissítési próbálkozása teljesen lefagyasztja a gépemet. Csak a resetelés segít rajta. Betelt a pohár! Tudna adni valaki egy offline telepítős linket? Vagy bármi más ötlet? Az is lehet, hogy a programindítás tesz be, mert a letöltés után bőszen tekeri a vinyót, aztán abbahagyja, és ezután lefagy a gép. Ezt a hülye automatikus frissítést ki lehet kapcsolni valahogyan? Az előző verzió gond nélkül futott.
-
Ilyen még sosem volt, kíváncsi leszek mi történik majd... mármint, hogy a kártyák tovább érvényesek, mint a sale.

-
Vertigo18
addikt
Most lehet már tudni, hogy meddig szerezhetően a napi két kártya, illetve, hogy meddig lehet velük kereskedni?
-
ooloo
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Köszi,
Kipróbálom .

-
ooloo
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Köszönöm a választ ....
Habár rendelkezek egy érvényes termékkulccsal , a telepítőlemez sérülésével keresztet vethetek a játékra ?
A virágbolti verziót ha letöltöm és aktiválom a hivatalos ( legális forrásokból beszerzett ) termékkulccsal ? Vagy azok a verziók nem jók erre a célra ? -
Nem, nincs.
Vedd meg a Steam-es verziót.
Szerk: Ha tudsz angolul, vagy valaki tud segíteni ebben, akkor esetleg lehet próbálkozni a kiadó/activision support oldalán... lehet tudnak küldeni ingyen/pénzért egy "backup" lemezt. Vagy valami megoldást adni.
Sose tudni, hátha jófejek. (Bár valszeg nem lesznek azok, de fő az optimizmus.)(#91218) ooloo
Hivatalosan sajnos igen.
Az nem hivatalos, de természetesen működhet.
-
ooloo
őstag
Üdv,
Pár évvel ezelőtt vettem egy játékot( Call Of Duty 4 Modern Warfare ) DVD lemezes változatban . A lemez megsérülhetett , mert nem indul el a telepítés . Kérdezem , hogy a Steam - en le lehet tölteni és aktiválni a játékot , ha nem ott vettem ? Vagy van esetleg más , internetes letöltési lehetőség ?
Boldog Új Esztendőt Mindenkinek !
-
-
Qmi
tag
Egy telefonszámhoz lehet több Steam fiókot is csatlakoztatni? Van pár fiókom és az item cserélgetés kicsit nem kényelmes 15 napokat várva...
-
Franklin
addikt
A Top 100-as lista a bruttó jövedelem alapján lett összeállítva, tehát a 100 legtöbb pénzt hozó játék 2016-ban. ("measured by gross revenue", angolosok és pénzügyesek előnyben)
A visszatérítések nincsenek beleszámolva. Ha azt is beleszámolták volna, akkor sales revenue-t írtak volna.
A free-to-play címek a mikrotranzakciók miatt vannak benne, nyilván itt is csak a 2016-os bevételek.
Szerintem a Skyrim szereplése a legérdekesebb a listán... egy 5 éves single player játéktól nem is rossz.
Plusz egyáltalán a lista létezése, a Valve eddig nem nagyon közölt pénzügyi adatokat az eladott játékokról, legfeljebb "top sellers" listákat...
-
[Prolixus]
addikt
Ahum, köszi a segítséget, nem vettem észre a főoldalon. Hát van egy-két érdekes (és nagyon sajnálatos) eredmény. Mondjuk nem mindegyik játéknak állt rendelkezésre 12 hónap hogy összeszedje a bevételt, szóval ez azért torzítja még úgy is, hogy a legtöbb nem F2P cím megjelenés körül termeli a bevételének nagyobbik részét általában.
-
Spet
addikt
válasz
[Prolixus]
üzenetére
-
djculture
félisten
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Ott a steam-en főoldalon

-
[Prolixus]
addikt
Oké, csak én nem jöttem rá, hogy milyen lista alapján megy a diskurzus?
A Valve kiadott valamit, de hol? -
ayo
veterán
válasz
Agyzuzo
üzenetére
"Engem a Garry's mod jobban meglepett. Az aztán tényleg egy worthless piece of sh*t."
ez csak számunkra igaz, mert nincs időnk több 10 órás videókat végig nézni, hogy mit is lehet kezdeni a játékkal, viszont aki kicsit komolyan játszik vele annak egyből 500-1000 óra körül van a játékideje
amúgy tényleg érdekes, hogy még mai napig is ennyire népszerű.DOTA és többi ingyenesen nem csodálkozom, kemény üzlet ez

-
Agyzuzo
addikt
Engem a Garry's mod jobban meglepett. Az aztán tényleg egy worthless piece of sh*t.
De a free to play szarokat sem értem miért veszik ide - gondolom mert a DOTA 2, TF2 is Valve aztán legyen csak a listában mindig minden Valve szutyok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- Rackszekrény - APC NetShelter SX 48U, Fekete, 2258H x 600W x 1070D mm TAA
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Új Fehér Gamer Gép - ASRock X870, Ryzen 7 9800X3D, 64GB DDR5, RX 9070 XT 16GB, 1TB SSD, 1000W
- Intel Xeon E3-1265L v3 (4 mag / 8 szál / 45W ) // 32 GB DDR3 (4X8GB) // ASRock Z97M Anniversary
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A Mafia III még várat magára, ahhoz előbb gépet kell fejlesztenem
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Walletből vettem egy kemény 1,24 eurós gammát azt' jónapot.

Nincs az ilyen liszenszes dologról valami lista amik az aktuális év végén repülnének?

eami