- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megkapta az FCC engedélyeit a Galaxy A36
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
fasirTTT
őstag
szasztok
játékokhoz hogy, mi alapján kapok tárgyakat? pl CS:GO. kaptam már 1-2 cuccot de nem tudom mire fel -
fasirTTT
őstag
sziasztok
steamen nincs olyan lehetőség ahol kártyákat lehet cserélni ? topik vagy nemtudom, nem csak eladni és venni?a Portal 2 kitüző kellene és 2-3 kártya nincs meg
-
fasirTTT
őstag
Sziasztok, payday2höz van olyan dlc amit érdemes megvenni? Amibe van új pálya, vahy valami mód.
A big bank dlct leszámítva. És a maszk meg fegyó dlck se érdekelnek. -
fasirTTT
őstag
havernak hogy tudok a Steam fiókjára küldeni/feltölteni zsét?
az Age of Empires Online-hoz 1 premium civilizációt akar venni, de nekem van bankkártyám, és én csinálnám meg neki
valaki segítene ? -
fasirTTT
őstag
Ahogy látom, nem csak nekem nem akar belépni a Planetside 2
pedig úgy kipróbálnám..naa mind1. Remélem azért még ma lehet nyomni
-
fasirTTT
őstag
sziasztok. elindítanám a steamet, de ez a hibaüzenetet jön elő:
steam.exe (main exception): CMultiFieldBlob(pSerialized): Bad field - extends past end of blob
ötlet ?
-
fasirTTT
őstag
na elküldtem a levelet és ezt kaptam válasz ként:
Thank you for contacting Valve. This email address is no longer monitored.
If you need customer service or technical support for Valve games or Steam, please go to the Valve Support Site at http://support.steampowered.com and submit a support incident.
-
fasirTTT
őstag
sziasztok, most vettem meg ezen a 75%-os akción a gta-t és nem jó a hozzá kapott kód....
beírnám abba a nyamvadt windows lives cuccba amit kér hozzá a gém, de beírom és azt írja, hogy nem érvényes/helyes a kód.na most ilyenkor mi a teendő ?
elképzelésem:
belépek a játékba és lefotózom ahogy be van írva a kód, majd azt, ahogy nem fogadja el. és valami levelet írok nekikegyéb javaslat?
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Micro Four Thirds
- Free energy
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Nintendo Switch 2
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hang csúszás képhez képest
- Nintendo Switch
- Hőmérőt keresek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest