Hirdetés
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vorosmarti
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Igen, abban nincs magyar nyelv. Köszönöm a választ neked is meg Lackki-nak is. Nélkületek soha nem jöttem volna rá, hogy mi az az RHCP, pedig ezen már sokat pörögtem

(Én nem nagyon tartok egyébként attól a RU jelzéstől, csak válaszként írtam, h nekem steam-es vásárlásnál is előfordult.)
-
Hangm4n
tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
De az email csatolmányát ugyan úgy le kell töltened. Nem értem teljesen ezt a koncepciót.
-
ZS3NI
őstag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Igen
-
PeeterssoN
őstag
Hali!
Megoldható, hogy egy steames játékot ami a fiókomban is megvan, elküldjék nekem emailben, hogy ne kelljen letöltenem csak feltelepítenem? -
-
wjbhbdux
veterán
Dishonoredből a legjobb Gamersgate féle oldalakon vanni egy nem retek változatot.
-
Amit be tudsz aktiválni trükközés nélkül simán, azzal nem lesz gond később se (elvétel szempontból).
Ami baj lehet ha futtatási korlátot kap esetleg később... (láttunk már ilyet), de elvenni nem fogják.Dishonored meg egy igazi szívás ilyen téren. A dobozos magyar RHCP EU régiós (cseh, lengyel, magyar, szlovák!!), csak ezekben az országokban futtatható.
A steam meg RHCP RU régióst árul nekünk, ez futtatható bárhol.Venni/aktiválni mindkettőt természetesen csak ezekben az országokban lehet trükk nélkül.
-
Lackki
őstag
válasz
vorosmarti
üzenetére
Dishonoredből csak olyan tudtál venni. RHCP = RUSSIA, HUNGARY, CZECH, POLAND
Utólag nem szokott para lenni. Nekem az egyik stalker után van "Stand-Alone RU" és ez már lassan 2 éves.
Nem kell parázniScammeres témára: én találkoztam olyan nyomorékkal aki az én profil képem vette el és írta át a nevét az enyémre
mikor elkezdtem röhögni, Ő törölt le. Fail. Naponta kapok kb 5-6 ilyen csodás lvl0 meg private profileos inviteokat, de ezeket blockolni már napi szokás lett, mint egy jó erős KV reggelente. Nem tudsz sokat tenni ellene. -
bladegery
senior tag
válasz
_-ORANGE-_
üzenetére
Komoly? 400 ezer ember megnezte ezt a videot, haverral ugyan ezt csinaltuk, csak hamarabb meguntuk mert nem vicces, csak szerencsetlenek.
-
_-ORANGE-_
senior tag
(Beraktam CSGO-s topicba de ide is tartozik) Tudják, hogy kell szívatni egy scammert!
-
Lackki
őstag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
persze ez így jó
feltéve ha olyan gamet töltetsz le vele ami neked is meg van 
-
PeeterssoN
őstag
válasz
Lackki
üzenetére
Baasszus!
Kár hogy nem figyeltem fel erre a lehetősége eddig!
Lehet olyat hogy valaki átküldi nekem pl gmailen adatcsomagként és én onnan telepítem? Vagy valami hasonló. Valakihez elmegyek letöltöm usb pendrivra és átrakom a gépemre?
Ez az egész azért nem mindegy mert nálam csak mobilinternet van ami korlátos és már nincs is elég adatmennyiségem ahhoz hogy letöltsem a netről.
-
Lackki
őstag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
inkább használd a steam saját BACKUP and RESTORE funkcióját.
-
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Legközelebb mentsd ki a steamapps\common mappát, ha újra fent van a Steam, akkor pedig rakd vissza. Így is el kell kezdeni a játékok letöltését, de leellenőrzi a fájlokat, és ha minden rendben van, nem tölt újra.
-
genndy
addikt
válasz
PeeterssoN
üzenetére
De igen, akkor visz mindent, a játékokat is.
Úgy látom, elkéstem.
-
PeeterssoN
őstag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Ez most komoly hogy ujra le kell töltsem a játékokat???

-
PeeterssoN
őstag
Ugye ha letörlöm a steamet attól a játékok nem törlődnek a gépemről. Ergo nem kell ujra lehúzni a steamről több gigát.
-
zserrbo
aktív tag
Ha Humble Bundle-n vesz vki egy steam-es játékot, onnantól fogva tud felvenni barátot?
-
TheProb
veterán
Hali!
Nem tudjátok miért nem frissíti a steam automat a játékokat, annak ellenére, hogy be van állítva? Csak akkor indul el a letölés, ha én manuál rányomok.
-
genndy
addikt
válasz
laceszgamer
üzenetére
Igen, de sokkal egyszerűbb ha egy az egyben viszed át a játékot. Akkor még a kitömörítgetéssel sem kell szórakozni. Másolás, ellenőrzés, mehet.
Illetve lemezről sem telepíteni fogsz, hanem egyszerűen kicsomagolni a játékot. Viszont ilyenkor nem tudom hogy nem-e oda akarja visszapakolni ahol volt (de leeht hogy megkérdezi). Egyszerűbb a kész könyvtárat hurcolászni. -
laceszgamer
addikt
Van ugye lehetőség, hogy játékfájlokról biztonsági mentést készítsünk, egy haverom megvett online egy játékot ami elég méretes, nála napokba telne míg letölti a rendszer. Ha nálam a feltelepített játékról készítek mondjuk DVD méretű darabokban biztonsági mentést és kiírjuk őket, akkor nála is simán telepíthető lesz lemezről?
-
Marci79
senior tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Akkor bízok benne, hogy megmarad.
Köszi szépen a választ!

-
Marci79
senior tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Az (RU) jelölés ott virít a játék neve után.
Akkor elvileg nem fogják "deaktiválni"?
-
Marci79
senior tag
Egy érdekes kérdésem volna.
Adott egy kulcs, ami az orosz régiózárás előtt lett értékesítve. De beaktiválva azután lett. Ilyenkor mi van? Megmarad az olyan játék később is vagy deaktiválják a kódot X időn belül?
-
anddrew
tag
áh sajnos még így sem mükszik...
-
anddrew
tag
Rendben megpróbálom
Köszi! -
anddrew
tag
Igen. Ugyan ezt csinalja
-
anddrew
tag
Udv. Problemam akadt.. Amikor elszeretnem inditani a Steam-et akkor ez a hibauzenet fogad: " Faild to load steamUI.dll" Mi a teendo? Mar kitoroltem a dllt de ugy se megy...aztan ujra bemasoltam a mappaba eees... Semmi!! Help!

-
Helloka, akárhányszor küld egy ember linkeket steamen, azt írja hogy {HIVATKOZÁS TÖRÖLVE}
Mi az isten baja van?
-
Sziasztok.
Van 4 kuponom, úgy látom, hogy ezek cserélhetőek. Engem nem érdekelnek, ha valakinek kell, akkor szívesen odaadom.
-
Crytek
nagyúr
válasz
eszement24
üzenetére
Sokadik steam restartra már megjelentek.

Már majdnem elkezdtem feljelentgetni mindenkit. Az én 1$-mal senki se szórakozzon -
Crytek
nagyúr
Kellene egy kis segítsége (már ha valaki valaha találkozott ilyennel)
Aktiváltam két játékot (vagyis csak látszólag) ,de sehol sincsenek

Gondoltam bugzik a steam újraindítottam még a gépem is ,de a játékok sehol.
A kódokat újra beírva azt írja már megvannak a játékok a telepítéshez kattintsak a tovább gombra. De nincs tovább gomb csak befejezés de a játék ugyanúgy nem lesz sehol.
A fiók részleteinél látszik, hogy "megvettem" mindkettő játékot.Valakinek valami ötlet ,hogy ez mi a fene?
-
htc07
addikt
válasz
AXisBOLD
üzenetére
Contact steam support gomb jobb oldalon, majd
Steam > Account Issues > Password reset / forgot login
Második lépésnél leírod a sztoridat, meg valami bizonyítékot csatolsz hogy a tied az account, és röpke 1-2 hét alatt válaszolnak.
Ide külön regisztrálnod kell, nem a steam-es accountoddal kell belépni.
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
Évekkel ezelőtt léptem be a fiókomba és most nem tudom a jelszavamat, ami nem lenne gond, ha a regisztrált email címemhez tudnám (ezt az email címet szintén nem használom évek óta).
Hova fordulhatok, ha az email címemet szeretném megváltoztatni? Egyáltalán lehetséges ez?
A fiókhoz való tulajdonjogomat egy dobozos Orange box-al és annak cd kulcsával tudnám igazolni.
Előre is köszi a segítséget.
-
nonsen5e
veterán

Restartoltam Steamet, gépet, netet... Most már szabályosan 3 óránál tart mindegyik.
-
SityiSXT
őstag
válasz
_-ORANGE-_
üzenetére
Pedig a Wikipedia szerint pont a CS miatt kellett a Valve-nak egy kliens.
-
kalozhun100
őstag
Na most kaptam meg a free Into The War kulcsomat

-
eami
Topikgazda
válasz
_-ORANGE-_
üzenetére
Olyan szempontból igen, hogy míg a HL2 simán levadászhatta magának bárki, addig CS1.6 már csak steamen keresztül ment online multiba. Jó kis motiváció volt ez anno sokaknak.
-
válasz
laceszgamer
üzenetére
De volt...mondjuk én soha nem játszottam vele egy percet sem.
HL2-vel csatlakoztam 2007 elején. -
laceszgamer
addikt
válasz
_-ORANGE-_
üzenetére
Sima classic CS nem volt a legeljelén? Mármint sima érdeklődésképpen csak, még a HL2 kapcsán hallottam én is először a Steamról, de csak az Orange Box megjelenésekor álltam neki használni.
-
Reaper
őstag
Köszi mindenkinek, az öszefoglalót megnéztem, csak a linken siklottam át, de a SteamRep alapján az egyedüli nem nullás is Brazil volt, így mindenki repült

-
wjbhbdux
veterán
válasz
Assimilator
üzenetére
Ilyen az internetes játék. Tökéletes körülmények csak lanon vannak, neten minden játékban meg fogod találni a furcsaságokat (úgy hallom a CoDban is
). A CS immáron 15 éven át tartja a nyugati PC FPS-ek között a zászlóshajó szerepét.
Továbbmegyek, mivel a témához tartozik, fontos leszögezni, hogy a Steam és a mai PC gaming egésze úgy ahogy van csak és kizárólag a CS miatt létezik. -
BioNiCMaN
addikt
válasz
Reaper
üzenetére
Nullás privát profil nálam instant blokk. Vannak már páran.

Egyébként én itt nézném meg.

-
KubanitoS
veterán

-
Assimilator
őstag
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Mint a témában szakavatott de pártatlan ember, néhány gondolat szemet szúrt.
"És ráfogod a szerverre, a fejlesztőkre"
Mégis kire foghatná az ember, ha teljesen abnormális módon kell célozni és lőni, ha nem a fejlesztőkre?
Mégis kinek a hibája, ha egy tár után, vérrel a falon azt írja, hogy 1 HP-t sem sebeztem, ha nem a szerveré? (és a fejlesztőké)"A CS-ben a CoDhoz képest a játékosok között hatalmas tudásbeli különbség lehet, mert itt annyi megtanulni való van, annak ellenére hogy az egyszerűségét hangoztatod"
Pedig szerintem is egyszerű, mint egy faék. A komplexitását az aberrált módon megírt játékmenete adja. Nem összetett, hanem olyan elvont, hogy tanulni kell.
Ha pedig nem lenne benne "valódi pénz", nagyságrendekkel kevesebben játszanának. Valszeg inkább kúltjáték lenne, mint zászlóshajó.
Mindazonáltal élvezhető játék. (számomra kis mennyiségben) S megtalálja a célközönségét. De az általad említett alfa-omega státusztól fényévekre van.
-
BigBlue69
őstag
Fejezzetek mar be. Reg tudja mindenki h enigma COD fan.. nem lat mast csk azt. pont. Haladjunk mar.. Rohadt unalmas.!
Mate meg cs fan.. csakh ne erje szo ház elejet
En ram meg ne is szalljatok.. megyek BF4ezni

-
Hunbeast87
senior tag
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Te is kissé el vagy tévedve...

Az ilyesmit nem itt kellene megtárgyalni, remélem még írni fogsz egy CSGO fanatikus 200 soros monológot.
Ha neki a CoD jön be, ám legyen. Neked a CS, ám legyen.
De attól még nem kell fikázni a másik kedvenc játékát. Se neked, se neki.
CoD-hoz is ugyanúgy kellenek reflexek és tudás mint CS-hez. Csak más, nézőpont kérdése az egész.
FPS létére mindkettő más stílus.
CSGO-ban vannak bőven csalók (CoD-ban is!), és sokan valóban csak a skinek, droppok miatt játszanak. A CSGO kissé elk*rvult a kezdetekhez képest. Eléggé a skinekről szól...sajnos.
CoD pedig a DLC-kről, évente új kiadásról szól.
Mindkettőnek megvannak a maga hibái, semmi sem lehet tökéletes. -
wwenigma
Jómunkásember
-
wjbhbdux
veterán
válasz
wwenigma
üzenetére
A te tapasztalatod az, hogy bementél egy szerverre és csípőből nyomtad, de mellé lőttél mert egy tapasztalatlan kezdő vagy cs keretek között. Tudod, akik régóta játszanak, azoknak nem csípőben hanem csuklóban van minden fegyverre az alábbi ábra, ami szerint lefelé kell húzni az egeret a nagy gombnyomogatás közben.
-> 
Ők eltaláltak téged, te őkeg meg nem. Nem volt tapasztalatod, nem tudtad kezelni a fegyvert. Ennyi történt. És ráfogod a szerverre, a csalókra, a skinekre, a fejlesztőkre, és még a többi rohadékra is akik még le se lőttek mert ragequittelted a játékot, csak arra nem, hogy Te egy olyan játékból jöttél át, ahol különgéppel feketeerdő tortát hoz neked Bobby Kotick személyesen ha lősz 2 fraget a maximális sikerélményért, ilyen egyet fizet tizet kap a mai CoDok kill rendszere a jó kis légicsapásokkal meg csoppergánnerrel, távirányítós kisautóval és társaival.A CS-ben a CoDhoz képest a játékosok között hatalmas tudásbeli különbség lehet, mert itt annyi megtanulni való van, annak ellenére hogy az egyszerűségét hangoztatod, amit én inkább letisztultságnak neveznék.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
wwenigma
üzenetére
Attól még semmi köze a Steamnek a CoD vs CS hunpr0 vitához és párotokat kivéve a kutyát nem érdekli. Ha az én arcom is le lett vauzva az offért, akkor most szerintem teljes joggal várom el én is az oldalakra nyúló hitvita "abbafejezését".
De nekem mindegy, majd jön Ollie, aztán leshettek. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
laceszgamer
üzenetére
Itt nincs hitvita, tapasztalatokon alapul a véleményem. Mig ez sok mas emberrol nem mondhato el csak zsigerből sz*racodozik......
-
laceszgamer
addikt
Mondjuk ezeket a " hitvitákat " sose értettem túlzottan. CoD-ot tolom, mert élvezem, most bárki mondja, hogy így xar úgy xar, attól még nem fogom abbahagyni, ha egyszer tetszik.
Viszont nem tudnék eltölteni egy percet se mondjuk Simssel vagy Fifával, mégse mondom csípőből rájuk, hogy xar, ha valakinek tetszik, egészségére, játsszon vele szvsz.
-
wwenigma
Jómunkásember
Neked a "megtanulsz lőni" = "csipobol imadkozol"?
Ezek utan inkabb ne irj semmit a codrol. (kisbetuvel) Tenyleg kihivas. De nyugodtan meg lehet magyarazni, akkor is szegenysegi bizonyitvany hogy nincs ADS benne, hulladek a hit detection meg a grafika.Csapoati: mind a ketto Steam jatek, az egyik meg kulonosen.
laceszgamer: na az a masik gyönyörűség, kérdéses melyikben van több csaló, bf vs. cs... a cod csak azert nem jatszik ebben az összevetesben mert pc-n nincs annyi jatekos ahany csalo a masik kettoben jatekonkent...
-
Mate
nagyúr
-
bul07
nagyúr
válasz
KubanitoS
üzenetére
Egy valami még van amit ellenőrizni kell
Most én is kaptam egy barát meghívót egy Portugál 9 szintűtől, már majdnem elutasítottam de közben megnyitottam, a Steam Gift oldalát és mi fogadott hogy nyertem méghozzá pont a portugál illetőtől felvet hogy a gift-et átküldjeTehát elutasítás ellőt mindenképp ellenőrizni kell a steam gift-et is
-
KubanitoS
veterán
válasz
Reaper
üzenetére
Jobb klikk a nevén, majd view profile. Ha privát a profil, akkor automatikusan mehet a block, ha véletlenül nem és csak egy pár játék van alacsony szint mellett, akkor szintén mehet.
Mindenesetre ha el is fogadsz valakit ismerősnek és az egyből küld neked valami jó kis képet, akkor inkább nem kéne rákattintani és utána megint mehet a block. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- HP Z2 G4 Workstation 500W táp - üresen - alaplap+ház+táp+CPU hűtő - ram, ssd és cpu nélkül - 2db van
- AKCIÓS/GARIS/ÚJ/HASZNÁLT/ Ryzen 7 5700/16GB DDR4/RX 6800 XT 16 GB/ 500 GB M.2 SSD/1 TB HDD
- Chieftec GPS-450AA-101 A 450W ATX tápegység
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 2026.09.04-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

szépen becsomizza a teljes játékot, legalábbis régen így csinálta

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)