Hirdetés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
Zeno Clash II -33% + Zeno Clash FREE
Ismet megy a szeró, úgy latszik mégsem bug hanem egyszerúen ajandekba kapod az elso reszt a kupon mellé.

-
ruti
Közösségépítő
a Frozen Synapse annak idején nálam nem ütött akkorát, mint vártam, a DLC-t meg se vettem...
ez mindenképpen jobban ígérkezik
itt egy jó link a Door Kickers-hez -
kissz84
tag
Mija zacsivan a steammel ? nem lép onlinra csak offline enged be:-/
-
ayo
veterán
Door Kickers Early Access a Steamen!
egyik legjobb jatek amit toltam az evben, demo ajanlott
-
bul07
nagyúr
War Thunder megér egy próbát?
-
warcat
veterán
válasz
Csapoati
üzenetére
Nagyon nem
konkrétan át kell rázódnia sokaknak CKII után
De ezt más véleménye alapján írom,kevés időm volt rá,jött a Civ V őrület most EU IV 
Amúgy meg drága sem volt,6k volt a Digital Extreme kiadás.Mivel Paradox játék,persze lehet,hogy karácsonykor már lesz rá -66% de addig sok óra bele fog menni. -
maross
nagyúr
Metro last lightnak jo ara lett kozben

-
warcat
veterán
Azért becsületes mennyiség játszik Civ V-el ,sőt még az Europa Universalis IV-el is,ez tetszik

Az EUIV nagyon jó lett,és mivel nem szeretem a TW csatáit,nekem jobb is mindenképp. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz
Csapoati
üzenetére
Ami inkabb a lenyeg meg szerintem az a Skyrim. Megjelent 2011.11.11-en es meg mindig torretlenul nepszeru

Dota 2 meg csak a F2P es az itemeknek koszonheti a sikeret. Kulonben mar semmi eselye nem lenne a konkurenciakhoz kepest. Blizzard meg huzza 15 evig a sajat jatekat es majd csodalkoznak, hogy mar telitve van a piac
-
Csapoati
nagyúr
Kicsit durva ez a Rome 2 launch. 91600-an vannak játékban épp, ezzel a Dota mögött a 2. legjobban játszott játék a Steamen. A következő fizetős játékkal (FM 2013) 2/3-ad ennyien tolják. Ez is bizonyítja szerintem, hogy a jó játékoknak igenis van közönsége PC-n is. Ja és mellesleg eddig úgy látom, hogy jó a játék.

-
sagem
addikt
A Ducktales után újabb Disney címnek készült el a felújítása, jön a MegaDrive klasszikus Castle of Illusion Starring Mickey Mouse !
A képek/videó alapján úgy tűnik, hogy alapos ráncfelvarrást kapott a játék, jól néz ki. Személy szerint örülök a klasszikus platformerek feltámasztásának, remélem a többi nagy címet is felújítják

-
Arkennys
addikt
steamen futtatva játékot az utóbbi időben el-elmegy a hang másik gépen. Értendő egyszer van, aztán hopp, eltűnt, és nincs is megoldva, míg ki nem lépek. Másnál, pl filmlejátszásnál, stb nem csinálja, valamint a steames chat pittyegése a némaság közepette is megvan. Van ötlet, mi okozhatja ezt? Azért ide írom, mert steam alatt futtatott játékokkal volt ez eddig, de azt is megköszönöm, ha valami erre nyitott fórumra tereltek át.
-
Csapoati
nagyúr
Az új Weeklong Deals. Ez a 39 Steps érdekesnek tűnik.
-
PeL
addikt
válasz
shadow1901
üzenetére
Nincs. Volt hogy nekem is eltűntek ideiglenesen, a steam le van halva mostanában szóval lehet azért nem látni őket.
-
shadow1901
aktív tag
Hali!
CS:GO délután játszottam egyet, majd most mentem volna még egyet erre nincsenek meg a fegyver skinjeim. Van ennek valami köze ahhoz, hogy délután kaptam egy ládát, majd kiraktam marketra?
Megvannak, letettem tálcára, hogy írjam ezt a hsz-t erre már ott vannak. Szóval valami új bug? -
Amantius
senior tag
Egy hónapja megvettem a Dishonored - Void Walker Arsenal-t. Kapásból giftként vettem, ahogy szoktam. Most kibontanám, de azt mondja, hogy: Sajnáljuk, hiba történt: Limit exceeded.
Lehet, hogy nem volt jó ötlet giftként venni, vagy egyéb Steames bánata van? Az alapjátéknál írja, hogy nálunk a gift, az bajos. A DLC-nél ilyet nem látok. -
sagem
addikt
Én még a Steames megjelenés előtt vettem meg, szerintem megéri, jól el lehet vele pötyögni, és a készítői nem hagyták/hagyják magára (itt látszik, hogy mennyi mindent foltoztak, tettek hozzá a megjelenése óta), sorban jönnek hozzá a javítások és egyebek. Ha minden igaz lesznek hozzá kártyák is
Készülnek a fordítások is hozzá, a Magyar nyelv is támogatott lesz egy csomó másik mellett, ami szintén örömteli 
Ha szereted a tycoon jellegű játékokat akkor -szerintem- tetszeni fog, de van hozzá demo is, igaz, ez nem a legfrisebb, Steames változat, de olyan sok eltérés nincs a kettő között, próbáld ki, és el tudod dönteni

-
anulu
félisten
válasz
cskamacska
üzenetére
srv12-ben egyáltalán nem használom (ugye, meglepődtél?
). vagy normál desktop, vagy powershell. -
maroskah
aktív tag
Sziasztok
Steamgift-en eddig ha csatlakozni akartam ezt írta, hogy:
Currently your account is valued at $35.Most, hogy megvettem a Train Simulator 2-t így már:
Currently your account is valued at $9.99.Ennek nem felfele kellene mennie?

-
-
raggg
senior tag
Game Dev Tycoonnal játszott valaki? Megér annyit amennyiért most megy?
-
-
Csapoati
nagyúr
Pardon? Ezt biztos, hogy ide akartad?
-
anulu
félisten
friss statisztikai adat:
Windows 8.1 64 bit0.45%
+0.45%
pff, ennyit arról, h az MS nem akarja kiadni
2-3 nappal a "virágbolti" változat megjelenése után nem rossz. főleg úgy, h mellette a 32 és a 64bites W8 is "zöld". -
Hegasus
senior tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
én tényleg nyomtam az 1-en kívül az összeset, de a 6 nagyon átjött (úgy mondom, hogy most párhuzamosan játszok néha a 3-al is
), mind történetileg, mind "simán csak nyomok egy mentet a gép ellen, vagy mások ellen"-be, és a hősök fejlődése is mint pl.: a wow-ba, bármire szakosodhatsz, nem a szerencsén múlik, mi lesz hősödből.
a hátrány ez a fránya uplay...
és sajnos nem steam-es, pedig az milyen jó lenne.... 
de mindenképp úgy vedd majd meg, ha együtt lesz az összes kieggel. (én gold edition-ba vettem, de még shades of drakness nélkül) Szerintem úgy egyik legjobb best buy lenne a játékok között
amúgy én mindegyik résszel elvoltam, de a 3 óta csak a 6 kötött le hosszú órákra. -
Hegasus
senior tag
a fenét

vannak manapság is nagyon jó játékok... (pl a heroes 6 szerintem bőven van olyan mint a 3, és igen játszottam a 2,3,4,5 verzióval is elég sokat, de a 6 közel olyan jó mint a 3, sőő szerintem a legjobb heroes eddig)
a baj azzal van, hogy néhány majom lehúzza metascore-on, és a többi majom meg agyatlanul elhiszi...
mert képtelen saját véleményt alkotni... tessék igen is saját véleményt kialakítani egy játékról, és nem a többi bárány után menni... 
szerintem ezek az akciók ha "jó" a játék, ha "nem" akkor is vannak, és tessék örülni neki! nem azt nézni hogy csak a "lehúzott" játékokat értékelik le, hanem az akciókat nézni, és saját vélemény alapján dönteni, hogy megéri-e vagy sem... -
danih
veterán
Ez most off lesz, de hátha mákom van: van közölünk valaki aki rendelkezik olyan notival amit egy Pentium 2129Y hajt? Ha igen, kérem dobjon nekem egy PÜ-t... Köszönöm

-
Csapoati
nagyúr
-
danih
veterán
Kemény 3 hónap és már -50% a GRID2

-
maross
nagyúr
Natural Selection 2 4-packre keresek embereket, ha kell valakinek, dobjon egy privit, tenx.
-
Qmi
tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Igaz-Igaz, hardverapró kimaradt
Köszi. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
Mi lenne, ha
1. körülnéznél aprón?
2. körülnéznél itt?
3. megvennéd Steamen? -
Qmi
tag
Ha van valakinek felesleges alábbi játékokból, szívesen átvenném ellendíjazás fejében
:
Deadlight, The Cave, Mark of the Ninja, Blocks That Matter. -
Agyzuzo
addikt
Duke3D Megaton szép csöndben kártyás lett, gyorsan kifarmoltam - 0,3-0,4 EUR-ért mennek a kártyák... még.
Akinek megvan, hajrá! -
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
maroskah
aktív tag
Létezik a tremorgames.com-hoz hasonló oldal, ahol steam játékokat lehet szerezni?
-
Hegasus
senior tag
genndy, Agyzuzo, K_mester

hát akkor itt az ideje, hogy kihasználjam a 16 giga ramot
kíváncsi vagyok hányadik játék után fog megtelni
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Interactive Brokers társalgó
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gumi és felni topik
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen házat vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios 300 - i7 10870H - RTX 3080 8GB - FHD 144Hz IPS - 16GB / 1TB SSD - OLVASS!
- T14 Gen3 27% 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z5 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

és sajnos nem steam-es, pedig az milyen jó lenne.... 

mert képtelen saját véleményt alkotni... tessék igen is saját véleményt kialakítani egy játékról, és nem a többi bárány után menni... 
Köszi.
: