Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Lehet már kitárgyaltátok, de azért megkérdezem, hogy csak én érzem így vagy jól gondolom hogy a Big bang T, egy rakat hulladék kb a 8,9 évadtól, de hogy a 10,11,12 már említésre sem méltó az szerintem egészen biztos.

    10. évad végén abbahagytam, nem tudom az mikor ment, azóta nem is néztem, aztán most elfogytak a kajálós sorozataim és folytattam, de atya ég, ez már végig szekunder szégyenérzet. Mindenki egy sablonos teljesen kiszámíthat primitív cseppet sem érdekes karakter. Ráadásul ha jól emlékszem eredetileg 10 v 11 évadot terveztek, aztán valamiért berendeltek még egyet. Nagyon, de nagyon rossz sorozat, annyira, hogy rászántam az időt, és iMDB-n egyenként lepontoztam az összes részt a 12 évadból.
    Egyszerűen nem értem miért kell lejáratni egy ilyen remek kis sorozatot, az első pár évad zseniális volt, aztán pedig teljesen elfáradt, de nem bírtak leállni, és porba tiporták az egész sorozatot. Btw, még nem néztem végig van pár rész hátra, de nem hiszem hogy változna a véleményem, mivel eleve nagyon régóta nincs egy említésre méltó fő cselekmény.

    Még megpróbálom újra nézni az első évadot, hátha akkor kicsit pozitívabb emlékként marad meg.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák