- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
ígyvanferi #66316 üzenetére
1 év múlva már kutyát nem fogja érdekelni.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
ígyvanferi #61602 üzenetére
Nem, arról hogy folytatják a folytatást.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
ígyvanferi #60125 üzenetére
Igen, Összesen 20 óra. Kb. Nem per fő!
Mea Culpa, félreérthető volt.
Igen, bárki meg tudja csinálni a gépi fordítást ha van fogalma róla mit hogy kell. -
törölt tag
válasz
ígyvanferi #59858 üzenetére
Csak a jelenkor filmjei közül említhetném a Skyfallt, vagy ha az egész közeli múltban keresgélünk, akkor ott a Free Guy. Antoine (Taika Waititi) nem biztos, hogy meleg, de mindenképpen un. "queer-coded villains" amit direktbe lehet értelmezni LMBTQ (LGBTQ) karakterként, a filmekben.
Javaslom keress rá erre, mint kulcsszóra, sok kérdésedre választ kapsz. Disney előszeretettel alkalmazta már a múltban is, de pl a Marvel karakterek között is tucatjával vannak nem fehérheterokeresztény karakterek.HUTCHDB
"Miért is ne játszhatna SS tisztet, ezt kifejtenéd?"
Mármint egy fekete szinész?Miért nem játszott eddig senki ilyen szerepet szerinted?
Figyi, nem fogok a végletekig elmenni egy ilyen vitához. Ha ezt a kérdést Te itt most komolyan feltetted, akkor gyakorlatilag semmit nem értettél meg abból, amit mondtam, és nincs is értelme időt vesztegetni tovább erre a témára.
A meleg negatív karakterekről pedig olvasd, amit fentebb írtam ígyvanferi kollégának. De hogy neked is dobjak csontot, ott van pl Xerxes a 300-ból.
Neked is javaslom, olvass, googlezz a Queer codingról, és hogy ezt miként alkalmazzák Hollywoodban. -
Mik76
senior tag
válasz
ígyvanferi #56389 üzenetére
Na igen, ahhoz szulonek kell lenni, vagy legalabbis bolcsodei dolgozonak.
Bad Pritt
A Tall Grass pont olyan mint egy Stephen King mini novella. Nem kell benne keresni semmilyen komplex sztorit. Egy furcsa es persze ijeszto tortenet a semmi kozepen. Ha meg nem olvastal SK novellakat, batran merem ajanlani oket, de ott sem fogsz kapni magyarazatot mindenre. Az hogy az oregmiert nem mondta neki hogy jobb ha befosik ott helyben? Mert vagy hulyenek nezte volna a csavo, vagy mar csak azert is lemegy mert kivancsi hogy "Mit nezett be az oreg?". A sinekre ha jol emlekszem nem maszott fel egyik sem, tehat amig ott volt addig nem volt veszelyben. -
k-adi
nagyúr
válasz
ígyvanferi #56389 üzenetére
jó igen ezek apróságok úgymond de az összehatás már most is nagyon durva CGI szinten
-
bobalazs
nagyúr
válasz
ígyvanferi #55692 üzenetére
Nézi de nem rajong érte. Egyébként a W. Soldierért én sem. A wanda jobban bejött.
Ja és megnéztem a filmek javát hogy képbe legyek. -
nubreed
veterán
válasz
ígyvanferi #55639 üzenetére
Nem is hasonlítottam a Bojacket az AF -hez, csak szimplán leírtam, hogy az éppen futó viszonylag sikeres felnőtteknek szóló rajzfilmek közül mik tetszenek. Hát az, hogy kinek mi a minőségi az teljes mértékben egyéni izlés kérdése. Ha drámázni akarok, akkor azt biztosan nem rajzfilmnél keresem.
-
Mik76
senior tag
válasz
ígyvanferi #54936 üzenetére
Amugy ami baromira bejon pl az a focim animacio. Ez a bodycam-es dolog szamomra eddig ismeretlen volt egy rajzfilm eseteben. Nagyon adja.
Ujabb ket epizod lecsuszott, ez nalunk be lett tarazva a rovidebb estekre. -
Mik76
senior tag
válasz
ígyvanferi #54936 üzenetére
Jol hangzik, koszi. Tuti folytatni fogjuk.
-
elod22
senior tag
válasz
ígyvanferi #54725 üzenetére
Köszi! Nem vagyom nagy animációs film rajongó, de mindenképp meglesem
-
parkr
őstag
válasz
ígyvanferi #54305 üzenetére
itthon olyankor az eredetit adják, ez főműsoridős lesz
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
ígyvanferi #53231 üzenetére
Pedig csak kb. negyvenes évek reciklált retroja. Én inkább ilyet nézek, mint a dragonballs-féle mimikát
-
Bad Pritt
félisten
válasz
ígyvanferi #52873 üzenetére
Na akkor megnyugodtam, várom én is a folytatást.
Netflixre gondolom akkor kerül fel, ha vége az évadnak?
Annyira nem volt szörnyű amúgy, de tényleg sokkal kevesebbet nevettem, meg valahogy sok volt a furcsa szál, mellékvágány, plusz az utolsó évadban ez a rengeteg nyúlás máshonnan (főleg az Alienből) szerintem már inkább kínos volt, mint poén.
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
ígyvanferi #52313 üzenetére
Férjek Gyöngye, kiváló kajálós és elalvásos sorozat.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ígyvanferi #51851 üzenetére
Nem, heti egy rész lesz.
-
Enzolord
addikt
válasz
ígyvanferi #51205 üzenetére
A purpárlé ősi görög szó, iszonyatosan erős cserét jelent, a pur, mint purgatórium szótő, ehhez jön a pár, mint lepárlás, a lé pedig ugya a folyékony halmazállapotú anyagot jelenti..
-
Viszlát
addikt
válasz
ígyvanferi #51205 üzenetére
Mennyivel szebb lett volna, ha helyesen használva találkozol vele először, nem hisztiből.
-
Narxis
nagyúr
válasz
ígyvanferi #50690 üzenetére
Joey-ra nem emlékszem, de ez nagyon tetszett. Szerethetően volt bugyuta.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
ígyvanferi #50692 üzenetére
Szerintem azért, mert Joey önmagában nem olyan jó vagy vicces karakter, kellettek hozzá a többiek. Az a hat szereplő (meg a vendégek) együtt adott ki egy olyan komédiát, amit külön-külön nem lettek volna képesek. Egy Rachel, Chandler vagy Phoebe sorozat ugyanolyan közepes-gyenge lett volna önmagában, mint a Joey, egyik sem egy Ace Ventura.
-
Enzolord
addikt
válasz
ígyvanferi #50690 üzenetére
Én imádtam a karakterét, ahogy gesztikulál, es nagyon jó volt hozzá a magyar hang. Ízlések es pofonok, nékem nem volt gagyi, rengeteg sokkal gagyibb sorozat van szerintem.
-
törölt tag
válasz
ígyvanferi #49995 üzenetére
Megjátszod, vagy így születtél?
BITBOYS
Ne erőltesd már előtted ellőtték. Nem vagy ezzel népszerűbb.fant0mi
Akkor nézd végig minden héten 10x poéngyáros arc -
BITBOYS
addikt
válasz
ígyvanferi #49995 üzenetére
A szökés 2, bár a Nem szökhetsz el se rossz. Simán van olyan mint a Visszaszökés vagy az Újra elszöktek. -
Zizmand
aktív tag
válasz
ígyvanferi #49918 üzenetére
Nagyon jó, minden rész végig szorakoztató, az első évadot már végig néztem, április 3-án pedig jön a 2. évad.
-
Ventur@
senior tag
válasz
ígyvanferi #49388 üzenetére
Ez az. Maximális köszönetem
.
5 évad van belőle és ahogy keresgéltem, mind az 5 van szinkronosan is. Na, akkor ennek neki fogok esni, mert emlékszem, hogy jókat röhögtem a részeken
.
Maxxy10 neked is köszönet jár azért.
-
brownus
veterán
válasz
ígyvanferi #46004 üzenetére
adom tesó :d
biztos a meleg teszi, de nagyon felhúztam magam ezen a hozzászóláson. a beszólás/fikázás megy ezerrel, de az építő jellegű és segítőszándékú már nem.
erre meg ezt írtam volna: Én konkrétan általános iskola elsős koromban (tisztán emlékszem erre) szakadtam a röhögéstől, mikor azt hallottam, hogy "ne dobj ki ételt, mert Afrikában éheznek a gyerekek". - ezzel én nem dicsekednék, hogy már kis tökös korodban is ilyen érzéketlen kisgyerek voltál
empátia?
on: (#46001) Maxxy10 , köszi, akkor megnézzük, tenantot amúgy is nagyon kedvelem
-
.LnB
titán
válasz
ígyvanferi #44365 üzenetére
A legnagyobb sorozatos csalódás nekem az ami a TBBT-ból lett. Az első két évad után el nem tudtam képzelni, hogy ennél jobb sitcom létezhet. Aztán egy idő után kaszáltam is. (The Office és a The Misfits jobb is azóta már kiderült.)
-
Mik76
senior tag
válasz
ígyvanferi #44365 üzenetére
Ehhehehe, oke. En kb az elso negy vagy ot seasont lattam belole az meg jo volt, bar teny es valo hogy egy lassan lefele halado gorbe volt a szinvonal mar akkor is.
-
Fandango
veterán
válasz
ígyvanferi #43631 üzenetére
Én is Jóbarátokat akartam javasolni egyből.
-
törölt tag
válasz
ígyvanferi #43175 üzenetére
-
gyuromoj
veterán
válasz
ígyvanferi #42925 üzenetére
Elvileg a Black Mirror-os a fontos innen.
-
válasz
Ezek filmek 2 kivétellel, amik az adott napon lesznek elérhetőek NetFlixen.
Apropó aze gyik kivétellel kapcsolatban, az ott egy új Black Mirror? Nem vágom címről csak pár kedvencet.
Szerk: Az, egy rész.
-
Pearce
aktív tag
válasz
Tippem szerint a kép azt mutatja meg, hogy decemberben mik kerülnek fel a Netflixre. /ott a Bird Box, ami a Sandra Bullock-os film, ahol nem lehet a szörnyek szemébe nézni, a Mowgli a Dzsungel könyve újabb változata, amely közelebb van a könyvhöz és amelyet Andy Serkis rendezett, csak aztán a Disney beelőzte őket meg lehet, hogy bukott volna, így a Warner eladta a Netflixnek, stb./
-
Mik76
senior tag
válasz
ígyvanferi #42774 üzenetére
Anno a subsync-et hasznalttam ugyanerre, ugyanigy. A problema hogy igencsak spoiler veszelyes az utolso mondatot megtalalni, de ez van...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
ígyvanferi #42634 üzenetére
mert foscsi a sorozat, nem nézem.
Így van Feri! :-D
-
zeorsdfd
senior tag
válasz
ígyvanferi #41417 üzenetére
Azért vannak utólagos "reakciók":
- a rebublikánus képviselő idő előtt lemond
- az arizonai kisváros önkormányzata hivatalos mentegetőzésbe kezd, hogy nem is olyan rasszisták
- a gasztroblogger befejezi életpályáját (a legkeményebb 6 rész miatt)
- Sarah Palin mentegetőzik...stb
SBC ezen alkotása csak elsőre tűnik viccesnek. Valójában rohadt kemény szociálpszichológiai kísérletek ÉLESBEN, valódi következményekkel. Nagyon mélyre megy az amerikai néplélekben.
Zseni. -
negyven2
veterán
válasz
ígyvanferi #41460 üzenetére
Alapvetően nekem tetszett. Igazából a problémám vele annyi volt, hogy szerintem hiba volt 28 perces részeket csinálni, mert így lassú kicsit. Valamint amit pár mostanában nézet sorozatnál is észrevettem ( Runaways meg az Impulse), hogy igazából mire történne valami addigra vége az évadnak. Igazából ez is olyan mint egy Pilot évad. Viszont anno a Futurama első évada se volt akkor durranás a Simpsons képest, de a második évadra magára talált az is ( bár nekem az első évad is tetszik.
-
Léolo
csendes tag
válasz
ígyvanferi #41417 üzenetére
A megrendezettséget hogyan képzeled el?
Sok összetevős, hogy ennyire működik, pl SBC nagyon tudja, hogy kell a saját karakterének a bűvkörébe azonnal bevonni az áldozatot, meg amúgy biztos van egy csomó elrontott, fel nem használt anyag, mint amikor pl magyar bevándorlónak próbálta kiadni magát egy fegyverboltban, és azonnal felismerték. (Satöbbi)
-
grizlisandor
veterán
válasz
ígyvanferi #40868 üzenetére
Enyémen is előkelő helyet élvez...
-
brownus
veterán
válasz
ígyvanferi #40662 üzenetére
nekem tetszik, én szeretem az ilyen drogos cuccokat
-
Ragnar95
félisten
válasz
ígyvanferi #40219 üzenetére
Alapvetően én is azt mondom, hogy ne siessék el a dolgot csak azért, hogy kapjunk új évadot, de azért a végtelenségig se húzhatják el az új évadokat, meg kell találni az ideális kompromisszumot. Sajna az előző évadnál szerintem ez nem jött össze, volt 3-4 tényleg erős rész, de összességében nem volt annyira erős az évad, voltak bőven átlagos részek.
-
Zizmand
aktív tag
válasz
ígyvanferi #40135 üzenetére
Szivesen.
Igen szerintem is az egyensúly van nagyon jól eltalálva a poénos és durva jelenetek között, mert szinte minden részben volt egy olyan jelenet ami tényleg lehetett egy jó nevetni (legalábbis nekem), meg egy ami már kevésbé volt humoros, inkább kegyetlen. Már eleve az érdekes, hogyminden rész úgy kezdődik, hogy a -1 perc oxigén marad Garynek, de a legvégén már nem a halálát várja, hanem azt hogy készen legyen a sütije.
Az Avatar után 2. kedvenc sorozatom lett. Várom a második évadot. -
omfgk
veterán
válasz
ígyvanferi #40022 üzenetére
SVA/AVS
-
rétisün
veterán
válasz
ígyvanferi #40022 üzenetére
köszi, erre odafigyelek majd.....
már van is hozzá felirat?
-
Zizmand
aktív tag
válasz
ígyvanferi #39935 üzenetére
Final Space-t tudom ajánlani
20 perces, az animáció/látványvilág hihetetlenül jó, a történet érdekes, nagyon szórakoztató, jók a poén, de egyben helyenként komoly is. Szerintem ezt neked találták ki. -
törölt tag
válasz
ígyvanferi #39937 üzenetére
A Corporate nem az a direkt röhögtetős fajta, viszont folyamatosan meg tudott nevettetni és sokszor abszurd.
-
törölt tag
válasz
ígyvanferi #39935 üzenetére
Will & Grace
Rick & Morty
Corporate
Miranda
The Graham Norton show -
Ragnar95
félisten
válasz
ígyvanferi #39872 üzenetére
Pedig az semmi volt a jó öreg köptető ivóversenyes hányós jelenethez képest
Linket csak saját felelősségre nyissa meg, aki érzékeny az ilyenre
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
ígyvanferi #39872 üzenetére
Ne is mondd
-
Bad Pritt
félisten
válasz
ígyvanferi #38749 üzenetére
Nagyon eredeti lehetett akkor az is 2002-ben. Mondjuk a vizuális nyúlások nem hiszem, hogy benne voltak a könyvben.
-
gyuromoj
veterán
válasz
ígyvanferi #38615 üzenetére
Ahogy megszokhattuk a Netflix-nel.
-
brownus
veterán
válasz
ígyvanferi #38472 üzenetére
köszi a tippet, mondom is Zsunak
-
Ragnar95
félisten
válasz
ígyvanferi #38371 üzenetére
Szerintem még mindig elég kis réteg az, akik emiatt valóban dobnának egy sorozatot, tényleg kiakadnának. Inkább az a jellemző szerintem, hogy az a kisebbség, akiket tényleg zavar vagy úgy tesz, mintha tényleg zavarna sokkal "hangosabb" azoknál, akiket nem zavar, így ezzel találkozol az interneten, illetve sok ember van, aki utólag melléjük áll, de magától nem kezdene ilyen boszorkányüldözésbe.
Nekem se nyerte el sosem a tetszésem a Jóbarátok, bár sosem kezdtem el az elejétől egyben nézni, csak 5-10 random epizódot kaptam el belőle, nekem egész egyszerűen nem ütötte meg az ingerküszöbömet a poénok színvonala, illetve az egész sitcom műfaj nem a kedvencem, valamit nagyon máshogy kell csinálnia egy sitcomnak a többinél, hogy elnyerje a tetszésem. Főleg a nevetőgéptől ráz ki a hideg, annyira erőltetett számomra.
Aweriot: -
Ragnar95
félisten
válasz
ígyvanferi #38318 üzenetére
Szerintem is 3-4. évad volt a csúcs, azóta egyenesen lejtmenetbe kapcsolt a sorozat sajna. Előző évad egyenesen katasztrófa volt szerintem, de már az 5. évad óta egyre gyengébb a színvonal.
Nagyon remélem, hogy sikerül gatyába rázniuk a készítőknek a sorozatot, nem örülnék, ha pont az utolsó évadok lennék a leggyengébbek, mielőtt befejezik a sorozatot. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
ígyvanferi #38301 üzenetére
DVD-n megveheted bármikor.
-
brownus
veterán
válasz
ígyvanferi #38301 üzenetére
uncut friends???
elsőre azt olvastam, hogy huncut verzió
gondoltam is magamban, hogy ez a feri... de csintalan
-
megema
őstag
válasz
ígyvanferi #37035 üzenetére
Még nem, ezeket csak magyarul néztem.
Ha nem lesz szinkronos, akkor lehet neki fogok esni, de sokszor nem jött be a magyar után az eredeti hang. Pl. a Castle egyenesen gáz volt angolul, sokkal jobb szinkront csináltak hozzá. A Bones is jobb volt magyarul.
Amúgy sok sorozatot nézek/néztem hol ilyen, hol olyan hanggal. TBBT, Arrow, TWD, Falling Skies, Scorpion, Chuck, stb.
-
Janaboy
Topikgazda
válasz
ígyvanferi #36936 üzenetére
Lehet, de egyértelműen nem arra utaltal, sajna en nem tudok moderalni reszben.
-
brownus
veterán
válasz
ígyvanferi #36637 üzenetére
most olvasom, hogy nyert is egy emmyt, megérdemelten
-
mike1334
veterán
válasz
ígyvanferi #36343 üzenetére
Sztorik: The Commuter, Impossible Planet, Crazy Diamond, Father Thing, Real Life, The Hood Maker, Kill All Others, Autofac, Safe & Sound, Human Is.
-
S e t h
nagyúr
válasz
ígyvanferi #36000 üzenetére
Én most kezdtem el a Dokik című sorozatot, The office óta nem röhögtem ennyit, bőven nem egyszer nézős.
Ahogyan látom itt is ajánlgatták már páran évekkel ezelőtt, hozzám most jutott el és jobb később mint soha alapon tornáztatom a rekeszizmomat. -
mike1334
veterán
válasz
ígyvanferi #35995 üzenetére
Köszi, felét már láttam, a többire rálesek
-
Nova96
őstag
válasz
ígyvanferi #34771 üzenetére
&lemmy9 Pedig,de két szempontom van 9 óra tanulás után írtam, nem is olvastam át. És diszlexiás vagyok.
Ha bántottam a szemedet vele, bocsi,néha előfordul ez.
Ragnar95
Igen, arra gondoltam, hogy elgondolkoztató.
Nem arra gondoltam, mint stílusba vagy mesélésbe hasonlít. -
lemmy9
őstag
válasz
ígyvanferi #34771 üzenetére
Félő, hogy az.
-
BITBOYS
addikt
válasz
ígyvanferi #34612 üzenetére
Kicsit az, de ha nem mozgat annyira szerintem nyugodtan nézz bele.
Ez a Max Riemelt gyerek kaphatna komolyabb szerepeket is, egész szimpatikus karakter. Most néztem bele egy másik trélerbe Berlin Syndrome, egész jónak tűnik.#34598 Ventur@:
Spoiler:
Nem igazán értem miért cserélték le, nekem is jobban tetszett az eredeti fekete srác -
Narxis
nagyúr
válasz
ígyvanferi #34409 üzenetére
Jobb is ha nem érted.
-
Louro
őstag
válasz
ígyvanferi #34326 üzenetére
A Vének háborúját olvasd. A Bezárt elmék nem része.
A Vének háborúja eleje nagyon izgalmas. Szerintem a Zoé története még jó, utána érezhető a rókabőr, de azért élvezhető, ha elkapott a flow.
Egyiken se éreztem, hogy elment volna a fordítás.Vének háborúja (2005)
Szellemhadtest (2006)
Az utolsó gyarmat (2007)
Zoë története (2008)
A lázadás hangjai (2013)
Árnyékszövetség (2015)A Vörösingeseket is olvastam, na az nekem az eddigi legalja, bár nagyon csípem az írót. Megvettem a könyveit - digitálisan, így támogatva -, de írtam is neki, hogy ezt nem találta el. Az Összeomló birodalmat várom, hogy digitálisan is kiadják és megveszem. Az egy új kezdete. Kapott dicséreteket.
A lényeg, hogy a fenti 6 könyv szerintem izgalmas, ha bejön a sci-fi. Az első könyvben jól alapozza meg a hátteret. Pont amennyire kell. Második rész egy részletére fordít figyelmet és ettől izgalmas. 3-4. rész igazából ugyanaz, csak más-más szemszögből. Egy utolsó esély. 5. rész nem okozott nagyon maradandó élményt. A 6. meg már erősen rókabőr. Nem rossz, de nem ütött annyira, mint az első.
-
brownus
veterán
válasz
ígyvanferi #34326 üzenetére
azt nem olvastam, a sztori nem érdekel különösebben. a vének háborúja sorozat rendben volt.
ma veszem át az új regényét, este sztem már arra fogok elaludni, holnap mondom milyen -
|AP|
veterán
válasz
ígyvanferi #33815 üzenetére
ugye a 7. évadnak úgy lett vége, hogy
Archert lelőtték.
Az is lehet, hogy az egész szezon a fejében fog játszódni -
rétisün
veterán
válasz
dr. krieger csinál egy időgépet
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Valami álom lesz szerintem vagy Krieger csinál egy Mátrix szerű gépet, mást nem tudok elképzelni.
De király lesz.
-
Ragnar95
félisten
válasz
ígyvanferi #33813 üzenetére
Jónak ígérkezik
-
callmeakos
veterán
válasz
ígyvanferi #33764 üzenetére
Hát ez elég csúnya MF koppintásnak tűnik
De ha frissen tartja a formátumot, tőlem lehet ez az új MF. Teszek majd vele egy próbát. -
spammer
veterán
válasz
ígyvanferi #33487 üzenetére
Bizony, van második évad, ráadásul elég erős átívelő szállal.
Anno miután befejeztem, még napokig a hatása alatt voltam, annyira megszerettem a sorozatot, illetve a karaktereit.
Örülök, hogy manapság is felfedezik még (mint pl. most a geekz blog is), Alex Hirsch és csapata minden dicsértet és figyelmet megérdemel.
-
spammer
veterán
válasz
ígyvanferi #33307 üzenetére
A hétvégén fejeztem be én is, el is olvastam a triviát az IMDb-n, volt egy-két érdekesség:
- Az HBO 2013-ban passzolta a sorozatot, aztán mégis meggondolták magukat.
- Eredetileg James Gandolfini lett volna az ügyvéd (Stone), csak szegény 1 hónappal később elhunyt, ezért Robert De Niro jött volna a helyére, csak közben ő sem ért rá, más forgatás miatt, így kapta a szerepet John Turturro.Akármennyire is kedveltem Gandolfinit, szerintem jobb így, hogy Turturro kapta szerepet. De Niro meg pláne furcsa lett volna.
Na meg további érdekesség, hogy a Trevort játszó srác (J.D. Williams) és Freddy (Michael Kenneth Williams) játszottak a The Wire-ben (Drót), ráadásul Willams a Boardwalk Empire-ben együtt játszott a lány mostohaapját alakító Paul Sparks-szal.
További "cameo" a negyedik, "Art of War" című részből: Aida Turturro (aki egyébként az itt ügyvédet alakító John Turturro húga) és Max Casella pedig együtt szerepeltek a The Sopranos (Maffiózók) című sorozatban, amiben persze a már említett James Gandolfini játszotta annak idején a főszerepet.
Nekem (is), mint a fentebb említett sorozatok (volt) nézőjének, tök jó volt ismerős arcokat látni.
-
spammer
veterán
válasz
ígyvanferi #33152 üzenetére
Jó hír.
Mindegy, hétvégén majd lecsekkolom, azt' ennyi. Ha nem szedik össze magukat a következő évadra (ha lesz egyáltalán), akkor nálam Kasza Tibor lesz belőle.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
ígyvanferi #33113 üzenetére
+1 a Jóbarátokra! Alapmű szerintem is.
-
mark!
őstag
válasz
ígyvanferi #33086 üzenetére
A sorozatot nézem, azért mondtam, hogy annyi helyen írnak az 5.évadról, hogy megnézem már. Azért kezdek kíváncsi lenni, hogy mit hoznak ki abból, ami kisült a végére. Ha tényleg olyan jó lesz, mint ahogy írnak róla, térdethajtok előttük
szerk: basszus, azthittem a Prison Breakos hsz-emre írtátok.
Figyelnem kéne a hsz számát is. De elolvasom akkor az összefoglalód
-
Ragnar95
félisten
válasz
ígyvanferi #33006 üzenetére
Elég érdekes a látványvilága, meg jó nagy f@szságnak tűnik, asszem jó lesz kikapcsolódni, ha már lefáradtam teljesen, mert ez nem a sok gondolkodást igénylő sorozatnak ígérkezik
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
ígyvanferi #32965 üzenetére
Nagyon jó volt
Remélem ezt a színvonalat tartani fogja az évad
-
k-adi
nagyúr
válasz
ígyvanferi #32965 üzenetére
igen, jo kezdés volt s4.
-
|AP|
veterán
válasz
ígyvanferi #32927 üzenetére
azért én sem néz(t)em mindet, de követem a sorozatos oldalakat (junkie, comment.blog.hu, ph! sorozatok topik
, így viszonylag képben vagyok, hogy mit érdemes nézni.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
ígyvanferi #32915 üzenetére
hmm, a Gengszterkorzónak csak az első 2-3 részét láttam, de nem vonzott be végül, pedig szeretem a gengszter filmeket
őt amúgy a This is Englandből ismerem
-
bigdady
nagyúr
válasz
ígyvanferi #32865 üzenetére
tényleg
-
S e t h
nagyúr
válasz
ígyvanferi #32793 üzenetére
Még a következő két évadról is lerántják a leplet.
-
spammer
veterán
válasz
ígyvanferi #32793 üzenetére
Nincs spoiler a videóban, semmi Westworld nincs benne, csak az abban játszó színészek reklámszerepei vannak összegyűjtve.
-
Narxis
nagyúr
válasz
ígyvanferi #32546 üzenetére
Nyilván ezt tudjuk, de ettől még nem lesz könnyebb érzelmileg. Ez van, mi ilyen "safe space-ben" nevelkedett millenialok vagyunk.
Viccet félretéve ha tényleg nem olyan durva akkor lehet belenézek.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
miért spoilerezel?
-
S e t h
nagyúr
válasz
Csak ilyen kevés állat pusztul el benne? A francba, akkor neki sem állok.
-
spammer
veterán
válasz
ígyvanferi #32184 üzenetére
Csináltam egy képet szemléltetésnek: [link]. Tehát annyi, hogy fekete csík lesz. Mindenképpen jobb, hogy a nagyobbat (1920x1080) méretezi le (jelen esetben 1680 szélesre), mintha a kisebbet (1280x720) nagyítaná fel. szerk: ja a képeket jpg-be mentettem, tehát tömörítettek, szóval a kép a videóban valójában tisztább, élesebb.
Aki kíváncsi rá, mindenképpen az 1080p-t szerezze be, ezt vétek kisebb felbontásban nézni. Az egész sorozatot 4K-ban vették fel (azonban egyelőre csak 1080p-ben elérhető: [link], így akinek 4K-s kijelzője/TV-je van, annak még várnia kell, de a jövőben ezzel azt hiszem lehet majd demózni.
)
-
spammer
veterán
válasz
ígyvanferi #31712 üzenetére
Még nem, de az első 4 részt beszereztem, lehet, hogy este bepróbálom. Küldök privit elérhetőséggel kapcsolatban.
-
törölt tag
válasz
ígyvanferi #31533 üzenetére
Igen, erre.
(#31534) abridabri Azért eszméletlenek vagytok, hogy valamit leadnak mi időnk szerint hajnali 3-4 órakor, majd pár órával később már képesek vagytok érdeklődni felőle, sőt, néha még magyar feliratot is kérni. Fantasztikus.
-
válasz
ígyvanferi #31368 üzenetére
Juuuuj, ez már-már fizikailag fájdalmas kijelentés volt.
Úgy véled, hogy aki nem szereti a sitcomokat (bár végül is csak közel egy tucat sitcom van, amit szerettem), annak nincs humorérzéke? Hmmm... szerintem annak nincs, vagy csak nagyon szegényes, akié ezekkel kiszolgálható... de hát boldogok alelki szegényekigénytelenek, hisz övék a kábel országa.
No offense, csak felröhögtem, ami nem nagyon jellemző rám. No-no, nem azért mert nincs humorérzékem -
TheProb
veterán
válasz
ígyvanferi #31247 üzenetére
mert ha unom akkor már egyből zombikat akarok látni? logikus.
Érdekes, az első évaddal nem volt semmi bajom. -
spammer
veterán
válasz
ígyvanferi #30673 üzenetére
Elvileg ez a meglévő szinkron, nem hiszem, hogy új készülne:
Frank Underwood (Kevin Spacey) – EPRES ATTILA
Claire Underwood (Robin Wright) – SPILÁK KLÁRA
Zoe Barnes (Kate Mara) – GÁSPÁR KATA
Doug Stamper (Michael Kelly) – LAKLÓTH ALADÁR
Edward Meechum (Nathan Darrow) – JUHÁSZ ZOLTÁN(forrás)
Amerikai Szépségben más volt a hangja (Máté Gábor) [link]
Egyébként az Amerikai Szépséget anno én is szinkronnal láttam és azt szoktam meg, de az idősebb, mocskos
Spacey-nekUnderwoodnak nem hiszem, hogy jó lett volna ez a hang. Ugyanakkor én Epres Attilát sem tudom elképzelni. Hank Moody-hoz passzolt, de Frank Underwoodhoz? -
aizen92
addikt
válasz
ígyvanferi #30530 üzenetére
Köszi +a cikket is Ragnar.
Betáraztam.Most Twin Peakset darálom, mindig is kimaradt,de nem bántam meg. Lynch örök kedvencem.
-
Ragnar95
félisten
válasz
ígyvanferi #30530 üzenetére
Köszi, be is tárazom
Most épp animációsból a Bob's Burger pörög, de ha ezt befejeztem, jöhet a BoJack. -
spammer
veterán
válasz
ígyvanferi #30361 üzenetére
Én nem így láttam a karaktereket. Bár London (a szőke csaj) valóban furcsa (mikor már kiderült, hogy mi motiválta először), a másikkal szerintem nem volt gond, kicsit kisiklott, de Chip sem éppen segített rajta. A rendőrrel sem volt gondom, őszintén a pofájába vágta Chipnek az igazságot, ennyi. A milliomos srác nálam amolyan semleges volt, nem tett hozzá sokat, de nem is vett el az élményből.
BoJack nekem tavaly nem jött be, de adok még egy esélyt az új évadnak, remélhetőleg jobbat hoztak össze, mint az előző. A Ballers listán van, de még nem kezdtem el, sok jót nem hallottam róla, de ha hoz valami feelgood hangulatot, akkor talán megteszi.
-
brownus
veterán
válasz
ígyvanferi #30280 üzenetére
tegnap néztem meg az első évad két első epizódját, hihetetlen mennyire szórakoztató, csak nézed, és már vége is és rögtön akarod a következő részt
imádom a zenéjét, a kis összekötő részeket (is)
-
rétisün
veterán
válasz
ígyvanferi #29881 üzenetére
imdb szerint lesz, már ha ez jelent valamit, mert semmi konkrétum nincs....
de így, az utolsó mondat alapján:
"Selina, jó hír. Megtaláltuk a hiányzó
nevadai szavazólapokat. Maga nyert."
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest