Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-secret- #74721 üzenetére
Emberünk 3 végtagját elvesztette és fagyasztva volt, önkívületi állapotban, mozogni épphogy tudott. OK! Alig várom, hogy ezeket hogy fogják megmagyarázni a vége felé,Majd...megszállta a gonosz mónika, felült és megmondta Navarro-nak a frankót..MAJD tökéletes lassú finommozdulatokkal visszafeküdt az ágyra fekvésbe. vagy pl a kivágott nyelvet ami a konyhában volt az első részben. -
-
vond
MODERÁTOR
válasz
-secret- #44903 üzenetére
+1 (vagy inkább +1000) a Fringe-re.
Nagyon patent kis sorozat volt. Sajnáltam, hogy vége lett.
Nem tudom, spoiler-e (szerintem nem igazán), de belinkelem. Ez minden idők egyik legkirályabb filmes jelenete. Kirázott a hideg századszorra is.
A SupNat-ot is elnézném még évtizedekig, de sajnos jövőre vége lesz.
-
válasz
-secret- #41544 üzenetére
Az ő történetük már lezárult
Nyilván nekem is eddig ők a favorit, de ellentétben a kedves internet kedves népével én nem értettem mi a nagy gyűlölet a 2. évad körül. Igen, az 1. évad jobb volt, de nem tudom ez miért jelenti azt, hogy a 2. rakás szar és élvezhetetlen, ahogy a plebsz írta. Rendben volt a 2. is, Vaughn pedig mindenkit lejátszott a képernyőről.
Ha ez a 3. évad színvonalban az 1. és a 2. között lesz, akkor nekem nagyon tetszeni fog.
-
Janaboy
Topikgazda
válasz
-secret- #36876 üzenetére
Nem tudom hogy milyen "típus" vagy de akik inkább egy irányba orientálódnak a filmeknél és nem szereti az árnyalatokat (remélem érted mire gondolok), azoknak valszeg annyira nem fog tetszeni.
Könnyedebb sori, nincsenek benne nagy mélységű dolgok, de el lehet rajtani lenni.
-
gyuromoj
veterán
válasz
-secret- #36876 üzenetére
Második évadnál pörgött fel nálam jobban, nem hiába lett ő az avatarom.
szerk.:
Dark | Teaser [HD] | Netflix -
spammer
veterán
válasz
-secret- #33627 üzenetére
Nem valószínű, hogy a Matthew és Woody visszatérnének, az elsőt is azért vállalták el, mert csak egy évad volt. Szerintem nem is kellene visszahozni őket, az ő történetük úgy volt jó, ahogy volt, kész. Másodszor már nem biztos, hogy ütne egy újabb történet velük, így meg legalább egy szép emlék marad az az évad.
-
rétisün
veterán
válasz
-secret- #32891 üzenetére
szinkront nem tudom, én megnéztem felirattal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- E-book olvasók
- Most már a Razernek is van vertikális egere
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen rovar lehet ez?
- Autós topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ZBook 15 G6 15.6" FHD IPS i7-9850H T2000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 5600G/RX 6700XT/16 GB/1000 GB SSD/700 W
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- ThinkPad T480s 14" FHD IPS i7-8650U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Kedvező ár! HP 4540S laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX)
- Lenovo Flex 2025-07-26-ig Garis Hibrid Laptop Tablet 14" FullHD Érintős Ryzen 7 5700U 512GB SSD
- Samsung Watch 6 Classic 47mm BT patika állapot gyári gari 2026.06.25-ig
- iPhone 4 és 4S főleg alkatrésznek
- LG 60UM7100PLB 60" (152 cm) 4K HDR Smart UHD TV eladó
- Dell XPS 13 9310 i7 11 gen, 16gb, 1 TB SSD,Érintős kijelző, 2 hónap garancia
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest