- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz ígyvanferi #23501 üzenetére
Azt nem, viszont az E3-on láttam az ő fél órájukat.
-
aizen92
addikt
válasz dokee78 #23498 üzenetére
Több mint barátság egyfajta apa-lánya viszony? véleményem szerint, egyfajta megmentő, mentor, támasza Cameronnak Bosworth
Majd a 2. évadban is látszik, de egyáltalán nem sugárzott a szexualitás a kapcsolatukról, illetve az egymással való beszélgetésekből se ez jött le szerintem, pedig ezt eléggé érzékeltetni tudják az alkotók.
Amikor piálnak akkor talán van egy momentum amikor azt hiheted, de az is hamar elhesegeti ezt a képzetet. Szerintem te is itt gondoltál rá először. 2 évadban már egyértelműen látszódik, hogy nem szexualitás az alapja a kapcsolatuknak.[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Komplikato
veterán
Elliot szerintem nem csak szerinted skizó.
Mert nem titok, ezzel kezdi az első rész elején, hogy lát dolgokat és személyeket akik nincsenek és végül is kinek meséli a sztorit? Szóval erősen lehet, hogy Mr. Robot és Elliot egy ember, ez meg azért érdekes, mert ha Mr. Robot csak hallucináció lenne, akkor tényleg nem tudna beszélni és veszekedni a többi szereplővel, így meg igen. A terapeuta is rákérdez, hogy lát e még dolgokat és embereket akik nem léteznek, csak neki ugye hazudik. "Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Komplikato #23506 üzenetére
Mr. Robot spoiler
" végül is kinek meséli a sztorit" A nézőnek, hisz többször bele is néz a kamerába. The Last Ship
2x07
Ez is rohadt jó rész volt, egyre jobb a sorozat.
Live-Die-Respawn
-
félisten
-
mayday00
őstag
Kaszát kapott a Banshee. (Tehát a már berendelt 4. évad lesz az utolsó.)
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
bAtt001
addikt
robóót sp,
attól hogy beszél más karakterekkel még nem feltétlenül létező személy, ott a fight club, abban sem volt létező személy tyler durden mégis beszélgetett, amit robot mond azt mind eliot mondja tulajdonképpen. szerintem így áll a dolog, a legjobban a mólós résznél elgondolkodtató ez a kettősség, mert ha nem létezett robot akkor gyakorlatilag magát lökte le, leugrott, ez a rész nagyon bejön így nekem -
félisten
-
Apollyon
Korrektor
Kiegészíteném:
Szerintem attól, hogy Mr. Robot feltehetően csak hallucináció még ugyanúgy érintkezhet a többiekkel, ha Elliot ott van, vagy valamilyen formában beszélni tud velük. Amikor visszaértek Steel Mountainről akkor a leader felrúgott egy széket vagy mit, azt ugyanúgy csinálhatta Elliot is, csak úgy haluzván be hogy a képzeletbeli haverja csinálta, és ebbe ülteti be az egész szerepét.
A metrós jelenet is furcsa volt az első részben, mert ott simán hangosan beszéltek olyan dolgokról amikről én tuti nem dumálnék ennyire nyilvánosan. Szóval 51%-ot adok arra hogy Mr. Robot nem létezik, de ez mondjuk elég necces, mert ez a sorozat címe, és ha elsütik az 1. évad végén (akkor el kell) hogy skizo és nem létezik, akkor már furcsán fog kijönni a cím az esetleges folytatásban.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
marilllyo
veterán
Srácok a Zoo sorozatot nézi valaki? Érdemes nekiállni? (Az eddigi 5 rész alapján?)
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
félisten
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
törölt tag
reno911 sorozat Wiegel's Couples Therapy részében nem tudja valaki a jobbszélső színész csávó nevét ?
-
dokee78
félisten
True Detective S02
Hát messze alul múlja az első évadot.
Na nézem tovább és majd,ha véget ért,újra nézem darálva!The Strain S02 Egyenlőre hozza az első évad szintjét.
Az elit vámpír vadász csapat szála nagyon érdekelt,de sajnos pórul jártak! -
tonyrulez
őstag
True Detective 2. évad részemről kasza. Megvártam mi sül ki a 4. részből, mondták hogy ott már belekezd a történetbe,
. Háttérzajnak még elment. Remélhetőleg a harmadik évad - ha lesz - jobb lesz.de egy lövöldözéssel engem nem lehet lekenyerezni [ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
törölt tag
Hawaii Five-0-t nézi vki?
Megnéztem a pilotot és ez marhára sablonos volt, te jó ég. Mondjuk nem unatkoztam rajta.
Lesz ebből még vmi, érdemes folytatni vagy inkább térjek vissza a Banshee-hez meg a Strike Backhez, ha akciót és sztorit akarok? -
.LnB
titán
Ballers
Első rész után pihent. Nagyon nem tetszett, pedig igazán nagy NFL fan vagyok. Aztán valahogy volt egy kis időm és nem akartam 40perces sorozatot nézni. Elkezdtem folytatni. És most ott tartok, hogy nagyon tetszik. Jókat nevetek rajta. Engem Ricky karaktere érdekel a legjobban. Érdekes egy sorozat, ajánlani nem tudom mindenkinek nyugodt szívvel, főleg olyannak nem aki nincs otthon a témában. Viszont én nagyon jól szórakozom. Entourage-t is nagyon szerettem, és ez ahhoz hasonló.
Egyetlen negatívum a főcím. Szerintem az katasztrofálisan gyenge.Nem az év újonca (mert az a Mr. Robot), de jó szórakozás.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Ragnar95
félisten
válasz #54715584 #23525 üzenetére
Jelen, mind az eddigi 5 évadon túl vagyok. Én szeretem a sorozatot, de nem kell tőle túl sokat várni, átlagos krimit között a jobbak között helyezkedik el, de nem nyújt semmi különlegeset, nincs benne semmi egyedi ötlet kb.
A főszál, mint a legtöbb krimiben, elég lassan folyik, a heti eseteken van a hangsúly inkább, így ha ez a stílus nem jön be, akkor ne folytasd, mert ugyanilyen marad.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz #54715584 #23532 üzenetére
Szórakoztatónak mindenképp szórakoztató, főleg Steve és Danny párbeszédei, úgyhogy ha nem vársz tőle többet, mint amit nyújtani tud, simán tudod élvezni.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
mayday00
őstag
Magyar premier – VIASAT3: 08.17. Brooklyn 99 – Nemszázas körzet (Brooklyn Nine-Nine) 2. évad
Magyar premier – Film Café: 08.21 A nagy svindli (White Collar) 6. évadAz MTV berendelte a Scream 2. évadját. Most már tényleg.
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
negyven2
veterán
There's a rumour that Netflix has bagged the long-awaited Star Wars live-action series
Amazon signs Top Gear's Clarkson, Hammond, and May for new show
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
dokee78
félisten
Mr. Robot S01E06
Eddigi legjobb rész volt.Milyen rendszert használ,amikor a rendőrautóban lévő gépet hackeli? -
mayday00
őstag
Holnapi magyar premier Válaszcsapás 5. évad, Bűnös Chicago – 1×09 (folytatás)
A The Knick 2. évadja 10.16-án kezd a Cinemax-on. A Banshee utolsó szezonja pedig januárban.
A Banshee kaszájával kapcsolatban a készítő, Jonathan Tropper Twitter-en egy hosszabb cikket is bevállalt: lényegében elmondja, hogy hiába volt tervbe véve az ötödik szezon, a 4. évad összerakása közben egyre inkább érezték, hogy nehéz lenne egy olyan 5. szezont összehozni, ami nem lenne erőltetett. Több forgatókönyvet is vázoltak az Cinemax-nak, de végül úgy döntöttek, hogy lezárásra futtatják ki a történetet a 4. évad végén. Tehát lesz lezárás, még akkor is, ha ezt a 4. évad írása közben döntötték el.
A The Leftovers 2. évadja 10.04-én kezd az HBO-n.
A Netflix megerősítette, hogy a Marvel’s Jessica Jones 2015. végén fog debütálni. És az is kiderült, hogy a terv az, hogy hat hónaponként mutassanak be Marvel-szezonokat.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz BITBOYS #23540 üzenetére
Valóban elég érdekes fordulatok vannak a történetben, de nem feltétlen jó értelemben, mert ahogy írod, nem mindig világos elsőre, merre is megy innen tovább a sztori...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Komplikato
veterán
válasz BITBOYS #23540 üzenetére
Gondoljuk csak át, a sorozat tisztára "hárem".
Van a gyerekkori "jó barát", akibe igazából szerintem Elliot szerelmes és akinek a kapcsolata éppen úgy alakul, hogy "szabad" lett. A szomszéd csaj a pótbarátnő, az eddigiekből ez kiderült, meg a múltkori céges bulin is. És van a hacker csaj, akivel elég fura a kapcsolatuk és ránézésre erősen "tsundere" jellegű. Simán el tudom képzelni, hogy a végére azzal jön össze Elliot és nem a régi baráttal, a szomszédot meg beáldozzák a sorozat írók, hogy még egy tónust sötétítsenek a sztorin vagy behozzanak valami bosszú szálat. "Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
törölt tag
DaVinci összes rész jön október 24-én on-line.
-
Ragnar95
félisten
válasz Komplikato #23545 üzenetére
Kell a bonyodalom, túl egyszerű és egyértelmű lett volna, ha
a hacker csajjal vagy a régi baráttal jön össze. Amúgy szerintem nem annyira biztos az,h Elliot szerelmes Angelába, mert az elején számomra pont az jött le, h nem is igazán képes a szerelemre. Aztán persze jött a szomszéd csaj, de ott inkább azt éreztem énis,h ő csak pótlék a társadalom számára, hiszen pont amikor elhatározta,h most akkor "normális" lesz, akkor jött össze a csajjal és inkább csak "kirakat barátnő" volt. Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
gerii
addikt
Hannibal S03E09: Egyre kevésbé tetszik, zavaros, nekem a
jobban tetszett, itt már csak húzzák.film -
mayday00
őstag
Black Sails 4. évad berendelve.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok