- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Froclee #61606 üzenetére
Fenntartom, hogy nem rossz, hanem minimál. Sodródik egy történetben, kényszerből. Nincs felesleges mimikája és gesztusai. Ezt lehet rossznak is mondani, nekem inkább előny.
Maga a sori nem akar többet, mint amennyi van benne. Lehet klisés, én inkább relatíve életszagúnak mondanám. Az megint lehet, hogy akinek nem a kamasz\egyetemi éveit idézi, annak nem mond annyit, hogy érdekes legyen. Nekem azt idézi és így eléggé üt.
Egyébként elég már azt megemészteni, hogy magyar film, magyarul beszélnek. Elszoktam az ilyesmitől
-
remi67
tag
válasz
Froclee #61606 üzenetére
Nálam ott jött be az első feketepont, hogy az úgynevezett főszereplő az nekem sokmindennek tűnik, de egyetemistának annak nem, pláne nem 85-ös egyetemistának. Ezt onnan tudom, hogy a jelzett időpontban én egyetemista voltam. Innentől kezdve van még probléma, pl. nagyjából de nem teljesen van helyen az öltözködés és egyéb dolgok, sok helyen borzasztó erőltetés van, pl. a Nohab beerőltetése egy láthatóan villamosított vonalra, a levegőben lógó rambózás, a qrvára nem 80-as évekbeli gépteremben a boxzsák és pár apróság. Sok színész kissé túljátssza, bár vannak tényleg jó alakítások is, a történet sztem túlspilázott (azért akkoriban sem volt valószínű, hogy ekkora nyomást tegyenek egy sötét lóra) de alapvetően nem vészes. Az első két rész után nem engedtem még el, volt 3-4 jelenet ami nagyon ott van. Látok benne potenciált ha leszállnak erről az erőszakos termékmegjelenítésről pl. A fiatal színészek közt sztem a csajok helyen vannak, jók, különösen a "tartótiszt lánya", na ő kilóra megvett az énekesnős jelenettel és az "apja" is nagyon helyen van.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Froclee #61574 üzenetére
Mondjuk nem pontosan értem mire gondolsz borzalmas színészi játék alatt, mert ez nem az. Mácsainak volt egyetlen mozdulata, ami nagyszínpados és feltűnt. A fiatalok kimondottan üdítően tolják. Thúróczy remek, más nem nagyon tud lenni. Gyabronka se, a kis szerepében. A főszereplő srác abszolút minimál és azt a stílust nem is rontja el.
Díszletek parádésak, kosztüm szintén. Kamera full retro. Mit vártál, Moonfallt?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Froclee #42203 üzenetére
Jah, Hollóst vajon hol tárolták és hogyan, hogy ugyanabban az állapotban volt, mint 2 évad végén?
Valóban szép beetetés volt...De Ő egyedül többet hozzá tett az elején azokkal a beszédekkel, mint bárki a filmben. Anger Zsolt egy igazi zseni! Őt nagyon nem kellett volna kinyírni!
-------------- -
dokee78
félisten
válasz
Froclee #25537 üzenetére
Nem rossz,de egy logikátlanság kiszúrta a szemem.
Igaz,minden sorozatban van valami hiba vagy logikátlan dolog.Amikor üldözés volt és bekapcsolódtak a rendőrök is.
A bűnözők még akkor is a sráccal foglalkoztak,ahelyett,hogy elhúztak volna lerázva a rendőröket.
Párszor a rendőrökre lőttek és ennyivel el volt intézve.Ettől függetlenül nézni fogom.
A főcímet viszont megirgyelhetné sok külföldi sorozat vagy akár film is. -
|AP|
veterán
válasz
Froclee #25502 üzenetére
3 rész után azt kell mondjam nem rossz, de azért lehetne jobb.
A megvalósítás magyar viszonylatban átlagon felüli, de vannak dolgok amik szerintem lehúzzák kicsit. Egyrészt a kamasz szereplők még mindig nagyon nem természetesek (nem tudom mikor sikerül már végre egy olyan magyar filmet csinálni, ami nem tűnik mesterkéltnek ilyen szempontból), másrészt a sztori szerintem itt-ott eltúlzott(pl. annyira simlis a család, hogy még a kutyát is lopták...minek?). De összességében leköt és nézhető, Thuróczy Szabolcs nagyon jó benne (már a Társas Játékban is az volt)
-
zoli03
őstag
válasz
Froclee #24972 üzenetére
Nekem a Limitless egyelőre még tetszik, de a 3. részt már ott is gyengébbnek éreztem.
Nem értem, miért erőltetik ennyire a minden részben külön történetet, amik ráadásul alig kapcsolódnak egymáshoz (millió ilyen sorozat van már), sokkal többet is kihozhattak volna az alapötletből, a főszál gyakorlatilag alig halad előre. -
Yayoh
aktív tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Froclee #24068 üzenetére
"Plusz a koncepció baromi jó (utolsó ember a földön)."
Bár nem láttam, csak a trailert, a beszámolók alapján a koncepció nem létezik a sorozatban:
Lévén nincs egyedül. Később jött a magyarázat, hogy a címben a Man az férfit jelent, mint utolsó ember a Földön, de aztán ez is bukott. -
-
törölt tag
válasz
Froclee #22087 üzenetére
Azt hiszem az első részben próbálta elérni őket. Talán a bárból hívta a feleségét? Nem emlékszem már pontosan.
(#22088) mayday00 Kicsit sajnálom én is, mert a sztori jó lesz, gondolom majd sokan fogják méltatni a finálét, ha előbb nem derülnek ki a dolgok. De az oda vezető út
Z Nation pedig baromi poénos, egy percig nem szabad komolyan venni. Ennek ellenére vannak benne szép pillanatok és érdekes részek.
-
|AP|
veterán
válasz
Froclee #20912 üzenetére
Ha az AMC-n lehet eredeti nyelvet választani felirattal, akkor lehet újranézem, szép lassan, hetente.
Erről jut eszembe és kicsit OFF: mediabox-szal felvettem az eddigi Better Call Saul epizódokat. A hangsáv váltás működik, felirat is van, de a képernyő közepére teszi
Ez a box, a UPC, vagy az AMC hibája?
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- EAFC 25
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1 humoros
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest