- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
Üdv!
Tudnátok ajánlani angol sorozatot? Főleg krimi, bűnügyi, de más is jöhet ami jó (kivéve az Office, US verzió után nagyon gyenge volt).
Ami eddig megvolt: Babylon, Black Mirror, Broadchurch, Cuffs, Dead Set, Doc Martin, Fortitude, Life on Mars, Midsomer Murders, Happy Valley, Luther, Sherlock, The Escape Artist, The Fall, You Me and the Apocalypse.
Eddig bármibe kezdtem bele, nem hagyott cserben, és a sok USA sorozat után jól jönne egy kis változás -
tonyrulez
őstag
válasz
jonnyjoker01 #27215 üzenetére
MyEpisodes szerint: 8 months, 3 days, 7 hours, 38 minutes
TVMaze szerint: 246 days, 19 hours, 32 minute -
tonyrulez
őstag
Szerintem a hét idézete, na jó közvetlenül a Fargo után, a Good Wife-ban volt:
- First case I ever worked on was a patent.
- For what, the wheel? -
tonyrulez
őstag
-
tonyrulez
őstag
Fargo S02E08 végén az idei évad Wrench and Numbers-e
-
tonyrulez
őstag
Limitless
Debra, most Quinn. Dexter mikor fog feltűnni?
-
tonyrulez
őstag
Ez nem nyugtatott meg, de bepróbálom a Quantico-t én is.
-
tonyrulez
őstag
válasz
gyuromoj #24647 üzenetére
Azt is végignéztem, itt a lista miket láttam eddig. Még a Parks and Recreation-be kezdtem bele, de a főszereplő nem nyerte el a tetszésemet.
-
tonyrulez
őstag
Befejeztem a Weeds darát, hát gyerekek, ez egy hatalmas sorozat, már most hiányzik
Mikor elkezdtem a sorozatot, visszaolvastam itt a fórumban mégis mi volt róla a közvélemény. 3. évad után nagyon le lett húzva, de rendületlenül folytattam, és nekem végig bejött. Persze, de annyira nem mint amit levontam az itteni hozzászólásokból.4. évadtól már nem Agrestic a helyszín, intro is eltűnt (8x11-ben de örültem neki újra), romlott egy csöppet a minőség,
Alap sorozat, na.Most elkezdem a Narcos darát. Addig is hasonló hangulatú "feelgood" sorozatot tudtok-e ajánlani?
-
tonyrulez
őstag
Idén milyen jó, ajánlott újonc sorozatok jöttek ki eddig? Fogynak a heti nézőseim, X-aktákat is ledaráltam, és az őszi dömpingig néznék valamit amit hamar le lehet tudni. Az ilyen szuperhősös katyvaszok nem játszanak.
Amiket láttam: Backstrom, Fortitude, Sense8, Mr. Robot, FTWD, BCS, Sneaky Pete, Wayward Pines, Battle Creek
-
tonyrulez
őstag
Shit. Nézem már egy ideje a Strain-t, és csak most, hogy kopasz lett a főszereplő, jöttem rá hogy ő volt a House of Cards-ban is. Hajasként rá sem ismertem
-
tonyrulez
őstag
True Detective 2. évad részemről kasza. Megvártam mi sül ki a 4. részből, mondták hogy ott már belekezd a történetbe,
. Háttérzajnak még elment. Remélhetőleg a harmadik évad - ha lesz - jobb lesz.de egy lövöldözéssel engem nem lehet lekenyerezni -
tonyrulez
őstag
Wayward Pines S01
Most komolyan, a Pilcher testvére is megtapasztalta hogy milyen ő valójában, a teljes staff is átállt a lakosok oldalára, erre az a pár tinédzser átveszi felettük a hatalmat? Ááááá
Mindenesetre jó kis sorozat volt, bár nem mondanám hogy lezárásra került, szóval a második évad ha nem is lesz, de lenne miről szólnia. Az utolsó képkockák meg, wow -
tonyrulez
őstag
Wayward Pines 1.9
Tökéletes! Amilyen ütemben halad a sorozat, ha ez a Walking Dead lenne, most tartanánk a 3. évad végén
-
tonyrulez
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #23122 üzenetére
"Nem jön be, hogy már megnéztem majdnem 2 évadot, de még mindig nem lehet tudni, hogy mi a fene van. De még csak nem is körvonalazódik."
Nyugi, a készítők sem tudták hogy mi a fene van. Olvastam egy cikket hogy direkt random dolgokat tettek bele,
, amiről ők sem tudták hogy hova fog kilyukadni, majd később kibogozzák. Vagy nem. Ezért is lett olyanlásd pl. jegesmedve a dzsungelben a vége.
-
tonyrulez
őstag
Wayward Pines
2 dolgot nem értek (még az 1x8 megnézése előtt):1. Ha ennyien dolgoznak azon, hogy álomvilágban éljenek mások (lásd ellátásról, megfigyelésről gondoskodók, falu lakói közé beépülők, saját katonaság stb.), miért nem ők hoznak létre egy közösséget? 2. A robbanás pedig a kamionban. Nyilván azzal max felületi sérülést tudnának okozni azon a több méter vastag vasbeton falon, tehát hülyeség, eddig ok. De miért akarnak rögtön robbantani? Ethan pár napja volt ott, és rájött hogy hol tud kimászni a hegyen keresztül, a "lázadók" több éve ott vannak, miért nem gondoltak ők is erre? -
tonyrulez
őstag
válasz
GeneraL_XTX #22713 üzenetére
Vagy még ott van a nemrég indult subirat.hu, ahova nem csak jóváhagyott fordítók tölthetnek fel mint feliratok.info-ra: https://subirat.hu/t/marvels-daredevil
-
tonyrulez
őstag
válasz
lockdown90 #22650 üzenetére
Reno 911! és SoA, már ha bejön, ha nem, akkor Mad Men.
-
tonyrulez
őstag
GoT S5
-
tonyrulez
őstag
Sense8
Amilyen lassan kezdődött, olyan jó lett a vége, kár lett volna abbahagyni
Tudom-tudom, 8 történetszálat felépíteni nem kis idő, de nem szoktam meg hogy ez 4-5 epizódon keresztül tart.
-
tonyrulez
őstag
Wayward Pines 1.6
Folytatódott a válaszadás, már mindent tudunk, nem maradt ki semmi. Na persze a Plot 33 kérdéses még, és hogy miért akarnak ott robbantani, talán egy alagút vana alatta? Viszont így ki is derült, hogy a nagy szövetezésnek semmi értelme, kijutni értelmetlen öngyilkosság, csak ők ezt még nem tudják. -
tonyrulez
őstag
Wayward Pines 1.5
Rájöttem hogy hülye vagyok Nincs itt semmiféle időutazás, csak össze-vissza mutatták az idősíkokat, ezért tűnt úgy mintha Ethan megérkezése után küldték volna el a serifet a családja után. De 2 dolog még mindig nem világos számomra:
1. Minek a szektaság? Meg az istenítés? Nagyon bénának tűnt.
2. Ha jól emlékszem 70-80 évvel későbbi pénzérmét mutattak a gyerekeknek. Nyilván ha az államnak arra volt ideje hogy új pénzt nyomasson, nem voltak olyan nagy gondok. A technológia pedig exponenciálisan fejlődik, repülő autók ugyan még nem lesznek, de azért többre számítottam egy sima mezei helikopternél és fegyvereknél. -
tonyrulez
őstag
válasz
Blaise #22387 üzenetére
Wayward Pines 1.5
Mikor Ethan lent volt a sok összetört kocsi között, akkor a Wayward Pines-hoz vezető kapun kívül még sok más volt. Ha nem is több WP van, de feltételezem állatfarmokat, és egyéb ellátáshoz szükséges telepeket is létrehoztak. Az időutazás szerintem biztos, most vagy halhatatlanok, vagy időutaznak, de inkább utóbbi, mert 2000 évvel későbbi tudással mennek vissza. Lásd amikor a serifnek szólnak 4000-ben, hogy Burke családja keresi őt 2000-ben, és odamegy hozzájuk, vissza az időben, balesetet előidézni. Na de akkor meg minek bemutatni a hibernálást a patkányokon, mikor egész egyszerűen egy időkapun át lehetne hozni azt akit akarnak? És minek az autóbaleset ahhoz hogy kiüssék őket? Szóval kaptunk válaszokat, de megint vannak újabbak, amik inkább logikátlanságnak tűnnek. Pl. ha visszamehetnek az időben, miért nem hoznak magukkal annyi embert amennyit tudnak, és kezdik el bővíteni WP falait? Éveken belül megtöbbszörözhetnék a lakosságot, esetleg elkezdhetnék visszavenni a városokat is stb. Vagy már túlságosan a Walking Dead világába képzeltem magam? -
tonyrulez
őstag
Sajnos én is így vagyok ezzel a 4 rész után. Történés nulla.
Az szép és jó hogy bemutatják a melegeket (amit szerintem már nagyon túltoltak), elmaradott országban az életet stb. De nem áll össze semmi. Most a negyedik részben is annyi történt, hogy a rendőr átváltott, hogy kinyisson egy bilincset Ha az ötödik rész is ilyen szinten marad, biztos nem vesztegetek el még 7 résznyi időt.
-
tonyrulez
őstag
válasz
brownus #22334 üzenetére
De ez be fog indulni valamikor? Most néztem végig az első három részt,
és eddig csak minitörténeteket mesél el ide-oda váltogatva. Na persze az emberek is átváltanak néha, de épp csak annyira hogy bambán körülnézzenek. Remélem hogy ezután már végre történni is fog valami. -
tonyrulez
őstag
Jó mistery sorozatot tudtok ajánlani? Értem ezalatt: Lost, Alcatraz, Fringe megvolt, Under the Dome (rosszabb mint a BK), Twin Peaks (számomra érthetetlen
), most darálom az X aktákat a rebootig, Wayward Pines-ba is belekezdtem, emellé jönne még jól egy sorozat ami le is köt.
-
tonyrulez
őstag
Elementary 3x24 évadfinálé
Nagyon jó rész volt, kifejezetten évadfinálénak megfelelő. Sherlock arckifejezése a végén... Most vagy valóban igaza lett Oscar-nak, és visszaesett, vagy megölte Oscar-t, és most feltételes szabadlábon van. Bár utóbbi miatt nem tudom, az apja miért repülne érte, inkább hajlok a visszaesés felé. Érdekes lenne látni, hogy is funkcionál Sherlock ebben az állapotában, és szomorú látni, hogy tényleg bármikor visszaeshet az ember, bármilyen régóta tiszta, hiába vannak körülötte érte aggódó emberek. Viszont a zárózene, sose hallottam, de tökéletes: Keaton Henson - Beekeeper Ráadásul In the Flesh-ben, Rectify-ban is volt, jó kis series material
-
tonyrulez
őstag
válasz
Slukkica #21469 üzenetére
Szintúgy Android-on én a TV Show Favs-ot preferálom, bejövős a felülete, és szinkronizál az eszközök között (bár az utóbbi időben nem nagyon).
-
tonyrulez
őstag
Deadbeat 2. évad megint nagyon jó volt.
Viszont így hogy mindent lezártak, Sue elment a fénybe, Camomile halott (?, legalábbis remélem hogy nem hoznak ki ebből egy ghost-Camomile-t mert lelövöm magam), Roofie ismét szabad, vagy visszatérnek sima epizodikusságba, vagy jön egy új főszál. Bármelyik is legyen, biztos hogy maradok -
tonyrulez
őstag
Ma kijött a Deadbeat 2. évad, tartja a színvonalát, pár napon belül ledarálom az évadot
-
tonyrulez
őstag
válasz
negyven2 #20548 üzenetére
Nem értem mit kell rajta sajnálni. Pofánvágni egy producert a kaja miatt? Van ahol azt is olvastam hogy volt az is, csak nem volt elég meleg. Ez pedig az utolsó utáni húzása volt, a nagy fanok pedig körbeállják sírva és sajnálgatják őt
Én is nézem a Top Geart, szeretem is, de attól még JC egy seggfej, és megérdemli a kirúgását.
-
tonyrulez
őstag
Nekem eddig 4855 óra, ebben az összes eddigi benne van, bár még a kezdeti sorozatokból lehet kimaradt 1-2
-
tonyrulez
őstag
válasz
jonnyjoker01 #20297 üzenetére
-
tonyrulez
őstag
Remélem az AHS 5. évad jobb lesz mint a negyedik, amit a feléig bírtam nézni, amíg bele nem haltam az unalomba.
Backstrom-ot nézi valaki?Hooded man epizódban az online 3D-s csevegőről beugrott a CSI Y Second Life-os része. Pedig reméltem hogy 2015-ben már nem lesz több nonsense
-
tonyrulez
őstag
válasz
ígyvanferi #19459 üzenetére
Sokan a Breaking Bad-hez viszonyítják a sorozatot, és azért csalódnak benne. Prequel, legalábbis eddig, úgyhogy hátrányod biztos nem származik abból hogy nem láttad a BB-t.
-
tonyrulez
őstag
Hamarosan Mythbusters következő évada indul, nevezhetjük reboot-nak is, mert a Kari-Grant-Tory hármas már nem lesz velük, és az arculatuk is megváltozott kicsit. Ebben a videóban mindent elmondanak róla: MythBusters 2.0
Az on-screen szöveget remélem nem viszik túlzásba, engem inkább zavar, Adam vagy Jamie alánarrálása eddig is működött. Az új intro pedig Discovery-hez hű "tucat-intro" lett
De remélem hogy jól fog elsülni a dolog.
-
tonyrulez
őstag
Nem szoktam animációs sorozatokat nézni, de a Rick and Morty valami hatalmas
Ráadásul olyan plot twist volt benne, amihez foghatót idén más sorozatban nem láttam. Amint végeztem az EU-sorozat darámmal, belekezdek a Bojack-be is.
-
tonyrulez
őstag
Biztos nincs közte összefüggés, nem ez volt az indíték, még nem is olvastam róla se itt, se máshol, de egy említést szerintem megér:
2014-Dec-18 Leadták az Elementary 3x8 epizódot (End of Watch), amiben New York-ban 2 rendőrt kivégeznek a nyílt utcán. 2 napra rá, 2014-Dec-20-án New York-ban kivégeznek 2 rendőrt a nyílt utcán, a valós életben. -
tonyrulez
őstag
Babylon csak 6 részes? Fenébe, pedig várós volt a következő.
-
tonyrulez
őstag
-
tonyrulez
őstag
válasz
callmeakos #17382 üzenetére
Teljesen POI feeling
-
tonyrulez
őstag
Trailer Park Boys
Hatalmas sorozat, csak ajánlani tudom
Kanadai vígjátéksorozat, egy dokufilmet forgatnak 2 bűnöző életéről akik egy lepukkant lakókocsiparkban laknak. Elég hamar eljutottam az ötödik évad közepéig (emiatt a TWD kivételével minden heti nézőst szüneteltetve), eddig minőségromlás egyáltalán nem volt. 2007-ben vége lett, de szerencsére a Netflix ezt is felkarolta, pont most szeptemberben jelentették meg a 8. évadot, és lesz 9. is. Ezenkívül 3 film is készült. Nézzétek
-
tonyrulez
őstag
Én még mindig kitartok a MyEpisodes mellett, lehet hogy nem olyan szép mint a Whatnext, de 14 éve megbízhatóan működik.
-
tonyrulez
őstag
-
tonyrulez
őstag
válasz
spammer #16429 üzenetére
TV.com forrás
Hát nem tudom hogy ebből mi lesz -
tonyrulez
őstag
POI 4.1
Pont tőlem párszáz méterre kezdődik az évad
-
tonyrulez
őstag
-
tonyrulez
őstag
Lost-hoz van valamilyen jó (fanmade) magyarázat? Ezt javasolták máshol, de nem lettem tőle okosabb.
-
tonyrulez
őstag
válasz
spammer #16209 üzenetére
Valóban ilyen rossz? Most kezdtem el nézni, a második résznél tartok, IMDb értékelése egész jó.
-
tonyrulez
őstag
Z Nation pilot
Nem egy TWD, de tetszik hogy sok dolgot meg mertek lépni benne. Bár nem hiszem hogy tovább nézném.
[SPOILER]
Ami tetszett benne:
Gyors zombik!
Több túlélő, nem pár kósza faszt kell végig bámulnunk.
Gyerekzombik! És aztán meg bébizombi
Technológiailag nincsenek annyira visszamaradva
Van működő ellenszer amit már csak reprodukálni kell (Last Ship style)
Van működő kormány, vagy "kormánymaradék", akik próbálnak valamit kezdeni a helyzettel
Zombiknak nevezik őket! Nem értem hogy TWD-ben minek ennyire ellenezni, és szeppukut elkövetni ha véletlenül képregénybe belekerül
[/SPOILER] -
tonyrulez
őstag
válasz
kisgyerek85 #16179 üzenetére
The Office +1, bármikor újranézném.
-
tonyrulez
őstag
válasz
Jhonny06 #15958 üzenetére
[SPOILER]
Végre valami történt és történni fog, a családi hercehurca már kezdett unalmas lenni. Mickey pedig még mindig a legjobb fazon
[/SPOILER] -
-
tonyrulez
őstag
Suits 4x10
[SPOILER]
Nagyon gáz már ez a körforgás. Mike-Rachel szerelmi szál már volt, Louis rájön hogy Mike nem járt Harvardra már volt, name-on-the-door már volt. És most megint ott tartunk mint egy-két évvel ezelőtt, ami már goddamn unalmas. A kulcsos dolog meg hatalmas goddamn balfasság volt Mike-tól. Mikor Louis azzal csavarta meg a tökeit hogy hogyan kaphatott ötöst olyan tanártól aki elvből nem ad olyat, akkor az első dolgának annak kellett volna lennie hogy kikérdez, elolvas, megtanul mindent a Harvadról! De most komolyan, megint ilyen hülye dolgon elcsúszni, amit 2 perc guglizással ki lehet deríteni? Áhhh. Nem tudom hogy kasza vagy folytassam
[/SPOILER]The Last Ship 1x10
[SPOILER]
Nagyon jó évadzáró volt, a csavar számítható volt de működött. Gondolom nem csak én fedeztem fel az Olypmia-Terminus hasonlóságotHa végre lemásznak a hajóról egy kis földi harchoz, már annak is örülök.
[/SPOILER] -
tonyrulez
őstag
Mythbusters: Kary, Grant és Tory már nem lesz a sorozatban
Mondjuk ha jobban belegondolok, eléggé idegesített ahogy nem gondolták végig a mítosz tesztelését, csak belecsaptak a lecsóba. -
tonyrulez
őstag
Murder in the First jó átívelős sorozat, nekem tetszett, igaz nem egy Killing. Ahogy nézem nem kapott nagy visszhangot se itthon se külföldön. Viszont San Francisco-t egyáltalán nem használták ki, amennyi külső képet láttunk játszódhatott volna akár Budapesten is
Remélem lesz 2. évad.
-
tonyrulez
őstag
Lost szinkronja milyen? Végre rászántam magam hogy elkezdjem, és már elegem van a sok angol dumából
-
tonyrulez
őstag
[SPOILER]
Nekem is azzal van a problémám, hogy csak úgy felvitték a túlélőt a hajóra, védőfelszerelés nélkül. Elvégre az immunisság nem azt jelenti, hogy mást nem fertőz meg, ugyanúgy benne van az a vírus ami mindenkit megöl, de mivel ő immunis, így nincsen rá hatással. Nem vagyok ebben a témában kompetens, de szerintem ugyanúgy fertőz mint bárki más, az immunisak is vírushordozók.
[/SPOILER] -
tonyrulez
őstag
Befejeztem az It's Always Sunny in Philadelphia darát. Nagyon jó feelgood sorozat, és olyanokat lépnek meg benne amire tévében nem lehet számítani. Sajnos idővel lejjebb esett a színvonal, de még így is élvezhető szinten maradt. Ha jól olvastam már 3 plusz évadot is berendeltek
-
tonyrulez
őstag
Mégis igazam lett
Igaz nem aznap, de az amerikai premier utáni napon már szinkronosan is nézhető lesz a Walking Dead [forrás]
-
tonyrulez
őstag
válasz
bzoley #14961 üzenetére
Engem nem izgat hogy dráma, legyen az, nézek egy csomót, szeretem is azokat. Csak súlytalannak érzem az eltűnéseket, mert ha azt kihagyták volna akkor ugyanezt a sorozatot kapnánk a pár perces betétek nélkül. De ne legyen igazam, majd a maradék 6 részt egyben ledarálom.
-
tonyrulez
őstag
válasz
bzoley #14952 üzenetére
Én minél kevesebbet akarok megtudni egy sorozatról, nem akarok részletekbemenő cikkeket és trailereket nézegetni, magam akarom felfedezni. Murder in the First-nél is csak pár rész után esett le hogy nem heti nyomozós hanem átívelős sorozat, aztán maradtam mert tetszik (össz-vissz annyit tudtam róla hogy San Francisco-ban nyomozós). Leftovers-nél is így voltam ezzel, Sorozatjunkie első pár cikkébe még beleszaladtam, és ott nem írták hogy időugrásos dráma lesz. Attól még hogy nem olvastam el hogy miről fog szólni, alkothatok róla véleményt hogy tetszik-e vagy sem. De ha már itt tartunk, ha elolvastam volna és tudtam volna hogy erről fog szólni, akkor is elkezdtem volna nézni, és akkor is ez lenne a véleményem.
-
tonyrulez
őstag
válasz
spammer #14956 üzenetére
Igen, gondoltam rá hogy majd egyben végignézem a maradék 6 részt, lehet így is lesz.
orichalcos: Persze, vannak utána is rangsorban, csak érdekes hogy egye fene módon mindketten elmennek egy párfős küldetésre. Nem tudom hogy a valós életben is hátrahagyja-e a hajót a 2 legmagasabb rendű haditengerész.
-
tonyrulez
őstag
The Leftovers eddigi véleményem, nyomokban spoilert tartalmazhat. Előre leszögezem, hogy én vagyok a hülye hogy nem tetszik a sorozat.
Tökéletes lenne a sorozat, ha a kezdetektől mutatná be az eseményeket: hogyan tűnnek el különböző helyekről emberek, hogyan telnek meg a kórházak hátrahyagott gépjárművek/egyéb gépek által megsebesített emberekkel, hogyan zuhannak le repülők. - igen, tudom, 2-en vannak, nem egyedül, de tekintve a pilot elején ahol 5 emberből nevetségesen 3 eltűnik, bármi lehetséges (ismét, én vagyok a hülye amiért ez feltűnt nekem) - ahogy vezető pozíciójú embereket kell gyorsan pótolni, ahogy a hatóságok az emberek keresésére indulnak és áramolnak be az információk hogy nem csak a hatalmas USA-ból tűntek el emberek, ahogy a fejüket fogva találgatják/nyomoznak, hogy mi történhetett, ahogy látjuk hogy kialakul a
cultalpesi milicia... de nem.Ehelyett ugrunk már a tökömtudja mennyi időt, és kapunk egy posztapokaliptikus Barátok köztöt.
Adott egy magas beosztású rendőr, aki egyben apuka is, és munkája (ami az eddigiek alapján rendezvényvédelemből és babavásárlásból áll, mert bűntények már nem történnek) mellett tinilányával kell megküzdenie, aki egykorú haverjaival éjszakákra kimarad és egyéb marhaságokat csinál. Vagy ahogy a pap pénzt szerez a temploma megvételére, ésatöbbi. Nameg ott vannak a fehérruhások, akik nem csinálnak az ég világon semmit, csak cigiznek, némán állnak és a változatosság kedvéért családi fotókat lopdosnak - ezek hogy a p****a élnek még mindig? A fegyverek hazájában szerintem pár nap alatt lyukasra lőtték volna őket. És néha random beszúrnak eseményeket, hogy azért emlékeztessük a nézőket, ez nem szappanopera hanem más: 2 percig látjuk ahogy kikérdeznek egy eltűnt személy szüleit, vagy pár másodpercig látjuk ahogy kigurulnak az útra az eltűntek Madame Tussaud viasszobrai. Csakhogy ez engem nem tud megnyugtatni, csak egy családi drámát látok, semmi mást, amiben eddig egyáltalán nem vesz részt a 2% hiánya (na jó, mindenki meghülyül, de ennyi). Az évadot még végignézem, de ha ilyen lesz végig akkor kasza
Ui.: Nem bírom ismételni magam, én vagyok a hülye idióta hogy az isenített HBO sorozata nekem nem jön be mikor az meberiség 98%-ának igen
-
tonyrulez
őstag
Bridge (US) részemről kasza, a második évadban eddig ló*** sem történt.
-
tonyrulez
őstag
Az Under the
DoomDome még mindig egy hatalmas vígjáték
Linkelek egy cikket és egy fórumot is, ha valaki nevetni szeretne:
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest