- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Teljesen értelmetlen, csak húzzák a népet egy ilyen bullshittel. Persze sajnálom ami történt de akkor inkább legyen egy 5-10 perc black screen a csatornán azt szevasz, ez az egy hét eltolás nem fogja a halottakat visszahozni. Gondolom abban az egy órában amikor a sorozat lett volna, mindenki otthon fog ülni és néz majd egy gyertyát az asztalán. Ja, mi? Elkapcsolnak a rákba, aztán néznek valami más lövöldözést. Agyhalott média.
-
törölt tag
Azért van benne egy kemény társadalomkritika is, vagy nem is tudom pontosan minek nevezzem, mert inkább ezek nagyon jó leíró jelenetek voltak.
Pl. a koreai/mexikói ha nem vagy férfi, akkor nem is vesznek emberszámba, vagy az indiai vallási különbözőségek, vagy az afrikai elnyomás, hogyan működnek a dolgok, mennyire felszínes a partyvilág, stb.
Sosem tartottam egy filmet vagy sorozatot mérvadónak, de itt olyan szépen bemutatták hogy működik a világ, hogy tényleg el is hittem, sok esetben helyeseltem vagy ráztam a fejem.Ki volt az a kislány, akit Will látott gyerekkorában? Nem tudok rájönni, lehet kihagytam vmit? Bár újra fogom nézni, érdekelne a válasz. -
törölt tag
Köszi
Igen, inkább egy hosszú film, de én úgy vagyok vele, hogy ide vele még többet.
Nekem Sun Bak, Riley meg Wolfgang volt a kedvenc, bár a többiek is nagyon szimpik voltak. Lito testét irigylem, bár ha én is mexikói szappanopera hős lennék, valószínű úgy néznék ki.
Az egyik német jelenetben volt egy nagy aranyóra (vagyis olyan színű, ami volt minden háztartásban nálunk is) a falon, azt láttátok? Durva, hogy milyen részletekre odafigyeltek.
A végét picit elkapkodták sztem. Bár élveztem és tetszett az is, a többihez képes kicsit kapkodósabb volt. Vagy lehet csak a pörgős események miatt tűnt annak. De az nagyon tetszett, hogy mind a nyolcan ott voltak együtt és összedolgoztak. -
.LnB
titán
Borzalmas, bele kellett pörgetnem annyira unalmas. Se hangulat, se kisugárzása a főszereplő csajnak. 6 rész után kasza tippre. És ha jól tudom a Gotham ellen küldik, igaz a Gotham se túl erős nézettségben, de ezt megeszi reggelire.
Ui: Szupercsajos képregényben nem vagyok otthon, lehet hű ez a sorozat a comic-hoz, de akkor is kevés ez így.
-
FireKeeper
nagyúr
ez a karakter sokkal emberibbnek tűnik mint a bratyó.
gyuromoj: jah am közben leesett miért szívtad be a spoileremet, mert a te hsz-edre válaszoltam. sorry, ez nem volt szándékos, csak nem akartam simán benyögni valamit ezért válaszoltam a legutolsó posztra ami a SHIELD-ről szólt.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest