- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz
diablo1984 #6471 üzenetére
sőt 1440x900-on normál grafikán is iszonyatosan jól megy a kis gto-n!
-
törölt tag
válasz
diablo1984 #6466 üzenetére
Ha igényli az SM3-at, akkora minimum gépigényben miért Radeon 9800Pro van megadva?
-
Gyuri27
félisten
válasz
diablo1984 #6466 üzenetére
az x1250-n nem sm3-s?
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
diablo1984 #6228 üzenetére
Épp ma került selejtezésre egy K7N420Pro, a CPU VRM moduljában az összes kondi felpúposodott, 1-2 ki is folyt, meg még pár kondi itt-ott megadta magát... MSI FTW!!!
-
bnss
veterán
válasz
diablo1984 #6223 üzenetére
Én a jelenről beszéltem, anno nem törődtem a tuninggal.
-
ftc
nagyúr
válasz
diablo1984 #6223 üzenetére
jah akkoriban még a 20K alti alpokat is lehtett tuningolni most meg csa ka 40K felttieket
-
lsc
nagyúr
válasz
diablo1984 #6047 üzenetére
hali
Van egy egyszerű módszer /telefon / én is így csináltam , a harmadik boltban olyan volt , és akkor ott kell megvenni.Egyébként sokak véleménye szerint az EE verziót / ami 65 W-os / jól lehet húzni. -
rollins
őstag
válasz
diablo1984 #6043 üzenetére
Aha, csak ha az a windsor F3, akkor jobban megéri, nem beszélve hogy a G1 -es brisbane lassabb.
-
törölt tag
válasz
diablo1984 #6043 üzenetére
igen, a depo-t nézegetve nincs jelentős árkülönbség.
amúgy ebből az összehasonlító táblázatból néztem ki az adatokat: [link] -
LicskaiJ
aktív tag
válasz
diablo1984 #5719 üzenetére
asus honlapján lehet megnézni azt a listát?
-
törölt tag
válasz
diablo1984 #5711 üzenetére
Már így van.
-
törölt tag
válasz
diablo1984 #5706 üzenetére
Sokra mész a jó hw-rel, ha szar hozzá az sw. A kettőt nem lehet elválasztani.
-
Gyuri27
félisten
válasz
diablo1984 #5708 üzenetére
Nem mondok én semmit, de aki ..... az get3 all szerintem.
-
Gyuri27
félisten
válasz
diablo1984 #5706 üzenetére
Akkor tényleg nem rossz csak kaksi lol
Mert a rohanás és a kapkodás van most nv-éknél. Meg ugye az ati gyengélkedése miatt elhitték magukról, hogy őkamindenttudjabasszájba közbe meg nem. A chipset szinten az intel és az amd is lenyomta őket kicsit.
A vga-nál jön az ati.Majd ha megint leülnek gondolkozni mint az nf2 idejében v a ti4600 idejében akkor majd jó cucc is lesz tőlük a piacon. Addig meg el kell felejteni. Szerintem.
-
Gyuri27
félisten
válasz
diablo1984 #5665 üzenetére
Nem feltétlen ilyenek már ezek a lapok. Ne legyünk tulzottan előítéletesek.
ftc: mint írtam nálatok biztos kapni majd.
nándinka:
AtHoS: erről beszéltem, mert akkor a kockából minek 100?
Bon3ss: valóban mostmár jó lenne teszteket látni.
-
bnss
veterán
válasz
diablo1984 #5665 üzenetére
Majd úgyis kiderül mire lesz képes ez a Jetway deszka, csak idő kérdése.
-
bnss
veterán
válasz
diablo1984 #5663 üzenetére
Ebből azért nem szabad/leeht ilyen általános képet festeni. Ki tudja, hogy ez az AMD770-es chipsettel megáldott lap mire képes.
(Légy oly kedves és ne rakj ennyi szmájlit egymás után, Alapelvek: "a smiley-k arra valók, hogy egy többféleképpen értelmezhető mondat hangulatát megmutassák. Épp ezért ne használd sormintának, díszítőelemnek, vagy értelem nélkül." Köszi.)
-
bnss
veterán
válasz
diablo1984 #5661 üzenetére
Mi a baj vele? (Ha azt mondod, hogy a színe...
)
-
xardas
tag
válasz
diablo1984 #5643 üzenetére
Phenom x4 9600 csak engem mosolyogtat meg?
remélem ez is lesz legalább oan sikeres -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Hahó, elfelejted, nem az X2 épült a C2D ellen, hanem épp fordítva....
Mindenki ebbe a hibába esik, hogy e miatt xar az AMD....
K9 pedig egesz egyszeruen azert nincs , mert az mar foglalt... (kutyás rendori egyseg amerikaban)
-
Gyuri27
félisten
válasz
lol
Aki azt mondja, hogy a 6400+-nak a teljesítménye nem elég szerintem hazudik.
Ez olyan mint az egyszeri user (aki egyszerű mint egy pohár víz) 8800gts-t vesz és 1200 -s felbontáson játszik 17"-s moncsival mert ott sok az fps -
ftc
nagyúr
válasz
diablo1984 #5640 üzenetére
tuning nem érdekli a gyártokat
1% nem sok OEM-k a nagy vásárlok őket astabilitás ár s teljesitmény érdekli...
-
ftc
nagyúr
válasz
diablo1984 #5637 üzenetére
ajaj nagy a misung
Nézzük
K8 alis hammer S939 S754-ben lehetett kapni
K9 ezt szokták emlegetni mint X2
Socket AM2 940 tüs és nem megy bele s939-be...noti változat Socket S1K9 több mint valszinü kimaradt több okbol...K10 fejelsztése kezdődött K9 fejlesztései fiok mélye vagy K10-ben.S AMD szakitani fog a K mgjelöésével...
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
diablo1984 #5637 üzenetére
Úgy tudom az X2-k belső neve volt K9, nem az AM2-eseké.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
diablo1984 #5632 üzenetére
Azért a K8 X2 és a K10 X2 között van némi különbség.
daa-raa: Ne mondd azt hogy monolitikus (a vasbeton födém jut róla eszembe
), egy szilicumlapkán vannak a magok és kész.
-
törölt tag
válasz
Monolitikus felépítés esetén annyi magot raksz egy chipbe, amennyit jónak látsz. Az intel megoldása esetén ez viszont nem megoldható, ott tényleg nx2.
-
bnss
veterán
válasz
Vannak 3 magos CPU-k: Valószínűleg nem Phenom X3 néven jelennek meg az AMD hárommagosai
-
Gyuri27
félisten
válasz
diablo1984 #5622 üzenetére
Áhhhh
Meszi az még! ne aggódj.VaniliásRönk: csak hátrány ne legyen. Mert akkor később az még előny lehet. Meg ha benne van nem fáj az.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
diablo1984 #5620 üzenetére
Az L3 nem biztos hogy előny desktop fronton, de majd kiderül.
-
Gyuri27
félisten
válasz
diablo1984 #5620 üzenetére
Lesz hozzá bios hidd el. Akkor meg fogja szeretni.
-
Gyuri27
félisten
válasz
diablo1984 #5439 üzenetére
-
Gyuri27
félisten
válasz
diablo1984 #5437 üzenetére
Az elején volt akinek sehogy se akart elindulni a geil az abittal. Van ez így.
-
Gyuri27
félisten
válasz
diablo1984 #5435 üzenetére
Ez az abit az elején a 2 modulos geillel sem volt kibékülve. Van uj bios esetleg?
Valami miatt nincs szerintem a mainapig kibékülve a deszka és a ram.
Az érdekes, hogy a memvezérlőnek baja lenne mert akkor szerintem a 2 modulall sem menne. Persze ha Herr Z-nél tudtok (alkatrész cserélgetős) tesztet csinálni az a legjobb. -
Gyuri27
félisten
válasz
diablo1984 #5433 üzenetére
Ugyen nem 32bit-s oprendszert használsz?
Mi a hibajelenség? -
Gyuri27
félisten
válasz
diablo1984 #5170 üzenetére
Értsed jól amit mondok me sokkot kaptam. Mikor láttam, hogy ro-ban mennyi a nálunk nincs is éha van kifizethetetlen.
Bon3ss: megelőztek
-
ftc
nagyúr
válasz
diablo1984 #4809 üzenetére
Nah most leirom
ECS a világ legnagyobb alaplapgyártója
Ő ad el OEM-nek a legtöbbetés ha jol emlékszem MSI,Asusnak is gyárt
A legstabilabb lapokat ECS gyártja!
vagy még keresek SSI chipsetes lapokat -
LALA_kiraly
őstag
válasz
diablo1984 #4809 üzenetére
Nekem is ECS 939es lapom volt, ami még a proci lelkét is kihajtotta. Én sem találok sehol, azt is csak véletlen kaptam el. Szivesen vennék én is egy am2-set
-
Manitou
veterán
válasz
diablo1984 #4595 üzenetére
mellesleg még úgy a gép jó lesz játékra is!
Ez nem az a munkahely ahol ilyenekre bármikor is lenne idő
Használt nem játszik most, meg nem is kell Quadro, jó lesz nekünk ez is
[Szerkesztve] -
Manitou
veterán
válasz
diablo1984 #4593 üzenetére
archicadhez kell az izmosabb kártya. Egy nagyobb épület 3D modelljének a megforgatásához azért nem elég akármilyen kártya. Főleg ha még tele van pakolva tárgyakkal, sok ablak ajtó fák. stb... szóval kell ide minden ram, proci VGA .
Mellesleg nem egy csúcskártya már az a 7300GT
Külföldön meg Quadro FX5500-as kártyákat használnak SLI-be a profik , aminek darabja több mint 2 millió forint
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
válasz
diablo1984 #4466 üzenetére
Jól van, de ez már dupla CF
Nekem értelmetlennek tűnik ilyenre vga-t rakni, úg látszik a GB is így van vele.
#4464 xardas: Abit KN9- überbrutál és olcsó
Igaz, hogy most szívtál asussal, de: asus M2A-VM AMD 690 chippel, kellemesen tuningos, ram időzítéseket nem lehet benne állítani, bár ezt sztem orvosolni fogják majd, 3600-os brisbane-nal 2560 hz-ig jutotttam 9x270 alapfeszen, valszeg jutottam volna tovább is, ha 7végén biosfriss közben nem fagy le a win, de lefagyottúh további teszteket majd később tok mondani, ha cserélik a lapot vagy csinálnak vele valamit...
Biostar TF550, ezt még nem sikerült kipróbánom, de csak jókat hallottam róla.
Amim most van kölcsönbe: asus M2N4-SLI- lóx@r lap, ilyet véletlen se vegyél, a kis 690g-s lap xarrá veri tuningban, ráadsául olcsóbb is. -
xardas
tag
válasz
diablo1984 #4467 üzenetére
eladni árában fogom
szoval ujonnan már nem naon taláni abitot?
kár.és a gigabyte csodájának mi a neve?
-
Komplikato
veterán
válasz
diablo1984 #4462 üzenetére
''jó lap lenne az 1066-os ddr2-es támogatással és az am2+ procibeletehetőséggel, csak az integrált vga-t hagyták ki belőle! ''
Minek Quad Crossfire lap integrált VGA-val? Ott lesz az RS780 széria, meg majd jóvval késöbb lesznek olcsóbb RS7xx deszkák. Persze ott csak 2-3 kártya megy majd CF-ben ;)
Amúgy AsRocknak volt valami prototípús RS690 lapja, amin volt 4+8+8-as CF és odaírták a harmadik csatihoz, hogy fizikai számításokhoz. Aztán azóta se láttam kereskedelmi forgalomban.
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
válasz
Mért raktak volna rá vga-t, amikor CF lapról van szó? Aki ilyen lapot vesz, annak nincs szüksége intvga-ra sztem.
-
Gyuri27
félisten
válasz
s3-s ez is, tehát van remény
Vandit-nak meg gariztatnia kellett volna a lapot -
Gyuri27
félisten
válasz
diablo1984 #4318 üzenetére
AtHoS?:
tudjátok a népet ösztönözni -
Vandit.
addikt
válasz
diablo1984 #4318 üzenetére
win alatt nem frissítette sajna
amúgy meg ma megcsinálom mindenképp és ha ez sem segít akkor jön a gari.
-
Vandit.
addikt
válasz
diablo1984 #4314 üzenetére
azt +oldom,hogy cseréljék.
-
Vandit.
addikt
válasz
diablo1984 #4312 üzenetére
nem csak meg akarom nézni a proci mit megy másik lapban.
És ha garizzák ezt akkor addig kell valami.
-
katt777
félisten
válasz
diablo1984 #4307 üzenetére
Ha nem akarsz, tuningolni, akkor is, de akkor is csak a bios miatt.
(Lásd elébb.)
-
Chaser
legenda
válasz
diablo1984 #4279 üzenetére
Értem, ma majd nekiesek, hogy mit megy nálam. Nem fontos a 300-as FB, 11-es szorzóval az már 3.3G lenne, annyit meg úgyse megy a proci..Meg akarom nézni a proci végét, maradjak eredeti 11-es szorzónál és úgy emeljebb az FSB-t, vagy vegyek vissza a szorzóból, és inkább az FSB-t növeljem jobban?
szerk: #4280) rollins: volt ilyen lapom, de valszeg nem komálta a KM ramokat, mert nálam meg se nyikkant az ntune se, vagyis fagyásba nyikkant mindig, más lapoknál is használtam az ntune-t, sztem csaka HT-t emeli, pci-t nem bántja. BIOS-ból nem nézted a tuningot? Alapból nincs benne, ctrl+F1-gyel jön elő a tuningopció.
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
válasz
diablo1984 #4257 üzenetére
De gondolom kárpótolt az abit lap
Hát nekem is ez a kn9 az első deszka, amire azt mondom tényleg frankó. Csak maradjon is az sokáig, nagyon tuningolva úgyse lesz, max addig hajtom, amíg a ram megy stabilan cl4-et szinkronban visszaosztás nélkül a procival, de ilyet is csak akkor, ha arra vetemednék, hogy gamelek
Akkor brutál, mikor beindítom a gépet, és az asus v3000-es pci kari ''nvidia 97-99'' szövege fogad
Vga-ból kell még valami értelmes, x1650 vagy 2600xt, majd meglássuk, mit hoz az őszapó
szerk: ftc: ez már hűtőDe jól mutatna a lapomon, kár hogy nem adok annyit egy hűtőért
Még jó, hogy vannak akik megtehetik
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
válasz
diablo1984 #4253 üzenetére
''abba szerintem minden részére egy-egy csipogót kötöttek''- bocs, de ezen tényleg borultam
Gyuri: 2 hete már én is tudom hol van, jó kis helyUnisex 100 ember előtt az kemény volt..
-
Dj Dekko!
őstag
válasz
diablo1984 #4133 üzenetére
Köszi szépen! Erre voltam kiváncsi, főleg hogy a boltot NAGYON JÓL ISMEREM hól van
így jobbat ne is tudtál nekem mutatni
köszi -
Dj Dekko!
őstag
válasz
diablo1984 #4131 üzenetére
Az a baj hogy tul extrémen nézki, és elég jó lap... és a neve is elég érdekes, kerestem már rá, de még nem találtam meg boltban se... mennyiért fesztegetik ujjonan
-
Chaser
legenda
válasz
diablo1984 #4115 üzenetére
Aha, értem. Mással is megesik ilyen, velem sosé, mert egy proci se éri meg nálam azt az időt, hogy csökkenjen a potenciálja
#4118 katt777 : sztem ott csak a driver nem 100-as még mindig, de ahogy olvasgattam alakul, árban meg 8600gt alatt volt elég szépen, ahol én nézegettem
szerk: Látom, Gyuri, egyetértünk
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
válasz
diablo1984 #4098 üzenetére
A bruttó 15k-s asus m2n lapomban, nf430-as chippel, lazán megvolt 280 FSB, tovább nem néztem
A GB lapot nem ismerem, tesztek nem rosszak róla, az abit lapot se ismerem, arról is jókat írnak.
#4099) BiTR@ider: azzal a lappal nem is tudnál tuningolni, ha benne is van a menüjében, nem nagyon műxik, majdnem ilyen lapom volt, csak nf430 chippel, nálam se ment a tuning, lehet a ramok miatt. 8600 gt-t én igazából nem ajánlom, sli mégúgyse, sztem lazán elveri egy 8800 gts 1edül, és fogyasztásban sincs akkora talán, ha meg a dx10 miatt veszel 86gt-t felesleges, valódi dx10-es teszt még a gtx-et is megizzasztja, gts alatt meg élvezhető dx10-es game nem lesz sztem. -
AtHoS
nagyúr
válasz
diablo1984 #3929 üzenetére
Akkor ezek szerint igazak a híresztelések, miszerint a Freezer hajlamos törni a hűtőtartó keret fülecskéit. Aszondják elég brutál erővel szorítja magát a procihoz.
-
Vandit.
addikt
válasz
diablo1984 #3951 üzenetére
este megrendeltem és 1.5 nap múlva reggel megkaptam.
-
Vandit.
addikt
válasz
diablo1984 #3949 üzenetére
aham.De nekem most nem az van fent,hanem a gyári giga.
-
Vandit.
addikt
válasz
diablo1984 #3945 üzenetére
1600.- utánvéttel.nincs
tts.
-
Vandit.
addikt
válasz
diablo1984 #3935 üzenetére
Nekem pont van most.
-
Oliverda
félisten
válasz
diablo1984 #3937 üzenetére
Igen, de nekem a hűtöm is csak 1 pöcköt használ.
-
Oliverda
félisten
válasz
1 hónapja pont így jártam, és az én lapom is abit. Szvsz egy rakás kaka a keret amit az abit használ a lapjaihoz. Most egy ASUS M2A-VM lap keretét szereltem rá, az ránézésre is masszívabbnak tűnik.
-
ftc
nagyúr
válasz
jah a Freezerre kel a 3 felfogatós....ami az alaplapon van nem sokáig tart
-
Balinov
titán
válasz
diablo1984 #3931 üzenetére
na,jó, AM2-es tpikba vagyunk,nem vegyészben..
.
remélem tudsz hozzá olyan izét szerválni. -
Vandit.
addikt
válasz
Pont,mint nekem a régi lapommal.Menet közben letört és a procc elszállt.
-
Balinov
titán
válasz
hát,sztem kínában is csak ugyanúgy kapcsolódnak egymáshoz a műanyagmolekulák,mint máshol..
-
Probiker
aktív tag
válasz
diablo1984 #3926 üzenetére
A meleg kinyirja a te gépedet is?
-
Vandit.
addikt
válasz
diablo1984 #3924 üzenetére
Tegnap Én is kaptam egy spontán kékhalált,pedig orthos 2 órát futott.
Azóta semmi nem volt.
-
Vandit.
addikt
válasz
diablo1984 #3922 üzenetére
hát nem tom
-
Probiker
aktív tag
válasz
diablo1984 #3915 üzenetére
Lehet náluk rendelni a gépboltbol is, de nem ott hanem náluk a webáruházba vettem. Majd rákérdezek, hogy tudnak e hozni cserébe (ráfizetésel) mást. Ha nem akkor marad csere.
-
Probiker
aktív tag
válasz
diablo1984 #3913 üzenetére
Ennél csak jobbat lehet
Szerintem csere lesz csak, nincs semmi normálisabb lap, ahol vettem
Vagy mégis?:[link]
Ja és kéne egy AM2-es deszka, amíg garit intézik. Nincs véletlen valakinek eladó ? -
Probiker
aktív tag
válasz
diablo1984 #3911 üzenetére
Jövöhéten kitudom majd próbálni pcie vgaval. Majd utána viszem vissza gariba.
-
elisha
tag
válasz
diablo1984 #3692 üzenetére
de kicsit ellentmondásos az a rész, hogy nem kell rá, csak 1 ata, meg aktív hűtés, hang+lan, minden pörögjön mint a kawa, nem számít és ezzel szemben az ár sem számít! mert mint HERR Z is mondta, amit leírtál annak egy asrock is megfelel, de ha a lóvé mind1 akkor vedd a full-fullos asust! amúgy az msi az tényleg ratyi....
Lehet csak az én tudatlanságomDe azt látom hogy az AM2-es lapokon általában már csak egy ata csati van.
mod: de ha nem akarod 2 kézzel szorni a pénzt(nem lehet mindenki lottó nyertes, vagy Gyurcsány-gyerek) akkor simán megéri a többiek által ajánlott gigabyte, vagy az Abit KN9-S lap, mert ez is megfelel azoknak amit mondtál, sőt már több is mind2 attól és árra is mind2 20k alatt van....
Megnézem amiket ajánlottatok, mindegyiket. Aztán jelentkezem
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
válasz
diablo1984 #3659 üzenetére
ha jool emlékszem intel alatt vol olyanod?
IMC-el amit irsz nem fordulhat elő...
illetve ha nem tuningoltad akkor stabil volt nem?
[Szerkesztve] -
Balinov
titán
válasz
diablo1984 #3653 üzenetére
most épp megy az asus support oldala ,de hálistennek megnyugodtam,hogy a leguccsó 0801-es van még ottis fenn!
-
Balinov
titán
válasz
diablo1984 #3628 üzenetére
új bios? 0801 után? kiba. asus download oldal nem jön be most épp...
-
Balinov
titán
válasz
diablo1984 #3591 üzenetére
azán,128kbyte L2,ez az ára a CNQ-nak a 9-es szorzó ellenében.de legalább jobban megy!
-
reset
senior tag
válasz
diablo1984 #3534 üzenetére
Igen...
[Szerkesztve] -
Sdi
addikt
válasz
diablo1984 #3534 üzenetére
Teljesen fölösleges az amúgy is szegényes pci helyeket terhelni, én ilyen [link] kábelt használok, és tökéletesen jó.
-
Boci_83
őstag
válasz
diablo1984 #3514 üzenetére
Teljesen igazad van, és pusztán figyelmetlenség volt. Bár eszembe nem jutott volna, csak ki tudja mikorra. Biztos ezért akadt el az xp telepítés is végzetes hiba üzivel...
-
Boci_83
őstag
válasz
diablo1984 #3512 üzenetére
Teljesen véletlenül tettem ezt bele. Ez akadt a kezembe! Kicsit keresgéltem és találtam 80 ereset is. Majd holnap folyataom a rendszer építést, akkor kiderül hogy lesz e még kékhalál ezzel az üzivel! Köszi mindenkinek!!
-
Boci_83
őstag
válasz
diablo1984 #3507 üzenetére
Ide-s vinyókról van szó. Mindkettő az. Leformázom! Köszi!
-
Boci_83
őstag
válasz
diablo1984 #3502 üzenetére
Lehet hogy bad sektoros... Nem todom. Beraktam egy másik vinyót is, de itt is megállt végzetes hiba miatt a telepítés, de újraindult és most feltette.... A naplózást hol tudom megnézni???
-
huhuhorgasz
csendes tag
válasz
diablo1984 #3445 üzenetére
most nézem a ram árakat. Akkor lehet hogy veszek 2Giga ramot ami 800MHz-es lesz. A proci azt bírja, ha ezeket hóznám. Olcsóbban is járnék. Az alaplapok meg asszem jók lesznek. Nekem is gigabyte felé húz a szívem. Hugom gépében is ketyeg egy. Azt szeretném majd eladni, mert az a gyengébb gép itthon. Prociban meg majd eldöntöm hogy melyiket veszem. De az alsó határ a 4600.Ez alá nem adom és kétmagos legyen. Nem írtad hogy nem menne az X2-es proci valamelyik lapba. Akkor gondolom hogy belemegy.
Köszi a segítséget -
huhuhorgasz
csendes tag
válasz
diablo1984 #3423 üzenetére
A lapot megjegyeztem, hátha rá esik a választás. A firewire egyáltalán nem kell, nem szoktam használni. Én asszem olyan 30k-t számolok alaplapra. Valami olyan kéne amit lehet húzni elég szépen és stabil is egy bizonyos fokon. Nem mindig járatnám úgy, de ha szükség lenne rá akkor elő lehessen venni a tartalékokat. Tudsz ilyen lapot?
Másik kérdés. Ramból akkor 1066-osat lenne jó venni? Azok mennyire bírják a húzást? De valami normális kéne (pl: kingmax, kingstone...stb). Meg terveztem bele egy videokarit, de az már másik fórum -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
diablo1984 #3378 üzenetére
Valamennyit minden konfigon lehet húzni, a kérdés csak az hogy mennyit.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
diablo1984 #3369 üzenetére
Kit érdekel hogy hogyan tartják számon?
Én nem hallottam hanem próbáltam.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
diablo1984 #3366 üzenetére
Az S3-as GigaByte alaplapok vannak olyan jók tuningban is, mint az Abitok, az Asus M2NPV-MX meg sehol sincs.
-
rollins
őstag
válasz
diablo1984 #3362 üzenetére
Egyik sem lesz olyan jó?
Nem akarok többet abit lapot, még látni sem. Selejt fos. Ez volt a 2. abit (egy k7 most meg ez), amivel megszívtam.
[Szerkesztve] -
Vandit.
addikt
válasz
diablo1984 #3355 üzenetére
2760-on atomstabil.Orthos ment 2 órát.
-
Vandit.
addikt
válasz
diablo1984 #3346 üzenetére
hol adok feszt a chipsetnek a HT-t 3-ra szoktam visszaosztani.
-
Gyuri27
félisten
válasz
diablo1984 #3344 üzenetére
Valóban
Itt most arrol van szó, hogy Vandit.-nak a 4400+-es birsalmálya a k9n-ben 2760-t megy. A dolog érdekessége, hogy geil 800 ultra van benne. Amiről tudjuk, hogy nem a legjobb chipes ram a világon. Ezért arra a következtetésre jutottam, hogy a ram visszafogja a procit. Azért tanácsoltam a ram ilyen radikális visszaosztását, hogy véletlenül se tudjon beleszolni a tuninga. Mert annak a procinak 3 környékén mennie kellene. Legalább is szerintem. Aztán persze lehet, hogy a proc ennyit tud.
Na ígytörtént tisztelt bíró úr. Ártatlan vagyok. -
Balinov
titán
válasz
diablo1984 #3335 üzenetére
na,win alól,miót a gyári gigabyte bios bin fájl és a gyári win-es @BIOS úgy elbaszta a jelenlegi lapomat,hogy veszprémbe kellett vinnem,mert ott találtam embert,akinek megfelelő biosiro cucca volt,nem frissítek.
-
L!NK->Q3
senior tag
válasz
diablo1984 #3330 üzenetére
abit kn9s lesz a lap ha megjön a fizum (sajna csak aug 10)
pqi cl4 es 800as ram jó lesz hozzá vagy ajánlasz vmi másikat -
L!NK->Q3
senior tag
válasz
diablo1984 #3328 üzenetére
ár és tuning a fontos nem az usb firewire meg ilyenek
ajánlanál 1-2 típust pls -
diablo1984
veterán
válasz
diablo1984 #3327 üzenetére
az az 5500 az csak 550 lenne....
-
HERR Z
veterán
válasz
diablo1984 #3261 üzenetére
ninc tv out....
dvi-rca alakítót viszont relatíve egyszerűen lehet találni, könyebben mint dvi-hdmi átalakítót -
Gyuri27
félisten
válasz
diablo1984 #3243 üzenetére
Nos visszatérve a giga cfre. Azért kicsit megéri akkor ha az embernek van már mondjuk egy x1300-a. Mert az alapból 3d05 kb.2700-t megy. A kettő meg 06-ban 2600-t. Tehát ha használtan veszi az ember olcsóért akkor még jó is lehet.
-
ftc
nagyúr
válasz
diablo1984 #3227 üzenetére
iegn meglehetne oldani csakhát egyenlő lenen a semmivel....ha érted mire gondolok nagyon lelassitaná az egész foylamtot....gyakorlati ahsználata enek a modnak mad ah a fizikát is a GPU számolja..3 fajta számolási mód van CF-ben.és azok azon alapulnak,hogy 2 egyforma kártya van.lasabbat nem éri emg mert visszafogja a gyorsabbat...pl x1950-t x1650-el elméleti sikon összekötve a x1950 visszafokozodna x1650-re...
Elméletileg müködik amit irtam,de gyakorlatban nicns semmi értelme
inakbb beleteszik x4-s foglalatba a VGA-t mert tötbbet ér...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest