Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
ezzel kapcsolatban lenne sajat tapasztalatom. Marmint Am2 proci vs 4x dimm. R690G-s Asus M2A-VM-ben hajtottam 2x 512MB DDR2-800-as A-data-t + 2x 512MB DDR2-800+-os A-data Vitestat. Ment a Dual Chanel, meg szolid ramtuning is belefert (835 korul volt a veguk,sajna a mezitlabas A-data kicsit visszafogta mint orajelben, mind idozitesben a Vitestakat). Ja, es csak egy Manila magos 3200+ Semprongy volt melle ami alapfeszen vitte a 9*272-t.
-
Balinov
titán
válasz
Gyuri27 #10628 üzenetére
hamar hus es hetnesaru, akkor a mai csintalankodasaitokert itt a bunti
-
Balinov
titán
feldobom egy faviccel a topikot, Gyurinak biztos tetszeni fog.
Megy a medve, meg a nyuszika az erdobe.Mennek, mendegelnek, mire egyszercsak a medve egy keresztezodeshez ert, a nyuszika meg a villanyszereleshez, de csak autodidakta modon.
-
Balinov
titán
válasz
Gyuri27 #10623 üzenetére
Sracok, kerjetek mar magatoknak 1-1 nap tempbant, megvarvan mig lemegy az otthoni hidegfront, mert ilyen celtalan vitatkozast egy vodor szaron meg itt nem lattam, miota topik a topik!
A szemelyeskedest meg ellipszilonnal irjak. Akarsz magadon Rev. Gretsy L. biost frissiteni? (ez a nyulporkoltekert volt)
-
Balinov
titán
ftc kolleganak is volt Biostar lapja,nem? Fagy az Voxconn volt?
-
Balinov
titán
multkor volt rola szo, HD 4670 rivju báj Guru3D
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
válasz
diablo1984 #10364 üzenetére
Eppenpont a Giga Gddr3-as 3870-eset neztem en is..
-
Balinov
titán
válasz
as_Rock #10361 üzenetére
nocsak as_rock koma.,csakcsak osszefutunk.
3850-et igazabol nem akarok venni, mert itt nincs olyan, hogy hasznaltpiarc. 3870-eket nezegettem, vannak mar egesz joarasitott darabok is. Viszont lattam 3870-bol 512MB GDDR3-asokat, csak nemtom a 3870 memorialimites lenne-e gddr3-al.
-
Balinov
titán
válasz
belaazallat #10298 üzenetére
Bela, HerrZ, koszi, olvasom. kozben megint elobb kerdeztem, mint kellett volna. Nem is neznek ki rosszul, kivancsi leszek az elso tesztekre. meg az arra..
-
-
Balinov
titán
válasz
VaniliásRönk #10294 üzenetére
aha. akkor megteszi a 74€-s Sapphire 256mb GDDR3-as 3850-ese is..
-
Balinov
titán
válasz
Gyuri27 #10280 üzenetére
mit ertesz alacsony felbontason? Ma lattam a Guru3d-n egy geposszerakos tesztet...haat. 1280x1024/1440x900 felbontasra low endet irtak...19" max 20" TFT-t tervezek, max 1650*xxxx felbontasba, COD2/4 multira foleg,esetleg America's Army, meg ha megjelenik a COD5 vagy az uj Medal of Honor,akkor arra. Lehet felesleges a 4850? es egy 3850 vag 70 eleg lenne?
Borokafa: pofas kis eredmeny,na! grat!
-
Balinov
titán
válasz
VaniliásRönk #10256 üzenetére
1ev mulva meg mar ugyis masik lapot veszel..
-
Balinov
titán
válasz
VaniliásRönk #10242 üzenetére
Hmm...VaniliasRonk, ez az ASRock ODE790GX-WiFi, ez eleg szimpatikus! Remelen nalunk is hamarosan kaphato lesz.
-
Balinov
titán
válasz
VaniliásRönk #10219 üzenetére
hajjaj, hat azt en is tudom, de pl. a kisebb 9150 a maga 9-es szorzojaval vajon...?
-
Balinov
titán
Sziasztok, egy kerdes, alacsonyabb szamozasu Phenom 4x-ek kozul melyikben van nagy altalanossagban nagyobb tuningpotencial?
-
Balinov
titán
válasz
HarryPotter #10144 üzenetére
nem,nem szallitanak, max Kanadaba.Megkerdeztem.
-
Balinov
titán
válasz
diablo1984 #10105 üzenetére
Drymant ismerem, nagyon vagja a temat! Neki elhiszem amit leir.
-
Balinov
titán
válasz
band1103 #10083 üzenetére
Azaz, en mondjuk utoljara haver Olivetti 386-osaban lattam ilyet, ISA buszos volt, de van PCI riser is... Csak a hatlapi kivezetesnel valszeg barkacsolni kell a hatlapi takarolemezkek kornyeken.
-
Balinov
titán
válasz
Balinov #10059 üzenetére
Es igen! Uj modell a kinalatban. 128MB GDDR3 1.33Ghz sideport.. es a kezdoara is alacsonyabb, mint amire szamitottam
-
Balinov
titán
válasz
Oliverda #10051 üzenetére
ebay egyeb okok miatt (fos bankkartyara kapom a fizumat, nem Mastercard/Visa, paypalnak is budos) nem jatszik. Otthonrol valo beszerzesen is gondolkoztam, de UPS es tettestarsaival 1kg is vagy 10 rugo, annyit meg nem er a 2k KM garancia.
Gyuri: szanombanom bunom, de az elmult 3-4 honapban nem sok idom volt hwkkel foglalkozni. Azert koszonom az infot. Az SB700+780G kombo nagyon ratyi?Mert ezert.. -
Balinov
titán
válasz
Oliverda #10047 üzenetére
Ez igy van, teljesen egyetertek.
Az az egyetlen bajom, hogy itt nincsenek olyan hw kiskerek, mint otthon es bevallom a webshopokkal sem vagyok teljesen kibekulve. Ez tunik az egyetlen epkezlab webshopnak, ahol az arak is jok es azert valasztek is van es korrektek is. Itt viszont a legkisebb 4x Phenom az a 9750 ill. a masik 4x, ami elerheto az a 9850 Black Edition.
A kisebbik meg 172€, de annyiert mar elgondolkodtato egy Q6600 is...bar remelhetoleg azert kiszelesitik a palettat. "sima" X2-est meg mar nem akarnek, bar lehet egy magasabb szamozasu egy fasza lappal jo lenne atmeneti megoldasnak, mig nem szelesedik az itt kaphato termekpaletta (meg remelem ujabb sorozatu X4-esek is jonnek mar) (mondjuk egy 790GX+SB750 kombos, sideportos mobo). Szerencsere meg csak nezelodok, felmerem az eroviszonyokat, a beszerzes meg meg biztos arreb van.
Azert koszi az infokat
Bali -
Balinov
titán
válasz
Oliverda #10044 üzenetére
Aha,ertem, szoval akkor ez is csak cseresznye dolga.
En pl. ezt neztem 109€-ert, AMD Phenom X3 8450, 2,1ghz, feltetelezem 10.5-s szorzoval. egy 260-276Mhz koruli htt-vel default feszen es szorzon mar meg lennek elegedve. Persze ha tobbet megy, az sem lenne rosz, de nem feltetel. A minimum, 250-es htt default szorzo+fesz komboval. Mennyire hajtana ki egy ilyen merteku tuning egy 4850-et. 1280*1024-ben vag 1440*900 vag 1650*1080-ban.?
-
Balinov
titán
Sziasztok,
beszelgettem a minap egy sraccal az AM2+ plattformrol, szoba kerultek, hogy a 3 magos Phenomok mar egesz jo aron hozzaferhetoek. Gondolkozom egy 790GX+SB750 kombos lapban par honapon belul es a 2,4Ghz-es 3 Core Phenomot neztem ki kezdoprocinak. Srac azzal lombozott le, hogy allitolag a 3 magos phenomok (letiltott 4., hibas mag) nem valami tuningbaratok. Egy 4850, 2-4GB ddr2 lenne melle az elozetes terveim szerint.
Mik a ti tapasztalataitok?
udv
Balinov -
Balinov
titán
válasz
VaniliásRönk #9714 üzenetére
kodzi,ezen a nyomon mar el tudok indulni
-
Balinov
titán
Koszi,kozben nezem,elszabtan,term. a TK-57-esnek 9.5s a szorzoja..
Ez a RMCLock mennyit fejlodott,miota utoljara Desktop S754-nel probaltam.Nem tudtok veletlen hozza valami jo leirast,guide-ot?
Bocsanat,hogy itt nyuglodok,de melohelyen nem akarok annyira maszekot netezni,itthon meg hullamzo a HSDPA teljesitmenye,hala a Three-nek,meg a sok kocsog voroshajunak a lakoparkban. -
Balinov
titán
válasz
VaniliásRönk #9711 üzenetére
Koszi mester! akkor hagyom az idoziteseket ugy,ahogy a bekonfigolja onmagat.
-
Balinov
titán
válasz
VaniliásRönk #9707 üzenetére
max mely levegot..
Komoly kerdesem lenne: mobil Turion X2 (S1 socket,Tyler mag,TK-57,RS690M chipset) Milyen programmal lehet vcore,cpu multipler cuccot allitani? CNQ,Vista HP energiagarazdalkodasa eseten 4x200-n jarva 1.075V a vcore cpu-z szerint.Nem akarom elhinni, hogy egy Turion X-nek ennyi kraft kelljen 800Mhz-hez. 0.8-0.7V kozott elmennek ezek,nem?
Ill. meg egy kerdes, a 2db 1gb-s Quimonda DDR2-667-es ramok perpillanat 5-5-5-18-2T-ben vannak.Nyernek-e valamit,ha a pl. a MemSet-tel tudnek 1T-t allitani?
-
Balinov
titán
válasz
Gyuri27 #9639 üzenetére
allitolag fenn is van a honlapjukon,en nem talaltam. Aztan live chates supportba megkerdeztem.Pedig nagyon tuti lenne...Radasul a supportos csokajuk olyan gunyosan irta,hogy Europe?Ireland? Not in the plans... Gondoltam is, szuljon anyad sün ikreket,bazzeg!
ha ilyen kocsog vagy!
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
Udv Urak,
Szombaton ujra beleptem az AM2-esek klubjaba,egy ilyen cuccossal. -
Balinov
titán
válasz
band1103 #9453 üzenetére
igy van,en sem csipaztam. bar valahogy rivatunerrel es/vagy ati tray toolsszal,atitoolsszal is ki lehet iratni az fps-t OGL/D3D alatt. Korabban en is fraps indit,fps nez,de leszoktam rola,mert COD4 multiba kemeny fpseket jelentett,minuszba.csak akkor ment a fraps,ha a war demokat vettem fel vele aviba.
-
Balinov
titán
Urak,mivel itt eleg sok embernek van/volt R690G-s lapja meg szeretnem kerdezni, hogy valaki nem probalta-e COD4 multiplayerben az x1250-et? Ha igen,milyen teljesitmennyel, milyen grafikus beallitasok mellett ment a jatek?
-
Balinov
titán
válasz
VaniliásRönk #9385 üzenetére
O,hat hogyne,igaz,kozben atnyergeltem ARM8-ra es Uiq3-ra ideiglenesen,de mar nezem,hogy az ir adovisszateritesembol milyen konfigot fogok venni..
-
Balinov
titán
válasz
raul560 #8663 üzenetére
Az int vga telejsítményéhez:
R690G (aka x1250) telejesítményét,ami a HD... onboard elődje itt megnézted AMD Power ettől a 780G csak erősebb lehet.
Az FSP 350PNF-et én is csak ajánlani tudom,saját és az általam összerakott pár gépben is ez adja a kraftot,teljesen stabilan és hibamenetesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- Asus ROG Z790 Dark Hero
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest