Új hozzászólás Aktív témák
-
xardas
tag
válasz
leviske #8490 üzenetére
a mai napom azzal telt el h rájöjjek mi baja a dvd olvasomnak. ezzel telt el a dél elött. arra jutottam h tönkre mivel nem látta se a lap se az ata vezérlőm. elmentem vette ujat satásat beraktam de közben bent hagytam a régis is véletlen indtom az atás vinyomat sem látja. nos 9-ig itt nyüsszögtem a másik gépben mind2 jó volt. aztán egyszer csak most minden megy:S nem ma kezdtem szoval jumper,kábelek helyén voltak... igazábol tanácsot nem várok csak gondoltam meg osztom veletek.
-
xardas
tag
Most volt egy kis idöm rájönni h az asus oldala teljes káosz
ahány nyelven nézed(illetve ország) annyi alaplapjuk(és h ne legyek teljesen off AM2+ alaplapjuk) van
. Ennyire nem képesek?!
-
xardas
tag
válasz
diablo1984 #6757 üzenetére
Ram kiszámítása:
Ram osztó= CPUszorzó*200/ a beállított sebesség felével( tehát ddr800-nál 400).
Ram sebeeség= CPUszorzó*FSB/ramosztó > ekkor megkapod a valós órajelet, ha az effektív érdekelne akkor a kapott eredményt szorozd meg 2-vel. -
xardas
tag
-
xardas
tag
Az AM2+os lapokba a mostani procikat télleg nem helet belerakni/nem fogja kezelni? csak mert egy másik totyikban írták és én eddig abban hitben voltam h itt minden kompatibilis lesz mindennel(és hiszékeny...).
Egyébként meg az én életemböl eddig teljesen kiamradtak ezek az "egzotikus" lapok. Csak az itthon gyakori lapokkal volt dolgom(Abit,Asus,Giga,MSI) ill egyszer ECS. Azé egyszer kiváncsiságbol kiprobálok egy iet.
-
xardas
tag
válasz
diablo1984 #5643 üzenetére
Phenom x4 9600 csak engem mosolyogtat meg?
remélem ez is lesz legalább oan sikeres -
xardas
tag
Sajnos hajlamos az ASUS szivatni az olcsobb lapjait vevőket...:Stapasztalat
-
xardas
tag
hmmm fura SocketA-nal volt de S754-nél nem dual channel?
hogy mikröl maradtam le...(bár igaz akkoriban már(és még) nem nain figyeltem a procikat...)
-
xardas
tag
válasz
diablo1984 #4467 üzenetére
eladni árában fogom
szoval ujonnan már nem naon taláni abitot?
kár.és a gigabyte csodájának mi a neve?
-
xardas
tag
Hi all!Most 1 M2N-MX-m van de sokat szivtam vele[link]
szoval most ugy tünik h eladom és helyete veszek 4000+ x2-t csak h nem tom h mien lapot vegyek alá.eddig nagy esélyes az M2N-E SLI itt megfogott a 2ide csati.(bár nem lényeg annyira,sli-t sem használnám ki.) még gondolkoztam a gigabyte ga-m55s s3-n illetve érdekelna az abit is.2 szempont lenne: 20k a határ és lehetőleg legyen tuningbarát.
várom a javaslataitokat. előre is thx -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged