- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
kárpótolt, csak a brisbane procihő félremérésével gyűlik meg a bajom, meg azzal, hogy antitunning procos ül benne! leginkább az a zavaró ebben az am2-ben, hogy a 939-es konfigomban az asus lapban a sandiegom 2800-on süvített, tette mindezt alapfeszen, itt meg a 4400+os brisbane 1,4V-ot igényel hozzá(hol van még a 3 ghz
) mind1, majd nézek bele valami combosabb tuningost, csak kapja mmeg HERR Z a szállítmányát!
ja, a jetway után a sípoló hangot legszivesebben száműztem volna a gépemből! Jah, meg az Abitnál az nem tetszett, hogy a freezer 64 pro letörte a hűtőfelfogatót! az is vicces volt, mikor hajnalban arra ébredtem, hogy szirénázok valami....már majdnem kaptam a jogsimér, hogy már megint lemeszeltek a zsarul, de a naggya csipa szememből való kiválogatása után észleltem, hogy csak a gép fáradt el, melegedett túl és unta meg a banánt! mind1 TTS-nál volt keret hozzá így már stabil a kicsike!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG STRIX B450-F GAMING Alaplap
- Corsair VENGEANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Apple Watch series 4 GPS / 1 Hó Garancia / 85% akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3646, 94% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest