Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Erről beszélek! Egykis bug itt, egy kis bug ott és már az ember eléri azt a szintet, hogy nem mer ASUS-t venni.
És még azt sem lehet mondani, hogy egy bizonyos ár alatt jelentkeznek, mert pl: P5K Premiummal többen szívtak, mint sima P5K-val, pedig az árkülönbség legalább azt megkövetelné, hogy fordítva legyen.
Egyszerűen hihetetlen, hogy ennyire rohannak, hogy nem tudnak egy épkézláb terméket kiadni.
-
as_Rock
őstag
No emberek, akkor most ünnepélyesen elnézést kérek a Asus lapomtól
én voltam a balfütty
(illetve nem teljesen, mert biztosan amlékszem, hogy asusupdate annó meghalt telepítés közben, de ez nem mentség
)
Jelentem hétvégén minden gond nélkül felmászott az aktuális asusupdate és szépen winfos alól frissítette a bios-omatigaz azon kívül, hogy megjelent egy virtualization menüpont semmi változást nem tapasztaltam
-
Chaser
legenda
Ma hoztam haza, amíg a 690g-s lap sorsa rendeződik, csak belenéztema bios-ba: procnak adható max fesz 1.3V, a 690g-sben 1.5 vagy 1.55, ramnak adható max fesz 1.95, a 690g-sben 2.1, az se sok, de azért jóval több. ezenkívül restarttal kezd mindig, mint az inteles 965-ös vagy ip35-ös lapok közül néhány, egy lapos de nagy borda van rajta, a bekapcsolástól kezdve forró, most tettem rá a kezem, olyan 60-65 fok lehet, takarítom is el, csak csinálják meg a másik lapot, vagy adjanak újat
Eddig nekem az abit jött be legjobban, újan már lehet hogy nincs, 1edül azt hiányoltam benne, hogy tuningkor nem megy a c'n'q. -
Gyuri27
félisten
-
diablo1984
veterán
most akkor a procid vagy az alaplapodat, vagy mindegyiket eladod? a memóírás/olvasás rész az függ az időzítésektől is, a prociban(x2 3800+) ugyanaz a memóvezérlő van mint a 4000+ x2-es társában, főleg, ha brisbane-ről van szó mindkét esetben, tehát procicserével nem kellene hogy változzon ez a sebesség!(mert ugyebár az amd-nél már nem a lapban, hanem a procosban van benne a memóvezérlő)
jó lap amit tudok ajánlani az a már szinte beszerezhetetlen(újonnan) abit kn9, kn9-s, kn9 ultra széria, vagy a gigabyte csodája az ati 690g(?, asszem) chippel szerelt cucckánya, mind 20k alatt valamivel!
szerintem a procosnak nem kellene hogy baja legyen, a csere meg nem annyira kifizetődő, mert azt csak szerér-hugyér tudnád eladni, mert nagyon nyomott most az áruk, és az a +200mhz nem biztos, hogy megér neked +5k-t.... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest