- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
Már nincs, eladtam.
Szóval kell onboard videokártya is. Vélemény erről a Giga MA78G-DS3H lapról?
Jelenleg raktáron van hozzá 4450e proci, az is keveset zabál és kétmagos, ára kb. 18k. Nagy valószínűséggel ezek lesznek, ha nincsenek ezekről nagyon negatív tapasztalatok.
-
namerke
tag
Nem! nem arról a lapról, és Van! olyan alaplap az msi honlapján! [Erről van szó]
és mint már írtam 1. a legfrissebb bios van a lapon
-
Konfigos
őstag
Igen szivem szerint msi-t vettem volna de végülis giga lesz.Aztán ha nem válik be akkor odadom TomBoy1986nak a denebem hogy probálja ki hátha többet megy Msi lapban
Szerk: Érdemes figyelni a deneb topikot éppen alulfeszelésen vagyok rajta
1.2volt prime stabil most 1.185voltal megy a prime még ezzel is az eddig.
-
TomBoy1986
veterán
Ebben a kategóriában kb. annyit tudnak a lapok, hogy működnek, aztán többet nem is nagyon lehet szerintem ennyi pénzért elvárni
Azért írtam, mert irodába mindegy, lényeg hogy olcsó legyen.
kem:
Őszintén megmondom, hogy szerintem lényegtelen a RAM sebessége. Különbséget nem fogsz észrevenni akkor sem, ha 667, meg akkor sem ha 800. Ha belefér a keretbe, akkor nyilván jobb a 800-as. -
kem
addikt
Nekem így néz ki,
GIGABYTE GA-M61PME-S2
AMD Sempron LE-1250 45W 2,2GHz
80Gb SATA Samu(ezis bőven nagy, és a 80-as samukkal nem hallottam,h gond lett volna.
FSP ATX-350PNR
1db 1Gb-os ram. Kingmax elég ide, meg DDR2-ket nem nagyon ismerem.
DVD írót még nem tudom.
Ház van itt helyben 5000Ft-ért.most rendelem iponrol a cuccot. ha kijön, akkor inkább olyan lapot rendelek amit mutattál, meg ram és ODD se fic még, meg vinyó se. minnyá látom egyben,h mi mennyi.
TomBoy1986:
Szia!
Tápon nem spórolok, illetve minimum FSP!
ASRock nemjó mert eddig 2-t vettünk, mindkettőnek kiszakadt az integrált VGA aljzata. MSI-t nem szeretem, Giga jó lesz.DVD íróból még nem tudom,h melyik legyen.
Vinyóbol eddig 80-as Samut szerettem volna, de kiderült,h abból 2-3 széria is volt, én meg csak egyet ismerek ami nekem bejött, a ugyhogy nem akarok kockáztatni. WD 160 vagy 250 lesz, 300Ft különbség van köztük.Ilyen proci mellé(1250) elég a 667MHz-es ram? Bár a 800-as sedrágább sokkal.
-
TomBoy1986
veterán
-
-
antikomcsi
veterán
Tudom sajnos, azért mondtam, hogy ha több pénz lenne rá csak akkor, ha meg nincs akkor ez van.
szerk: Ezt is tudom, pont van is itthon egy, ami összeszerelésre vár, és pont az iponból hoztam. Bár nézni kell a listát, mert egyik nap 24K masik nap 26K, aztán megint 24K. A legjobb a 6000+ proci ott ami 18.500.- és 23.040.- közt mozog 1 héten belűl.
Dübörög a gazdaság.
-
gyiku
nagyúr
azert linkeltem, hogy ossze tudd hasonlitani a tobbi 790es lappal. bar ha csak a manualokat nezed, az lehet nem ad eleg infot, jw manual pl nem megy ilyen melysegig bele a bios ismertetesebe
mi nem egyszeru? bio nincs, msi ka fapad, jw van, msi dka van, giga is van
talan meg arban is igy vannak sorban
-
silent84
csendes tag
Értem, köszi.
Megnéztem kb 21k az x2 6000+. Azért is kérdeztem mi lenne a minimum ami kellene a kártya mellé, mert eredetileg X3-at szerettem volna, csak hát nagyon megszaladtak az árak.
De hát a 8650 x3 is 24-25k most, tehát nem sok a különbség végülis, és ha megveszem 2-3 évig nem cserélek. Az X3ból meg nem ártana egy 2,5Ghz, ha jól gondolom a kártya mellé. Tahát csak kéne akkor egy kis tuning?
Vélemény? -
Gyuri27
félisten
Az a lap kb 15k. Ha mellé raksz 5-t akkor egy bio valószinüleg ki telt volna belőle és a régi lapodat rakhattad volna az irodai gépbe. Az sem támogat phenomot az int vga is ugyanaz. Ha 2kval toldod meg egy GIGABYTE GA-MA770-DS3 is lehetett volna belöle, ha 3-l akkor GIGABYTE GA-MA78GM-S2H egy ilyen is lehetett volna. Szóval ezért nem értem papa a dolgot.
-
Gyuri27
félisten
Én Konfigos kollega lapját venném meg. Csak két dolog tart vissza. Egy nem negyed áré adja. Kettő az matx házba csak fürészeléssel tudnám berakni.
gyiku: egyik van másik nincs. Ill ma már a gyártókat össze mérni jellemzően botorság. Terméket a termékkel. Így a bio szvsz nem rossz lap.
-
Sandormaster
aktív tag
-
antikomcsi
veterán
Így igaz, mindenki eldönti, hogy mit szeretne, és mi a jó neki.
Ha lett volna egy 9950BE procim, természetesen, sb750-es déli hidas lapot vettem volna.
Mivel nincs, így jó az nforce is. Még az nf590sli is jó lenne, mert meg kell hagyni, nem sok az újdonság a 7-es sorozatban, pont csak annyi, amiatt megéri ezt választani.
#10718 r1E3S3E7T : Nem akarom én senki becsületét megvédeni, pusztán fölösleges érzelmektől vezérelve forumoznunk.
Én elismerem, mindkét gyártó előnyeit, vagy beismerem hátrányait, és ez alapján döntöm el mit veszek. Ha arra a célra amire én szeretném, az amd chipszet lesz a logikusabb, nem habozok majd azt megvenni.
-
antikomcsi
veterán
Igen, integrált grafika, és fogyasztás. És ez bőven elég lenne, ha mozizni szeretnék.
Viszont miben jár előrébb több lépéssel még?
Integrált vga nekem példáúl nem elég, a fogyasztás dolgot meg behozza a hybrid sli, amikor lelövi a gx2-t.
Jelenleg windsor X2-t használok, mert játékra egyenlőre elég a 2 mag magas órajelen, és teljesen jól kijön az nforce 780a-val, és 9800gx2-vel.
Gyors, stabil, megbízható, jól tuningolható, a számomra szükséges szolgáltatásokat tudja, úgyhogy nem bánom, hogy ilyet vettem.
Nem mondom, hogy jobb, mint egy 790GX, de nem is roszabb. Felhasználás jellegétől függ, hogy kinek mi a jobb.
Valószínű, hogy a 45nanos deneb alá én is 890-es chipszetes lapot veszek majd, de x2-nél nem tapasztaltam olyan negy előnyöket, mitöbb, gyakorlatban semmit.
-
Gyuri27
félisten
Nem nekem kell bizonyítani hanem a boltosnak. Mert ha mégis elszáll a kondi nekem ne jöjjön azzal, hogy én okoztam.
daa-raa: én 32 évet leéltem eddig úgy, hogy ha valamit tönkretettem benyeltem. Nem próbáltam a garival játszani. De ha egy takony megélhetési/minimálbéres fasz n,eam fogja kicserélni azt ami nekem járna az csúnyán megnézheti magát. Nem azért mert én vagyok a karate kid. Hanem azért mert nekem minden forint amit erre szánok elég nehezen jön össze. Így nagyon mérges is tudok lenni.
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
Na nálam kiesett a lap, a csájé szerint luxux lenne 2 gép 3 embernek...az 1edüli gépbe meg ECS-t nem merem bevállalni, meg akkor kingmax csere geil BD-re, új ház amit "plexisítsek"...meg egy 5000BE....visszatért a józan eszem, nem kell ez nekem
szerk: #8744 raul560: Barbinál próbáld meg esetleg
-
Chaser
legenda
Nekem sincs, de ilyen szépséget elrejteni? Á-á..itt lenne szépen az asztalon, hogy mindig lássam
#8733 Gyuri27 : Ha nem lesz 4600-os F3-as, akkor 5000+BE vagy 4850e lesz. Most van kinézőben egy F3-as, szóval még nem biztos semmi. Az 5000-es ára korrekt ahol veszem, csak a papíros álistájukon nem volt, eddig azért nem is nézegettem, ehhez a laphoz az lenne stílusos
Nem néztétek, nálam az ocw-n nem megy a lap linkje, csak amit VR linklet, a teljes reviewra page not found üzi jön.
Most meg a 690G helyett veszek egy 740G-t, mert pízt nem adnak vissza, az a kis "sandiegoval" jó lesz a csájéknak, amahhoz meg csak én ülök
szerk: #8735 raul560: Ugyanaz a 2 proci. Samsungból meg mondtam a 250HJ-t keresd, igaz 8 megás, de semmit nem fogsz érezni 16-hoz képest, ha vinyóról vinyóra másolsz akkor lenne jelentősége, de akkor se sok. A 250HJ viszont 1tányéros, halk és gyors..de te tudod
-
jayjay
tag
Köszönöm a segítséget.A 3870x2-es már biztosnak néz ki, mivel az egész gépet eladom, és egy újat veszek majd.Olyan max 170000Ft-ért szoktam gépet venni, amibe a régi még tavaly év elején még belefért.Gondolkodok Intel-es proci is, de akkor sztem a határ feljebb kerülne.
Mindenképpen valami erős gép kellene, mert 1680-as felbontáson játszom, ez rövidesen 1920-as lesz.Az egy baj, hogy a CRYTEK-kel is játszom és az nem valami 3870X2 barát. -
VaniliásRönk
nagyúr
Éppenséggel az is egy érdekes kérdés, hogy melyik alaplapban mennyit megy egy proci, mert ez jól minősíti az alaplap tápáramköreit (az ANUS lapok le is maradtak rendesen), de ha már alaplapteszt és tuning, akkor elsősorban az alaplap végére kiváncsi mindenki.
Szerk.: Mondjuk az is egy érdekes meggondolás volt, hogy kérdés nélkül 1.45V-ot adtak a procinak, így a tuningba a túlfeszelés miatti melegedés is beleszólhatott.
-
TomBoy1986
veterán
Nem a lapok bírnak ennyit, s nem azt tesztelték, hogy mennyi FSB-t tud a lap, hanem, hogy a CPU mennyit megy benne stabilan. Azaz a legfelsőben 236-os FSB mellett is stabil a CPU, míg... legalábbis én így értelmezem.
VR:
Örülnöd kellene inkább, hogy ennyire instabil az Asshole lap
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest