- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsc
nagyúr
válasz
rayoliviero #13104 üzenetére
Ezen [link] biztosan van lpt kimenet, asszony gépében ilyen van.
-
lsc
nagyúr
válasz
diablo1984 #10128 üzenetére
Neked a hűtőid milyen csatlakozósak ? Mert a lapban a pc healt menüben csak annyi van, hogy auto , pwm, voltage . A pwm jó a 4 tűshöz , a voltage jó a 3-ashoz , viszont ha mindkettőt használom akkor az egyik nem jól /maxon/ megy /próbáltam/ , tehát egyformát kell csinálnom . Mivel nem kapok pwm-es házhűtőt a procihűtő lesz TX2 , csak "szerencsére" most az sincs itt szhelyen .
Abit lapomban nekem is működik /annak messze jobb a venti szabályozása mint a gigának/ , viszont ott nincs gond mert a tx2 és a házhűtő is 3-as csatlakozós . -
lsc
nagyúr
Ez így igaz , csak a procihűtőm 4-es a rendszerhűtőm 3-as . A bioszban nem találtam külön szabályozást , a kettőt együtt lehet . Most nemes egyszerűséggel lehúztam a rendszerhűtőt /szhelyen 5 boltban sem tudtak adni 4-es 8 cm-es rendszerhűtőt / , meglátom így hogy bírja , nagy terhelése nem lesz a gépnek .
-
lsc
nagyúr
Üdv
Giga 74gm-s2h lap és egy be 4450 procival lett összerakva egy gép , a hőfokot Ti mivel méritek ? Az everest 4,2 1170-től a gép meghülyült , az nem jó , a hwmonitor szintén hülyeséget ír .Mod Balinov: Látod az eszembe sem jutott, kipróbálom, köszi .
-
lsc
nagyúr
-
lsc
nagyúr
-
lsc
nagyúr
-
lsc
nagyúr
válasz
TomBoy1986 #7168 üzenetére
Itt valakinek az asus is az
.
VR-nek , vagy hogy szokták rövidíteni.
-
lsc
nagyúr
Jönnek a 780-asok [link] , igaz fele gyártóról nem is hallottam .
-
lsc
nagyúr
válasz
diablo1984 #6047 üzenetére
hali
Van egy egyszerű módszer /telefon / én is így csináltam , a harmadik boltban olyan volt , és akkor ott kell megvenni.Egyébként sokak véleménye szerint az EE verziót / ami 65 W-os / jól lehet húzni. -
lsc
nagyúr
Meg még egy móka [link]?
-
lsc
nagyúr
Hali
Segítsen valaki,több hirdetésben is láttam 5200+ -t ''Brisbane'' maggal, viszont én eddig úgy tudtam, hogy mindkét 5200+ Windsor magos, csak az egyik 65, a másik 89 W-os.Most akkor melyik az igaz?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy ruhás topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest