- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz
Dj Dekko! #9700 üzenetére
Várom a tapasztalataidat, mert ha nem tudod rendberakni, akkor ez volt az utolsó döfés a Crosshair-nek számomra.
Akkor megvárom az új 790FX-es DFI-ket.
MOD: jelenleg az szól a CIIF mellett a DFi-vel, hogy bios-át valószinűleg könnyebben kezelném... ha kiderül, hogy pont a bios-ával vannak gondok...
-
-
-
leviske
veterán
válasz
Dj Dekko! #9606 üzenetére
Szerintem érdemes lecserélni.
A CII-ben már tudod állítani az L3 és az NB szorzót ami igen erősen kihatással van a tuningra.
Én is most azon gondolkodok, hogy Crosshair II legyen, vagy hallgassak Olira és vegyek egy 790FX+SB750-es lapot.
(#9620) band1103: azt hiszem ezzel a hsz.-ommal neked is válaszoltam.
-
band1103
őstag
válasz
Dj Dekko! #9599 üzenetére
Te tényleg azt hiszed hogy csak nV meg ATI van a világon? Mekkora LOL!
Csak 1-et említek aki elég jó a páján - csak más rétegben - és ha kihalna a fenti kettő egyike akkor belépne erre a piacra. Neve: matrox (nem Maxtor).
De a többi sakál is gyorsan szétkapná a tetemet mint pl.: S3 -
HERR Z
veterán
válasz
Dj Dekko! #9590 üzenetére
akkor most a zöld füstöt vedd el és gondolkozz el hogy mit olcsóbb gyártani:
260 GTX-et 75-80-érrt 575nm-res chippel
vagy 4870-et 55-60-ért 270nm-es chippel
jah, 1 nv-t kitesz 2 ati és nem kerül 2x-ébe....ez a profit ecsém, nem amit az nV csinál
a nagy seggnyalásról meg annyit hogy pl a Gainward valjuk be elég nagy nV seggnyaló cég volt....ugye....és mégis csinál ati kártyát mert több profitja lesz belőle
szal van 2-3 cég még aki csak nV de az meg csak az elvakult hozzád hasonló ősnV függőknek való mint amilyen te is vagy
aki egy kicsit is használja az eszét az Ati-t vesz...ennyi -
törölt tag
válasz
Dj Dekko! #9588 üzenetére
Nyilván belehaltál volna ha leírod végig. Inkább rövidítettél egy baromságot.
Én inkább úgy kérdezném: A G70 (azaz nV40 update) hol volt az R580-hoz képest? Igen messze, ezért kellett megépíteniük a GF7900GX2-t és 7950GX2-t. Hogy az FX szériáról már ne is beszéljünk. Na az tényleg vezető technológia volt, tlejesítményben meg méginkább.
Az nV tipikusan technológiai lemaradásban van. Teljesítményileg lehet előrébb van néha, de az nem nagy durranás, csak a chipbe integrált dolgok mennyiségével befolyásolható (a GTX 200 másról sem szól, de a jelek szerint ez igencsak karcsú lesz). Az nV meg rak bele sokat, plusz megkeni a fejlesztőket. Ez tényleg nagy dobás...
A G80 nem a G70 továbbfejlesztése, szóval nem is lehet őket együtt említeni.
Hagyjuk...
-
törölt tag
válasz
Dj Dekko! #9581 üzenetére
Volt nV cuccom egy kettő. Szerencsétlenek a mai napig nem tudnak drivert írni. Amijük van az félúton helyezkedik el egy rakás fos és egy trágyadomb között. Kritikus hibákat nem javítanak se hw, se sw szinten, inkább megveszik kilóra a fejlesztőket.
Akármilyen teszteket nézek, az alap 4850-től az alap 9800GTX mindenhol csúnyán de nagyon csúnyán kikap. CF vs SLI fronton detto.
Az nV chipsetek meg...
-
diablo1984
veterán
válasz
Dj Dekko! #4132 üzenetére
na akkor ide vess egy pillantást: [link] és akkor ez segít a használt árbelövésében is....
mod: talán ez is ajánlott: [link]
úgyhogy 42k-ért használtan nem hogy sok, hanem iszonyatosan sok!
újonnan akár 39k-ért is lehet 2 év garival venni, használt ár mag olyan 35k körül reális....bár szerintem annyiért sem vennék meg legtöbben, mertt egy használt lapért 35k....
[Szerkesztve] -
rollins
őstag
válasz
Dj Dekko! #2884 üzenetére
ez úgy van, hogy: (ha nem, majd kijavítanak) (meg jó párszor volt erről szó.)
ram:cpu arány 333/200=1.665, a cpu szorzója 12 ezt meg: 12/1.665=7.2072~=7 lett az osztó, aztán 2640/7=377,14 vagyis ddr(2) ~754,2MHz kéne lennie a ram eff. sebbeségének
660-ot nem tudom miért írja -
syabik
csendes tag
válasz
Dj Dekko! #2782 üzenetére
Hát ott meg valamit kanyhalóznak,mert csak azt írják ki 1 pci-e graphics slot.Mondjuk meg is érdemlem ,ha ilyen trágya lapot vettem.de az arukeresőben vagy ahol megnéztem ott azt írták hogy 16x-os.
Esetleg nincs valakinek ilyen lapja és tapasztalata benne videokártyával,mert én még csak az integráltat használom.
De azért a válaszodat kszönöm.Van ahol válaszra se nagyon méltatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Brave
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hobby elektronika
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest