- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
csyo
senior tag
válasz
VaniliásRönk #12739 üzenetére
ddr2es ramokka kéne, mert az olcsóbb...
valami egyszer lap is megteszi
sima Am2 7ezerért már van.
AM2+ is van ilyen olsón?
-
csyo
senior tag
válasz
VaniliásRönk #12734 üzenetére
ha jól értem, akor AM2+ érdemes vanni, mert az lekezel minden procit?
-
csyo
senior tag
válasz
VaniliásRönk #12726 üzenetére
árban mik a különbségek?
a HT1 , HT3 nem értem mit jelent:-(
ár-érték arányban érdemes e Am3at venni?
-
halesz89
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #12726 üzenetére
ŐŐ hát köszi, de mindenképp ez lesz vagy pedig elmegy a pénzem piára
Nem ilyen komplett gép újítás csak frissítés, az 5évesről 3ra
tudom hogy fölösleges pénz kidobás mert már régi ez is, meg most jönnek be ddr3 meg am3, de ezekre nagyon nincs pénz, meg ami most lesz az nekem játékban tökéletes, nem ilyen crysis meg ilyenre kell gondolni. De azért köszi.
-
TomBoy1986
veterán
válasz
VaniliásRönk #12712 üzenetére
Rendben, segítek majd benne.
-
Cadal
őstag
válasz
VaniliásRönk #12710 üzenetére
Szerintem ha beszélnénk Tomboy1986al akkor talán Ő elkészítené az AM2+ -os részt. A hozzáértésével sztem nem lehet gond. Egy kis ízelítő (röviden).
Mondjuk én mindenképp örülnék neki, ha elkészülne.
-
h.adam.92
őstag
válasz
VaniliásRönk #12607 üzenetére
bocsi, de a válaszodból ítélve egy b*nkó p*raszt embernek ítéltelek meg és gondoltam visszavágok, de a 2. válaszodból ítélve sztem tévedtem, bocsi
-
h.adam.92
őstag
válasz
VaniliásRönk #12604 üzenetére
remélem nem sértem meg kegyes személyed azzal, ha erre a kérdésedre nem válaszolok
ui: Mi a bánat az ANUS? Ugye nem az ASUS-t átnevezni ilyen nagyon trendin?
ui2.: köszönöm a linket!
-
diablo1984
veterán
válasz
VaniliásRönk #12552 üzenetére
akkor te is nagy tákmester vagy!de amúgy nem egyszerűbb a hűtő fémcsatján hajtani, hogy jobban nyomja a proci tetejét(feszüljön)?
-
diablo1984
veterán
válasz
VaniliásRönk #12524 üzenetére
ó, de kicseréltek, rád sem ismerek...te vagy az, vagy a szomszéd átjött és írt egy hozzászólást?
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #12517 üzenetére
Nyers vagy mint mindig.
De az valóban igaz, hogy vásárlás előtt kérdezenk és nem utánna csodálkozunk.
Egy ideje az nv ezt a chipset témát csak erölteti. Kiváncsi leszek, hogy valaha készít-e az nv jó chipsetet. -
sonar
addikt
válasz
VaniliásRönk #12305 üzenetére
Köszönöm mindenkinek az információkat.
Az, hogy elavult vagy sem nézőpont kérdése. Ha most veszek egy lapot ami supportálja az am2+ -t 5k-val drágábban és jó egy másfél év mulva meg a chipset lesz elavult ha procit akarok cserélni. Hülye ördögi kör ez. Csak azért nem akarok pénzt kiadni, mert supportál sok mindent amit nem használok ki. Egy év mulva meg már másik tokozás lesz... kezdődik a kör előlről. Meg ha komolyat akarnék venni akkor biztos egy C2D procit vennék nem AMD-t.
-
sonar
addikt
válasz
VaniliásRönk #12302 üzenetére
Keret az van, nagyon nem kell jobb.
nForce kilőve ez a 740g chipset mennyire megbízható driver ügyileg?
Illetve egy full láma kérdés: mi a különbség az AM2 és az AM2+ között? -
sonar
addikt
válasz
VaniliásRönk #12300 üzenetére
A nyomtató az usb-s, van egy willem programozóm annak kell az lpt port
Annyira még nem halt ki. Nézegetem az Aqua-ban mik vannak és amiket nézegtek Gigabyte lapokat azoknak a többségén van. Csak nem tudom, hogy milyen chipsettel érdemes megvenni? AMD 740g v nForce 560? -
Borokafa
őstag
válasz
VaniliásRönk #12293 üzenetére
Akkor tényleg érdekes a dolog, mert a saját 790-es Gigámon is SB600 van viszont ez mindeféle pennel jóban van.
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #12283 üzenetére
Vagy vesz egy 6400+-t és azt nem kell húzni (persze csak akkor ha a lap támogatja)
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #12243 üzenetére
Az még a jobbik eset. Kicsit ugyan kellemetlen, de nem drága a dolog. Egy új lap manapság elég drága.
-
Osiris
őstag
válasz
VaniliásRönk #12241 üzenetére
Ha mire hazaérek megint lekapcsol, akkor az lesz a következő amit megpróbálok. A mosfeteken van egy HR-09 borda, de lehet, hogy azt is meg kéne támogatnom egy ventilátorral. Lehet, hogy mikor a bordát rátettem, megsérült valamelyik kondenzátor mellette, bár csak odébb hajoltak egy kicsit.
-
Osiris
őstag
válasz
VaniliásRönk #12239 üzenetére
Estére hagytam futni a tesztet (HT 206x4=824), de reggelre így is kikapcsolt. Most megint így hagyom, egy ventilátorral a chipseten, így 27 fokkal hidegebb, 70 helyett csak 43 fokos...
-
spae
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #11670 üzenetére
Ügyes vagy, gratulálok, én megköszöntem a segítséget te meg itt powerkodsz, gratula még 1x!
-
spae
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #11668 üzenetére
Ja bocs, azt hittem ez fórum ahol lehet kérdezni, elsősorban tapasztalatokra volnék kíváncsi, amit hiába használom a fejem nem tudok kiszámolni.
Ja, te is rákereshettél volna arra amit idéztem, amúgy itt olvastam a phn egy tesztben, amiben az általad is említett két chipset volt, és mind2re vonatkozott.
Azért kösz az eddigi segítséget! -
spae
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #11664 üzenetére
Hali!
Nekem a CF valószínűleg nem lesz használva mert Gef9800GTX+ kártyát veszek, így is jó lesz a lap?
A sideport sem fontos, mert az integrált vga csak biztonsági tartalék lesz!
Sebességben sincs különbség a 790X-DS4, és a MA78G-DS3H között? -
spae
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #11662 üzenetére
Az mivel tud kevesebbet, látom az microATXes?
Most nézem, a MA790X-DS4 2 PCIEX16-os slottal van? Van belőle olyan ami nem crossfire-s?
Ha a BE proci mellett döntök azt szeretném egy kicsit feljebb húzni, és egy kicsit a Corsair ramokat is, talán. Ennyi lenne a tuning?Ilyet találtam még: MA78G-DS3H?
-
gyiku
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #11639 üzenetére
rakd is ossze neki, meg huzd is meg kicsit
-
spae
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #11637 üzenetére
Ebben a lapban is mennek 1066-on?
ASUS M3N78-PRO AM2 ??? -
spae
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #11633 üzenetére
Akkkor most ha ebbe veszek 1066-os memóriát, akkor csak 800-on fog menni?
Később procit cserélnék AM3-ra azért akarom most megvenni a memóriát, tudom, hogy az már DDRIII-as, de most kellene megvennem a lapot! -
porkey.g
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #11579 üzenetére
Teljesen egyformák. 2 hónapja raktam össze a gépet 1 db rammal, a másikat 1 hete vettem.
-
porkey.g
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #11575 üzenetére
Sajnos ez sem vezetett megoldáshoz.
-
porkey.g
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #11572 üzenetére
De a max fesz. 2,05 volt lehet. Elég az?
-
porkey.g
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #11570 üzenetére
Ha megkérlek,lefordítanád nekem ?
Az sejtem,hogy a video ramot állítsam 2.1 voltra.
-
Oliverda
titán
válasz
VaniliásRönk #11554 üzenetére
Igen. Elég szép különbségek vannak lapok között is annak ellenére hogy a mem. vezérlő a prociban van.
-
Bence89
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #11547 üzenetére
automatán volt de feltoltam 2,4 re
s így se akar menni. Nem tom mit kéne csinálni.Másik meg hogy úgy indul a gép h nagy feketeség egy pillanatra felvillan az msi nek a képe egy űrhajó aztán nagy feketeség s sz xp töltős kép :S mudjuk ez is fura.
-
Oliverda
titán
válasz
VaniliásRönk #11547 üzenetére
Igen, csak a többi modulon nem nanya chipek vannak. Az esetek többségében meg sem moccanak 1066-on.
-
Bence89
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #11541 üzenetére
Hát a biosban átállítottam vagy most akkor az még kevés . Közben megvolt a BIOS frissítés is de az se oldotta meg.
-
diablo1984
veterán
válasz
VaniliásRönk #11537 üzenetére
jah, fullost akartam, mert akkoriban a butított szarok teljesítményben is elmaradtak a jobbaktól és ráuntam ezekre, gondoltam egyet és megvettem! ki***ott drága volt akkori viszonylatban is, de piszok gyors volt, a bartont nagyon lehetett benne húzni, azt meg mikor szembesültem ezzel a csak akkor húzom, ha használod a procit opcióval, az csak hab volt a tortán!
akkor még jó volt az msi, mind hírnévben, mind tudásban, ami azóta eléggé hanyatlott
-
törölt tag
válasz
VaniliásRönk #11535 üzenetére
Azok nem asztali procik...
-
Vegtor
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #11514 üzenetére
köszi milyen lapot vegyek?
melyik éri meg ami jó és viszonylag olcsó -
gyiku
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #11490 üzenetére
tehat akkor ugyanazert a penzert inkabb a 780ast vegye? (ami meg matx is.)
inkabb nezze meg az idegeneknel: J&W JW-RS780UVD-AM2+ 128MB AM2+/AM2,AMD 780G/SB700,Dual DDR2 1066,HD3200 128MB VGA,6*SATA2, 1*IDE,Gigabit LAN,7.1 HD Audio,HDMI, DVI, Debug LED 3 év garancia 19 200 Ft
-
gyiku
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #11488 üzenetére
780as lapod 25k, ka790 ugyanugy 25k. milyen +koltseg? ugyanazert a penzert tobbet kap, vagy mashogy gondolod?
de nem akar tuningolni.ha igen, akkor meg vesz black procit.
-
gyiku
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #11485 üzenetére
az hogy most nem akar tuningolni, az 1 dolog. nekem megert +5k-t a normalis fethutes + az sb750. ha soha nem akarok tuningolni akkor is ott van, a lehetoseg adott.
mashol nem talaltok jw lapokat. mind1, legyen akkor msi ka790gx 25k-ert.
ballabbal keltel?
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #11485 üzenetére
Papa
Nem minden 780g lap int vga-ja megy 790gx orójeleken!
Miért ne akarna tuningolni? Soha nem is akar majd?Kibic? Ki?
De ha annyira szar az int vga és nem lesz tuning vegye meg a legolcsóbb am2+ foglalatos lapot és rakjon bele vga-t.Na így nem költöttem más pénzét. Megvagy elégedve?
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #11482 üzenetére
A giga gpm 25k papa. Msi, jet, j&w lapokat 30-33 között osztják. Miért ne érné meg?
Sőt [link] azért 5-t megér ha vesz most vga-t hanem.
Látom újra a régi vagy -
gyiku
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #11478 üzenetére
es a 128mb gddr3 sideport?
-
gyiku
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #11474 üzenetére
sb750 miatt, phenomtuning.
-
Mardor
tag
válasz
VaniliásRönk #11474 üzenetére
Nem, tuningolni nem szeretnék. Deneb-et veszek majd.
Nem kell nagyon crossfire, mert nem játékra lesz. Így a 790GX sem kell szvsz. -
törölt tag
válasz
VaniliásRönk #11449 üzenetére
Háát nem tudom nem-e lesz 3 év múlva már akár a neten olyan grafikus felület, ami kiakasztaná. Meg azért ha netán valamikor mégis csak kell valamire a graf teljesítmény.
-
törölt tag
válasz
VaniliásRönk #11444 üzenetére
Nővérem semijen játékkal nem akar játszani, kivéve startlap néha napján.
Inkább attól félek, hogy majd az aero/win7 felületet nem kezeli el. -
törölt tag
válasz
VaniliásRönk #11437 üzenetére
Amúgy nem az adatlapomon szeplő gépemet cserélem le.
Ez a nővéremnek lesz.
Amúgy ha nem akarok tuningolni, akkor mennyire számít a chipset?
Amúgy szerintem nem vagyok ugyanott.
Mert 30K-ért kapok egy int. vga-s lapot, de a tuning jelen esetben nem érdekes.
Szintén 30K-ért viszont kapok egy ~12K-s lapot + 20-ért egy sokkal jobb vgat.(3850/9600) -
Borokafa
őstag
válasz
VaniliásRönk #11437 üzenetére
Kb. két hete raktam össze gépet ezzel a lappal, kellemesen csalódtam benne.
-
törölt tag
válasz
VaniliásRönk #11434 üzenetére
Az Iponon az Audióhoz oda van írva hogy "igen". Akkor gondolom jó.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #11433 üzenetére
Itt tuti R3.0-s.
-
Noumena
tag
válasz
VaniliásRönk #11422 üzenetére
Köszi szépen a linkeket
-
Gausz
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #11373 üzenetére
Ilyen árakat találtam:
Sempron LE-1200 45W 6 138 Ft
A64 LE-1640 45W 9 900 Ft
A64 X2 4450e AM2 13 992 FtABIT sAM2 A-S78H 13 292 Ft
GA-MA78GM-S2H 18 572 FtTámogatás annyira nem fontos, ha mindent felismer és visz, akkor nem fogom folyton cserélgetni. Annyi a lényeg, hogy eddig 1GHz-s PIII volt, ami megdöglött és olcsó alternatíva kell helyette, épp ezért nem nagyon akarok rá költeni. XP is még megfelelő.
Szóval ha giga kell, akkor az árban ezek jöhetnek szóba:
GA-MA74GM-S2H 13 886 Ft
GA-MA69G-S3H 14 388 Ft
GA-MA69VM-S2 12 950 Ft -
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #11369 üzenetére
Ha onnan nézed igen ha meg onnan amd procit fogad. Különben meg evga a mióta gyárt amd chipsetes lapot?
-
Oliverda
titán
válasz
VaniliásRönk #11302 üzenetére
Tudom. Legjobb esetben is 2010 Q1-Q2. Viszont gondolni kell a jövőre is.
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #11282 üzenetére
Ill nem arra használhatóak amire ők szánják.
-
madmaxhu
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #11280 üzenetére
Hu ez gyors volt.
Néztem a Gigabyte honlapját van vagy hat 780G-s lapjuk és sokszor nem látom mi a különbség köztük. A MA78GM-S2H miben jobb a többinél? Az ASUS-nál láttam a Dual VGA output feature-t. Ez is tudja? A leírásából még nem tudtam kihámozni. Bocsi a sok kérdésért, de szeretnék jól dönteni! -
Oliverda
titán
válasz
VaniliásRönk #10915 üzenetére
hmm...
Nekem tetszik, a PWM is elég jól össze van rakva bár a borda itt is hiányzik. Az ATX csati nagyon jó helyre került, példát vehetne erről az anyacég is.
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #11001 üzenetére
Ja meg nem is méregetsz ilyen okosságokkal.
-
Oliverda
titán
válasz
VaniliásRönk #10999 üzenetére
Minden ugyanazon az órajalen üzemel a két teszt esetében, az NB/L3 is. A különbség csak a HT órajele. Annak meg ugye csak a lapon lévő északi híd és a proci közötti kummunkicióban van szerepe tudtommal. Még ha a Cinebench ezen része aktívan használná a VGA-t akkor még azt mondanám hogy oké, de ez a CPU-t számoltatja.
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #10993 üzenetére
Mindennek emelkedett az ára. Gazdasági bizbazd és rossz a forint.
-
TomBoy1986
veterán
válasz
VaniliásRönk #10989 üzenetére
Éppen most néztem, kegyetlenül drága a VX450. 12-14K-s árra emlékeztem, most meg 17-18K. Annyiért nagyjából 620W-os moduláris CM-et is vehet, ami meg sokkalta jobb táp a VX450-nél.
De szerintem olcsóbb régiót kellene megcélozni, az 550W-os Gigabyte SuperB jó lehet, s az csak 11K.
-
TomBoy1986
veterán
válasz
VaniliásRönk #10970 üzenetére
Én úgy gondoltam, hogy az már megvan. Nyilván jobb volna egy Corsair, de az tuti, hogy ez is vinni fogja.
-
Konfigos
őstag
válasz
VaniliásRönk #10941 üzenetére
Csak nem SP fan vagy?
band1103: Az én lapomba ez a surround view funkció bevan szürkülve ezért nem tudom állitani és nem tudom miért van
-
Oliverda
titán
válasz
VaniliásRönk #10928 üzenetére
Régen volt már ASUS lapom na...
Az utolsó kb. 3.5 éve. Az egy ASUS A7N8X-E DELUXE volt előtte közvetlenül pedig egy ASUS A7N8X Deluxe 2.0. Az azelőtti pedig egy TUSL2-C és az első egy P3B-F ha nem tévedek. Nekem különösebben egyikkel sem volt problémám. Bár az is igaz hogy a leggányabb alaplap amit eddig láttam szintén ebből a márkából származott. Az egy P3V133 volt és támasztéknak asztal alá inkább raktam volna mint gépbe. Mindenesetre az szvsz tény hogy olcsóbb ASUS-t senkinek sem javasolnék mert abban a kategóriában érdemesebb más gyártók termékei között keresgélni. A felsőkategóriás lapjaival viszont szerintem nincsenek különösebb gondok.
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #10915 üzenetére
Ide miért nem? Szlovákiában pl jobb a helyzet. Nem sokkal de jobb. Austriában a mm-be lehetett kapni asus 4670-t mikor itthon még mindil alig akad. Abszurdisztán..............
-
Ayg0
senior tag
válasz
VaniliásRönk #10904 üzenetére
Ez volt az első amit lecsekkoltam, de semmilyen lényeges, erre vonatkozó paramétert nem találtam.
(#10905) Borokafa
Nem tudom. Még anno a vétel után amikor egy teszt elejéig összeraktam a motyót, első dolgom volt, hogy lap CD-jén található Winflashel felraktam az A07-es BIOS-t. A frissebb A08-cal pedig még nem néztem 3D-t, mert olyan jól kijavították az XP alatt jelentkező Hybrid CF fagyásokat, hogy 2D-ben 1600*1200-as felbontáson már maga az IGP hibásan jelenít meg. (A06 pedig már nincs fent a letölthető BIOS-ok között.
)
Szép kis helyzet... -
Ayg0
senior tag
válasz
VaniliásRönk #10902 üzenetére
Nem igazán, de különösebben nem is vágyom rá, mert érezhetően gyorsabb az utóbbi pakkal a rendszer. Bár nagyon furdalja az oldalam a kiváncsiság, hogy hol csúszik el a dolog, ergo lehet kipróbálom az SP2-t is. Addig más ötlet esetleg?
-
TomBoy1986
veterán
válasz
VaniliásRönk #10876 üzenetére
Ez röhej... látom ott is van aztán hozzáértés a köbön...
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #10876 üzenetére
Amikor az első phenomokat 800-s cl5 rammal tesztelték? Hiába no intelé a világ.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #10873 üzenetére
Ha már tápnak olvasom a lapot akkor igencsak fáradt lehetek.
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #10871 üzenetére
Bizonyára, bár lentebb volt némileg elviselhető áru is. Ott is azért van cucc mert szlovák a cég. Sajna mi itt abszurdisztánban mindentől el vagyunk zárva.
Na én kerestem házat, te keress lapot. -
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #10869 üzenetére
[link] itt vettem a CM 340-n kuckómat. De lapot még mindig nem találtam pedig fasza kis darab.
-
Borokafa
őstag
válasz
VaniliásRönk #10861 üzenetére
Nálam is ennyi volt a felső határ G2-vel (orthos stabil)
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #10845 üzenetére
Az mindegy, de lol már, hogy más 1066-s ramoknak (intel lapban a lapnak) nem kell fesz. Ennek a ramnak meg kell.
Amiről én tudok az a p31-s lapok. Nem kezelnek 2 bd 2 oldalas ramnál többet. Egyoldalosból megy a 4.body007: Vissza kell rakni a gyári hűtöt még cserélgetsz srác.
-
válasz
VaniliásRönk #10837 üzenetére
Az 1esével való teszteléssel 1 komoly gond van mégpedig, h le kell venni a proc hűtőt ami nem 1xerű művelet a különleges felfogatása miatt
De a memtest-et lefuttatom, bár sztem hibátlan ha lassabb beállítással megy...
Nincs 1Tbe
Megnézem 2.15ön isTomBoy1986: nem adok neki
-
Ste
addikt
válasz
VaniliásRönk #10822 üzenetére
megyek vissza kapálni
-
Oliverda
titán
válasz
VaniliásRönk #10528 üzenetére
Aha, így már értem.
A bugos BIOS már nekem sem újdonság náluk sajnos.
-
Oliverda
titán
válasz
VaniliásRönk #10521 üzenetére
Hmm?
-
diablo1984
veterán
válasz
VaniliásRönk #10521 üzenetére
azért lenne nekem elég a 770es giga....sb700-al, ha nem nagy kérés
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #10504 üzenetére
Forditva. Annó volt magyar nyelven ecs. Aztán azóta nem találom és csak ez van. Most ez vagy minek, vagy valahol van ecs magyar honlap.
diablo1984: egyrészt igazad van. Másrészt két dolog miatt nincs (három) mindenhol vannak hibás szériák. Gigáéknál is. Az ecs lapok annó fele, háromnegyed annyiba kerültek mint asus és társai (ma nem tudom). Harmadrészt annyiszor volt már olyan dolgom ami tömeg cucc. Nem baj az mert mint írtad megvannak az előnyei. De én pl mindig akartam egy sappi lapot. Nem fehér ugyan, de az országba talán nekem van egyedül és európában sem sok.
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #10446 üzenetére
as_Rock: pedálgép? LOL szeretek beszélni és néha értelme is van.
-
as_Rock
őstag
válasz
VaniliásRönk #10446 üzenetére
Valami pénzbehajtó lehet, vagy pedálgép szamuráj
-
bnss
veterán
válasz
VaniliásRönk #10406 üzenetére
140W-os Phenomokat is kezeli, inkább a feleakkora fogyasztású Denebet látnék szívesen benne.
Gyuri: szép az az Inno lap, de csak SB700-as.
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #10405 üzenetére
-
Oliverda
titán
válasz
VaniliásRönk #10359 üzenetére
Ja, igen.
"Nvidia: AMD’s Fusion Does Not Make Sense, Intel’s Larrabee Is a GPU of 2006, PhysX and CUDA Are The Future."és akkor meg ATI R700 is a GPU of 2010 according nVidia
-
Oliverda
titán
válasz
VaniliásRönk #10348 üzenetére
LOL. Az R700-at miért nem emlegetik?
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk #10330 üzenetére
Mindig jó alkudni
Vevőként/eladóként is, de ha gar nélküli cuccot próbálnak netto közelében elanni azt nem szeretem, mert boltban 2-3 év gari van, ami azért nem mind1...postát 1x én nyelem be, másszor meg benyeletem
#10331 Gyuri27 : Mi bajod van a postával?
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #10330 üzenetére
Ezért szoktam jövös árat meg vivős árat megadni. Posta nincs, mert nem bízom bennük.
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk #10315 üzenetére
Én meg vásárolni utálok, nem számít van/nincs gari, megmagyarázza az user mért jó nekem ha bolti árnál pár k-val olcsóbban inkább tőle veszem meg a lomot
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #10323 üzenetére
Írtam miért. Gondoltam elsőre is átment.
Oliverda: annak a negyede pont jó nekem
-
REDeath
őstag
válasz
VaniliásRönk #10319 üzenetére
itt van terhelés egy elég durva procival de sejtem nem egy 6 Mbites kábelnettel kap ilyen terhelést
bár a legegyszerűbb ha lemérem saját gépemen netezés közben
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #10314 üzenetére
Ennek a lapnak nincs is feltüntetve ára. Mi drága kérlek? Ha valamit sokalsz kérdezz rá nyugodtan. Sajna ez a jó culágár megöli magát így nem jut mindenre ideje. Az iponos árakhoz persze drágább (nem mindenhol). A gari meg korrektebb.
Oliverda: ne gyilkold a lapot, mert szólok majd Nándinak, hogy használtan szarrá tuningolva barati alapon negyed áré megveszem.
-
REDeath
őstag
válasz
VaniliásRönk #10317 üzenetére
nem, a szoftvereset kerüli meg mivel a cpu nincs benne a körben. vagy nagyon nagy hülyeséget képzelek? inkább kimásolom és snapshotolok a pdf-ből, nehogy csak én érteném félre véletlenül fáradt létemre
About NVIDIA TCP/IP Acceleration Technology
Note: Enabling TCP/IP acceleration enhances your network performance but can
cause your network traffic to bypass the firewall because all processes are off‐
loaded to the hardware.
NVIDIA TCP/IP Acceleration technology is a networking solution that moves the
processing of TCP/IP network traffic from your computer’s CPU to its nForce
hardware resulting in greatly improved system performance.default packet processing
nvidia tcp/ip acceleration packet processing -
Oliverda
titán
válasz
VaniliásRönk #10312 üzenetére
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk #10256 üzenetére
Akkor rossz helyen nézgelődsz
Jó az a gari ha van még fél év mikor eladod, de legyen csak pár hó, nem kell a fejed a falba verd ha a kedves vevő megmurdeli
Ha meg a boltos xarakodik, vágd a pofájába hogy a gyártó nem ennyit ad, és 2 sarokkal odébb ennyiért vagy pár száz ft-tal többért megadják a teljes garit...nálam bevált
-
Balinov
titán
válasz
VaniliásRönk #10294 üzenetére
aha. akkor megteszi a 74€-s Sapphire 256mb GDDR3-as 3850-ese is..
-
Oliverda
titán
válasz
VaniliásRönk #10265 üzenetére
Aki tuningol az ne vegyen Kingmax-ot. Szerintem ez alap.
-
nesa
veterán
válasz
VaniliásRönk #10265 üzenetére
Nemis mondok semmit...
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #10263 üzenetére
Attól mert tuningolod/tuningolom/tuningoljuk legyen rá 3 év gari. Gondolom nem kizáró tényező.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asrock B760M PRO RS
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest