- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj Dekko!
őstag
Sziasztok! Lenne egy kis kérdésem, ugyebár Asus CrossHair II Formula lapom van egy AMd Phenom 9750 essel... gondoltam megrántom, oksa, vissza vettem ***azt az*** nb szorzót 8x ra de ahhoz kikell kapcsolnom valami AMDQ... butaságot... erre... felhuztam 3ghz ig, 1000mhz a ramokat 250 fsb... semmi baja ... gondoltam le nyomok egy 3dmarkot... *kb 40% ment lassabban mint alapon,... az semmi, de ha kikapcsolom azt a AMD Q... *hüleséget akkor olyan szinten csökken a 3dmark teljesítménye hogy az csúcs amúgy ... az AMD Live meg ilyen dolgok mellett van ez a beállítás... vélemény?
-
Dj Dekko!
őstag
válasz
MasterDeeJay #9699 üzenetére
ezt megcsinálja hogy nincs semmi kép... csak megy a gép?
-
Dj Dekko!
őstag
Sziasztok! Nagy Trében vok, muterom gépéről pöttyögök most...
Vásároltam a, mi nap egy Asus CrossHair II formula alaplapot, minden, meg is volt, (4x1g geil ultrával összeveszett) 0401 es bios volt rajta, nézem az asus *global* oldalát 05xx a legutolsó, jolvan leszedtem neki a 0803 biost, felrakta simán minden jó és szép* újraindítás után, se kép, semmi, csak pörögnek a ventik 100% on, javaslat a Garancia elött?
(már volt cl reset minden egyéb de semmi bios védelem nincs még ilyen lapokban?) -
Dj Dekko!
őstag
Körbe néztem, és a két alaplap közül gondolkoztam (780a) hát... egyiket megtudnám venni
35 - 36k ba, másikat meg 53 - 54k ba
Crosshair II Formula ennyivel jobb lenne a M3N-HT Deluxe/Mempipe -nél hogy közel 20 rongyal többet kostól... véleményetek? -
Dj Dekko!
őstag
válasz
band1103 #9620 üzenetére
Szia ahogy nézem inkább AMD Chip szettest kellene venned a HD4870 hez, nekem meg ette a HD3870 x2 - az ASus CrossHair, utána néztem... valahogy nem jött ki az nforce chip szettes most ez komoly...
Szerintem ha ATiban gondolkozol akkor ... nem ajánlom a CrossHair II Formulát ... de tudodcsak tanács
-
Dj Dekko!
őstag
Nah, jó... elhiszem hogy igazatok van, és hogy azért az ATi megfogta a Nvidiát, de ez kb fél évente cserélődik, egyszer fent - egyszer lent ... én Nvidia párti vagyok
véleményem ... úgy is az nvidiát vennék... itt komolyan lezárom, de azért senki se foglalkozott a lényeggel hogy érdemes lenne egy Asus Crosshair lap helyett egy Asus Crosshair 2 lapot belerakni?
9750+ Quad Core AMd Phenom figyel benne és nem tudom hogy mit gyorsulna a gép hiszen AM2 a lapom, nem AM2+ és a phenomot csak 2650 mhz ig tudom rántani -
Dj Dekko!
őstag
válasz
band1103 #9600 üzenetére
hát igen, de nézd meg hogy az ati - amd / nv / intel mennyit *lattol a piacon
és akkor Lényegében belátni hogy ha egy ember gamer cuccot akar vagy Nvidia vagy ATi-t adnak a kezében a boltban... és aki közel áll az Nvhez, az az ATi, és így fordítva... kicsit nem ebben a súlycsoportban vannak a többi gyártok...
-
Dj Dekko!
őstag
válasz
VaniliásRönk #9598 üzenetére
tudod, azért lesznek az alkatrészek olcsóbbak, jobb ár / érték termékek, mert van konkurencia a piacon, ha csak ati lesz, húzni fogod nagyon a szád szerintem
mert amit megvehetnél ano 50 ÉRT azt majd oda adja 150 ért hiszen nincs ellensége a piacon...
-
Dj Dekko!
őstag
válasz
Gyuri27 #9592 üzenetére
Tudom, láttam a teszteket, de tudod én nem tesztekkel játszok
amíg nállam a HD3870x2 szenvedett ezzel a 9800 GTX SSC vel semmi problémám nincs,
látom, mekkora sztár, írják hozzá hány fps, * így megy úgyde * egészen irreális dolgokat láttam az x2 től, egy hónap után boldogan szabadultam meg tőle... nem kell már ati, legerősebb kártyája is egy fostalicska volt a számomra
THx marad nv
-
Dj Dekko!
őstag
válasz
#65675776 #9587 üzenetére
Látom már
de ha megnézed nem akartam legépelni a proci teljes nevét, de ha zavar nézd meg az adataimnál
oksa?
hát tudod, évek során nézem a piacot
és amikor egy nagy dolog történik általában az nv nek a keze van benne
pl G80 / G70 valahogy mindig az nvidia jön ki mint nyerő... aztán az ati probálja utol koslatni,
pl 8800 GTX hez hol volt a Hd2900 ? vagy még a 3870 es? ... hadjuk már... nah tényleg befejezem -
Dj Dekko!
őstag
Csak Tanácsot kértem, és bekapom a legjobb párosítást,
kipróbáltam, elmondtam a véleményem, HD3870x2 volt már amikor 9800 csak *papíron volt* és nem megy az ATi - nak a lehető legtöbbet buktam rajta úgy hogy mellőzném, de itt lezárom
Köszönöm a * segítőkészséget...
-
Dj Dekko!
őstag
válasz
Gyuri27 #9572 üzenetére
SZia, probáltam, Atit Hd3870 x2... véleményem? ---» Hulladék
soha többé ati és hát, leszarom hogy x2 es vagy nem...
míg felraktam az nvdrivert és elindítottam a Gtx emen a gámát ezen ment, atin? ... fél évet cumtam és valahol jóval lassabb is volt, mint a 8800 asom ano
azért emeltem ki hogy CrossHairés nv for ever
-
Dj Dekko!
őstag
Sziasztok!
Technikai kérdésem lenne egy hardver bővítés során AM2 lapom van Asus CrossHair amiben egy q9750 b3 as és 4x1g 800 Geil ultra, evga 9800 gtx ssc csücsül
gondolkoztam hogy váltani kellene és fejleszteni, de hát, igazából nem találom a lapomat annyira butának még ha csak 590Sli csak
cserén gondolkoztam és megvenném a CrossHair II alaplapot, szerintetek valami gyorsulást nyujtana? mert hát 9800 gtx sli tervezek és mind a két lap * 16x sli gyorsítású ugy hogy tanácstalan vagyok...
CrossHair vs. CrossHair II ? ( még is csak 55 rongyot nem adnák ki érte díszből ) -
Dj Dekko!
őstag
Vagy létezik az hogy még ennyire kezdet legesek a driverok?
de azért 5.1 mehetne -
Dj Dekko!
őstag
válasz
VaniliásRönk #4285 üzenetére
hát nem tudom, de ha egy 5.1 et nem tudok beállítani meg van a véleményem rolla, főleg hogy az abit lapom még fele ennyibe se került
-
Dj Dekko!
őstag
áhhh feladom,
Hi all.
Órbítális problémám van, Crosshair alaplapom van és a hangkártyával vagyok összetűzésben,
Vista x64 et akartam használni, hisz az elmult abit kn8 ultra lapomon, kn9s lapomon ment az 5.1 és minden egyes kis beállítás fülkéje, deh...áhhh megvásároltam egy Asus CrossHair alaplapot felrakom a hankártya drivert amit talátam a Asus oldalán (4.8Megás ez már gyanus volt) és nincs semmi ikon, semmi :s
nem fut aktívan se az óra mellet, tehát állítani se tudom, probáltam a vistában átállítani 5.1 re ez szép és jóvolt és ott csiripeltek a hangszórók
deh sehol máshol nem szól az 5.1
úgy érzem ebből Xp lesz mert nem csak az egyedüli problémám, -
Dj Dekko!
őstag
válasz
diablo1984 #4133 üzenetére
Köszi szépen! Erre voltam kiváncsi, főleg hogy a boltot NAGYON JÓL ISMEREM hól van
így jobbat ne is tudtál nekem mutatni
köszi -
Dj Dekko!
őstag
válasz
diablo1984 #4131 üzenetére
Az a baj hogy tul extrémen nézki, és elég jó lap... és a neve is elég érdekes, kerestem már rá, de még nem találtam meg boltban se... mennyiért fesztegetik ujjonan
-
Dj Dekko!
őstag
Sziasztok! Érdeklődnék hogy, most veszek egy CROSSHAIR alaplapot, *ismerőstől* megbízható kezekből 42K ért, viszont nem sok az kicsit?
mert ennyiért már bármelyik nagykerből kapok egy
Asus M2N32 WS PRO - alaplapot-
Még egy kérdés, a 2 alaplap között mi a különbség? -
Dj Dekko!
őstag
válasz
Zoli329 #3085 üzenetére
Igy van! Igazából elkell döntened, hogy kell - e neked az a sok extra amit ad hozzá! (6 satát kiakarod - e használni, SLi ben akarod - e járatni a kariaidat, vagy 2x 1 G lanra szükséged van - e) Olcsobb lapot veszel, kevesebb extrát ad az bíztos, de tudsz rajta sprolni, és a a sporolt pénzből megdobhatod +1G rammal is akár! Amivel észrevehetőbben gyorsabb lesz a rendszered mintha valami nagyon zuzós lapot vennél! (1G - 2G ram esetén közép kategóriás karival) *szerintem*
De ha ugy gondolod, hogy indőt álló lapot akarsz venni, bíztos ami bíztos, hisz lehet teli lesz minden cumóval a géped, akkor válaszd a premium megoldásokat, deluxe lapokat! -
Dj Dekko!
őstag
válasz
gamer_hun #3076 üzenetére
Szia! Én véleményem szerint ha tuningban gondolkozól akkor egy Asus lapban kellene állástfoglalnod, azokban a *Delux* Verziókat nagyon kilehet végezni, eddigi tapasztalatom ez. Másrészről meg én Abitot ajánlom mert rokonszenves márka, és általában nekem mindig abit lapom volt és még nem csalodtam benne.
Ezekben is van jól tuningolható szériák. * de ez csak az én véleményem * -
Dj Dekko!
őstag
Helló!
Lenne egy nagyon fontos elméleti kérdésem, aki tudja, légyszi, vegyen fel msnre, vagy írja meg nekem!
... egyet nem értek... nem olyan rég szereztem be magamnak első AM2 Lapomat! (Abit KN9S) amiben egy X2 4600+ csücsül... 2x1G 800Mhz Kingmax Memókkal!
amikor elkezdtem kicsit tuningolni a lapomat, értelem szerűen vissza osztom a HT szorzóját x4 esre ... igy 200Fsbvel 800 lenne a HT-m , ami kevesebb mint a 1000Mhz, ami az alap HT! eddig ez jó is...
azt a dolgot nem értem hogy felrakom az fsb 220 x12próci szorzóval akkor már 2640 visz símán a Procim, 1.45 voltal megfelelve (2700 - 2800 al is még elbír) és a memóriákat most hogy tudom kiszámolni a sebességüket, mikor vissza osztottam 667 re a 800ról!
Azt mondta nekem egyik barátom hogy ugy tudom meg legegyszerübben hogy 667-33+20Fsb! = akkor csak 654 mennek a memók akkor!
Azért nem értem, mert az S939es lapomon amikor tuningolok az everest kiírta..hogy 320Mhz 350Mhz...stb... de itt huzom égnek szélnek és az Everest Ultimate 4.0 ugyan ugy .. 660 ír :S nem nő se csökken :S akkor most amikor tuningolok, a memóriák sebességéhez, mhz - hez nem nyúl?!
Meg, ezek az alaplapon kb. mennyi HT bírnak el !? (AbiT KN9S)
Pls. help! előre is köszönöm! -
Dj Dekko!
őstag
Ezt legegyszerübben a gyártó oldaláról tudod megnézni, és ha gondolom a dobozra PCi-e x16 van rajta akkor szerintem az is van benne, ha nem... akkor hozzájuk kell vágni, de csak ovatosan
különbség szerintem egyálltalán nem sok van, de ha x16 rendszered van akkor x16 menjen már a kártyával is -
Dj Dekko!
őstag
Vére!
Megvan az AM2 Rendszerem már, hisz AMD fan vagyok, töllem lehet jobb az Intel akkor is AMD POWA,, azért mert most kis gödörben vannak''
nah mind1... Véleményetek, szerintetek egy AMD 4600+ AM2 Procit mennyire lehet megereszteni? 2400Mhz a valódí órajele és pontosan mennyi fesszel érdemes vele foglalkozni... valaki pls, Tapasztalatokat érdekelnek -
Dj Dekko!
őstag
Sziasztok! Épp vásárlás elött állok és egy MSI K9N Platinum alaplapot néztem ki!
Érdekelne, egyéb észrevételek, tapasztalatok. Főleg memória kérdésnél!
Hisz 2x 1G DDr2 800Mhz Kingmaxot akarok bele venni, egy 4600 X2 vel!
aki Kingmax memókat használ ilyen kariberü lapon, írjon rám, hogy lehetőleg kompatibilis legyen azért a rendszer!
előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged