Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Gear S3 - második kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Aranyérmes szelfimóddal érkezett egy gyönyörű flipes telefon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
habár mikor nyár elején megvettem a konfigot nem számítottam rá, de: eladó az Abit KN9S-es alaplapom, mindenével, több mint 2 és fél év kiskergarival és jó tunningpotenciával! és aladó a 4400+-os birsbane procim is(1,375V alatt 2800-on ketyeg 41 fokon ebben a lapban)
e lett a vége, hogy cserélek procost és alaplapot is, mert azért vettem 4 gigát, hogy ki tudjam használni! a memóriavezérlő a prociban van, valszeg azért nem megy, vagy csak ezt a 4 geil combót nem szereti így összességben!
mind1, váltok Giabyte-os ati chippes technikára és fogösszeszorítva várom, hogy elbírja majd ezt a unningot az is, mint ez a jó kis Abit!

akinek kell a lapom, tényleg mekímélt, hibátlan, sok-sok bolti, papíros garos!
hírdetni nem hírdetem, mert azt akarom, hogy olyanhoz kerüljön, aki értékelni tudja, mert ilyen-olyan an9-es(vagy mi az utóda) lapot sóznának rá zéró tunningal 20k-s áron, inkább vegye ezt, mert ezt még azért csinálták, hogy jó legyen!addig is használom és várok egy jó ajánlatra!

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy Watch8 Classic LTE 46mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest