Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 6700 classic - folytassa, Nokia!
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBoy1986
veterán
válasz
LALA_kiraly
üzenetére
Nekem is érkezik a holnapi nap folyamán, majd megnézem beszámolok róla a hétvégén - remélem.

-
Gyuri27
félisten
válasz
LALA_kiraly
üzenetére
Honnan tudod? Mnapság bármi előfordulhat.

VR: az intelnek van erre licence?
-
Oliverda
félisten
válasz
LALA_kiraly
üzenetére
Hát én ebbe a lapba sem raknék nyugodt szívvel 125W-os CPU-t. Egy szerencsétlen bordát már nehéz lett volna rábiggyeszteni a FETekre...
-
dezz
nagyúr
válasz
LALA_kiraly
üzenetére
Akinek érzékeny a füle, az dehogy vesz Live-ot!

CD-s zenére még Audigy-t sem. -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
LALA_kiraly
üzenetére
Realtek persze, csak nem mindegy hogy ALC 662 vagy 889A.
A Sapphire is 883-assal szúrja ki a vevők szemét. 
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
LALA_kiraly
üzenetére
Én ezt nem vitatom (volt pl. K7S6A és N2U400A-m is, jó kis lapok, utóbbit haver még mindig nyüstöli), sőt, az ASRock lapokat is becsülöm, figyelnek a stabilitásra, látszik hogy igényesen vannak összerakva, de amin lehet, azon spórolnak, ennek pl. a hangchip a legfullosabb lapjaikon is áldozatul esik, nekem meg nincs kedvem venni valami Creative szemetet...
-
nesa
veterán
válasz
LALA_kiraly
üzenetére
Az ECS-el az a bajom hogy hiaba a legnagyob gyartokhoz tartozik, dzsunka kategoria ...
-
Gyuri27
félisten
válasz
LALA_kiraly
üzenetére
Köszönjük szépen.

-
Gyuri27
félisten
válasz
LALA_kiraly
üzenetére
Tedd közkincsééé és ne fürgyélee!
ftc: látom megtaláltad a sast.

-
Balinov
titán
válasz
LALA_kiraly
üzenetére
küldjed csak,küldjed,sajna viszont csak vatikáni valutában tok fizetni...
-
AtHoS
nagyúr
válasz
LALA_kiraly
üzenetére
Csak ezen hol a 2. IDE csati. A képen keresd ne a leírásban, mert ott inkább 2db IDE eszközt kellett volna írni
-
AtHoS
nagyúr
válasz
LALA_kiraly
üzenetére
Mint Balinov is írta a Giga féle GA-MA69G-S3H lap igen jó tuningpotenciállal bír. Felsőkategóriás lapokat megszégyenítő BIOS beállítások sorával van felvértezve. A HT 1500MHz felett is működőképes.
De inkább nézz be a topicjába, olvasgass róla [link]. Csak azért mert nekem is ilyen van, még nem akarom senkire se rátukmálni. A 4400+ -os Birsalmámból 3095MHz-et kihoztam vele próba erejéig. -
Balinov
titán
válasz
LALA_kiraly
üzenetére
hmm.ha a +80mhz-es htt-t nézzük és a 16k-s btto újárát,akkor az adataimnál látható int vga-s asus lap elég korrekt.áll. ebből a Gigabyte féle mégjobban húzható
-
LALA_kiraly
őstag
válasz
LALA_kiraly
üzenetére
Van olyan lap, amely rendkivül jo tuninggal bir, de int vga is van?
-
Chaser
legenda
válasz
LALA_kiraly
üzenetére
Jah, a 3200-estől én is elvárnék annyit, csak ez a proci 1800-ról indul, és 9-es a szorzója
A véletlen úgy hozta, hogy csere+némi kp útján jutottam hozzá, amire kell, arra bőven jó lesz. MSI-ből nekem is elegem volt, ez a lap csak a színében emlékeztet rá
Annak, aki kis pc-t akar összehozni, de azért néha jól jönne egy kis plusztöbblet is amit tuninggal el lehet érni, jó választás, nem hiszem, hogy bármiben elmaradna egy ATX laptól. Igaz, az nem tuningfüggő, de 4 PATA eszköz csatlakoztatható rá, tehát 2 IDE csatija van, 4 DIMM foglalat, 2x sata2, külső vga vez. teljes 16x, elvileg USB-s eszközről is tud bootolni, azt kipróbálom és ha műxik ODD-t se kell a gépbe építenem
Ezt a gépet max memó terén bővítem, egy komolyabbat már 65nm-es am2-es x2-vel terveznék, de ha hosszútávon is állja a sarat a lapom, akkor az is biostar lesz
#1331) éN79 : abból, ha jól tudom, csak 1 fajta változat jött ki 90 nm-es gyártástech-kel, és az EE-s..más nem készült belőle
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Dobozos Aorus B650 AORUS ELITE AX V2, újszerű, garanciával
- Több darab, 2-4-8GB DDR3/DDR3L 1333 - 1600Mhz-ig
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Kingston FURY beast ddr4 3200mhz 64gb kit, x2 32gb
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

A Sapphire is 883-assal szúrja ki a vevők szemét. 

A véletlen úgy hozta, hogy csere+némi kp útján jutottam hozzá, amire kell, arra bőven jó lesz. MSI-ből nekem is elegem volt, ez a lap csak a színében emlékeztet rá
Ezt a gépet max memó terén bővítem, egy komolyabbat már 65nm-es am2-es x2-vel terveznék, de ha hosszútávon is állja a sarat a lapom, akkor az is biostar lesz