- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBoy1986
veterán
válasz
LALA_kiraly #9229 üzenetére
Nekem is érkezik a holnapi nap folyamán, majd megnézem beszámolok róla a hétvégén - remélem.
-
Gyuri27
félisten
válasz
LALA_kiraly #8933 üzenetére
Honnan tudod? Mnapság bármi előfordulhat.
VR: az intelnek van erre licence?
-
Oliverda
titán
válasz
LALA_kiraly #8905 üzenetére
Hát én ebbe a lapba sem raknék nyugodt szívvel 125W-os CPU-t. Egy szerencsétlen bordát már nehéz lett volna rábiggyeszteni a FETekre...
-
dezz
nagyúr
válasz
LALA_kiraly #8911 üzenetére
Akinek érzékeny a füle, az dehogy vesz Live-ot!
CD-s zenére még Audigy-t sem. -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
LALA_kiraly #8909 üzenetére
Realtek persze, csak nem mindegy hogy ALC 662 vagy 889A.
A Sapphire is 883-assal szúrja ki a vevők szemét.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Én ezt nem vitatom (volt pl. K7S6A és N2U400A-m is, jó kis lapok, utóbbit haver még mindig nyüstöli), sőt, az ASRock lapokat is becsülöm, figyelnek a stabilitásra, látszik hogy igényesen vannak összerakva, de amin lehet, azon spórolnak, ennek pl. a hangchip a legfullosabb lapjaikon is áldozatul esik, nekem meg nincs kedvem venni valami Creative szemetet...
-
nesa
veterán
válasz
Az ECS-el az a bajom hogy hiaba a legnagyob gyartokhoz tartozik, dzsunka kategoria ...
-
Gyuri27
félisten
válasz
LALA_kiraly #4866 üzenetére
Köszönjük szépen.
-
Gyuri27
félisten
válasz
LALA_kiraly #4848 üzenetére
Tedd közkincsééé és ne fürgyélee!
ftc: látom megtaláltad a sast.
-
Balinov
titán
válasz
LALA_kiraly #4848 üzenetére
küldjed csak,küldjed,sajna viszont csak vatikáni valutában tok fizetni...
-
AtHoS
nagyúr
válasz
LALA_kiraly #4828 üzenetére
Csak ezen hol a 2. IDE csati. A képen keresd ne a leírásban, mert ott inkább 2db IDE eszközt kellett volna írni
-
AtHoS
nagyúr
válasz
LALA_kiraly #4793 üzenetére
Mint Balinov is írta a Giga féle GA-MA69G-S3H lap igen jó tuningpotenciállal bír. Felsőkategóriás lapokat megszégyenítő BIOS beállítások sorával van felvértezve. A HT 1500MHz felett is működőképes.
De inkább nézz be a topicjába, olvasgass róla [link]. Csak azért mert nekem is ilyen van, még nem akarom senkire se rátukmálni. A 4400+ -os Birsalmámból 3095MHz-et kihoztam vele próba erejéig. -
Balinov
titán
válasz
LALA_kiraly #4793 üzenetére
hmm.ha a +80mhz-es htt-t nézzük és a 16k-s btto újárát,akkor az adataimnál látható int vga-s asus lap elég korrekt.áll. ebből a Gigabyte féle mégjobban húzható
-
LALA_kiraly
őstag
válasz
LALA_kiraly #4790 üzenetére
Van olyan lap, amely rendkivül jo tuninggal bir, de int vga is van?
-
Chaser
legenda
válasz
LALA_kiraly #1330 üzenetére
Jah, a 3200-estől én is elvárnék annyit, csak ez a proci 1800-ról indul, és 9-es a szorzója
A véletlen úgy hozta, hogy csere+némi kp útján jutottam hozzá, amire kell, arra bőven jó lesz. MSI-ből nekem is elegem volt, ez a lap csak a színében emlékeztet rá
Annak, aki kis pc-t akar összehozni, de azért néha jól jönne egy kis plusztöbblet is amit tuninggal el lehet érni, jó választás, nem hiszem, hogy bármiben elmaradna egy ATX laptól. Igaz, az nem tuningfüggő, de 4 PATA eszköz csatlakoztatható rá, tehát 2 IDE csatija van, 4 DIMM foglalat, 2x sata2, külső vga vez. teljes 16x, elvileg USB-s eszközről is tud bootolni, azt kipróbálom és ha műxik ODD-t se kell a gépbe építenem
Ezt a gépet max memó terén bővítem, egy komolyabbat már 65nm-es am2-es x2-vel terveznék, de ha hosszútávon is állja a sarat a lapom, akkor az is biostar lesz
#1331) éN79 : abból, ha jól tudom, csak 1 fajta változat jött ki 90 nm-es gyártástech-kel, és az EE-s..más nem készült belőle
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robot fűnyírók
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vicces képek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Spórolós topik
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest