Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Vandit. #4319 üzenetére
Már azthittem rég megcsináltad
Ahogy elnézem, akkor fogsz te BIOS-t frissíteni, ha pisztolyt nyomnak a fejedhez.
Lassan már egy Logout Blog-ot írhatsz a rákészüléstől a frissítésig, annyi minden történik közben.
Az öregek otthonában csigagyűjtő versenyt rendeznek. A verseny végén megkérdezik az egyik résztvevőtől:
- Pista bácsi: mennyi csigát sikerült összeszedni?
- Egyet se aranyoskám.
- Nem talált Pista bácsi csigát?
- Találni találtam, de mire lehajoltam, husssss elszaladt -
piadex2
senior tag
válasz
Vandit. #4004 üzenetére
Lehetséges az, hogy a az X2-vel vannak kompatibilitási problémái az alaplapnak?
Lehet, hogy egy titkos jumpert kellene át állítani?
(Amúgy a procit ma vettem BOX-ban, csak azért lennék meglepve...)
Köszi a segítséget mindenkinek.
Azt hiszem, hogy lesz egy processzor vizsgálat, majd egy alaplapvizsgálat is - ilyen sorrendben.
p. -
Oliverda
titán
válasz
Vandit. #3985 üzenetére
Pont Te linkelted tegnap, csak el kellene olvasni [link]
''Socket AM2+ will be a mid migration from Socket AM2 to Socket AM3 and will be fully compatible with Socket AM2, so processors designed for Socket AM2 will work on Socket AM2+ motherboards and vice versa.''
.
.
.
''AMD confirmed that AM2 processors will work in AM2+ motherboards and AM2+ processors will work on AM2 motherboards.''
Tehát a Phenom X2 és X4 is bele fog menni AM2-be BIOS frissítés után.
[Szerkesztve] -
diablo1984
veterán
válasz
Vandit. #3925 üzenetére
az semmi:
vagy 10 prce arra ébredtem, hogy a gépem szirénázik.....és újraindul....de nem tudott felállni, restartolt mint állat! ráadásul úgy, hogy mikor a vga biosát kiírja(minden előtt ez az első kép) alatta villog egy kurzor...--->minden tuning le, nagynehezen flállt a gép!
azóta everestben procihőre 35 fokot ír, az egyik mag 34, a másik 38 fokos!
lényegében a magok maradtak annyin amennyin voltak, de a cpu hő 20 fokkal alacsonyabb mint eddig!
mi az istenért sípolt ez a sz@r? ennyire fárad már?
mod: tetézve a bajt, ráküldtem egy orthost, és mag 1 70fok, 2-esmag 73 fok, cpu 40 fok full terhelésnél! és a magok hője emelkedik, de a cpu marad!
ez azért necces, mert a freezert 1100-on forgatja, mert nem éri el a fullos hőt, amit beállítottam, hogy telljes erőből forogjon(55 foknál) -
szkorhetz
őstag
válasz
Vandit. #3390 üzenetére
intelt elvből nem. nem jön be ez az AMD teljes tönkretevése projekt. Pedig eddig mndig is intelt akartam, volt
''Mentsülk meg együtt az AMD-t''
na ezért
6000-re más nincs pénzem.most 5600-asat hűtő nélkül zsíran szerzek 36300-ért boltban garival.
hl vegyek? gianni? ott a legjobb amd is csak 4800-as
[Szerkesztve] -
diablo1984
veterán
válasz
Vandit. #3354 üzenetére
ha a kn9 támogatja, akkor a memória +fesz alatt lenne a chipset fesze is! HT kibírja a 4-est is! olyat véletlenül sem csinálj, hogy 800 fölött CR1-be nyomod a memót, mert nincs annyi +fesz amitől ha akad a memó cr1-ben fog menni! akkor még jó hogy hibázik!
5-5-5-18 cr2 kell, és szerintem egy kicsit végy vissza a húzásból 250-re, és úgy próbálj egy orthost! az enyém se megy 3ghz-et(megy, de hibázik), nem kizárt, hogy a tied sem bírja!
ja meg jó hogy ha a memók cpu/7-re vannak visszavéve, mert ismerkedéskor már az első randin nem lehet mindenkit ágyba vinni!szóval minál közelebb legyen a 800-hoz, ha lefut az orthos, akkor majd próbálhatod feljebb is, de míg nem méred ki, hogy a proci mit bír, addig hiába húzod a memót, ha instabil a rendszer!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest