- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
gondolkoztam rajta, de félek az olcsobb lapoktol, hogy akkor a hang is biztos gyengébb rajta, memókezelése is lassabb lehet, bennem van a félsz! nekem az alapfeszes tunning a lényeg, és hogy bőven ki tudjam használni a geil ramokban és a prociban rejlő lehetőségeket!(habár geil ramon élettartam gari, alaplapon 3 év....lehet az a kis +fesz is elmegy majd!
)
-
diablo1984
veterán
az msi anno még jó tunninglapokat gyártott, de a 939-esektől kezdve már nem igazán voltak tunningosak sajna!
gyuri27: megfizethető tunningra gondoltam, dfi az túl-túl drága! amit linkeltél, az nf4 ultra chippel meg már elég öreg, 939-eshez csinált chipset!
konkretizálom a dolgokat: abit vagy asus 570 ultra vagy sli chippel szerelt példányaira vagyok kíváncsi, hogy melyik jobb!(asus m2n-e, m2n-e sli, abit kn9 ultra vagy kn9 sli a legjobb választás? -
m4rc!
őstag
Az lehet, hogy nem írnak drivert alá, de minek is?
Vistanak kb. nulla értelme van... mit tud amit az XP nem? Bár ha vkinek a sok cicomára meg az ehhez hasonló nyalankságokra van szüksége akkor megértem, amúgy Microfost nem képes értelmes oprendszert összeszenvedni..
Az mondjuk tény, hogy mivel ez is fogyasztási cikk ezért a vásárlóknak mindig be kell dobni vmi újdonságot mégha nincs is szükségük rá..
Mikor jönnek már azok a 690G-s lapok cserélném már ezt az Nview-t -
Gyuri27
félisten
Ok. Bár engem a 690g érdekelne.
ftc: ahogy néztem van 690g-jük hdmi nélkül. A másik 3 nap cserét nem én találom ki hanem a fogyasztó védelemi felügyelőség. Sőt az első 6 hónapban a cégnek kell bizonyitani, hogy a cucc nem gyári hibás. Erélyesnek kell lenni és emlegetni a fvf-t. Az szokott hatni. -
ftc
nagyúr
igaz inteles lapok de AMD szinten is ezt várhatod:
[link]
de AMD-s lapuk:
[link]
[link]
az egyikről ezt irják:
For overclockers, there are a lot of BIOS options for you to tweak. The Vcore can be adjusted up to 1.55v + 1.35% (offset). This feature is part of the CPU Vcore 7 Shift feature which gives higher voltage levels especially useful for the extreme overclockers. For example, I set vcore to 1.4v and Vcore 7Shift to 1.15%, the final voltage is 1.6v for vcore. That is to say, if you apply 1.55v for Vcore and +1.35% for your 7-Shift, you will be getting the MAX of 2.0925v. Final CPU Voltage = Vcore X 7-Shift. The DIY COOL Users can alsomount an optional fan to cool the capacitors.
In our overclocking tests, we were not so lucky with this board. To date, we aren't able to reach anything beyond 240x10 even though we lower most of the settings. This is in contrast to the 481 board which can complete the run of SuperPI 32M at 290x10 (2.9GHz) on our 4000+ X2. The BIOS also has similar options compared to the Jetway M2A481VP board but some options are not available.
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
ha az Abit is készitene akkor az lenne az igazi...MSI-ben nem bizom...Asusban még annyira sem....
a teszt mutatja aki készitette nem teremtett egyforma feltételeket minden lapnak...pl az Asusban egy átlagos ram ment addig a többiben khm jobb időzitésü ramok......és ha teszetelltem volna akkor intVGA-s megoldáskkal és kihagytam volna C2D-t a tesztből
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15
- Corsair vengeance RGB 2x8 GB 3200Mhz
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged