- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sdi
addikt
A pc-chips is gyárt AM2-es lapokat, de a honlapjuk az istenért sem akar bejönni, csak ezt találtam [link]
-
Sdi
addikt
válasz
VaniliásRönk #3630 üzenetére
Ne mérgeskedj, nem mindenki szereti az Abitot
-
Sdi
addikt
válasz
diablo1984 #3534 üzenetére
Teljesen fölösleges az amúgy is szegényes pci helyeket terhelni, én ilyen [link] kábelt használok, és tökéletesen jó.
-
Sdi
addikt
Ha két Ati kártyával szeretnéd üzemeltetni akkor egyértelműen az ASUS M2R32 MVP / bár nálam eggyel megy és az sem Ati /. Ha egy kártyával akkor Abit KN9, KN9-S, NF-M2 nView. Ha viszont nagyon sok pénzed van rá akkor valamelyik DFI.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Vagy a Gyuri27 által linkelt lap.
[Szerkesztve] -
Sdi
addikt
válasz
Gyuri27 #2947 üzenetére
Én az Abit hanyatlásából szerencsére nem éltem meg semmit, pedig akkoriban is Abit lapom volt. Nekem még Abittal nem volt különösebb problémám / legalábbis pár bios friss után /, a legutolsó a procim hőmérsékletének érzékelési anomáliái voltak, de ez más cégek lapjainál is előfordult és a működést nem befolyásolta.
Igaz én az Abittal pozitív irányban elfogult vagyok / az MSI-vel meg most már sajnos negatív irányban /. -
Sdi
addikt
válasz
Gyuri27 #2944 üzenetére
Ez természetes, de egy olyan nagy nevű és múltú cég mint az MSI azért nem kéne, hogy ilyen silány felhozatalt produkáljon. Az ASUS-nál is vannak gyatra lapok, de inkább az olcsó kategóriában. AZ MSI-nél szinte mindegy az árkategória, hasonló mind és ez sajnálatos. Csak az érzi jó lapnak őket, akinek még mással / hasonló kategóriából / nemigen volt dolga.
[Szerkesztve] -
Sdi
addikt
Ha tetszik neked a lap, becsüld meg. A kiváló tuningolhatóságon kicsit vitatkoznék veled, lehet hogy neked ez kiváló / már amit elértél /, de ezt egy Abit lappal a KN9-es szériából/ ami olcsóbbb mint a tiéd / bármikor túl tudnád szárnyalni. De az én ASUS-om is többet tud a tiédnél és nem drágább. Nem kamura írok, nekem volt/van K9A platinumom, szóval tapasztalat. Az MSI az egyik leggyengébb a tuning szempontjából.
-
Sdi
addikt
válasz
Cyberslider #2681 üzenetére
Hali
Ha nem akarsz extra tuningot és kellene a dual giga lan, akkor az Abit KN9 Ultra / NF 570 / a te barátod. Most már stabil, kiforott lap. -
Sdi
addikt
Az abit KN9-es sorozata nagyon jó, a korai bioszoknál voltak memória problémák / mint ahogy Gyuri27 is írta /, de már kiheverték. Azóta / hacsak nem alapból hibás lapot fogott ki valaki / nem voltak velük, csak esetleg beállítási problémák.
De nagy bánatom, hogy az Abit nem gyárt AMD/ATI chip-es alaplapot, biztos hogy az lenne.
[Szerkesztve] -
Sdi
addikt
válasz
diablo1984 #2454 üzenetére
Az Ultrát 2x512 Geil Value rammal is használtam, szépen ment benne. Csak annyi, hogy alapfeszen / 1,8V / amit a lap felajánl meg se próbáld használni. Adj neki 2,0-2,1V-t, azt szereti.
[Szerkesztve] -
Sdi
addikt
válasz
diablo1984 #2450 üzenetére
Ha nem kell a dual giga lan és a 6 sata, akkor a KN9S-t / ''csak'' 4 sata / vedd meg, jobb tuningban és olcsóbb is.
-
Sdi
addikt
válasz
diablo1984 #2424 üzenetére
Ha nem kell extra / 280-285 fölötti / tuning akkor nem rossz lap. Nekem hibátlanul működött.
-
Sdi
addikt
válasz
diablo1984 #2418 üzenetére
Hát Abitból bármelyik képes rá, de tuningban a legtöbbet a KN9S lappal érték itt el.
Gyuri27 gyorsabb voltál.
[Szerkesztve] -
Sdi
addikt
válasz
diablo1984 #2413 üzenetére
Ha komolyan gondolod a tuningot az MSI-t jobb ha elfelejted, inkább a másik kettő.
-
Sdi
addikt
Bár nem sli-s, de ha tuningolni is szeretnél Abit KN9S. Vagy vársz egy kicsit és veszel egy AMD 690G chippes lapot, de ne az Asusét mert arról nem sok jót írtak.
A válasz sebessége mindig a jelenlévőktől ill., nem lévőktől függ. Ha nincs senki a környéken nem kapsz gyorsan választ.
[Szerkesztve] -
Sdi
addikt
-
Sdi
addikt
Az ASUS lapjait már nézegettem, az ára is baráti lenne ebben a fekvésben, de a tesztek alapján a tuningszekciója igen csak harmatos [link], sajnos.
-
Sdi
addikt
válasz
VaniliásRönk #944 üzenetére
Hali
Na basztasd már őket, ezt vették, kész. Ez így végtelen és főleg értelmetlen vita. Erre futotta. Bár valószínüleg valóban nem a legjobb választás volt.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Sdi
addikt
válasz
#65675776 #775 üzenetére
Hali
Ez csak abban az esetben igaz, ha egy 24 tűs alaplapra akarsz rátenni egy 20 tűs tápot / mint az említett esetben /. De velem előfordult, hogy egy 20 tűs alaplapra szerettem volna rádugni a 24-es tápot / nem volt szétszedhető-leválasztható a plusz 4 tű, egy CoolerMaster 430-as táp / és nem sikerült, mert pont ott volt egy kondi ahová a fölösleges rész túlnyúlt, ezért kénytelen voltam átalakítót választani.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The First Berserker: Khazan
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Szólánc.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Metal topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS x870 Hero + 7800x3D
- i3 proci + Esonic B250 mining alaplap + 8GB
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged