- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
katt777
félisten
Lassan búcsúzom...
Itt egy Phenom BE teszt. -
katt777
félisten
válasz
#65675776 #8495 üzenetére
Sajnos arról van szó, hogy sok neves gyártó (pl MSI, hogy csak a lapom hibáinál maradjunk) terméke mindenféle tuning nélkül is hemzseg a hibáktól.
A leragasztás valódi indoka meg csak részben ez. Ez leginkább az eldobható cuccokra jellemző. És hogy előre tesztelt környezet? Hát, van ismerősöm, akinek ez az "előre tesztelt" hw környezet, a leragasztással, stb.-vel együtt nem kevés extra kiadásába került.
És sajnálatos, hogy neves gyártók, akiknek egykor komoly teherbírású, jó minőségű termékeik voltak, ma ilyen marketinggel adják el a (relatíve) szemetüket. -
katt777
félisten
válasz
Mercutio_ #8483 üzenetére
Vazze, leszarom az olcsó alternatívát, ha olyan fizetést kapok. Pedig akkor sem kerestem halálra magam, mégis meg tudtam venni a minőségi cuccokat.
Megj.: szimpla közgazdasági tény, hogy ha csak jó minőségű cuccokat gyártanának, azok is olcsók lehetnének, csak akkor nem tudnák gerjeszteni a piacot. Az meg előbb-utóbb úgyis összeomlik, ez is törvényszerű. -
-
katt777
félisten
válasz
TomBoy1986 #8473 üzenetére
Tudod, mi lenne jó? Ha végre akadna legalább egyetlen gyártó, amely teljesen, hibátlanul működőképes cuccot bírna gyártani.
Régen voltak, akik fasza alaplapot, VGA-t, stb. csináltak, most mindenkinek az egész piac kell, gyártják a szart kilóra, a fejlesztési hiányosságokat meg marketinggel pótolják. Most nézd meg, nem tudok úgy érdeklődni valami iránt, hogy valaki ne szólna, mi, mennyire szar benne. -
katt777
félisten
válasz
leviske #8464 üzenetére
Nem elképzelhető, hogy a vízhűtés + a Phenom árából vehetek egy Penryn procit, amit aztán 4GHz fölé hajthatok sima léghűtéssel?
3,2 GHz fölött bármely 4 magos AMD gyorsabb lesz bármiben a jelenlegi procimnál, ill. ugyanez Intelnél 2,9GHz.Oliverda: Ez sem léghűtésnek tűnik.
Amúgy, ha elképzelem, hogyan hat az a VGA a légmozgásra egy zárt házban...
-
katt777
félisten
Amit írtam, hogy 2,9-3GHz-re lehet húzni őket (9750, 9850). Talán a 9850BE (az 5000+ BE elvisz 3,4GHz-et), de lehet. hogy az meg olyan árban lesz, amennyiért nem éri meg megvenni. Ja, meg olyan lap is kell, amely támogatja a szorzó unlock-ot, mert X2 BE-kkel is szívtak sokan, amikor megvették, aztán nem ment a lapjukban a szorzó állítás felfelé.
-
katt777
félisten
46k az E8400, és könnyen megy 3,6GHz-en, akár még fölötte is. Mit kezdjek akkor egy Phenom-mal, amely 2,4GHz-es, jó esetben 2,9-re tuningolható, és a +2 magját egyetlen játék sem használja ki, magyarán még a mostani procimnál is lassabb lesz?
5 p-cel rövidebb tömörítésért, meg 3DMark pontszámért nem veszek 4 magosat. Persze, azért a kisördög birizgál, hogy mégiscsak 4 magos...
Nehéz megszabadulni a marketingesek állandó agymosási kísérleteitől, de okultam CF-ből.
Ha az anyagiak úgy alakulnak, akkor viszont Giga770 lesz. -
katt777
félisten
ASUS M3A vagy Giga MA770-DS3? Állítólag Gigában gondok vannak Phenom tuninggal?
-
katt777
félisten
válasz
TomBoy1986 #8444 üzenetére
Én Phenomnál láttam ilyen jelölést.
Elírták?
De ha Intelt kapok ennyiért, nekem jó lesz. -
katt777
félisten
válasz
Oliverda #8439 üzenetére
Jelen procim kódja szerint 125W-os, Sandra szerint 89. És a kettő közti feszen megy alapból, viszont a lapom túlfeszeli. QX9750-esből van 95W-os és 125W-os, majd megérdeklődöm, melyiket tudják hozni. Amúgy paramétereikben ua. a 2. 95W-os vajon kevésbé tuningolható?
CnQ-val egyik sem megy 100%-ra játék (3D) alatt, de támogatja, szóval mennie kell benne gond nélkül. PWM-ekre meg csak szerzek valahonnan bordát, ha az kell. Na, ebben jó a K9AP. Ha meg nem mehet bele 125W-os proci, akkor csak ezek a gyöngécske Phenomok mennek, ha meg jönnek erősebbek, dobjuk el? -
katt777
félisten
válasz
Oliverda #8437 üzenetére
Az miért jobb? Anno, amikor még raktam össze gépeket, Abit-tel volt a legtöbb gáz. Nem ennyit szeretnék, nincs szükségem CF-re, ezek meg tudják, amit kell. Vagy van még tipped nem sokkal drágábban? (Mert be van tervezve egy QX9750 is.)
Most nézem, nincs ilyen az Abit oldalán.Csak sima AM2-esek. Á, ez az USA oldal volt, UK-n már van.
-
katt777
félisten
Úgy fest, mégis viszik az egyik 3870-et, szóval még egy kérdés:
ASUS M3A vagy GA-MA770-DS3?
Elég tuningbarátnak tűnik mind2.
-
katt777
félisten
válasz
TomBoy1986 #8432 üzenetére
Te még nem próbáltad a CF-t.
Sztem GB lesz, mert jobb a felszereltsége, +2 PCI-E8X slot pedig totál fölösleges. -
katt777
félisten
válasz
TomBoy1986 #8427 üzenetére
Megnéztem a kézikönyvet, rövid a híd. Akkor melyik az igaz? A sima K9AP2 V1-nél nincs! Vagy van, csak nem írják? Na, te most hogyan döntenél?
Oliverda: Igen, ezt nézegetem egész du.
Meg a K9AP2-t. Csak MSI nem szimpi.
-
katt777
félisten
válasz
TomBoy1986 #8422 üzenetére
Akkor egyet mondjanak meg az okosok az MSI-nél: hogyan ér át oda a kábel? Mert ugyanolyan rövidet adnak hozzá, mint a VGA-khoz!
Csak nem így akarják rávenni a vásárlókat, hogy 2 (16+8) helyett 4 VGA-t tegyenek a gépükbe?
Asszem Giga lesz, 2k-val kapom meg többért, mint az MSI-t, ráadásul nem is MSI!
Amúgy ja, én rutinosan a specifikációknál kezdtem.De már megnéztem a kézikönyveiket.
-
katt777
félisten
válasz
cowboy_bebop #8417 üzenetére
Nem támadásképp, de komolyan gondolod, hogy ez 790FX-es?
Tomboy: találtam egy ilyen tesztet.
-
katt777
félisten
válasz
TomBoy1986 #8415 üzenetére
Tévedsz a V2-est illetően. Egyrészt külön írják a "V1"-re, hogy ez támogatja a régi procikat, míg a V2-re hogy nem, ha pedig MSI-n megnézed a V2 leírását, ott van, hogy Phenom. Ennyi! Nincs is külön support-lista. V1-nél tényleg ott vannak a régebbiek is. Sztem szokás szerint külön kis memóriamodult tesznek minden bios-hoz még mindig, hogy cserélhessen lapot a szerencsétlen vásárLÓ.
De MSI-ben átlóban kell betenni a 2 VGA-t a CF-be? Mert azt írják, a két kék a 16X, a két világoskék meg a 8X. -
katt777
félisten
válasz
TomBoy1986 #8413 üzenetére
MSI=szívás. Ha csak a lassú bootolás a gond, az már királyság, mert reggel bekapcsolom a gépet, aztán megy, ha meg nem kell, leküldöm mély készenlétbe, onnan pár mp alatt indul.
V1 is támogatja a 125W-os procikat, Phenomot és Athlont is, megnéztem. NB-t bizti lehet állítani platinumnál, de nekem még a 4200+ meghajtásához sem kellett.
V2-es nem kompatibilis a régebbi procikkal. +1 MSI szívatás.
DS4 még mindig csak 16x+8x CF, és ezen már nem akarok veszíteni, ha a CF úgyis bukó min 40%-kal, ha egyáltalán működik.
Létezik megvásárolható, jó 790FX-es lap egyáltalán? -
katt777
félisten
válasz
Oliverda #8411 üzenetére
Skacok, meglőttek!
Mivel olyan tré áron akarják elvinni a 3870-et, hogy annál még az is többet ér, ha 60%-kal gyorsít, megint elgondolkodtam a CF-ön. De!
Giga 790FX 37k
MSI (!!!) K9A Platinum 2 31k (illetve van egy v2, de erre a simáraírják, hogy kompatibilis az AM2-es procikkal). De a 4 PCI-E 2.0 slot meg nem kell. Vagy csak egyelőre? Ls hová teszem a TV tuner-t?
ASUS 44k, kiesett, mást meg nem találok a kínálatban.Mitévő legyek? Megkockáztassam, hátha harmadjára jó MSI lapom lesz (és egyszer majd 4 VGA, ha bagóért lesz 3870? Reszketek, ha az MSI-re gondolok, de Tomboy, neked állítólag jó az új.
-
katt777
félisten
válasz
TomBoy1986 #8399 üzenetére
Emitt.
9750-et tervezek. Mármint már megtervezték az AMD mérnökei, én csak beszerezném az egyik 3870 és a 6000+ helyett (persze lapcserével: K9AP -> GA-MA78GM-S2H). Rossz csere lenne? (3870 árát tekintve persze igen, de ha már úgyis hasznavehetetlen...)
-
katt777
félisten
válasz
TomBoy1986 #8399 üzenetére
Adott a lehetőség egy kemény tuningra.
5000+ BE-ből kihoztak 3,4GHz-et csak szorzó módosítással, ha amellé még FSB-t is...
Nálam meg itt cammog a 6000+ 3,2-n. -
katt777
félisten
válasz
TomBoy1986 #8397 üzenetére
Viszont míg a Giga 500MHz-es FSB-ig tuningolható, az ASUS csak 300-ig (tesztben Giga: 400MHz). Mondjuk megkergetném a farkamat, ha a 6000+ 300 feletti FSB-vel menne.
Jelen lapomban 250 volt max, 13-as szorzóval (14-essel nem indult, kisebbel meg nem ment följebb), és ennek vajmi kevés értelme, amikor 15X220-szal többet érek el.
-
katt777
félisten
válasz
TomBoy1986 #8395 üzenetére
Aha! Sztem elkeveredtem már kissé a chipsetek között.
ASUS-nak is tartós kondijai vannak már, vagy csak a Gigának? Mert ASUS-nál ezt nem látom. -
katt777
félisten
válasz
TomBoy1986 #8392 üzenetére
Hát, nekem is gyanús volt, de ezt írták a Giga oldalán (790X-DS4), talán mégis 24 az.
Az is érdekes, hogy míg az FX tudja állítólag a 2x16-ot korlát nélkül, addig X38-asoknál a 2. kari osztozik a többi PCI-E slottal. Viszont ha 32 sáv, akkor nem osztozik a 790FX is?
MSI-nél van VGA + Catalyst támogatás, persze elmaradva a kortól. -
katt777
félisten
Köszi!
Csak az ASUS ilyen nosztalgia nálam, az MSI előtt Intel procijaim voltak, p3 és p4 is ASUS lapokban, és tökéletesen meg voltam velük elégedve. Kicsit többnek tűnik a szolgáltatása. Ja, és tudtommal az és az MSI képes normálisan szabályozni a TX2-t, utóbbi meg nyilván kiesik.
Kis csipekre mindegyiken mintha hűtőborda kívánkozna, nem tudom, mennyire melegedhetnek így. -
katt777
félisten
válasz
#65675776 #8389 üzenetére
A poén ebben a 790-ben, hogy az 580X-em simán tudNÁ a 2x16XPCI-E-t, ha a driverek készítői is úgy akarnák, de mondjuk a lapnál a 6.15-ös Catalyst és az 1800XL a legújabb hardverek, szóval... MSI...
Ezekkel az új cuccokkal meg külön játék, hogy na, vajon melyiken miképp nem műxik a CF. -
katt777
félisten
válasz
Oliverda #8381 üzenetére
Miért? Nekem pont elég lenne egy ilyen lap mindenre, ami kell, és még tuningolható is.
És a 125W-os 9750? Mert abból van ilyen, meg 95W-os is.Giga szerint 125W-os 9750 OK, 9850 meg non-official support, magyarul mennie kell benne. Nem csak az MSI-re vonatkozik? Mert az ilyen szopatós cég, hogy a mostani lapomat sem lehet upgrade-elni Phenomhoz.
-
katt777
félisten
Tudom én, csak bedőltem a kamu teszteknek.
Hiba volt. Korszerűség és int. VGA miatt barátkozom a 780-asokkal. Ill. egyelőre ezzel az 1-gyel. Sajna errefelé kurva nehéz megszabadulni a használt cuccoktól, ezért akartam hosszú távra tervezni. Nem jött be, szopacs. Inteles konfigjaim 3-4 évig szolgáltak gond nélkül, zömében nV karikkal, AMD-ről és ATI-ról ez nem mondható el.
-
katt777
félisten
Ja, csak van, akinek nincs pénze egyben egy erősebb vidkarira, támogatást illetően meg faszán átb.sszák az embert a tesztek (még a komolyabbnak hitt oldalak is). Most is láttam egy +100%-os CF Bioshock tesztet, miközben valójában csak +43%, és hasonlovak.
3D06-ban viszont megvan +96%, az tuti, de sztem azzal sem játszol.
CF=CounterFuck? -
katt777
félisten
De, csak azért böki a csőrömet, hátha normálisabb működésre lehet bírni újabb lapokkal (van, akinél 790FX-szel jobb hatásfokkal műxik), és 10k-t rádobni kb. ugyanannyi ráfizetés, mint az egyik 3870-et eladni. Bár valaki megmondaná végre, Oblivionban milyen lappal műxik a CF!
-
katt777
félisten
Sziasztok!
Rég jártam erre, és lenne pár kérdésem az új cuccokkal kapcsolatban.
AM2+-os lapot szeretnék, és azt szeretném tudni, mennyire jó egy 770-es Giga lap, mert ára király (16k). 790FX nem kell, mert egy életre elegem lett a CF-ből. Szóval, lehet-e úgy tuningolni a 770-est, mint a "komolyabb" lapokat, mert szolgáltatásokban nekem elégségesnek tűnik, illetve miért érné meg komolyabba beruházni. Ha más tippetek van 20k körüli árban, azt is szívesen fogadom, különös tekintettel a HTX2 szabályozhatóságára. MSI-s tippeket mellőzzétek, mert abból is elegem van. Előre is kösz.
Egyelőre 6000+ menne benne tovább - kódja (ADX) szerint 125W-os, Sandra (és fesz.) szerint 89W-os -, majd cserélném QX9750 körülire.
Nem feltétlenül kell AMD chipsetes lap, mert lehet, hogy 3870 és elváltozik 8800GTS-re, szóval minden jó megoldás érdekel, főleg a tapasztalatok tükrében, mert a hamis tesztekből is elegem lett. -
katt777
félisten
válasz
diablo1984 #7347 üzenetére
Arra való a manuális felpörgetés/leszabályozás trükk. De hogyan mehet 112%-on?
Megnézem én is az AT-t. Azt mondták, hogy az nem műxik, én hülye meg elhittem.ATT persze nem OK, sajna.
-
katt777
félisten
válasz
diablo1984 #7336 üzenetére
Pedig de. RivaTuner 2.06 beállítások + trükkök itt.
-
katt777
félisten
válasz
TomBoy1986 #7248 üzenetére
Hja, ez már 55nm-es technológia...
Most legalább egy Freezer64-et v. hasonlót kéne szereznem, de nem az itteni 7500Ft-os áron, hogy forralásmentesen meglegyen 3,4GHz. Most megnézem 3D06-ot 3,3-on, dob-e a 3D pontokon, vagy már megvan a VGA limit. Tesztek lassan készülnek, kerülnek majd fel a tesztoldalamra, mindenképpen szólok. -
katt777
félisten
válasz
TomBoy1986 #7245 üzenetére
Grat a 3,2-höz!
Tudod, mire volt még jó VGA-t cserélnem? A procim 1,4V +10%-on izzadott ki 3,3GHz-et az 1950XT-vel, most 1,4 +3,3%-on 3,35 GHz volt, szóval kinéz neki a 3,4GHz, csak hűtőt kell vennem rá, mert a gyári 3,3 körül megadja magát.
Extra profit.
Lehet, nálad is van még tuningpotenciál... -
katt777
félisten
válasz
TomBoy1986 #7168 üzenetére
Milyen jók is voltam a Tomato-k, amikor az ember rakatra szívott Abitekkel és hasonlókkal!
-
katt777
félisten
válasz
TomBoy1986 #7107 üzenetére
Asztem, már megvan a 3 GHz.
-
katt777
félisten
1: Hát, azt mindenesetre tapasztaltam, mennyivel lesz lassabb alacsonyabb HT sebességen a memóriakezelés. Ez inkább csak mérhető, viszont egy Phenom esetében, AM2-es lapban talán több haszna van, legföljebb variálni kell kicsit az órajelekkel. Nem tudom, mert ilyen tesztet nem láttam még, az én lapom meg többek között a Phenom-ot sem képes kezelni.
2: Persze, hogy tudom. Kár, hogy a procik ezt nem tudták a régebbi bios-ok esetében.
Amúgy 3GHz fölé tuningolt procik is vannak köztük, a 20-30%-os RAM-sebesség-csökkenés a proci sebességétől függetlenül fenn áll. Pl Everest memteszt 8k-ról 6k-ra.
-
katt777
félisten
VGA?
A HD3200 teljesítménye nem semmi egy alaplapi VGA-tól. -
katt777
félisten
Az MSI LAP JÓ, a biosai szarok! Már írtam, csak ki kell fognod a megfelelő kombót. Az 1.3-as bios-szal nekem a 4200+-t a gyári hűtő kifulladása állította csak meg 2700MHz-en, RAM-oknál (sima mezei Samsung) 944MHz-ig jutottam, HT sebességnél 1234-ig. Utóbbival a 6000+-szal az 1269 MHz sem okozott gondott, másnál, más procival 1300MHz felett is ment. A kisebb procikkal viszon az újabb bios-oknál elvész a memória teljesítménye a tesztek szerint, hiába mennek amúgy a megszokott órajelen. A memóriák teljesítmény-csökkenése pedig drasztikus (K9AP-nál bizonyosan). 4GB RAM-hoz pedig kellenek az újabb bios-ok!
-
katt777
félisten
Ha nem akarnák átvágni (némi zavarkeltés által) a vásárlókat, egyértelmű jelöléseket használnának (lásd még: CPU-k).
-
katt777
félisten
Ja, anno én is fogadtam egy haverommal, hogy a kis Polski-ban nem hallani a motort. Bele is ment. Aztán feltekertem 1000-re a magnó hangerejét, átautóztunk a városon, megálltam, lekapcsoltam a zenét, és megkérdeztem: Hallottad a motort?
Szó nélkül fizetett, úgyhogy meghívtam a pénzéből egy nagy halom fagyira. -
katt777
félisten
válasz
TomBoy1986 #6977 üzenetére
Ha tudtam volna anno M2R32-MVP venni, most nem lenne komp. gondom. Kellett nekem beérni mással.
-
katt777
félisten
válasz
TomBoy1986 #6977 üzenetére
Kösz. MSI után nagy kedvem van visszatérni ASUS-ra, de GB is érdekel.
-
katt777
félisten
Melyik AM2+-os lap biztosan jó? Beleértve a biost is. AM2 fogadására, ill. 2X16XPCI-E-re? És nem MSI, bár ezt a kérdés paraméterei eleve kizárják.
-
katt777
félisten
válasz
Gyuri27 #6915 üzenetére
??
Szted mit tuningol az, aki csak szeretne egy Phenom-ot, uram bocsá' egy 5000+ BE-t berakni a lapjába? Csak úgy, egszerű használatra. Nem az állóképességgel van baj.
A tuninggal nincs baja a lapnak, arra nagyon jó, a gáz az alapokkal van, amely pl. erősen leszűkíti a használható processzorok körét. -
katt777
félisten
Ha valamire ráteszi a logo-ját, az annyi, mintha ő gyártaná, a garanciával sem más gyártóhoz mész. Attól még szar a bios-uk (mert a lap önmagában nem az, csak az ő bios-ukkal). És ha a nevüket adják hozzá, ők a szemetek, akik nem törődnek a vásárlóikkal, mert azok csak addig fontosak, amíg rájuk sózzák a szemetüket, ráadásul nem is olcsón.
-
katt777
félisten
válasz
Gyuri27 #6903 üzenetére
Kár, mert hardveresen nagyon pöpec kis lap lenne ez is. Van kolléga, akinél 1300-as HT is gond nélkül megy, nekem a proci miatt 1269 volt max. De nem volt ASUS, amikor vettem a gépet, most meg már késő. Az a lényeg, hogy a mostani procimmal, a jelenlegi biossal tökéletesen működik, ahogy pedig elnézem, vissza fogok váltani Intelre, ha a következő 1-1,5 évban az AMD nem jön rá, hogyan kell gyors procit gyártani. Addig meg tudom, hogy ne változtassak azon, ami már műxik.
-
katt777
félisten
Több lapon olvastam, hogy azért nem tesztelnek vele, mert vagy el sem indul, vagy teljesen bizonytalan a működése Phenom procival. És a K9AP-mal (ill. a bios-aival) annyi a szívás, hogy én +1x meg nem kockáztatok bármit az MSI-től. Csak 1 pld.:
Épp a bios-aikat ismerve kételkedem abban, hogy akár a lapom utódja bármikor is tökéletesen használható lenne. Már jó 1 éve nincs ilyen az enyémhez, és most még a Phenom-támogatásnak is lőttek, szorzózár-feloldásról nem is beszélve.
-
katt777
félisten
Senki ne vegyen MSI lapot! Az újjal is bajok vannak, a régiek meg nem támogatják a Phenom-okat, a szorzózár felszabadításáról nem is beszélve. Hát, egy darabig még elég lenne a lapom, de most már komolyan gondolkodom a cserén GB-ra v. vissza a régi, jól bevált ASUS-ra.
-
katt777
félisten
-
katt777
félisten
Ha válogathatnék, én sem, de hosszabb távra kellett megoldás. Majd 10.1-es VGA-ba fektetek manit, annyi tán lesz, ahhoz meg kell egy erősebb proci.
Tényleg mindegy, hogy hívjuk.Csak az "FSB korlát"-ból többet lehet megtudni valaki számára, aki nem ismeri, mint a "technológiai"-ból.
-
katt777
félisten
válasz
rollins #5017 üzenetére
215-ös FSB fölött már nem megy a jobb időzítés, de alapon stabil volt. RightMark Memory Analyzer-rel lehet menet közben változtatgatni, hogy ne kelljen mindig újraindítani a késleltetési értékek beállításához, ill. ha lefagyna, nem kell CMOS clear, met az én lapomban csak úgy áll helyre.
RAM akkor is drága volt, amikor én vettem, sőt, akkor még a 4200+ is annyiba került, mint később a 6000+. Egyszer kellett gépet vennem úgy, hogy rá kellett fejleszteni, bele is buktam némi pénzt.
Ha Windsor a procid, akkor az nem lehet szűk keresztmetszet, és a Gigabíte-ról is nehezn tudom elhinni, szóval lehet, hogy rossz RAM-szériát fogtál ki. Én a VGA-mmal jártam így. Másnak 700 fölött megy a GPU-ja, nekem meg már 680-hoz is agyon kell feszelnem.
Viszont a lapom nagyon jó tuningra, és az 1.7 bios végre használható is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mini PC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Asrock B760M PRO RS
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest