- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Probiker #4406 üzenetére
Én írtam.
Az én ASUS kártyámon sem volt, csak az AMD procimon.
[link]
Itt van +1x, de én most is csak a partnereket látom, restrikciót nem. Az viszont, hogy ''légy az első, akinek mind3 megvan'', azt vetíti előre, hogy tényleg nem tesznek minden termékre. Kinek is volt múltkor még matricája? -
Boci_83
őstag
válasz
Probiker #4331 üzenetére
Ettől nem kell annyira megilyedni, nem Te vagy az első, és nem is az utolsó. Én vettem olyan pasztát majdnem 2K-ért TTS-től hogy ugyanezt prudukálta az Abit Kn9-emben... Én is meglepődtem nem kicsit, de az a paszta úgy megfogta a procit, ha egyszer üzemi hőmérsékletre melegedett a proci, hogy iszonyat.( álítom, ha lefogató pöcköket eltörte volna a freezer, mint az szokás, a paszta akkor is megtartotta volna a hűtőt.)
Közük sincs az utánna vásárolt 200-500 Ft-os izé szutykoknak ehez... -
AtHoS
nagyúr
válasz
Probiker #4328 üzenetére
Annyi idő alatt már tuti kisültek a kondik, akárilyen bikák is lehettek
Ez a hibaprobléma nem annyira sűrűn fordul elő, de nekem is égnek állna a hajam, ha csak úgy lenne hajlandó elindulni a gépem, ha előtte áramtalanítva volt.
Mondjuk az üzem alatti lekapcsolás már jelzi, hogy tényleg problémázik valamiért a lap.
Egy barátomnak ilyen menetközben lekapcsol dolog volt egy lapjával, rögtön miután megvette első PC-jét 230k körül. Nem is volt ideges
Bevittük a gépet a szervízbe, ahol cserélték a lapot, de akkor már egy kis ráfizetéssel másikat kértünk inkább helyette.
Mondanom sem kell, hogy az új lappal is ugyanazt csinálta, ami ráadásul más gyártó terméke volt, szóval semmi egetverő egyezőség.
Na akkor a tápomat bedobtuk a gépébe, az övét meg az enyémbe (ugyanolyan chifi táp volt mindkettő). Onnantól megszűnt a lekapcsolgatás. Nálam meg nem jelentkezett a problem, így azóta is ugyanaz a tápfelállás. Bár én azóta már kétszer cseréltem gépet, de gond nincs a táppal -
AtHoS
nagyúr
válasz
Probiker #4323 üzenetére
Szoktad Te a gépet néha teljesen áramtalanítani?
Találkoztam már olyan géppel, ami hasonló tüneteket produkált és áramtalanítás után pedig simán indult.
Igaz olyan géppel is szívtam, ami megfagyott booteszköz detektálása közben, ha a USB-re csatlakoztatott nyomtató be volt kapcsolva. Gondolom a nyomtatóba integrált memóriakártya olvasó miatt. Na de ennek a történetnek is berugás lett a vége -
Chaser
legenda
válasz
Probiker #4206 üzenetére
Nálam kifogástlanul műxik, kopp-kopp...ha ráveszem magam beleteszem az x2-met, és megnézem mit megy tuningban.
Végre kipróbálhattam egy abitot, igaz nv chipes, amit itt nem mindenki szeret, de sztem nagyon jó. Annyi beállítás van benne, csak győzzön az ember állítgatni4200x2 2750mhz, geil ultra 900mhz cl4-en, ennyire vol tegnap időm, asszem most lett elegem egy időre intvga-s lapokból, a kis méreten kívül így már nem látom olyan sok előnyét, használható, de kompromisszumokkal, /hála a redves BIOS íróknak/, vga-t megoldottam egy 4 mb-os PCI-ossal
Abit KN9 ''sima'': csak ajánlani tudom, de azért komolyabb teszteknek is alávetem a delikvenst
Gyuri:ha a tegnapi megkeresésed az ati 3-as akciónak szólt, én csak annyit tudok mondani, hogy még egy ilyen matricával se találkoztam/ pedig mindent kibontok kötelességből, na meg valamit csak úgy
/ Úh nagyker szinten lesz a bibi sztem.
szerk: 1ébként ehhez a 690g-s laphoz annyit még hozzátennék, hogy elég korrekt beállítási lehetőségek vannak, de hogy pont az időzítés beállítást hagyták ki, ami x2-nek 1általán nem mind1, hát no comment..
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
válasz
Probiker #4032 üzenetére
Most nem is tudnám, benn felejtettem a boltban, zárás előtt beesett egy szervizes meó, és kiment a fejemből a lap
Na sebaj, holnap is lesz nap...
Gyuri: hát ez igaz, intelből van választék, alighogy megjelent az ip35-ös chip, már nálunk is lehet kapni sok gyártótól ilyen lapot, nem úgy mint AMD-t-..
K10-nek tényleg ütősnek kell lennie, a legújabb cerkák conroe alapúak, 35W maxTDP-vel, és kb annyi közük van a régebbi celeronokhoz, mint a nevük egyezése, a kóró összes utasításkészletét tartalmazza, az L2-je 512kb, mint az E2xxx szériás kóróknak, iszonyat lehet húzni ezeket is, szinte sz@réhugyé adják őket, az AMD helyében én komolyan elgondolkoznék, nem hiszem el, hogy nem tudják megoldani a gyártás megkezdését, mire jövőre a boltokba kerül a procijuk, addigra x millió ember gépében intel proc lesz, a másik rész x millió ember gépében szintén, mert csak jókat fog hallani már a celeronokról is, és nevetsaéges áron hozzá is tud majd jutni..ha tuningolni meg nem akar, egy tizenegynehány k-s lap is bőven elegendő alá..
-
Chaser
legenda
-
diablo1984
veterán
válasz
Probiker #3914 üzenetére
esetleg valamelyik másik asus, de semmi jót nem látok a kínálatukban! gigabyte-okban sem, msi-t sem(sz mit egy talicska sz*r), asrock, meg gyengébb asus, úgyhogy maradhat a mostani...mert a többi sem jobb, esetleg a drágább asusok, de azokkal is ennyire érsz!
próbáld meg beszereztetni velül a 690G-s Gigabyte-ot! -
Chaser
legenda
válasz
Probiker #3901 üzenetére
Nekem erre nincs 5letem, külső vga-val próbáltad a cuccot?
ftc: mert mire akartál már megint váltani?
szerk: nekem meg nem jött meg a lap, még mindig göglöttLAN-os asrockkal nyomulok, egyre inkább kezdem azt érezni, hogy maradni kell emellett..ha meg majd jön valami értelmesebb lapocska, akár am2+
akkor legariztatom ezt...
[Szerkesztve] -
Gyuri27
félisten
válasz
Probiker #2830 üzenetére
Ha jól emléxem
a gigában talán van. A cnq pedig sok más lapban is probléma. Persze ott töbnyire a tuning miatt. Ami miatt biztos nem működik (szerintem) a brisbane. Nézd meg a 0.5 szorzókhoz nincs ram osztó sem. Az amd-t felkészületlenül érte a birsalma. Ami azért furi mert ők tervezi és gyártják.
Erről irtam az előbb össze kellene szedni magukat.
Chaser: ahogy néztem a ramot ott sem lehen agyon variálni. Meg azért kérdés, hogy a 4000+ birsalma volt-e? Mert sajna az nem derült ki.
De amúgy valóban jó értékelést kapott!
Akkor hétfő este v kedd este lesz teszt?
''szerk: postaktsg-gel 1ütt 16.5k, kiderítem honnan hozzák, hátha tudunk mi is hozni'' te kis ravasz.
Szerintem franciábólViszont akkor erre kellene ráfeküdni [link],[link].
[Szerkesztve] -
Gyuri27
félisten
válasz
Probiker #2827 üzenetére
Nem értem miért. Van pár 690-n amin nem lehet. Teljesen el lett k*rva. Holott ugye a proci kezeli. Mint látjuk más fajta lapokon meg megy mint az állat. Azt hiszem a gigán is lehet.
Nagyon össze kellene magukat szedni. Ez kevés az nv ellen. Esetleg ketté oszthatnák a fejlesztést és gyártást norm. verzióés tuning verzió
.
Igen a giga 690g-n lehet [link]
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
válasz
Probiker #2558 üzenetére
azért nem tud senki szerezni
az Asus is van 19 500-t de mire lehozták volna UPS-el lett volna vagy 23K....de ha én megyek fel személyessen akkor is 21K-n vagyok
ha közép árfolyamot nézek akkor
kb 600FT lenne az eltérés...csakhát ugye rosa a forint visszaváltása és senki nem vált középárfolyamon.....
amugy
MSI K9AG NEO-F - AMD 690V/SB600, DualCh DDR2 800, int. VGA + PCIe x16, SATA II RAID, GLAN, 8ch audio, mATX, scAM2
16 700FT
MSI K9AGM2-L - AMD 690V/SB600, DualCh DDR2 800, int. VGA + PCIe x16, SATA II, GLAN, 8ch audio, mATX, scAM2
14 500FT
MSI K9AGM2-FIH - AMD 690G/SB600, DualCh DDR2 800, int. VGA (HDMI) + PCIe x16, SATA II, FW, GLAN, 8ch audio, mATX, scAM2
17 200FT
Giga lap z0ty-nál valamiért extra olcso....mondjuk nálam +3K-t 1 év gart kap még rá
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
válasz
Probiker #2556 üzenetére
80 ejuró körül mozgott a Sempron ha jol emlékszem
Közösbe
a Giga lap eszméletlenül stabil...igaz nincs is tuning lehetőség...de eddig nem tudtam kiakasztani....
21 100 sztem sokkaljátok.... ahogy a Giga árát is 17K pedig külföldön se olcsóbb
esetleg giga lapot egy Biostarért?ráfizetéssel?
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
válasz
Probiker #2385 üzenetére
Mármint az FSP-ből hiányzik 3 szál?
ftc : 3600-os procid van megint? bocs, már nem tudom követni az itteni eseményeketaz én giga lapomban sincs asszem fesz állítás, de majd megnézem otthon, 1ébként úgy vagyok vele, mivel 3 év garis jó ez, ha esetleg bedöglik, majd akkor egy -addigra talán- kiforrott és stabil amd chipes lapra cseréletetem be
Ha valakibnek esetleg van egy eladó 3600-osa ugorjon be privibe hozzám -
Cyberslider
őstag
válasz
Probiker #2364 üzenetére
Ez cumi, én is nézegettem ilyen tápot. Borzalom hogy nem indulnak el!
Régen az volt a baj,hogy sok a cucc, mostmeg az hogy kevés
Szal nem a deszkával van gond, hanem az FSP tápnak túl kevés a terhelés a 12V-os ágon.
Próbálj meg beletenni vmi kártyát a lapba, lan,hang,VGA (de minek) úgy beindul..?
[Szerkesztve] -
Gyuri27
félisten
válasz
Probiker #2364 üzenetére
Bs II nincs a boltban v gp? 350-es ezekből 10k. Vidd a gépet és próbáld ki.
Kíványcsi vagyok a biostar ilyen válogatós.
Zoli329. Az i-ben 36. Nekem ez sok. Ha megmár akkor sapi!
Azt viszont nem értem, hogy az abit-nak nincs amd chip-es lapja.Rosszat sejtek.
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
válasz
Probiker #2237 üzenetére
Utánanéztem a fehér kanócnak. Hát amiket én árulok azokon nincs is
1xűen ki van hagyva a helye üresen. Megnéztük a boltban a 400-ast, azon sincs. Nem tudom mire szolgál az a kanóc, isas cucchoz nem hiszem hogy az kéne, p2met is hajtotta ilyen táp, abban isas hangkari van és ment az is
Mivel a p4esed ment vele, és gyanítom, hogy xxxx gép ugyanúgy menne vele, marad az, hogy válogatós a bio lapod
bár ilyenről még nem hallottam..
szerk:#2243 ftc: ennek felettébb örülnék ha igaz lennemost úgyse fog kelleni nekem a jelenleginél komolyabb gép, talán majd az am3 odaver kicsit az intelnek
de remélem árban is, úgy mint mostanság..
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
válasz
Probiker #2239 üzenetére
akkor nem kell jönnöd
remélem mostmár megvagy elégedve vele....
nekem sincs enermaxon fehér......
de nekem simén vitte...a a fehér nem -5V ?
amugy a legfrisebb biost flesseltem belé...mikor kiprobáltam és ott már van CnQ
sok szerencsét a laphoz,CPU-hoz,ramhoz......samsungal is kiprobáltad? -
ftc
nagyúr
válasz
Probiker #2198 üzenetére
akkor a megoldás....
vedd le a CPU hűtőt és azt vedd ki a CPU-t is....és rakd vissza(mikor nymd lefele a kert szoritsd lefele a CPU-t)....kontakt hiba...csak a ventik pöögnek fel.....ez az átka,hogy egyre több kivezetés van rajta.
ugy probald ki, hogy... visszateszed a CPU-t és nem fogatod le a ventit csak fogod....
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
válasz
Probiker #1558 üzenetére
bőven elég lesz én ventik nélkül is hajtottam passzivan igaz akkor elfeledkeztem valamiről 100% ment mindkét mag......olyan 65-68 fok volt passzivan igy de ezen már károsodhat a hőcsövek....nem ajánlatos....olyan 300-s frdulaton hangja se volt.....azért teljesen hallottam a hangját de csendesebb mint 92mm-s Zalman venti leszabályozva...meglepő de a primecoolernek hangja sincs pedig ugyanakkora fordulaton megy mint zalman.....
-
Gyuri27
félisten
válasz
Probiker #1552 üzenetére
Mire hozzánk elérnek addigra ki tudja hányadik rev-nél tartanak majd (és akkor ez a cikk nem így igaz). Viszont egy nagy átfogó teszt, kicsi húzás (ocsó) érdekes lesz. Szerintem ennek fényében kellene dönteni (addigra nekem is lesz lé) én is megvárom majd. Lehet hogy az asus-nál mind árban, mind teljesitményben találsz jobbat.
A hütő itt[link].[link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- AliExpress tapasztalatok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gitáros topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ASRock Z490 PG + I5 10600K DELID CPU + XPG 16 GB RGB DDR 4 memória
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest